Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
karnınızda-kasık kısımlarında karıncalanma gibi altta, kımıl kımıl bişeyler oluyo mu? hangi ilaç yapar ki onu, çatlatma iğnesinin etkileri mi hala acaba?

bir de bir şey soracağım kızlar, belki daha önce yazıldı bilmiyorum:
aşılamadan sonra bize 3 gün ilişki önerdi, sizin de böyle mi? yani normalde gün takibi yaparken ben bu günlerde birlikte olurduk ama yumurtalar oldu çatladı bile, yoksa hala çatlıyor mu? 4 gün sürer diyen vardı bir yerlerde, ben bu konuyu bi türlü anlayamadım..:/

kendi soruma kendim yanıt buldum: http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/07/yumurtlama-kac-gun-surer.html

Canim bizede iliski önermişti doktor. Belki geç çatlama olasiligina karesi bir önlemdir. Yumurta catladiktan sonra 1 gün yasar diye biliyorum

Canim bizede iliski önermişti doktor. Belki geç çatlama olasiligina karesi bir önlemdir. Yumurta catladiktan sonra 1 gün yasar diye biliyorum
sağol canım, bakalım nolacak, elimizden geleni yaptık, evde ultrason olsa da hep takip etsek:)
sizin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, bir kaç kişinin test günü geldi

Kızlarrrrr 2 eylülde aşılamam yapılcak dualarınıza ihtiyacım var

Kızlarrrrr 2 eylülde aşılamam yapılcak dualarınıza ihtiyacım var
hayırlı olsun cnm benim aşılamam da 6 eylülde olacak. inşallah bu ay mutlu haberi alırız canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım doktora gittim pazartesi tekrar kontrole çağırdı. bugun 8. gün 12mm miş yumurta.

canım benim de bugün 7.günüm ama çağırmadı beni 4 ünde gitcem ben. seninki baya iyi büyümüş inşallah bu ay hayırlı haberini alırız canım. klomenle büyüttün di mi yumurtayı :)

Durka o konuyu bende anlamadim

ilk asilamada uc gun iliski dedi ikincide ertesi gun dedi ayni hastanede bu.

yani catlatma ignesi nin gec catlatma olasiligimi varmi yoksa dedikleri gibi 36 saatten sonrami catlar ben bu durumu anlanadim

Durka o konuyu bende anlamadim

ilk asilamada uc gun iliski dedi ikincide ertesi gun dedi ayni hastanede bu.

yani catlatma ignesi nin gec catlatma olasiligimi varmi yoksa dedikleri gibi 36 saatten sonrami catlar ben bu durumu anlanadim

tanti ben biraz araştırdım, olay şuymuş:
çatlatma iğnesi yumurtanın son olgunluğa erişmesi için vuruluyormuş, yani son uyarı, iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor ama ne zaman belli olmuyor, yani 36 saati geçebilir de, o yüzden aşılamada enjekte edilen spermlerin etkisi geçmeden yeni spermler rahme ulaşırsa çatlama zamanını yakalayabilir ve döllenme şansı artabilir diye ilişki öneriliyor sürekli, ama işte 3-4 gün filan..

'Çatlatıcı iğneyi uygulamadaki amaç yumurtaları çatlatmak değil yumurtaların son olgunlaşmasını sağlamaktır.'
http://bit.ly/1wMe3w4

canım benim de bugün 7.günüm ama çağırmadı beni 4 ünde gitcem ben. seninki baya iyi büyümüş inşallah bu ay hayırlı haberini alırız canım. klomenle büyüttün di mi yumurtayı :)

canım klomen 5 gün kullandım ama 8. güne göre 12mm iyi mi? Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Bakalım neler göreceğiz. Aşılama hangi gün olacak acaba çok merak ediyorum

canım nasıl takip yapıyor peki daha ayın 4 üne çok var?

canım nasıl takip yapıyor peki daha ayın 4 üne çok var?
canım ben 1 yıldır hep aynı doktora gidiyorum. ilk 3 ay klomen ve ovitrelle kullandık.yumurta büyüdü çatladı ama tutmadı. şimdi de hsg den sonra ilk defa aşılama yapılcak. sanırım yine öyle büyür diye tahmin ediyo sanırım :) 4ünde çatlatma iğnesi olur 6 sında aşılama olur dedi. bakalım canım ne olacak. senin aşılama da hesaplarıma göre 4 ya da 5 inde olur.

Durka cvp icin tskler, bana ilk asilamada asilama gunu dahil uc gun dendi bu sefer ertesi gun bikez dendi asilamam 40 saatte oldu....

ama kafama bisey takildi ben catlatma ignedi olmadan akintim basladi hani yumurtalama donemi olurya yani igne vurulmadan catlama olmus olabilirmi?

Anliycan pek sans vermiyorum ama allah bilir tabii

Kızlar yoldayım trende doktora gidiyorum canım sıkıldı napiosunuz:) bakalım benim Yumoş lar büyümüş mu:)

inşallah olur, benim yumurtam hızla büyüdü, doktorum da baskılayıcı iğne verdi, 2 sefer onu yaptım haftasonuna denk geldiğinden, benim de içimde hep bir şüphe var aslında ama okuduklarımdan anladığım eğer yumurta kendiliğinden çatlarsa uzayan sümüksü bir akıntı oluyomuş.
ama seninki kendiliğinden çatlamışsa bile şans var merak etme, ne zaman dölleneceğini bilemeyiz..

Kızlar yoldayım trende doktora gidiyorum canım sıkıldı napiosunuz:) bakalım benim Yumoş lar büyümüş mu:)
benimkiler hiç büyümemiş 8mm hala (((moralim bozuldu çok dirençliymiş yumurtalıkalrım iğnenin dozunu artırdı doktor.inşallah sennki büyümüştür canım bol bol olsun ki şans arrtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…