Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
B

Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acaba
sanmıyorum canım etkisini gösterir yine merak etme. bence yunurta gelişimin iyi canım kaç tane var peki o konuda birşey söyledi mi?

aşılama yaptıranlara bir sorum olacak sormaktan çekindim hastanede. aşılama sürecinde eşimizin boşalması gerekyor sanırım nette aşılamadan 3 4 gün önce boşalmalı diyor bize verlen kağıtta sadece 8. gün yazıyor. aşılama yaptıranlar nasıl oldu bu durum acaba?

benimkiler hiç büyümemiş 8mm hala (((moralim bozuldu çok dirençliymiş yumurtalıkalrım iğnenin dozunu artırdı doktor.inşallah sennki büyümüştür canım bol bol olsun ki şans arrtsın
Kaç tane olduğunu söylemedi ama en büyüğü 13 demişti doktordan çıkınca haber veririm canım iğnemi Kaç lik vuruyordun

3 ya da 4 gün önce birlikte olduk biz, en sağlıklısı böyle, 5 günden fazla cinsel perhiz de iyi değil deniyor, doktor bize baya saatine kadar söylemişti

[QUOTE =cka, post: 36Bugün 6, Gün ber: 619672"]idrar testi bişey ifade etmez, kanda baktırıcaksın, hemen geçmez idrara, bozma moralini, bir gün bize güzel haber vericeksin elbet:)[/QUOTE]

Moralim cok bozuldu. Bugun 12. Gun cikardi bence

[QUOTE =cka, post: 36Bugün 6, Gün ber: 619672"]idrar testi bişey ifade etmez, kanda baktırıcaksın, hemen geçmez idrara, bozma moralini, bir gün bize güzel haber vericeksin elbet:)

Moralim cok bozuldu. Bugun 12. Gun cikardi bence[/QUOTE]
BELLİ OLMAZ CANIM. BENCE ERKEN DAHA. HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH...

Kaç tane olduğunu söylemedi ama en büyüğü 13 demişti doktordan çıkınca haber veririm canım iğnemi Kaç lik vuruyordun
canım ben 75 lik vuruyordum şimdi 112.5 a çıkardı doktor 2. kutuya geçtik. benmde en büyüğü 8mm dedi ama 3 gün önce de öyleydi o yüzden moralim bozuldu serephone ile bile 3 4 yumurta oluyordu 20 mm üzerine çıkyrdu

3 ya da 4 gün önce birlikte olduk biz, en sağlıklısı böyle, 5 günden fazla cinsel perhiz de iyi değil deniyor, doktor bize baya saatine kadar söylemişti
anladımcanım çok teşekkürler. olmazsa bir daha ki giidişe sorucam artık

[QUOTE =cka, post: 36Bugün 6, Gün ber: 619672"]idrar testi bişey ifade etmez, kanda baktırıcaksın, hemen geçmez idrara, bozma moralini, bir gün bize güzel haber vericeksin elbet:)

Moralim cok bozuldu. Bugun 12. Gun cikardi bence[/QUOTE]
haftasonu ye iç gez, pazartesi de ver şu kanını, inat etme:) bir gün olacağını düşün, bütün bu emekler boşa değil merak etme

canım eğer 4 yada 5 inde aşılama olursa ben çook mutlu olurum. Haftaya full izinliyim süper olur ya :) ama aşılama 8ine falan gelirse yandık ki sorma.. İzin falan alamam. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. heyecanlandım :) Kendimi çok kaptırmak istemiyorum.... Aşılaması tutan çok az kişi var,

[QHayirliurka, post: 36682576, member: 619672"]Moralim cok bozuldu. Bugun 12. Gun cikardi bence[/QUOTE]
haftasonu ye iç gez, pazartesi de ver şu kanını, inat etme:) bir gün olacağını düşün, bütün bu emekler boşa değil merak etme[/QUOTE]

Hayirlisi canimm

Hayirli

Canim çıktım doktordan solda 2 sağda 1 olmak üzere 13 mm Yumoş lar oluşmuş muhtemelen diğer Dr yanlış hesaplanmış 25ml için 300 luk iğne daha aldım pzts gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…