Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ben de öyle biliyorum canım ama doktora ben tüp bebek yaptıracağım dedim. sen tüplük değilsin aşılama ile %70-80 başarı sağlarız dedi .üstelik bende pco var.

bilemiyorum ki tatlım. belki oran hastaya göre değişiyordur. senin durumunu doktorun biliyor ve ona göre söylüyordur herhalde.

ben test yaptırmayacağım canım..haftaya çarşamba 15.gün oluyor...bugün 8.günüm ama belirtilerim kaybolduu
dur bakalım hemen umutsuz olma. bazıları hiç hissetmiyor bile hamile kaldığını. adet bittikten kaç gün sonra aşılama yapıyorlar.

yumuralıklar ne zaman büyürse canım ulturasonla takip oluyor adet bitimiyle alakalı bişey değil yani.

Arkadaşlar merhaba,

Bizde 1 yıldır korunmuyoruz son 3 aydır da doktor kontrolünde klomen kullanmaya başladım eşimin testleri iyi bende de problem görünmüyor ama olmuyor işte Zaman kaybetmeden aşılama denemek istiyorum ama doktorum bu olayı aylara yaymaya kararlı yani bir iki ay daha klomen sonra rahim filmi çekilecekmişim. Size sorum şu aşılamaya sizmi doktorunuzmu karar verdi. Başka bir doktora direk aşılama talebi ile gidebilirmiyim

CANIM DOKTORUNU DEĞİŞTİR BENCE. BEN Bİ DOKTORA GİTTİM BAŞAKŞEHİR DE SEN DAHA GENÇSİN TEDAVİ BAŞLAMIYORUM DEDİ. NE DEDİYSEM OLMADI. SONRA SEFAKÖYDE Bİ HASTANEYE GİTTİM. KADIN HEMEN TEDAVİ BAŞLADI. HATTA BİZ İSTANBULDAN GİDECEĞİZ O YÜZDEN BURDA TEDAVİ GÖRÜP SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ DEDİM. O ZAMAN HEMEN AŞILAMA YAPALIM DEDİ. DOKTORA GÖRE DEĞİŞİYOR ANLAYACAĞIN.

bir yıldır zaten sabrediyorum 3 ayda öyle gitti yaş 31 oldu zaman kaybetmek istemiyorum. Sizde problem neymiş canım doktor nasıl bir tedavi izliyor?

bir yıldır zaten sabrediyorum 3 ayda öyle gitti yaş 31 oldu zaman kaybetmek istemiyorum. Sizde problem neymiş canım doktor nasıl bir tedavi izliyor?
CANIM BİZDE EŞİMİN DEĞERLERİ ÇOK İYİ. BENDE PCO VAR. YUMURTA GELİŞMİYOR.2 AY HAP KULLANDIM. YAN ETKİLERİ MAHFETTİ BENİ. ÇALIŞIYORUM İŞTE ZORLANDIM DOZ ARTIŞI İŞTEMİYORUM DEDİM. DOKTOR DA SANA BU AY İĞNE BAŞLAYALIM, SONRA YUMURTALARI RİSKE ATMAYIP AŞILAMA YAPALIM DEDİ..

Rabbim hayırlısını versin canım en azından problem tespit edilmiş tedaviye başlanmış. Kısa sürede sonucunuda alırsın İnşallah.

topik coşmuş:) ben pazartesi kan testi yaptırıcam regl olmazsam, bugün hiçbişey hissetmiyorum göğüs acısı dışında, tutmamışsa direkt tüpe geçebilirim, bana özelde 3 bine patladı, az buz para değil
herkese hayırlısını dilerim, sonucu nolursa olsun haber veririm, olacaksa sağlıklı olsun ya napalım

merak ettim, haberlerini bekleriz, geçmiş olsun, gebelik varsa da hayırlı olsun

Canım rahim filmi cektırmeden asılamaya gecmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…