Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
içini nasıl rahat tutacaksan öyle yap canım sonuçta en ufak stres sıkıntı yetiyor bize. bende de pko var canım senn kaçıncı iğnen aşılaman ne zaman olacak bizde salı gittik yarın tekrar gidicez yumurtalıkların dirençli dedi iğnenin 4. günüydü daha yeni hareketleniyor dedi. yarın inşallah gelişim başlar yumurtalarda. inşallah bol bol yumurtan olur canım ya ne kadar zamanadır isitiyorsunuz?

Canim merhaba. Tedavin hayirli olsun. Asilama yumurta gelisimine bagli. Ama gelisimi iyi olursa adetin tahmini 12 veya 13. Gunune denk gelir asilama.

Canim bence esin baska yerde yine test versin ve ve urolokla gorussun. Ona gore tedavine karar ver. Esin o anda stres falan yaptiysa sperm değerleri degisebiliyormus

Burda bir arkadas tup bebek olmasi icin morfoloji nin en az 4 olmasi gerektiyini soyledi yoksa tup bebek bile tutmazmis 1 le diyor.
Bu konuda bildiyiniz bi sey var mi

pazartesi aşılamam olmuştu, daha beklemedeyken 2 tane proluton depot verdi, birini bugün olucam, düşük önleyici iğne,
Burda bir arkadas tup bebek olmasi icin morfoloji nin en az 4 olmasi gerektiyini soyledi yoksa tup bebek bile tutmazmis 1 le diyor.

şimdi internette aradım, morfolojisi 0 olan ve gebe kalanlar var tüp bebekle, bozma moralini, doktorunla konuş, gerekirse doktor doktor gez, umarım olur

kesinlikle olmaz demedim canım, bizim olmamıştı ve sonrasın açıklaması morfolojinin 4 ün altında olmaması gerektiği idi. Allahın takdiri, Allah istedikten sonra her türlü olur

valla canım izin çok zor oluyo diye ben de hep erteledim ama evleneli 2 yıl olacak. geç olmaya başlayınca müdürle konuştum başladım sürece. benim de tam izin dönemlerine denk geldi.şubede kimse yok.Allah yardımcımız olsun

Canim merhaba. Tedavin hayirli olsun. Asilama yumurta gelisimine bagli. Ama gelisimi iyi olursa adetin tahmini 12 veya 13. Gunune denk gelir asilama.

çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. tahmine göre 6sında aşılamam olacak.şuan klomen kullanıyorum

benim az önce kafam attı 5 gün izin istedim. Umarım haftaya aşılama olur, olmazsa bi daha izin alamam :S canıma tak etti valla..

1. Asilamamm.. son adet 2 agustos... asilama 20 agustos...beklemedeyizz...

selam canım nasılsın? bizim aşılama tarihlerimiz çok yakın. bende 17 ağustosta oldum aşılama. nasıl gidiyor senin. herhangi bir belirtin var mı? inşaallaahhh bebişine kavuşursunn.

benim az önce kafam attı 5 gün izin istedim. Umarım haftaya aşılama olur, olmazsa bi daha izin alamam :S canıma tak etti valla..

hadi hayırlısı bakalım :) seninle yakın zamanlarda olcak sanırım aşılamamız canım

bardacık bi incir türü, izmirliler bilir, bal gibi taze incir, şimdi mevsimi, ama taze incir yemek işe yarıyo mu bilemem, kuru incir kürünü duydum ama incir güzeldir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…