Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim çıktım doktordan solda 2 sağda 1 olmak üzere 13 mm Yumoş lar oluşmuş muhtemelen diğer Dr yanlış hesaplanmış 25ml için 300 luk iğne daha aldım pzts gorcez
olsun canım melekler gelsinde 10 kutu alalım. sevindim fazla yumurtan olmasına canım. inşallah pazartesi çok daha güzel gelişmiş olurlar. bizde salı gidicez tekrar bakalım artk

arkadaşlar ben menogona başladım 3. iğnemi yaptırdım göbekten ama iğne yerlerime dokunamıyorum çok ağrıyor..sizde de oluyor mu..pazartesi de kontrole gideceğim inşallah..

Eğer eşte problem yoksa aşılamada tutma şansı daha yüksek diyolar. İnşallah yaa artık mutlu haberi alırız :)

Kuzumm napeysinn..yaptirmamissin testi..erken gebelik testinde cikarmiki keske kanda baktirsaydinn..bole insanin ici dahada bitiyor test negatifse ya degilse dusuncesi bitiriyor..

Bugun benim 9. Gunum.. pazartesi 12. Gunu kanda baktiricam insallah..neyse ciksin ortayaa..

Bugun bi ara adet oldum sandim..adet sancisi gibi bisi yasadim bel agrisiyla birlikte ama baktim gelen giden yok..bole beklemekte cok zormus yaa..

Urologa memorialda gozuktu ama 1 yil çocuk olmayınca bi sorun oldugu belliydi.Urolog prexeed plus yazdi 3 ay sonra gelin dedi.Bense artik folidose klomen icmekten yoruldumm Esimin yasi42 artik beklemek istemiyorum morfolojisi 1 olup asilama yaptıran varmi acaba

Napimmm canim yaaa biraz uzgunumm. İnşaallah idrar testi yanlistir bende pazartesi baktircam kanda. Ama adet olacak gibi 2 gündür karnim, kasiklarim, Belim agriyor. İnşaallah senden iyi haberler duyariz

benim test yapmama daha var, 8 eylül ama sırf merakımdan idrar testi yaptım, sonuç negatif, iğnenin etkisini göreyim de azıcık eğleneyim diye, o bile çıkmadı :) neyse beklicez

ben adetimi bekicem sanırım.....korkuyorum test yapmaya..gerçi bugün 4.günü aşılamanın ama..y,nede adeti beklicem sanırsam

Napimmm canim yaaa biraz uzgunumm. İnşaallah idrar testi yanlistir bende pazartesi baktircam kanda. Ama adet olacak gibi 2 gündür karnim, kasiklarim, Belim agriyor. İnşaallah senden iyi haberler duyariz
canim insaallah hayirli haberlerle gelirsin. insaallah pazartesi hayirlisiyla tebrik ederiz seni, sonra sira sira herkesi insaallah. hepinizden guzel haberler bekliyorum.

Kızlar aşılamam salı günü olcak ama öncesinde yumurtlama olmuş olabilir mi,belirtileri varda

Kızlar aşılamam salı günü olcak ama öncesinde yumurtlama olmuş olabilir mi,belirtileri varda

doktrun takip ediyor mu sık sık? kaç mm söyledi mi? bi haftadır iğne oluyorsun di mi, hemen olmaz merak etme, yüksek dozda aşırı uyarılabilir yumurtalar ama doktorun takibi mühim, benim hızla büyüyünce baskılama iğnesi verdi, yarın kontrol iste şüphen varsa

Ya ben devlette gidiyorum herşey çok hızlı oluyo,doktor sadece cuma günü 1 tane yumurtan büyümüş dedi,bu gece 12 çatlatta iğnesini vurup salı sabaha randevu verdi,çok açıklamada bulunmuyo

Ya ben devlette gidiyorum herşey çok hızlı oluyo,doktor sadece cuma günü 1 tane yumurtan büyümüş dedi,bu gece 12 çatlatta iğnesini vurup salı sabaha randevu verdi,çok açıklamada bulunmuyo
zamanlama özele gidenlerinki gibi, hayırlısı, merak etme, aşılama zamanı tuvalete çıkma, su iç, idrar torban dolu olsun, ultrasonla bakabiliyolar yumurtayı görmek için, sorun çıkacağını sanmam ben, düşük dozsa korkma, hadi bakalım haberlerini bekliyoruz:))

Hasta oldum oleyyyy.... İlk defa bu kadar mutlu oldum)) yarin Allahin izniyle inş. İgnelere baslariz çok heyecanliyim))))

Teşekkür ederim moral içinde,destek içinde :) hepimiz için hayırlısı olsun

"eymen4545, post: 36702767, member: 608575"]Hasta oldum oleyyyy.... İlk defa bu kadar mutlu oldum)) yarin Allahin izniyle inş. İgnelere baslariz çok heyecanliyim))))

Gozun canimmm hadi hayirlisi olsunnnn

Hasta oldum oleyyyy.... İlk defa bu kadar mutlu oldum)) yarin Allahin izniyle inş. İgnelere baslariz çok heyecanliyim))))

hayirli olsun canim birlikteyiz hadi bakalim.. benim de persembe 5. gun olacak ve klomen kullanacagim insaallah. birlikte hhayirli haberler getiririz insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…