- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
Eymen canım tüpmüydü senin bu sefer?Slm arkadaşlar bugün doktora giitim ve aksama ilk ignemi oluyorum... Rabbim hayirli eylesin inş.
Yok canim ilk defa asilamaya olacakkEymen canım tüpmüydü senin bu sefer?
canm ben devlette yaptırıyorum ama aşılamanın şansı çok düşük..tüp bebek içi mecbur aşılama yaptırıyorumkızlar mrb biz de subat ayından beri bebiş istiyorz ve 8.denememizin sonucu bgn itibari ile negatif3 aydır klomen kullanıyodm ama olmadı bnm eşimin sperm sayısında düşüklük var dr bu ay da olmazsa aşılama yaparz demişti sizce erken mi beklemeli miyiz biras daha bide özel hstneye gidiyrz devlette mi yaptırsak aşılamayı ne olur fikirlerinizi belirtin bugün moralim coook bozuk yardımınıza ihtiyacm var
ne zmndır deniyosunuz kaç asılaman oldu cnm sizin problem ne peki bnm pek bilgim yok asılama ile ilgili merak ediyorm ne yapacağımızı bilniyorz eşim bana bırakıyo cünkücanm ben devlette yaptırıyorum ama aşılamanın şansı çok düşük..tüp bebek içi mecbur aşılama yaptırıyorum
inş hayırlı ise tutsun cnm bu sefer, bn vajinal ultrasonda bile zorlanıyorm o yüzden asılamadn da korkuyorm dr hsg de cekmedi aşılamada ağrınız acınız oluyo mu hsg cekildiniz mibenim ikinci aşılamam..bende yumurtalık tembelliği var..eşimdede hızda düşüklük..ilk aşılama tutmadı.ikinciyi yaptırdım bugün 6.günüm.hayırlısı..aşılamayı vakit kaybı olarak görüyorum
haklisin canim hayirlisi olsun insaallah. tekrar basliyor musun asilamaya?Slm kizlar benim kahveengiler bugün tam olarak kirmizi oldu artik ne diyeyim nasip edilmiş biraz daha beklicez demekki canlarim burada yeni asilama yaptiran ve yaptiracak olan arkadaşlar lütfen kendiniz çok fazla yipratmayin herşeyi pozitif düşünün Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun kizlar
canim senin icin de hayirlisi olsun insaallah. sen ne yapmayi dusunuyorsun? tekrar asilama mi? bir de anlamiyorum bizde tek problem yumurtlama degil mi. yumurtanin buyudugunu goruyoruz zaten ama igneden sonra kesin catladi mi ve catladiginda uygun zamanda asilama yapilabildi mi ben bunu merak ediyorum. cunku normalde sartlar saglandiysa problem cozulduyse tutma ihtimali yuksek olur ne bileyim......Kizlar listede bende vardimm..sonucumu aldimm....kanda baktirdim..asilamanin 12. Gunu negatif...
Asilama simdilik yaptirmicam ama gonal f ignemden kaldi onu kendim kullancam catlatma ignesinide asilama degilde normal bi şekilde denicem bebisler eylül ayi inşallah cumlemize hayir ve bol bebekli gelsin (amin)haklisin canim hayirlisi olsun insaallah. tekrar basliyor asilamaya?
Yok canim asilama yaptirmicam ama gonal f ignemden kaldi onu kullancam sonrada catlatma iğnesinivurcam kkendim Dr umun soledigine gore yumurta catlayinca ateş 37 nin altina dusmezmis iğneleri killnacam doğal yolla denicem canimhaklisin canim hayirlisi olsun insaallah. tekrar basliyor musun asilamaya?
merhaba hangi devlet hastanesinde yaptırıyosunuz?canm ben devlette yaptırıyorum ama aşılamanın şansı çok düşük..tüp bebek içi mecbur aşılama yaptırıyorum
selam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz?
bu ay aşılama olacak banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?