Hadi hayirlisi canimmm... Rabbim emeklerinizi bos cikartmasin... Bizde cuma günü kontrole gidioruzzz....Bulvar Eczanesi mi neydi ben de ordan alıyorum canım yarın asilama var heyecanlıyım ya ben taze incir yiyorum canım
canim yumurtalarinin catladigini yazmissin onceki sayfalarda. bir de kuru incir yedigini. ben kararsiz kaldim da kuru incir yumurtalari buyutuyor. ya catlamadan buyumeye devam ederse diye korkuyorum. seni olumsuz etkilememis galiba incir. bir de soyle dusundum. yumurta catlatma ignesi de zaten olgunlastirma ignesi yani kuru incir de olgunlastirir ve catlatir mi ki acaba cok kararsizim. yarin klomen basliyorum bu arada insaallahCanım rahim filmi cektırmeden asılamaya gecmiyorlar
canim dur bakalim. bu is belirtiyle olmaz sadece. allah bilir belki de tutmustur. tutmasa da yolun sonu degil. elhamdulillah rabbim yumurta vermis gene deneriz. insaallah gerek kalmaz. hayirli haberler getirirsin insaallah.benim belirtilerim kaybolduuuu
cuma günü tekrar test yapılacak canım yazarım mutlakamerak ettim, haberlerini bekleriz, geçmiş olsun, gebelik varsa da hayırlı olsun
Canim ben yumurtalar büyüyene kadar yiyorum. Çatlama ignesinden sonra yemiyorum. Çok şükür şimdiye kadar hic kistim olusmadi.canim yumurtalarinin catladigini yazmissin onceki sayfalarda. bir de kuru incir yedigini. ben kararsiz kaldim da kuru incir yumurtalari buyutuyor. ya catlamadan buyumeye devam ederse diye korkuyorum. seni olumsuz etkilememis galiba incir. bir de soyle dusundum. yumurta catlatma ignesi de zaten olgunlastirma ignesi yani kuru incir de olgunlastirir ve catlatir mi ki acaba cok kararsizim. yarin klomen basliyorum bu arada insaallah
Canim bende bugun doktora gittim. 2. asilama için ignelere basladim. Hayirlisi insaallahh. Ben yatmiyorum canim. İğne vurduktan sonra dagilirken hafif yanma oluyor bende de.Kizlar iğne yaptıktan sonra yatiomusnz. Bide bi yanma oluomi sizde
canım eşimi zor ikna ediyorum,iş yerinde problem oluyo vs vs o kadar problemli ki bu durum...2 kat uğraşıyorum...üzülüyorummmmmmcanim dur bakalim. bu is belirtiyle olmaz sadece. allah bilir belki de tutmustur. tutmasa da yolun sonu degil. elhamdulillah rabbim yumurta vermis gene deneriz. insaallah gerek kalmaz. hayirli haberler getirirsin insaallah.
bugün 9.gün canım.ama dün akşam resmen kasığıma sancı girip girip çıktı..bu bile beni sevindirdi.Xyzxyz canım ne zaman oldun aşılamanı sen? Belirti için çok erken değil mı??
ben gece en geç saatte yapıyordum canım .yanma bilmem de dolaptan çıktığı için ilaç üşütüyordu beni :)Kizlar iğne yaptıktan sonra yatiomusnz. Bide bi yanma oluomi sizde
anliyorum canim benim de onumde iki asilama var. gerisini akisina birakacagiz gibi duruyor. tup bebek maddi manevi olarak cok zor. yaptiracagimizi hic sanmiyorum. o yuzden negatif alirsam iki haktan biri gitmis olacak. onumdeki iki asilama benim icin cok kiymetli izin meselesi de zor tabi anliyorum seni rabbim isinizi kolaylastirsin hepimize sabir versin.canım eşimi zor ikna ediyorum,iş yerinde problem oluyo vs vs o kadar problemli ki bu durum...2 kat uğraşıyorum...üzülüyorummmmmm
anladim canim ben de dun yemeye basladim. insaallah bu ay hayirlisiyla catlar. igneye kadar devam edeyim ben de o zaman. bir de bal corekotu yemeye basladim vucuttaki bazi hormonlarin dengelenmesini sagliyormus galiba. oyle bir sey okumustum. bir de yumurta buyuttugunu soyleyenler de var. corekotunda sifa var zaten allah oyle yaratmis belki onun da bir faydasi olur bakalim hayirlisi.Canim ben yumurtalar büyüyene kadar yiyorum. Çatlama ignesinden sonra yemiyorum. Çok şükür şimdiye kadar hic kistim olusmadi.
tekrar kan testi yaptırmanı tavsiye ediyorum canmıgünaydın kizlar ..
bende auğ.15 de aşılama yaptırdım 29.da kan testi yapıldı negatif çıkı malesef..
1 eylülde de adet olmam gerekirken halen olmadım acaba geçikmesi ilaçlardan mı bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı ?
ALLAHım istiyen herkese bebişler snasip eder inş.
tekrar kan testi yaptırmanı tavsiye ediyorum canmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?