olsun canım melekler gelsinde 10 kutu alalım. sevindim fazla yumurtan olmasına canım. inşallah pazartesi çok daha güzel gelişmiş olurlar. bizde salı gidicez tekrar bakalım artkCanim çıktım doktordan solda 2 sağda 1 olmak üzere 13 mm Yumoş lar oluşmuş muhtemelen diğer Dr yanlış hesaplanmış 25ml için 300 luk iğne daha aldımpzts gorcez
canım eğer 4 yada 5 inde aşılama olursa ben çook mutlu olurum. Haftaya full izinliyim süper olur ya :) ama aşılama 8ine falan gelirse yandık ki sorma.. İzin falan alamam. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. heyecanlandım :) Kendimi çok kaptırmak istemiyorum.... Aşılaması tutan çok az kişi var,
Neden ki canim?
Kuzumm napeysinn..yaptirmamissin testi..erken gebelik testinde cikarmiki keske kanda baktirsaydinn..bole insanin ici dahada bitiyor test negatifse ya degilse dusuncesi bitiriyor..
Bugun benim 9. Gunum.. pazartesi 12. Gunu kanda baktiricam insallah..neyse ciksin ortayaa..
Bugun bi ara adet oldum sandim..adet sancisi gibi bisi yasadim bel agrisiyla birlikte ama baktim gelen giden yok..bole beklemekte cok zormus yaa..
canim insaallah hayirli haberlerle gelirsin. insaallah pazartesi hayirlisiyla tebrik ederiz seni, sonra sira sira herkesi insaallah. hepinizden guzel haberler bekliyorum.Napimmm canim yaaa biraz uzgunumm. İnşaallah idrar testi yanlistirbende pazartesi baktircam kanda. Ama adet olacak gibi 2 gündür karnim, kasiklarim, Belim agriyor. İnşaallah senden iyi haberler duyariz
Kızlar aşılamam salı günü olcak ama öncesinde yumurtlama olmuş olabilir mi,belirtileri varda
zamanlama özele gidenlerinki gibi, hayırlısı, merak etme, aşılama zamanı tuvalete çıkma, su iç, idrar torban dolu olsun, ultrasonla bakabiliyolar yumurtayı görmek için, sorun çıkacağını sanmam ben, düşük dozsa korkma, hadi bakalım haberlerini bekliyoruz:))Ya ben devlette gidiyorum herşey çok hızlı oluyo,doktor sadece cuma günü 1 tane yumurtan büyümüş dedi,bu gece 12 çatlatta iğnesini vurup salı sabaha randevu verdi,çok açıklamada bulunmuyo
zamanlama özele gidenlerinki gibi, hayırlısı, merak etme, aşılama zamanı tuvalete çıkma, su iç, idrar torban dolu olsun, ultrasonla bakabiliyolar yumurtayı görmek için, sorun çıkacağını sanmam ben, düşük dozsa korkma, hadi bakalım haberlerini bekliyoruz:))
"eymen4545, post: 36702767, member: 608575"]Hasta oldum oleyyyy.... İlk defa bu kadar mutlu oldum)) yarin Allahin izniyle inş. İgnelere baslariz çok heyecanliyim ))))
Hasta oldum oleyyyy.... İlk defa bu kadar mutlu oldum)) yarin Allahin izniyle inş. İgnelere baslariz çok heyecanliyim ))))
hayırlısı olsun ne diyelim, ikinci maça diyelim, ara vermeden devam edecek misin? belki öyle olnca şans artıyordur, bu ay benim de olmamışsa ne yapsam diye düşünüyorum..Kan testi yaptirdim bugün. Sonuc negatifff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?