günü öğrenince sana haber veririm canım, hayırlısı ile birlikte bekleriz :) Hakkımızda hayırlısı olsun[/QUOTE
Amin canım sen ne kadar zamandır bebek bekliyorsun?
hadi hayırlısı bakalım :) seninle yakın zamanlarda olcak sanırım aşılamamız canım
bende 2 yildir bekliyorum canim. insallah cok beklemeyiz4 yıldır bekliyorum canım
hadi hayırlısı :)Bende dun asilamami oldum arkdaslr.bu arada incir tuketin bol bol cok yarari var.benim normalde 15 gunde buyuyen yumyumlar 8 gunde olgunlasti.
Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acabaiçini nasıl rahat tutacaksan öyle yap canım sonuçta en ufak stres sıkıntı yetiyor bize. bende de pko var canım senn kaçıncı iğnen aşılaman ne zaman olacak bizde salı gittik yarın tekrar gidicez yumurtalıkların dirençli dedi iğnenin 4. günüydü daha yeni hareketleniyor dedi. yarın inşallah gelişim başlar yumurtalarda. inşallah bol bol yumurtan olur canım ya ne kadar zamanadır isitiyorsunuz?
selam canım nasılsın? bizim aşılama tarihlerimiz çok yakın. bende 17 ağustosta oldum aşılama. nasıl gidiyor senin. herhangi bir belirtin var mı? inşaallaahhh bebişine kavuşursunn.
="WAW, post: 36672348, member: 237
hic sorma yaa..kafam allak bullakk..seni takipdeyimm..hala yaptirmadinmi testt...
Devamli belirti ariyorumda hicbisi yok..ne agri..ne sanci..gogus hassasiyetimde azaldi artik..hicbisi yok gibi...pazartesi test yaparim belki..
sen ne zaman tahlil vericen..sende varmi bi degisiklikkk...rabbim hakkimizda hayirli vakitse gondersin vebeklerimizi degilse beklicez yine sabirla..
B
Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acaba
B
Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acaba
canım yumurtalar buyurken ağrı yapıyorTeşekkür ederim canım insallah öyledir yarın gitcem bakalım heyecanlıyım kasik ağrım bugünkü iğne den sonra çok ağrıyor
Bir şey sorcam ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum int yanlardan diyor bişey olur mucanım yumurtalar buyurken ağrı yapıyor
Canim bisey olmaz. Hic kafani bulandirma. Sadece göbek deliğinin en az ikişer parmak yani veya alti olabilir. En iyi emilim göbekten olduğu için göbekten vurdurtuyorlar. Sadece vurduğunu saatler hemen hemen ayni olsun. Ona dikkat etmeye calis canim.Bir şey sorcam ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum int yanlardan diyor bişey olur mu
Ayy içimi rahatlattin valla çok korkmustum acidi bi de altı çok saol canimCanim bisey olmaz. Hic kafani bulandirma. Sadece göbek deliğinin en az ikişer parmak yani veya alti olabilir. En iyi emilim göbekten olduğu için göbekten vurdurtuyorlar. Sadece vurduğunu saatler hemen hemen ayni olsun. Ona dikkat etmeye calis canim.
Yok canim yaaa bende de hic belirti yok. Hatta bugun adet olcakmisim gibi hafif hafif karnim agrimaya basladi. Bende sürekli belirtiler neler diye bakiyorum ama tik yokben dun tüp bebek yaptirip hamile kalan bi arkadaşla görüştüm. Ona da söyledim hic belirti falan yok olmadi galiba dedim. Canini sıkma bendede hic belirti olmamisti dedi. Biraz rahatladim sanki. Yarin 12. Gun bende eşime yarin gidip test mi yaptirsak ben iyice stres oldum diyordum. Normalde bende pazartesi yaptirmayi düşünüyordum Ama beklemek daha çok stres yapiyor. Resmen asil süratli bisey oldum ciktim
Valla pazartesi 12. Gunumm..ben esimden gizli randevu aldim kan vericemm..gizli almamin sebebi hep surpriz yapmak istemisimdir bu haberi..ama simdiye kadar her gizlim negatifle sonuclandi..
Dedigindede haklisin..en azindan sonuc negatifse onuda ogrenmis olursun boylr bekleye bekleye icim kurudu..3 gun vae daha bana..allahda 3 gun doluyumda cabuk gecer belki..
Bendede ayni hafif agri oldu adet olucam heralde dedim..
Yarinn git yaptirr yaaaaa...ayy senin yerinde olmak isterdimmm...daha 3 gun var bana...
Hayirli haberlerle gel insallahh...
Bu ay iğneye geçeceğiz canım. İnşallah bu sefer olur. Bu belli dönemleri bekleme işi çok zor.geçen ay ben de denedim klomen, yumurtam oluşmasına rağmen nedense olmadı, iğneye geç bence, ham takip ediliyor rutin olarak hem de daha kaliteli yumurta oluşturduğu söyleniyor
Aynen canim bende hep gizli yaptirdim ve hep telefonda aglaya aglaya söyledim. Bari bu sefer yanim da olsun negatif te olsa. Yarin yada cumartesi kesin yaptiririm canim. Düşün düşün stres oldum vallahi. İnşaallah hayirli haberler aliriz :)
kızlar bişi sorucam. sizin doktorlar kaçıncı güne kadar yumurta takibi yapıyor. benim doktorum adetin 11. günü 12 mm diye takibi bıraktı. ama benim kasık ağrım o günden sonra başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?