içini nasıl rahat tutacaksan öyle yap canım sonuçta en ufak stres sıkıntı yetiyor bize. bende de pko var canım senn kaçıncı iğnen aşılaman ne zaman olacak bizde salı gittik yarın tekrar gidicez yumurtalıkların dirençli dedi iğnenin 4. günüydü daha yeni hareketleniyor dedi. yarın inşallah gelişim başlar yumurtalarda. inşallah bol bol yumurtan olur canım ya ne kadar zamanadır isitiyorsunuz?Bende polikistikover var canim bugün doktora gittim 13 mm lik Yumoş var devamı gelir de buyur inşallah cuma gitcem doktora doğru söylüyorsun çünkü eski asilama yaptıran bir bayani okudum aşılamadan sonra tatile gitmiş Aqua parkta hoplamis ziplamis tutmuş bakalım hayırlısı ben de kendim gidiyorum arabayla ama stress yaparsam diye korkuyorum :)
Canim merhaba. Tedavin hayirli olsun. Asilama yumurta gelisimine bagli. Ama gelisimi iyi olursa adetin tahmini 12 veya 13. Gunune denk gelir asilama.yunu .!.:kızlar bugün klomene başlıyorum. ayın 4ünde yumurtalara bakıcak doktorum.acaba takipten kaç gün sonra aşılama yapılıyo? Bankada çalıştığım için tam izin dönemlerine denk geldi napıcamı da şaşırdım
Canim bence esin baska yerde yine test versin ve ve urolokla gorussun. Ona gore tedavine karar ver. Esin o anda stres falan yaptiysa sperm değerleri degisebiliyormusgulya_smdst: 36660936 .!.:kızlar yardım lutfen 1 yıl sonra klomen tedavısıne basladım ,tupler ve tum test sonuclarım ıyı klomenle bıle 2 yumurtalık olusuyor ıgnesız catlıyor ama bı turlu gebe kalamadım.esımın test sonucunda morfolojısı 1 cıktı.Doktorum sende sorun yok esınle ılgılı dıyor.sımdı eylülde tup bebek yapalım dıyor asılamanın tutma sansı normal dogum gıbıymıs dıyor.O yuzden asılama degıl dırek tup bebek dıyor.3 aydır klomen ıcıyorum!cok kararsızım tup bebek mı yaptırsam yoksa asılama mı
Bence yeterli canimKızlar aşılama ayın 6 sında cumartesi günü olcak ve pazartesi iş başı yapacağım. sizce yeterli olacak mı 2 gün dinlenmek ?
Burda bir arkadas tup bebek olmasi icin morfoloji nin en az 4 olmasi gerektiyini soyledi yoksa tup bebek bile tutmazmis 1 le diyor.madem sorun belli, bence tüp bebek yaptırın, aşılama ile vakit kaybetmeyin derim, aşılama şansı az, doğala en yakın döllenme yöntemi olarak ara yöntem olarak uygulanıyor, sorunu olmayanlar için şans artırmanın yöntemi gibi aslında, sizin durumunuzda -madem eşinde sorun var- tüp bebek şansınızı artırır
Burda bir arkadas tup bebek olmasi icin morfoloji nin en az 4 olmasi gerektiyini soyledi yoksa tup bebek bile tutmazmis 1 le diyor.
Bu konuda bildiyiniz bi sey var mi
Burda bir arkadas tup bebek olmasi icin morfoloji nin en az 4 olmasi gerektiyini soyledi yoksa tup bebek bile tutmazmis 1 le diyor.
Bu konuda bildiyiniz bi sey var mi
canım ben reglin 2. günü doktora gittim. 2. gün beni günde 1 tane olmak üzere klomen hapına başlattı. Toplam 5 gün içtim. 2 gün dinlen ertesi gün kontrol dediler. Yani reglimin 9. günü kontrolüm var. Aşılama ne zaman olacak bilmiyorum çünkü devlet hastanesi, cevap alamıyorum. Normalde yumurtlama sorunum yok, eşimin sperm hızı kalitesi ve yoğunluğu az. haftaya salı-çarşamba olursa yanarım.. Bende ihale dosyası hazırlıyorum ve o günlerde ihale var. Nasıl izin alırım :S:S Allah hayırlısını versin.
Canim merhaba. Tedavin hayirli olsun. Asilama yumurta gelisimine bagli. Ama gelisimi iyi olursa adetin tahmini 12 veya 13. Gunune denk gelir asilama.
valla canım izin çok zor oluyo diye ben de hep erteledim ama evleneli 2 yıl olacak. geç olmaya başlayınca müdürle konuştum başladım sürece. benim de tam izin dönemlerine denk geldi.şubede kimse yok.Allah yardımcımız olsun
benim az önce kafam attı 5 gün izin istedim. Umarım haftaya aşılama olur, olmazsa bi daha izin alamam :S canıma tak etti valla..
1. Asilamamm.. son adet 2 agustos... asilama 20 agustos...beklemedeyizz...
benim az önce kafam attı 5 gün izin istedim. Umarım haftaya aşılama olur, olmazsa bi daha izin alamam :S canıma tak etti valla..
hadi hayırlısı bakalım :) seninle yakın zamanlarda olcak sanırım aşılamamız canım
:))))) bardacık ne canım :)ahahah ilahi güldürdün:)) olur olur, bol bol incir-bardacık ye, vazgeçmek yok
geçen ay ben de denedim klomen, yumurtam oluşmasına rağmen nedense olmadı, iğneye geç bence, ham takip ediliyor rutin olarak hem de daha kaliteli yumurta oluşturduğu söyleniyorklomenle yumurta oluşmayan tek kişi benim galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?