Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşşar 5 gün menogon iğne kullandım bugün kontrol vardı sağda 8 solda 10 boyutunda yumurtalarım olmuş..3 gün daha iğne vurulup perşembe kontrolüm var..

Kizlar listede bende vardimm..sonucumu aldimm....kanda baktirdim..asilamanin 12. Gunu negatif...

kızlar mrb biz de subat ayından beri bebiş istiyorz ve 8.denememizin sonucu bgn itibari ile negatif 3 aydır klomen kullanıyodm ama olmadı bnm eşimin sperm sayısında düşüklük var dr bu ay da olmazsa aşılama yaparz demişti sizce erken mi beklemeli miyiz biras daha bide özel hstneye gidiyrz devlette mi yaptırsak aşılamayı ne olur fikirlerinizi belirtin bugün moralim coook bozuk yardımınıza ihtiyacm var

canm ben devlette yaptırıyorum ama aşılamanın şansı çok düşük..tüp bebek içi mecbur aşılama yaptırıyorum

canm ben devlette yaptırıyorum ama aşılamanın şansı çok düşük..tüp bebek içi mecbur aşılama yaptırıyorum
ne zmndır deniyosunuz kaç asılaman oldu cnm sizin problem ne peki bnm pek bilgim yok asılama ile ilgili merak ediyorm ne yapacağımızı bilniyorz eşim bana bırakıyo cünkü

benim ikinci aşılamam..bende yumurtalık tembelliği var..eşimdede hızda düşüklük..ilk aşılama tutmadı.ikinciyi yaptırdım bugün 6.günüm.hayırlısı..aşılamayı vakit kaybı olarak görüyorum

inş hayırlı ise tutsun cnm bu sefer, bn vajinal ultrasonda bile zorlanıyorm o yüzden asılamadn da korkuyorm dr hsg de cekmedi aşılamada ağrınız acınız oluyo mu hsg cekildiniz mi

Slm kizlar benim kahveengiler bugün tam olarak kirmizi oldu artik ne diyeyim nasip edilmiş biraz daha beklicez demekki canlarim burada yeni asilama yaptiran ve yaptiracak olan arkadaşlar lütfen kendiniz çok fazla yipratmayin herşeyi pozitif düşünün Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun kizlar

haklisin canim hayirlisi olsun insaallah. tekrar basliyor musun asilamaya?

Kizlar listede bende vardimm..sonucumu aldimm....kanda baktirdim..asilamanin 12. Gunu negatif...
canim senin icin de hayirlisi olsun insaallah. sen ne yapmayi dusunuyorsun? tekrar asilama mi? bir de anlamiyorum bizde tek problem yumurtlama degil mi. yumurtanin buyudugunu goruyoruz zaten ama igneden sonra kesin catladi mi ve catladiginda uygun zamanda asilama yapilabildi mi ben bunu merak ediyorum. cunku normalde sartlar saglandiysa problem cozulduyse tutma ihtimali yuksek olur ne bileyim......

haklisin canim hayirlisi olsun insaallah. tekrar basliyor asilamaya?
Asilama simdilik yaptirmicam ama gonal f ignemden kaldi onu kendim kullancam catlatma ignesinide asilama degilde normal bi şekilde denicem bebisler eylül ayi inşallah cumlemize hayir ve bol bebekli gelsin (amin)

haklisin canim hayirlisi olsun insaallah. tekrar basliyor musun asilamaya?
Yok canim asilama yaptirmicam ama gonal f ignemden kaldi onu kullancam sonrada catlatma iğnesinivurcam kkendim Dr umun soledigine gore yumurta catlayinca ateş 37 nin altina dusmezmis iğneleri killnacam doğal yolla denicem canim

selam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz?
bu ay aşılama olacak banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…