Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende dun asilamami oldum arkdaslr.bu arada incir tuketin bol bol cok yarari var.benim normalde 15 gunde buyuyen yumyumlar 8 gunde olgunlasti.

B
Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acaba

selam canım nasılsın? bizim aşılama tarihlerimiz çok yakın. bende 17 ağustosta oldum aşılama. nasıl gidiyor senin. herhangi bir belirtin var mı? inşaallaahhh bebişine kavuşursunn.

Kuzumm hic sorma yaa..kafam allak bullakk..seni takipdeyimm..hala yaptirmadinmi testt...

Devamli belirti ariyorumda hicbisi yok..ne agri..ne sanci..gogus hassasiyetimde azaldi artik..hicbisi yok gibi...pazartesi test yaparim belki..

sen ne zaman tahlil vericen..sende varmi bi degisiklikkk...rabbim hakkimizda hayirli vakitse gondersin vebeklerimizi degilse beklicez yine sabirla..

Yok canim yaaa bende de hic belirti yok. Hatta bugun adet olcakmisim gibi hafif hafif karnim agrimaya basladi. Bende sürekli belirtiler neler diye bakiyorum ama tik yok ben dun tüp bebek yaptirip hamile kalan bi arkadaşla görüştüm. Ona da söyledim hic belirti falan yok olmadi galiba dedim. Canini sıkma bendede hic belirti olmamisti dedi. Biraz rahatladim sanki. Yarin 12. Gun bende eşime yarin gidip test mi yaptirsak ben iyice stres oldum diyordum. Normalde bende pazartesi yaptirmayi düşünüyordum Ama beklemek daha çok stres yapiyor. Resmen asil süratli bisey oldum ciktim

B

Benim iğne cumartesi başladı canım dün gittim 13 mm dedi gelişmiş mi acaba ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum o da yanlardan vurulmasi gerekiyormuş int öyle yazıyor bişi olur mu acaba

Canim bence gelişimi gayet iyi gidiyor.
B

Teşekkür ederim canım insallah öyledir yarın gitcem bakalım heyecanlıyım kasik ağrım bugünkü iğne den sonra çok ağrıyor

Bir şey sorcam ben iğnemi bugün göbek altından vurmustum int yanlardan diyor bişey olur mu
Canim bisey olmaz. Hic kafani bulandirma. Sadece göbek deliğinin en az ikişer parmak yani veya alti olabilir. En iyi emilim göbekten olduğu için göbekten vurdurtuyorlar. Sadece vurduğunu saatler hemen hemen ayni olsun. Ona dikkat etmeye calis canim.

Ayy içimi rahatlattin valla çok korkmustum acidi bi de altı çok saol canim

Valla pazartesi 12. Gunumm..ben esimden gizli randevu aldim kan vericemm..gizli almamin sebebi hep surpriz yapmak istemisimdir bu haberi..ama simdiye kadar her gizlim negatifle sonuclandi..

Dedigindede haklisin..en azindan sonuc negatifse onuda ogrenmis olursun boylr bekleye bekleye icim kurudu..3 gun vae daha bana..allahda 3 gun doluyumda cabuk gecer belki..

Bendede ayni hafif agri oldu adet olucam heralde dedim..

Yarinn git yaptirr yaaaaa...ayy senin yerinde olmak isterdimmm...daha 3 gun var bana...

Hayirli haberlerle gel insallahh...

Aynen canim bende hep gizli yaptirdim ve hep telefonda aglaya aglaya söyledim. Bari bu sefer yanim da olsun negatif te olsa. Yarin yada cumartesi kesin yaptiririm canim. Düşün düşün stres oldum vallahi. İnşaallah hayirli haberler aliriz :)

geçen ay ben de denedim klomen, yumurtam oluşmasına rağmen nedense olmadı, iğneye geç bence, ham takip ediliyor rutin olarak hem de daha kaliteli yumurta oluşturduğu söyleniyor
Bu ay iğneye geçeceğiz canım. İnşallah bu sefer olur. Bu belli dönemleri bekleme işi çok zor.

kızlar bişi sorucam. sizin doktorlar kaçıncı güne kadar yumurta takibi yapıyor. benim doktorum adetin 11. günü 12 mm diye takibi bıraktı. ama benim kasık ağrım o günden sonra başladı.

Sen yaptircam deyince ben bile heycan yaptimm..guzel haberlerle gel insallah...ayni seyleri dusunmusuzz..bende dedim bu sefer esimle yaptirayimm ama kararsiz kaldim bende birlikte Yaptirabilirim ruh halime baglii...

hayirli haberlerle gel insallah..dualarim seninle...

kızlar bişi sorucam. sizin doktorlar kaçıncı güne kadar yumurta takibi yapıyor. benim doktorum adetin 11. günü 12 mm diye takibi bıraktı. ama benim kasık ağrım o günden sonra başladı.

Canim cokk erkenn...o dr kabul etmiyorsa baskasinda takibe gitt...benim 10. Gunu 9 mm di.. klomen icmistim bekledik 11. Gun 10 mm oldu 3 gun igne ver dedi igne vurdum ve 16. Gunu 19 mm di..19. Gunde asilamam yapildi...

Bende pko var yumurtaliklarim tembell..her ay neye nasil cvp verecegi belli olmuyorr...sen dr gitmesende calismalara devam et..o yumos buyuye bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…