eylül 2011 anneleri buraya...

kıslar, sis sormuyosunus ama söyliimm 3 gün hastanede kaldm insülin yapmayı öğrendm insülini temin edinçe kendime enjekte edeçeğim ilk defa, en asından u süreçi atlattık çok şükür...

canım çok geçmiş olsun buraya hepimiz hergün giremediğimiz için senin yokluğuna dikkat edemedim kusura bakma.

canım bu ağrılar normal yapacak birşey yok yalancı sancıdır ama sen yine sürelerini takip et düzenlimi. ama sanmıyorum çünkü bende o haftalarda yaşamaya başladım ve hala devam ediyor.

kızlar dün kuzenim normal kontrolüne gitmişti. doğumu normal ve 2 eylüldü maalesef kendisi 20 gündür oruç tuttuğu için bebek susuz kalmış ve doğum konumunu alamadığı için apar topar sezeryana aldılar. çok şükür kurtuldu.

bende sizlere daha önce sezeryanla doğumu soruyordum ya hastanede birebir şahit oldum ve kendi gözümle her aşamayı görmüş oldum.

Allah korumuş canım.bende tutcaktım sırf böyle şeylerden korktugum için tutmadım.geçen sene lohusaydım bu sene hamile 30 + 30 60 gün borcum var.nasıl ödicem bilmem

Allah korumuş canım.bende tutcaktım sırf böyle şeylerden korktugum için tutmadım.geçen sene lohusaydım bu sene hamile 30 + 30 60 gün borcum var.nasıl ödicem bilmem

senin işinde zor çocukların arka arkaya olmuş kazara oldu sanırım ama olsun bir kerede büyütüp rahat edersin sonra. cinsiyetleri nedir bu arada??

onunla geçmiş olsun hayatım senin de maşallah pek bir şey kalmadı ben durmadan oğlumu tembihliyorum en az 2 hafta daha kal annecim diye umarım annesini dinler bir de karnımı o kadar çok gerdiriyor ki sanki her an çıkacak gibi amann diyorum annecim daha var diye... inşallah sağ salim gelir bütün minikler

bel ağrısı bel ağrısı bel ağrısı muhteşem eylül ayı gelsin hayırlısıyla...ALLAH hepimizi sağ sağlim yavrularımızla birlikte kurtarsın inşallah

nasıl sezeryan ??? kötü mü çıkıyor yoksa ameliyathaneden....
bende sezeryan olacağım da merak ettimmmm

ben de eylül annesi olacağım inş. aranıza yeni ve geç katıldım. 36+5 haftalık hamileyim.bi oğlum olcak ve ben hala öğrenciyim ikisi bir arada nasıl olcak bilmiyorm:)))

ben de eylül annesi olacağım inş. aranıza yeni ve geç katıldım. 36+5 haftalık hamileyim.bi oğlum olcak ve ben hala öğrenciyim ikisi bir arada nasıl olcak bilmiyorm:)))

mrb öncelikle hoşgeldin

bende aynı dertten muzdaribim ... gecen yıl okulumu dondurmustum farklı şehirde oldugum ıcın bu yıl tayınle geldım ama tek diilim artık... tamda okulun başlamasına denk geliyor napcamıı bende bilmiyorum... Allah yardım etsin artık biz gibilere tekrar dondurabılecek mıyım mazeret ne gosterıcem bılmıyorum... sen ne yapmayı düşünüyorsun...

ben dondurmayı pek düşünmüyorum bir an evvel btsin istiyorum çünkü araya zaman grdkçe okula dönmek için bahanelerimiz artıcak. en iyisi ikisini bir arada yürütmek galiba çalısan bir sürü anneler var diye kendimi ikna ediyorum zaten son 1 yılım kaldı ya senn???

benim ilk yılım henüz DGS ile geçişle geldim ... gecen yıl ıstanbuldaydm KTÜ ye yerleştiğim için hemen aldıramadm işimi mecbur dondurdum...
bu yilda bebiş var kararsızım bende uzatma istemiyorum ama ilk aylada bebişimi kendimden mahrum bırakmak istemiyorum...

doğum izni haricinde ücretsiz izinde kullanamayacağım maddi olanaklardan dolayı... iş okul derken bebişim ortada ziyan olsun istemiyorum en azından yaşına girene kadar...

hayırlısı artık ... sen çalışıyor musun pekii.... galiba o yönden rahatsın sadece bebiş ve okul olcaksa çok problem değil...

hoşgeldins arkadaslar... çalışmak da okula gitmek de çok kolay değil afaanlar dünyaya geldikten sonra... okul ir şekilde halledileilir ama çalışmanıı tavsiye etmem.. işte de verim olmuyo çoçuğunla iletişim de güçleşiyo... en 4-5 aylıkken aşladm kısımla çok anlayamadım üyümesi gelişmesini ve akşamları yorgunluktan kuağıma alasım gelmiyodu( ilk çoçuk olduğu için ve unalıma girdiğim için olailir:)

bende aynı kanıdayım okulumu bu yıl dondurmaya calısacagım artık ...
iznimi de 3 aydan sonra 2 ay daha raporla uzatıp 5 aya tamamlayacağım... tabi inş bir aksilik çıkmazsa ilk zamanlarını başka hiçbirşeye zaman ayırmadan bebişimle geçirmek istiyorum

senn ki daha zormuş. ben çalışmıyorum okula ve staja gidip gelcem bebiş yüzünden ben de kpss programımı erteledim evde calışcam umarım. kayınvalidem bakıcak bebeğe mecburen. ben bir ertelersem nir daha gidemem eşimi zor ikna ettm. ona kalsa okulu bırak diyo kendi emek harcamadığı için galiba. artık bebeğimde ben de idare edeceğiz. bence sen okulu dondur işe devam et çünkü masraflar katlanıyo. okul da devam zorunluluğu var mı?? bir de bölümünü sorsam belki devamsızlık konusunda bölümünün avantajı vardır.

hoşbulduk cnm.ilk çocuk olmasının çok etkisi var bence. çocuğunu paylaşamıyorsun, çirkinlestiğini düşünüyorsun, eşini paylasıyorsun, bir de aileler varsa psikolojik yıkım için süper bir alt yapı. düşündükçe sinirlerim bozuluyo benm. bence okul ya da işle hiç değil kafanız dağılmıştır. aylardır evde oturuyorum ve çıldırcak gibiyim daha fazla oturamıycam herseye karısılması çıldırtıyo beni.kaçıcak yer arıyorum.

senin işinde zor çocukların arka arkaya olmuş kazara oldu sanırım ama olsun bir kerede büyütüp rahat edersin sonra. cinsiyetleri nedir bu arada??
aralarında 14 ay olcak.bir tane kızım var,şimdide oğlum olcak.evt zor olcak ama iyikide olmuş diyorum ikisi bir arada büyürler

hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin zor olcak ama bencede bırakma.kaynanan idare eder bırakırsan devam etmek zor olur

hoşgeldin canım.Allah kolaylık versin zor olcak ama bencede bırakma.kaynanan idare eder bırakırsan devam etmek zor olur[/QUOTE]

hoş buldum cnm. sağolasın. zaten iyi bir öğrenci sayılmamo yüzden bırakırsam tekrar baslamamak için çevremdeki insanlarla beraber ben de bahane üretirim. en mantıklısı devam etmek gibi.artk kaynanam bakcak dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…