Bende gonal-f bide trentilinle c vitamini verdi... İlaclarinizi nerden aliosunz... Karsisinda bi eczane var orasi indirim yapiodaInşallah canım puregon 50 cc vurdum günde bi de femara diye bi ilaç içtim 5 gün
benimde cuma günü olacak aşılamam çok endişeliyim umarım ıyı sonuclanır doktor pek ümitli değil eşimin değerleri düşük ama rabbimin hikmeti belki olumlu sonuclanır sormak istediğim aşılamada spermlerın yıkanmadan önce ve yıkandıktan sonraki değerlerini söylüyolar mı yani sonucta ne kadar spermle aşılama yapıldıgnı bilmek hakkımız hastaneye sordugumda o konuda bılgı vermıyoruz sayım yapılması ek ücrete tabi dediler saçma geldi bana..
Kizlar bu asilama suresince özellikle yediğiniz bisiler varmi... Nasil besleniosunz...
Bende dun basladim kurumu yoksa tazemi yiyon... Strestenmi bilmiom bende hicbisi yemek canim istemiocanım ben her gün sabah akşam 2-3 incir yiyorum. çay, kahve biraz uzak durmaya çalışıyorum.
Bende dun basladim kurumu yoksa tazemi yiyon... Strestenmi bilmiom bende hicbisi yemek canim istemio
kızlar klomenle tek yumurtam oluşuyor
bu ayda klomen kullanıyorum
tek yumurtayla aşılama yapılır mı?
yapılırsa tutma şansı daha mı düşüktür?
canım biz 2 yıldır istiyoruz ama ben de pco var eşim de hiç bir problem yok. bu hafta aşılama yapılcak.bakalım ne olurarkadaşlar bugün son iğnemi yaptırıp yarın kontrole gidicem..umarım 2 yumurta büyümüstürde ikizlerim olur :)
arkadaşlar gebeliğin olması için tek yumurtaya ihtiyaç var..zaten fazla olunca sağlıklı olmayacağı için doktorlar tedaviyi iptal ediyor..o yüzden canınızı sıkmayın herşey yolunda yani..umarım rabbim dualarımızı kabul eder ve mucizelerimizi bizlere gönderir..
ne kadar süredir bebek istiyorsunuz..kasımda benim 3 yıl olacak..sebebsiz infertilite..
z
canım biz 2 yıldır istiyoruz ama ben de pco var eşim de hiç bir problem yok. bu hafta aşılama yapılcak.bakalım ne olur
Bulvar Eczanesi mi neydi ben de ordan alıyorum canım yarın asilama var heyecanlıyım ya ben taze incir yiyorum canımBende gonal-f bide trentilinle c vitamini verdi... İlaclarinizi nerden aliosunz... Karsisinda bi eczane var orasi indirim yapioda
arkadaşlar bugün son iğnemi yaptırıp yarın kontrole gidicem..umarım 2 yumurta büyümüstürde ikizlerim olur :)
arkadaşlar gebeliğin olması için tek yumurtaya ihtiyaç var..zaten fazla olunca sağlıklı olmayacağı için doktorlar tedaviyi iptal ediyor..o yüzden canınızı sıkmayın herşey yolunda yani..umarım rabbim dualarımızı kabul eder ve mucizelerimizi bizlere gönderir..
ne kadar süredir bebek istiyorsunuz..kasımda benim 3 yıl olacak..sebebsiz infertilite..
z
Üüff yaaa ben de mens olamadım gitti. Biz de bu ay aşılama yaptıracağız. psikolojim bozuldu ya. artık etrafımda hamile görmeye tahammül edemiyorum..
inşallah canım ya. ben bu ay 12 gün soğan kürü içtim. şimdi onu bıraktım bal+ çörekotu+tarçın karışımı yiyorum sabah akşam. ben bizimle aynı sorunları yaşayıp hamile kalabilmiş insanlara çok seviniyorum...bende hamile haberleri alınca çok mutsuz oluyorum. Rabbim bizlere de tez vakitte nasip eder inşaallah.
inşallah canım ya. ben bu ay 12 gün soğan kürü içtim. şimdi onu bıraktım bal+ çörekotu+tarçın karışımı yiyorum sabah akşam. ben bizimle aynı sorunları yaşayıp hamile kalabilmiş insanlara çok seviniyorum...
yok canım ben adet biter bitmez başladım. 12 gün sonra bıraktım. yumurtlamaya destek olduğu için öteki küre başladım. ikisini aynı anda önermiyorlar.canım ben haziran ayında yapmıştım soğan kürü yumurtam çok çabuk büyümüştü. bu ay tekrar yapıcam. adetin 7. günü başlıyorsun değil mi?
ne zaman test yaptıracaksın canım...benim belirtilerim kaybolduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?