- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kizlar listede bende vardimm..sonucumu aldimm....kanda baktirdim..asilamanin 12. Gunu negatif...
tabi canım son adet tarihini ve kaçıncı aşılaman bildirirsen eklerimselam arkadaşlar benide listeye ekler misiniz?
bu ay aşılama olacak banada
Arkadaşlarım ben takip etmekte zorlanıyorum.herkes bana son adet gördüğü tarihi ö.m yoluyla yada burdan yazarsa listeyi güncelleyelim...sevgilerle....
bu arada benim 7.günüm..çatlatma iğnesinin etkisi yavaş yavaş geçiyor.göğüslerimdeki ağrı azaldı.bel ağrım geçti.sadece arada hafif kasıklarıma ağrı giriyor,bide midem ağrıyor....sanırım tutmayacak..
Bnmde geçen ay 6sındaydı regl günüm. Dün karnım çok ağrıdı ahanda dedim tutmadı kanama olacak. Dün sadece siyah bi leke geldi o kdr. Bgnde nr ağrı be sızı bişey yok cuma ya kdr kan testi için beklesrm mi bilemedim. Stresten de gecikmiş olabilir belkiCanim benim son adet tarihim 1 ağustos. Asilama 17 ağustos. Pazartesi günü hem adet tarihin hem de asilamadan sonraki 15. Gün oluyor. Benim 4-5 gun çok bel ve kasik agrim oldu ama simdi hic bisey yok maalesef. Buda beni umutsuzlastiriyor(
ah canım inşallah ama belirtiler kayboluyor.ben belirtileri kaybolupta hamile kalan birini duymadım..mucizenin mucizzzesi olur eğer olursa...inşallah hepimiz hamile oluruuuuzzzzzzz rabbim duy inş dualarımızı.öyle düşünme tatlımmm... inşaallaahhh tutar. ve topiğimizin ilk hamişi sen olıursun
bugün aşılmada 7.günümarkadaşlar bişe sorucam bileniniz varsa..şimdi benim reglim düzensiz olduğu için tarhi kestiremiyorum.şimdi bir önceki regl tarihim 16 ağustos..aşılama olduğum için benim 15 gün sonra mı sökülmesi gerekir yoksa 16 sına kadar regl mi beklicem?
Bnmde geçen ay 6sındaydı regl günüm. Dün karnım çok ağrıdı ahanda dedim tutmadı kanama olacak. Dün sadece siyah bi leke geldi o kdr. Bgnde nr ağrı be sızı bişey yok cuma ya kdr kan testi için beklesrm mi bilemedim. Stresten de gecikmiş olabilir belki
arkadaşlar bişe sorucam bileniniz varsa..şimdi benim reglim düzensiz olduğu için tarhi kestiremiyorum.şimdi bir önceki regl tarihim 16 ağustos..aşılama olduğum için benim 15 gün sonra mı sökülmesi gerekir yoksa 16 sına kadar regl mi beklicem?
Arkadaslar asilama olali bi hafta oldu ama bu arada rahatsizlandim vucut direnci dusunce dollenmeyide etkiler demi;-((
Şuan hastanedeyim canım zaten. korkunç bel ve kasık ağrım var bildiğin ağlıycam tahlil verdim hastanede yatıştayımcanım aşılamanın üzerinden 12-13 gün geçtiyse kan testi yaptır bence.
amin canımhoşgeldin canım bu ay aşılama yaptıracakların sayısı arttı :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.
şu an adetim canımtabi canım son adet tarihini ve kaçıncı aşılaman bildirirsen eklerim
Şuan hastanedeyim canım zaten. korkunç bel ve kasık ağrım var bildiğin ağlıycam tahlil verdim hastanede yatıştayım
yaaaa gerçekten mi canımmmmçookkk üzüldüm... ağustos ayı hepimiz için kötü geçti. İnşaallaahhh eylülde hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
sen bu ay tekrar aşılama yaptıracak mısın?
ÖZELDE YAPTIRIYORSAN AŞILAMA ZAMAN KAYBI YAAA TÜPE GEÇ CANIMCokk kararsizimm..sen napacaksin..ben cok yiprandim..karar esime bagli..belki bu ay dinlenip bidahaki ay tup denerim bilmiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?