bir de bir şey soracağım kızlar, belki daha önce yazıldı bilmiyorum:
aşılamadan sonra bize 3 gün ilişki önerdi, sizin de böyle mi? yani normalde gün takibi yaparken ben bu günlerde birlikte olurduk ama yumurtalar oldu çatladı bile, yoksa hala çatlıyor mu? 4 gün sürer diyen vardı bir yerlerde, ben bu konuyu bi türlü anlayamadım..:/
Canim bizede iliski önermişti doktor. Belki geç çatlama olasiligina karesi bir önlemdir. Yumurta catladiktan sonra 1 gün yasar diye biliyorumdurkailişki : 36675281 .!.:bir de bir şey soracağım kızlar, belki daha önce yazıldı bilmiyorum:
aşılamadan sonra bize 3 gün ilişki önerdi, sizin de böyle mi? yani normalde gün takibi yaparken ben bu günlerde birlikte olurduk ama yumurtalar oldu çatladı bile, yoksa hala çatlıyor mu? 4 gün sürer diyen vardı bir yerlerde, ben bu konuyu bi türlü anlayamadım..:/
sağol canım, bakalım nolacak, elimizden geleni yaptık, evde ultrason olsa da hep takip etsek:)Canim bizede iliski önermişti doktor. Belki geç çatlama olasiligina karesi bir önlemdir. Yumurta catladiktan sonra 1 gün yasar diye biliyorum
Hsyirlisi olsun canimKızlarrrrr 2 eylülde aşılamam yapılcak dualarınıza ihtiyacım var
hayırlı olsun cnm benim aşılamam da 6 eylülde olacak. inşallah bu ay mutlu haberi alırız canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kızlarrrrr 2 eylülde aşılamam yapılcak dualarınıza ihtiyacım var
bende 2 yildir bekliyorum canim. insallah cok beklemeyiz
canım doktora gittim pazartesi tekrar kontrole çağırdı. bugun 8. gün 12mm miş yumurta.
Durka o konuyu bende anlamadim
ilk asilamada uc gun iliski dedi ikincide ertesi gun dedi ayni hastanede bu.
yani catlatma ignesi nin gec catlatma olasiligimi varmi yoksa dedikleri gibi 36 saatten sonrami catlar ben bu durumu anlanadim
canım benim de bugün 7.günüm ama çağırmadı beni 4 ünde gitcem ben. seninki baya iyi büyümüş inşallah bu ay hayırlı haberini alırız canım. klomenle büyüttün di mi yumurtayı :)
canım benim de bugün 7.günüm ama çağırmadı beni 4 ünde gitcem ben. seninki baya iyi büyümüş inşallah bu ay hayırlı haberini alırız canım. klomenle büyüttün di mi yumurtayı :)
canım ben 1 yıldır hep aynı doktora gidiyorum. ilk 3 ay klomen ve ovitrelle kullandık.yumurta büyüdü çatladı ama tutmadı. şimdi de hsg den sonra ilk defa aşılama yapılcak. sanırım yine öyle büyür diye tahmin ediyo sanırım :) 4ünde çatlatma iğnesi olur 6 sında aşılama olur dedi. bakalım canım ne olacak. senin aşılama da hesaplarıma göre 4 ya da 5 inde olur.canım nasıl takip yapıyor peki daha ayın 4 üne çok var?
Durka cvp icin tskler, bana ilk asilamada asilama gunu dahil uc gun dendi bu sefer ertesi gun bikez dendi asilamam 40 saatte oldu....
ama kafama bisey takildi ben catlatma ignedi olmadan akintim basladi hani yumurtalama donemi olurya yani igne vurulmadan catlama olmus olabilirmi?
Anliycan pek sans vermiyorum ama allah bilir tabii
CANIM İNŞALLAH KOCAMAN YUMURTALARIN OLUŞMUŞTUR...Kızlar yoldayım trende doktora gidiyorum canım sıkıldı napiosunuz:) bakalım benim Yumoş lar büyümüş mu:)
benimkiler hiç büyümemiş 8mm halaKızlar yoldayım trende doktora gidiyorum canım sıkıldı napiosunuz:) bakalım benim Yumoş lar büyümüş mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?