Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bulvar Eczanesi mi neydi ben de ordan alıyorum canım yarın asilama var heyecanlıyım ya ben taze incir yiyorum canım
Hadi hayirlisi canimmm... Rabbim emeklerinizi bos cikartmasin... Bizde cuma günü kontrole gidioruzzz....

Canım rahim filmi cektırmeden asılamaya gecmiyorlar
canim yumurtalarinin catladigini yazmissin onceki sayfalarda. bir de kuru incir yedigini. ben kararsiz kaldim da kuru incir yumurtalari buyutuyor. ya catlamadan buyumeye devam ederse diye korkuyorum. seni olumsuz etkilememis galiba incir. bir de soyle dusundum. yumurta catlatma ignesi de zaten olgunlastirma ignesi yani kuru incir de olgunlastirir ve catlatir mi ki acaba cok kararsizim. yarin klomen basliyorum bu arada insaallah

benim belirtilerim kaybolduuuu
canim dur bakalim. bu is belirtiyle olmaz sadece. allah bilir belki de tutmustur. tutmasa da yolun sonu degil. elhamdulillah rabbim yumurta vermis gene deneriz. insaallah gerek kalmaz. hayirli haberler getirirsin insaallah.

Iyi akşamlar canlar
Bugün ikinci aşılama için ignemi olacağım cuma da aşılama
Ben ilk aşılama olarak görüyorum çünkü geçen hafta hoca asistanları uyardı aynı gün iğne ve aşılama olmaz diye. Ya tedaviyi sonlandiracaklardı, ya da ufak bir şans da olsa deneyeceklerdi.. Bu sefer inşallah daha iyi olur
Sizler nasılsınız var mıaşılama yaptıran??

Kizlar iğne yaptıktan sonra yatiomusnz. Bide bi yanma oluomi sizde

Canim ben yumurtalar büyüyene kadar yiyorum. Çatlama ignesinden sonra yemiyorum. Çok şükür şimdiye kadar hic kistim olusmadi.

Slm kizlar hepinizi çok opuyorum aslinda buay hic bisey yapmicaktim ama drumun diledikleri beni çok etkiledi rahmim ve yumurtalarim çokiyi oolduğu için arayi acmamam gerektiğini ve hemen tüp bebege gececekmisiz bu konu beni çokheyecanlandim yani nasipse bu ay sonu hemen basliyoruz aarkadaşlar diliyorum ki siz inşallah bu aşamaya gelmeden hamis olursunuz

günaydın kizlar ..
bende auğ.15 de aşılama yaptırdım 29.da kan testi yapıldı negatif çıkı malesef..
1 eylülde de adet olmam gerekirken halen olmadım acaba geçikmesi ilaçlardan mı bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı ?

ALLAHım istiyen herkese bebişler snasip eder inş.

canim dur bakalim. bu is belirtiyle olmaz sadece. allah bilir belki de tutmustur. tutmasa da yolun sonu degil. elhamdulillah rabbim yumurta vermis gene deneriz. insaallah gerek kalmaz. hayirli haberler getirirsin insaallah.
canım eşimi zor ikna ediyorum,iş yerinde problem oluyo vs vs o kadar problemli ki bu durum...2 kat uğraşıyorum...üzülüyorummmmmm

canım eşimi zor ikna ediyorum,iş yerinde problem oluyo vs vs o kadar problemli ki bu durum...2 kat uğraşıyorum...üzülüyorummmmmm
anliyorum canim benim de onumde iki asilama var. gerisini akisina birakacagiz gibi duruyor. tup bebek maddi manevi olarak cok zor. yaptiracagimizi hic sanmiyorum. o yuzden negatif alirsam iki haktan biri gitmis olacak. onumdeki iki asilama benim icin cok kiymetli izin meselesi de zor tabi anliyorum seni rabbim isinizi kolaylastirsin hepimize sabir versin.

Canim ben yumurtalar büyüyene kadar yiyorum. Çatlama ignesinden sonra yemiyorum. Çok şükür şimdiye kadar hic kistim olusmadi.
anladim canim ben de dun yemeye basladim. insaallah bu ay hayirlisiyla catlar. igneye kadar devam edeyim ben de o zaman. bir de bal corekotu yemeye basladim vucuttaki bazi hormonlarin dengelenmesini sagliyormus galiba. oyle bir sey okumustum. bir de yumurta buyuttugunu soyleyenler de var. corekotunda sifa var zaten allah oyle yaratmis belki onun da bir faydasi olur bakalim hayirlisi.

tekrar kan testi yaptırmanı tavsiye ediyorum canmı

kızlarrrr çok kötüyüm doktordan geldim şimdi .normalde bugün çatlatma iğnemi olup cumartesi aşılama olcaktım. ama her ay büyüyen yumurta bu ay büyümemiş maalesef bu ay aşılama olmuyo. çok morlaim bozuk 1 ayım daha gitti. ilk aşılama olcaktı ama klomen verdi bana iğneyle başlasaydık böyle olmıycaktı belki de

asilamada yeni ilac kullanmaya baslayanlar ozellikle okusun

neler yiyelim neler yemeyelim diye hepimiz dusunuyoruz. ben bu gun kendi rahatsizligim acisindan bunu arastirdim. pkoluyum ben. yumurtlama problemi ozellikle catlama sorunu var. az once ostrojen hormonu fazlaliginda neler oldugunu okudum. pko ortaya cikarmis yumurtlama bozulurmus vs. sonra ostrojen iceren besinlere baktim. maydanoz adacayi bunlardanmis. hani yumurtlama icin adacayi icenler var bilirsiniz. onlar pkoluysa tekrar bir arastirsin internetten. ostrojeni en azindan bu ay kontrolde tutalim fazla yukselip de dengemizi bozmasin dikkat soya fasulyesi de bunlardan. soya sosu sevenler bu ay uzak durabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…