Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah canım puregon 50 cc vurdum günde bi de femara diye bi ilaç içtim 5 gün
Bende gonal-f bide trentilinle c vitamini verdi... İlaclarinizi nerden aliosunz... Karsisinda bi eczane var orasi indirim yapioda

canım bunu doktorunun sana söylemesi lazım. her doktor yaptığı işlem hakkında bilgi vermek zorunda ki zaten de söylüyorlar. bence sen kendi doktoruna sor.

kızlar klomenle tek yumurtam oluşuyor
bu ayda klomen kullanıyorum
tek yumurtayla aşılama yapılır mı?
yapılırsa tutma şansı daha mı düşüktür?

arkadaşlar bugün son iğnemi yaptırıp yarın kontrole gidicem..umarım 2 yumurta büyümüstürde ikizlerim olur :)

arkadaşlar gebeliğin olması için tek yumurtaya ihtiyaç var..zaten fazla olunca sağlıklı olmayacağı için doktorlar tedaviyi iptal ediyor..o yüzden canınızı sıkmayın herşey yolunda yani..umarım rabbim dualarımızı kabul eder ve mucizelerimizi bizlere gönderir..

ne kadar süredir bebek istiyorsunuz..kasımda benim 3 yıl olacak..sebebsiz infertilite..
z

kızlar klomenle tek yumurtam oluşuyor
bu ayda klomen kullanıyorum
tek yumurtayla aşılama yapılır mı?
yapılırsa tutma şansı daha mı düşüktür?

günaydın canım. benimde geçen ay tek yumurtam vardı. fakat aşılama tutmadı. elbetteki tutma şansı vardı vardı nasip değilmiş. ama ne kadar çok yumurta o kadar şans artar bana göreee

canım biz 2 yıldır istiyoruz ama ben de pco var eşim de hiç bir problem yok. bu hafta aşılama yapılcak.bakalım ne olur

Üüff yaaa ben de mens olamadım gitti. Biz de bu ay aşılama yaptıracağız. psikolojim bozuldu ya. artık etrafımda hamile görmeye tahammül edemiyorum..

canım biz 1 yıldır istiyoruz. nisandan beri tedavi görüyorum. martta pco oluştu. öncesinde hiçbir problemim yoktu. eşimde de bir sıkıntı yok. 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı. sebepsiz infertilite diyor doktor.

Üüff yaaa ben de mens olamadım gitti. Biz de bu ay aşılama yaptıracağız. psikolojim bozuldu ya. artık etrafımda hamile görmeye tahammül edemiyorum..

bende hamile haberleri alınca çok mutsuz oluyorum. Rabbim bizlere de tez vakitte nasip eder inşaallah.

bende hamile haberleri alınca çok mutsuz oluyorum. Rabbim bizlere de tez vakitte nasip eder inşaallah.
inşallah canım ya. ben bu ay 12 gün soğan kürü içtim. şimdi onu bıraktım bal+ çörekotu+tarçın karışımı yiyorum sabah akşam. ben bizimle aynı sorunları yaşayıp hamile kalabilmiş insanlara çok seviniyorum...

bi de kızlar doktor size yüzde kaç başarı olur dedi. bana son gittiğimde %70-80 başarı elde ederiz dedi.

canım ben haziran ayında yapmıştım soğan kürü yumurtam çok çabuk büyümüştü. bu ay tekrar yapıcam. adetin 7. günü başlıyorsun değil mi?

canım ben haziran ayında yapmıştım soğan kürü yumurtam çok çabuk büyümüştü. bu ay tekrar yapıcam. adetin 7. günü başlıyorsun değil mi?
yok canım ben adet biter bitmez başladım. 12 gün sonra bıraktım. yumurtlamaya destek olduğu için öteki küre başladım. ikisini aynı anda önermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…