sanmıyorum canım etkisini gösterir yine merak etme. bence yunurta gelişimin iyi canım kaç tane var peki o konuda birşey söyledi mi?B
Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acaba
Kaç tane olduğunu söylemedi ama en büyüğü 13 demişti doktordan çıkınca haber veririm canım iğnemi Kaç lik vuruyordunbenimkiler hiç büyümemiş 8mm hala(((moralim bozuldu çok dirençliymiş yumurtalıkalrım iğnenin dozunu artırdı doktor.inşallah sennki büyümüştür canım bol bol olsun ki şans arrtsın
Inşallah inşallah canımCANIM İNŞALLAH KOCAMAN YUMURTALARIN OLUŞMUŞTUR...
idrar testi bişey ifade etmez, kanda baktırıcaksın, hemen geçmez idrara, bozma moralini, bir gün bize güzel haber vericeksin elbet:)Kizlar bugün eczaneden erken gebelik testi aldim. Negatif cikti
3 ya da 4 gün önce birlikte olduk biz, en sağlıklısı böyle, 5 günden fazla cinsel perhiz de iyi değil deniyor, doktor bize baya saatine kadar söylemiştiaşılama yaptıranlara bir sorum olacak sormaktan çekindim hastanede. aşılama sürecinde eşimizin boşalması gerekyor sanırım nette aşılamadan 3 4 gün önce boşalmalı diyor bize verlen kağıtta sadece 8. gün yazıyor. aşılama yaptıranlar nasıl oldu bu durum acaba?
[QUOTE =cka, post: 36Bugün 6, Gün ber: 619672"]idrar testi bişey ifade etmez, kanda baktırıcaksın, hemen geçmez idrara, bozma moralini, bir gün bize güzel haber vericeksin elbet:)
canım ben 75 lik vuruyordum şimdi 112.5 a çıkardı doktor 2. kutuya geçtik. benmde en büyüğü 8mm dedi ama 3 gün önce de öyleydi o yüzden moralim bozuldu serephone ile bile 3 4 yumurta oluyordu 20 mm üzerine çıkyrduKaç tane olduğunu söylemedi ama en büyüğü 13 demişti doktordan çıkınca haber veririm canım iğnemi Kaç lik vuruyordun
anladımcanım çok teşekkürler. olmazsa bir daha ki giidişe sorucam artık3 ya da 4 gün önce birlikte olduk biz, en sağlıklısı böyle, 5 günden fazla cinsel perhiz de iyi değil deniyor, doktor bize baya saatine kadar söylemişti
[QUOTE =cka, post: 36Bugün 6, Gün ber: 619672"]idrar testi bişey ifade etmez, kanda baktırıcaksın, hemen geçmez idrara, bozma moralini, bir gün bize güzel haber vericeksin elbet:)
hayırlı olsun cnm benim aşılamam da 6 eylülde olacak. inşallah bu ay mutlu haberi alırız canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım ben 1 yıldır hep aynı doktora gidiyorum. ilk 3 ay klomen ve ovitrelle kullandık.yumurta büyüdü çatladı ama tutmadı. şimdi de hsg den sonra ilk defa aşılama yapılcak. sanırım yine öyle büyür diye tahmin ediyo sanırım :) 4ünde çatlatma iğnesi olur 6 sında aşılama olur dedi. bakalım canım ne olacak. senin aşılama da hesaplarıma göre 4 ya da 5 inde olur.
hayırlı olsun cnm benim aşılamam da 6 eylülde olacak. inşallah bu ay mutlu haberi alırız canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin cnm hadi hayırlısı
Asilamaya bir turlu baslayamadik ya;(((( çok uzgunum ....
Canim çıktım doktordan solda 2 sağda 1 olmak üzere 13 mm Yumoş lar oluşmuş muhtemelen diğer Dr yanlış hesaplanmış 25ml için 300 luk iğne daha aldımcanım ben 75 lik vuruyordum şimdi 112.5 a çıkardı doktor 2. kutuya geçtik. benmde en büyüğü 8mm dedi ama 3 gün önce de öyleydi o yüzden moralim bozuldu serephone ile bile 3 4 yumurta oluyordu 20 mm üzerine çıkyrdu
canım olsun da boşver biraz geç olsun...Canim çıktım doktordan solda 2 sağda 1 olmak üzere 13 mm Yumoş lar oluşmuş muhtemelen diğer Dr yanlış hesaplanmış 25ml için 300 luk iğne daha aldımpzts gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?