Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar listede bende vardimm..sonucumu aldimm....kanda baktirdim..asilamanin 12. Gunu negatif...

yaaaa gerçekten mi canımmmm çookkk üzüldüm... ağustos ayı hepimiz için kötü geçti. İnşaallaahhh eylülde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

sen bu ay tekrar aşılama yaptıracak mısın?

Arkadaşlarım ben takip etmekte zorlanıyorum.herkes bana son adet gördüğü tarihi ö.m yoluyla yada burdan yazarsa listeyi güncelleyelim...sevgilerle....

bu arada benim 7.günüm..çatlatma iğnesinin etkisi yavaş yavaş geçiyor.göğüslerimdeki ağrı azaldı.bel ağrım geçti.sadece arada hafif kasıklarıma ağrı giriyor,bide midem ağrıyor....sanırım tutmayacak..

Son düzenleme:

öyle düşünme tatlımmm... inşaallaahhh tutar. ve topiğimizin ilk hamişi sen olıursun

Bnmde geçen ay 6sındaydı regl günüm. Dün karnım çok ağrıdı ahanda dedim tutmadı kanama olacak. Dün sadece siyah bi leke geldi o kdr. Bgnde nr ağrı be sızı bişey yok cuma ya kdr kan testi için beklesrm mi bilemedim. Stresten de gecikmiş olabilir belki

öyle düşünme tatlımmm... inşaallaahhh tutar. ve topiğimizin ilk hamişi sen olıursun
ah canım inşallah ama belirtiler kayboluyor.ben belirtileri kaybolupta hamile kalan birini duymadım..mucizenin mucizzzesi olur eğer olursa...inşallah hepimiz hamile oluruuuuzzzzzzz rabbim duy inş dualarımızı.

arkadaşlar bişe sorucam bileniniz varsa..şimdi benim reglim düzensiz olduğu için tarhi kestiremiyorum.şimdi bir önceki regl tarihim 16 ağustos..aşılama olduğum için benim 15 gün sonra mı sökülmesi gerekir yoksa 16 sına kadar regl mi beklicem?

bugün aşılmada 7.günüm

son adet tarihim 23 ağustos ve tahmini aşılama tarihi 6 eylül. liste yapalım arkadaşlar :)

canım aşılamanın üzerinden 12-13 gün geçtiyse kan testi yaptır bence.

selam canım çatlatma iğnesinden sonra 15-20 gün arası olman gerekiyor.

Arkadaslar asilama olali bi hafta oldu ama bu arada rahatsizlandim vucut direnci dusunce dollenmeyide etkiler demi;-((

Merhaba arkadaşlar aranıza benide alırmisiniz bende geçen ay 12 ağustos da regl oldum ve aşılamam 23 ünde yapıldı ama tutmadı 6 günüm kalmıştı ama 6 gün erken adet oldum

Arkadaslar asilama olali bi hafta oldu ama bu arada rahatsizlandim vucut direnci dusunce dollenmeyide etkiler demi;-((

Nasıl yani regl mi oldun ya bende 6 gün erken regl oldum bilmiyorum ama stres üzüntü etkiler

hoşgeldin canım bu ay aşılama yaptıracakların sayısı arttı :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin canım
rabbim kucağımızı boş bırakmasın
tez zamanda hepimiz hamile kalalım inşallah

tabi canım son adet tarihini ve kaçıncı aşılaman bildirirsen eklerim
şu an adetim canım
adetin 5. günü yumoş durumuma göre aşılama yapılacak
sat : 6 eylül
ilk aşılamam olacak inş.

yaaaa gerçekten mi canımmmm çookkk üzüldüm... ağustos ayı hepimiz için kötü geçti. İnşaallaahhh eylülde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

sen bu ay tekrar aşılama yaptıracak mısın?

Cokk kararsizimm..sen napacaksin..ben cok yiprandim..karar esime bagli..belki bu ay dinlenip bidahaki ay tup denerim bilmiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…