günaydın kizlar ..
bende auğ.15 de aşılama yaptırdım 29.da kan testi yapıldı negatif çıkı malesef..
1 eylülde de adet olmam gerekirken halen olmadım acaba geçikmesi ilaçlardan mı bu konuda bilgi sahibi olanlar var mı ?
ALLAHım istiyen herkese bebişler snasip eder inş.
anladim canim ben de dun yemeye basladim. insaallah bu ay hayirlisiyla catlar. igneye kadar devam edeyim ben de o zaman. bir de bal corekotu yemeye basladim vucuttaki bazi hormonlarin dengelenmesini sagliyormus galiba. oyle bir sey okumustum. bir de yumurta buyuttugunu soyleyenler de var. corekotunda sifa var zaten allah oyle yaratmis belki onun da bir faydasi olur bakalim hayirlisi.
kızlarrrr çok kötüyüm doktordan geldim şimdi .normalde bugün çatlatma iğnemi olup cumartesi aşılama olcaktım. ama her ay büyüyen yumurta bu ay büyümemişmaalesef bu ay aşılama olmuyo. çok morlaim bozuk 1 ayım daha gitti. ilk aşılama olcaktı ama klomen verdi bana iğneyle başlasaydık böyle olmıycaktı belki de
Evet kizlaaaaaaar an itibari ile asilandim :) dualariniza ihtiyacım var
cok guzel canım... rabbim bebeğine kavuştursun inş. darısı bize... kaçgün iğne oldunEvet kizlaaaaaaar an itibari ile asilandim :) dualariniza ihtiyacım var
canım nasıl oldu biraz anlatırmısın... kaç dakika yatırdılar öncesinde ne yaptılarEvet kizlaaaaaaar an itibari ile asilandim :) dualariniza ihtiyacım var
küçük dedi canım yeterli değil aşılama iptal oldu. bi dahaki ay gonal f verdi onunla büyütürüz dedi. moralim çok zoukyaaaa. ne kadarmış ki yumurtalar? belki büyümeye devam eder.
CANIM İNŞALLAHHHHH TUTAR....Evet kizlaaaaaaar an itibari ile asilandim :) dualariniza ihtiyacım var
Tatlım 8 gün 50 cc vuruldum öncesinde esimden Sperm alıp yıkayıp pakladilar :) sonrası ağrısız sancisiz işlem .normalde 20 dk yatiriyorlar benim eşim BIT BIT olduğu için 40 dk falan yattım korkma sakin ol canımcanım nasıl oldu biraz anlatırmısın... kaç dakika yatırdılar öncesinde ne yaptılar
Inşallah canım insallah dualara kaldı işimiz tevekkül :)CANIM İNŞALLAHHHHH TUTAR....
canım ilaçlar gecikme yapabiliyor. benim 1 hafta geçtiğide olmuştu.
BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DA GERİSİ KADER ZATEN CANIM. HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DUA EDELİM...Inşallah canım insallah dualara kaldı işimiz tevekkül :)
küçük dedi canım yeterli değil aşılama iptal oldu. bi dahaki ay gonal f verdi onunla büyütürüz dedi. moralim çok zouk
üzülme canımm yaaa aşılamnın tutmamasındansa iptal olması daha iyidir. aşılama olup tutmazsa daha çok üzülüyorsun inan bana.
ben bugün etlik kadın doğumda aşılama oldum 5 dk bile yatırmadılarTatlım 8 gün 50 cc vuruldum öncesinde esimden Sperm alıp yıkayıp pakladilar :) sonrası ağrısız sancisiz işlem .normalde 20 dk yatiriyorlar benim eşim BIT BIT olduğu için 40 dk falan yattım korkma sakin ol canım
Hadi hayirlisi canm... Benimde yarin 5. Günüm olacak... Pazartesi olur herhalde benimde çok karisik duygular içindeyim... İnş. Atlatirim güzel şekilde...Tatlım 8 gün 50 cc vuruldum öncesinde esimden Sperm alıp yıkayıp pakladilar :) sonrası ağrısız sancisiz işlem .normalde 20 dk yatiriyorlar benim eşim BIT BIT olduğu için 40 dk falan yattım korkma sakin ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?