Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cokk kararsizimm..sen napacaksin..ben cok yiprandim..karar esime bagli..belki bu ay dinlenip bidahaki ay tup denerim bilmiyorumm..
çok üzüldüm sana canım
ne yapalım hayırlısı böyleymiş
aşılama banada zaman kaybı gibi geliyor ama yapacak bişey yok
en azından denemedim dememek için..
dr bana yine klomen verdi kızlar
klomenler tek yumurtam oluyo benim
tek yumurtayla aşılama olur mu?
yumurta çoğaltmak için ne yapmalı bilen var mı?

ağustos ayında ilk aşılamamı yaptırmıştım ama tutmadı malesef.. regl bittikten sonra dün hsg çektirdim. çok şükür açık çıktı tüplerim. Şuan itibariyle ne eşimde ne bende hiçbir sorun yok o yüzden doktor klomen vb her şeyi bıraktırdı. Gidin kafanızı boşaltın çok kafaya taktığınız için olmuyor, 3 ay daha olmazsa gelin dedi. Bekleme dönemine girdik anlayacağınız.. Hepimiz için hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz en kısa zamanda Allahım nasip etsin bize de bu mutluluğu inşallah kızlar..

Cokk kararsizimm..sen napacaksin..ben cok yiprandim..karar esime bagli..belki bu ay dinlenip bidahaki ay tup denerim bilmiyorumm..

benim ağustostan iğnem kaldı. iğne boşu boşuna gitmesin diyorum. yarın gidicem doktora. bu ay eşim tekrar deneyelim dedi. bende tamam dedim. bu ay da olmazsa bende ara vericem canım.

arkadaşlar benim aşılamam da bugün yapıldı,evdeyim yatıyorum yarın işbaşı,gün aşırı cinsel ilişki,14.gün kan testi için çağırdı :) :)

benim de ilk asilama olacak kismetse sat 31 agustos

ÖZELDE YAPTIRIYORSAN AŞILAMA ZAMAN KAYBI YAAA TÜPE GEÇ CANIM

canım bende tüp bebeği düşündüm ama benim yumoşlar büyüyor çatlıyor, eşimde de bi sorun yok. onun için acaba erkenmi diye düşündüm. 2. aşılamayıda deneyeyim diyorum. eğer olmazsa zaten ara vericem. sonrada tüp yaptırıcam.

arkadaşlar benim aşılamam da bugün yapıldı,evdeyim yatıyorum yarın işbaşı,gün aşırı cinsel ilişki,14.gün kan testi için çağırdı :) :)

hadi hayırlısı olsun canım. inşaallaahh güzel ve hayırlı haberlerini alırız.

canımmm geçmiş olsun. ohss sendromu olmayasın?
arkadaşım dediğin şeyi hiç duymadım. sen yazınca baktım netten benziyor gibi gebelik oluştuktan sonra ağrılar artıyormuş sanırım benim bgn ki ağrımın tarifi yok inan ki. cuma tekrar bhcg ye bakılacak bakalım. bugün 4.3 çıktı doktor hamilesin diyemem değilsin de diyemem takip etcez dedi

Ben de yarin ilk asilamami yaptiricam. Cok heyecanli ve karamsarim durup durup agliyorum simdiden. Sanirim artik sabrim kalmadi. Hakkimizda hayirlisi olsun.

ÖZELDE YAPTIRIYORSAN AŞILAMA ZAMAN KAYBI YAAA TÜPE GEÇ CANIM

ewet canim ozeldee..rabbim hakkimda hayirlisini versinn..beynim durdu sanki..nasipden ote yol yok...dogruyu gostersin bana..

benim ağustostan iğnem kaldı. iğne boşu boşuna gitmesin diyorum. yarın gidicem doktora. bu ay eşim tekrar deneyelim dedi. bende tamam dedim. bu ay da olmazsa bende ara vericem canım.

Bendede var igne bugun dr yazdim test sonucunu..rahmi dinlendir 1 ay hicbisi icme dedi..ekimdeki adetimde gidicem bakalimm hayirlisi....

Benim arkadasim yasadi temmuz ayinda ve o ay hamile kaldi :)

[QUOTE="mssqnn, post: 36735055, member: 6herşey güzel olsunnde yarin ilk asilamami yaptiricam. Cok heyecanli ve karamsarim durup durup agliyorum simdiden. Sanirim artik sabrim kalmadi. Hakkimizda hayirlisi olsun.[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canimmm. Ama sakin ol ki hersey guzel olsun

Kizlar bu asilama suresince özellikle yediğiniz bisiler varmi... Nasil besleniosunz...

[QUOTE, post: 36735055er: 622967"]Ben de yarin ilk asilamami yaptiricam. Cok heyecanli ve karamsarim durup durup agliyorum simdiden. Sanirim artik sabrim kalmadi. Hakkimizda hayirlisi olsun.[/QUOTE]
Canim hakkindahayirlisi olsun hersey gonlunce olsun sıkma kendini psikolojik rahatla unutma tatlim ameller niyetlere goredir niyetin guzel olsunki guzelliklerle karsilas Allah yar ve yardimcin olsun canm

benimde cuma günü olacak aşılamam çok endişeliyim umarım ıyı sonuclanır doktor pek ümitli değil eşimin değerleri düşük ama rabbimin hikmeti belki olumlu sonuclanır sormak istediğim aşılamada spermlerın yıkanmadan önce ve yıkandıktan sonraki değerlerini söylüyolar mı yani sonucta ne kadar spermle aşılama yapıldıgnı bilmek hakkımız hastaneye sordugumda o konuda bılgı vermıyoruz sayım yapılması ek ücrete tabi dediler saçma geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…