- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
bi de kızlar doktor size yüzde kaç başarı olur dedi. bana son gittiğimde %70-80 başarı elde ederiz dedi.
canım moralini bozma. belkide belirti yaşamayacaksınbenim belirtilerim kaybolduuuu
evet ben de öyle biliyorum canım ama doktora ben tüp bebek yaptıracağım dedim. sen tüplük değilsin aşılama ile %70-80 başarı sağlarız dedi .üstelik bende pco var.genelde %15-20 diyorlar
evet ben de öyle biliyorum canım ama doktora ben tüp bebek yaptıracağım dedim. sen tüplük değilsin aşılama ile %70-80 başarı sağlarız dedi .üstelik bende pco var.
ben test yaptırmayacağım canım..haftaya çarşamba 15.gün oluyor...bugün 8.günüm ama belirtilerim kaybolduune zaman test yaptıracaksın canım...
dur bakalım hemen umutsuz olma. bazıları hiç hissetmiyor bile hamile kaldığını. adet bittikten kaç gün sonra aşılama yapıyorlar.ben test yaptırmayacağım canım..haftaya çarşamba 15.gün oluyor...bugün 8.günüm ama belirtilerim kaybolduu
benim ilaçla büyümedi kiyumuralıklar ne zaman büyürse canım ulturasonla takip oluyor adet bitimiyle alakalı bişey değil yani.
inşallah canımmm iğneyle büyüorlar içini ferah tutbenim ilaçla büyümedi kiinşallah iğne ile olur bu sefer...
CANIM DOKTORUNU DEĞİŞTİR BENCE. BEN Bİ DOKTORA GİTTİM BAŞAKŞEHİR DE SEN DAHA GENÇSİN TEDAVİ BAŞLAMIYORUM DEDİ. NE DEDİYSEM OLMADI. SONRA SEFAKÖYDE Bİ HASTANEYE GİTTİM. KADIN HEMEN TEDAVİ BAŞLADI. HATTA BİZ İSTANBULDAN GİDECEĞİZ O YÜZDEN BURDA TEDAVİ GÖRÜP SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ DEDİM. O ZAMAN HEMEN AŞILAMA YAPALIM DEDİ. DOKTORA GÖRE DEĞİŞİYOR ANLAYACAĞIN.Arkadaşlar merhaba,
Bizde 1 yıldır korunmuyoruz son 3 aydır da doktor kontrolünde klomen kullanmaya başladım eşimin testleri iyi bende de problem görünmüyor ama olmuyor işteZaman kaybetmeden aşılama denemek istiyorum ama doktorum bu olayı aylara yaymaya kararlı yani bir iki ay daha klomen sonra rahim filmi çekilecekmişim. Size sorum şu aşılamaya sizmi doktorunuzmu karar verdi. Başka bir doktora direk aşılama talebi ile gidebilirmiyim
İNŞALLAH CANIM YA :)inşallah canımmm iğneyle büyüorlar içini ferah tut
CANIM DOKTORUNU DEĞİŞTİR BENCE. BEN Bİ DOKTORA GİTTİM BAŞAKŞEHİR DE SEN DAHA GENÇSİN TEDAVİ BAŞLAMIYORUM DEDİ. NE DEDİYSEM OLMADI. SONRA SEFAKÖYDE Bİ HASTANEYE GİTTİM. KADIN HEMEN TEDAVİ BAŞLADI. HATTA BİZ İSTANBULDAN GİDECEĞİZ O YÜZDEN BURDA TEDAVİ GÖRÜP SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ DEDİM. O ZAMAN HEMEN AŞILAMA YAPALIM DEDİ. DOKTORA GÖRE DEĞİŞİYOR ANLAYACAĞIN.
CANIM BİZDE EŞİMİN DEĞERLERİ ÇOK İYİ. BENDE PCO VAR. YUMURTA GELİŞMİYOR.2 AY HAP KULLANDIM. YAN ETKİLERİ MAHFETTİ BENİ. ÇALIŞIYORUM İŞTE ZORLANDIM DOZ ARTIŞI İŞTEMİYORUM DEDİM. DOKTOR DA SANA BU AY İĞNE BAŞLAYALIM, SONRA YUMURTALARI RİSKE ATMAYIP AŞILAMA YAPALIM DEDİ..bir yıldır zaten sabrediyorum 3 ayda öyle gitti yaş 31 oldu zaman kaybetmek istemiyorum. Sizde problem neymiş canım doktor nasıl bir tedavi izliyor?
CANIM BİZDE EŞİMİN DEĞERLERİ ÇOK İYİ. BENDE PCO VAR. YUMURTA GELİŞMİYOR.2 AY HAP KULLANDIM. YAN ETKİLERİ MAHFETTİ BENİ. ÇALIŞIYORUM İŞTE ZORLANDIM DOZ ARTIŞI İŞTEMİYORUM DEDİM. DOKTOR DA SANA BU AY İĞNE BAŞLAYALIM, SONRA YUMURTALARI RİSKE ATMAYIP AŞILAMA YAPALIM DEDİ..
İNŞALLAH CANIM. SİZİN SORUN NE İMİŞ....HİÇ TEDAVİ GÖRDÜNÜZ MÜ...Rabbim hayırlısını versin canım en azından problem tespit edilmiş tedaviye başlanmış. Kısa sürede sonucunuda alırsın İnşallah.
merak ettim, haberlerini bekleriz, geçmiş olsun, gebelik varsa da hayırlı olsunarkadaşım dediğin şeyi hiç duymadım. sen yazınca baktım netten benziyor gibi gebelik oluştuktan sonra ağrılar artıyormuş sanırım benim bgn ki ağrımın tarifi yok inan ki. cuma tekrar bhcg ye bakılacak bakalım. bugün 4.3 çıktı doktor hamilesin diyemem değilsin de diyemem takip etcez dedi
Arkadaşlar merhaba,
Bizde 1 yıldır korunmuyoruz son 3 aydır da doktor kontrolünde klomen kullanmaya başladım eşimin testleri iyi bende de problem görünmüyor ama olmuyor işteZaman kaybetmeden aşılama denemek istiyorum ama doktorum bu olayı aylara yaymaya kararlı yani bir iki ay daha klomen sonra rahim filmi çekilecekmişim. Size sorum şu aşılamaya sizmi doktorunuzmu karar verdi. Başka bir doktora direk aşılama talebi ile gidebilirmiyim
İnşallah canım bekleyen herkesin hayali gerçek olur artık. liste yapabildik mi acaba kim ne zaman aşılama olacak görsek iyi olur aslında :)inşallah aşılaman tutar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?