- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
çok üzüldüm sana canımCokk kararsizimm..sen napacaksin..ben cok yiprandim..karar esime bagli..belki bu ay dinlenip bidahaki ay tup denerim bilmiyorumm..
Cokk kararsizimm..sen napacaksin..ben cok yiprandim..karar esime bagli..belki bu ay dinlenip bidahaki ay tup denerim bilmiyorumm..
benim de ilk asilama olacak kismetse sat 31 agustosEvet arkadaşlar Ağustostan Eylül ayına transfer olanlar !! bu sefer olacak diyenler..hadi buyrun..bu topikte herkesler hamile kalır inşallah...Eylül hepimize mutluluk şans bol bol bebiş getirsin...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nick.....................kaçıncı aşılaması...son adet tarihi.....sonuç
xyzxyz.................................2.aşılama.................18.08.2014........Beklemede
Kimyager1508..................2 aşılama................. 01.09.2014.........Beklemede
WAW...................................1.aşılama..................02.08.2014........Beklemede
Tanti....................................2.aşılama...................------------.........Beklemede
gygry.....................................1.aşılama...................22.08.2014........Beklemede
durka....................................1.aşılama...................11.08.2014...........Beklemede
ne_desem_bilmem...........2.aşılama..................24.08.2014..........Beklemede
zeyil........................................1.aşılama.................22.08.2014..........Beklemede
umuttttt................................1.aşılama....................20.08.2014..........Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama.......................23.08.2014.........Beklemede
deniz_1988..........................1.aşılama.....................06.09.2014...........Beklemede
ÖZELDE YAPTIRIYORSAN AŞILAMA ZAMAN KAYBI YAAA TÜPE GEÇ CANIM
arkadaşlar benim aşılamam da bugün yapıldı,evdeyim yatıyorum yarın işbaşı,gün aşırı cinsel ilişki,14.gün kan testi için çağırdı :) :)
arkadaşım dediğin şeyi hiç duymadım. sen yazınca baktım netten benziyor gibi gebelik oluştuktan sonra ağrılar artıyormuş sanırım benim bgn ki ağrımın tarifi yok inan ki. cuma tekrar bhcg ye bakılacak bakalım. bugün 4.3 çıktı doktor hamilesin diyemem değilsin de diyemem takip etcez dedicanımmm geçmiş olsun. ohss sendromu olmayasın?
Eymen nasıl gidiyor canım iğneler benim bu perşembe asilama olcakİğnenin yanin da size başka ilaç verdimi doktorunuz.
ÖZELDE YAPTIRIYORSAN AŞILAMA ZAMAN KAYBI YAAA TÜPE GEÇ CANIM
benim ağustostan iğnem kaldı. iğne boşu boşuna gitmesin diyorum. yarın gidicem doktora. bu ay eşim tekrar deneyelim dedi. bende tamam dedim. bu ay da olmazsa bende ara vericem canım.
arkadaşım dediğin şeyi hiç duymadım. sen yazınca baktım netten benziyor gibi gebelik oluştuktan sonra ağrılar artıyormuş sanırım benim bgn ki ağrımın tarifi yok inan ki. cuma tekrar bhcg ye bakılacak bakalım. bugün 4.3 çıktı doktor hamilesin diyemem değilsin de diyemem takip etcez dedi
Bugün ikinci ignemi oldum canm... Doktor sana hangi iğneyi verdi. Uç tane yumurtanın olmuş maşallah içi dolar inş....Eymen nasıl gidiyor canım iğneler benim bu perşembe asilama olcak
Inşallah canım puregon 50 cc vurdum günde bi de femara diye bi ilaç içtim 5 günBugün ikinci ignemi oldum canm... Doktor sana hangi iğneyi verdi. Uç tane yumurtanın olmuş maşallah içi dolar inş....)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?