Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun ne diyelim, ikinci maça diyelim, ara vermeden devam edecek misin? belki öyle olnca şans artıyordur, bu ay benim de olmamışsa ne yapsam diye düşünüyorum..

Hayirlisi canim. Evet devam edicem canim.adetini bekliyorum

hayirli olsun canim birlikteyiz hadi bakalim.. benim de persembe 5. gun olacak ve klomen kullanacagim insaallah. birlikte hhayirli haberler getiririz insaallah.
Ogle mi inş. Birlikte güzel haberler aliriz birbirimize uğurlu geliriz inş.

[QUOTE"eymen4545, post: 36707086, member: 608575"]Canim uzulmemeye calissss... Hayirlisi inş. Durmak yok yola devam... Dularimiza da devam[/QUOTE]

Sagol canimm

Hayirlisi canim. Evet devam edicem canim.adetini bekliyorum
canim ne desem bilemedim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insaallah. birlikte mutlu olacagimiz haberler de getirecegmize inaniyorum. sadece sabir. pozitifi ogrendigimiz gun imtihan bitecek. ve bize gecmiste yaptiklarimiz soylediklerimiz kalacak o yuzden hep birlikte sabirla beklemeye devam. allah yar ve yardimcin olsun...

Kan testi yaptirdim bugün. Sonuc negatifff
uzuldum yaaa..hayirlisi kuzumm..bendede durumlar pek ic acici degil..bugun 11. Gunum ve bendede bel ve adet sancilari basladi..bendede sonuc ayni olacak..ve gelecek aya napicam hic bilmiyorum..cok yoruldumm

uzuldum yaaa..hayirlisi kuzumm..bendede durumlar pek ic acici degil..bugun 11. Gunum ve bendede bel ve adet sancilari basladi..bendede sonuc ayni olacak..ve gelecek aya napicam hic bilmiyorum..cok yoruldumm

canım inşaallaahhh senden hayırlı haberler alırız. öyle düşünme.

çok sağol canım. inşaallahhh bizde birgün o heyecanı, mutluluğu yaşarız.

benim aşılama yaptıralı 1 hafta oldu, bu son 2 gündür göğüslerime bastırınca acıyor, adet acıması gibi, ama onun dışında kasıklarımda nadiren ani sancılar oluyor, bu sabah beni bağırtacak kadar ani bir sancı saplandı belime, ya erken adet olucam ya da içerde bazı mücadeleler oluyor, hayırdır..

arkadaşlar çok soru soruyorum farkındayım dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum,2 gün öncesinden ve özellikle bugün akıntım artı bide kasıklarımın alt tarafı bacaklarıma doğru ağrı var oluyomuydu sizde tecrübesi olaanlar

hayırlısı olsun canım.. inşaallaahh bebeğine kavuşursun. benim adet ağrılarım 11. gün başlamıştı. dün test yaptım, bugünde gününde adet oldum.

canım çatlatma iğnesinden sonra çok akıntı ve ağrının olması çok normal. özellikle sağlıklı yumurtalar çatlarken ağrı oluyormuş. bende her ay yaşıyorum.

hayırlısı olsun canım.. inşaallaahh bebeğine kavuşursun. benim adet ağrılarım 11. gün başlamıştı. dün test yaptım, bugünde gününde adet oldum.

Catlama ignesinden kac gun sonra adet oldun...ben gecen ayin 2 sinde adet olmustum..ama yumos gec gelisti 17 gunu cat ignesi vuruldum..19. Gunde asilama oldu...aca benimde 2 agusyosta gelirmi adet...benimde basladi adet sancilarimm...

Catlama ignesinden kac gun sonra adet oldun...ben gecen ayin 2 sinde adet olmustum..ama yumos gec gelisti 17 gunu cat ignesi vuruldum..19. Gunde asilama oldu...aca benimde 2 agusyosta gelirmi adet...benimde basladi adet sancilarimm...

canım ben adetin 16. günü çatlatma iğnesi, 17. günü aşılama oldum. son adet tarihim 1 ağustostu. ben 30-31 günde regli oluyorum. ve 1 eylülde adet oldum bu ay gecikme olmadı. ama klomen tedavisi görürken en az 3-4 gün gecikirdi. hatta en sonuncusunda 1 hafta gecikmişti.

Arkadaşlar merhaba ben bu ay değil ama ekim ayinda asilama yaptirmak istiyorum.kismetse ilk olacak.adetim 15-20 ekim arasi olur.yani yaklasik 1.5 ay var.o zamana kadar yapmami veya yeyip icmemi onereceginiz bisey var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…