Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sonucta dr degiliz okuduklarimizi yanlis yorumlariz diye de korkuyorum ama yine de bilen varsa yumurtlamada etkili olan hormon nedir buyumesinde hangi hormon catlamasinda hangi hormon etkili bunlar hangi besinlerde var bilsek de onlarla beslensek. ari sutu de duymustum ama bu beslenmeye kafam takildi cok mu abartiyorum?

yasli ninelere teyzelere bakiyorum cocugu olmayan hic gormedim. saglikli besleniyorlardi da ondan mi acaba? bu ay paketli ambalajli gidalardan uzak dursak yapabilir miyiz acaba. cikolata biskuvi filan yemeyiversek olmaz mi? hazir corbalar tavuk bulyonlar uzak dursak hepsinden.

canım ilaçlar gecikme yapabiliyor. benim 1 hafta geçtiğide olmuştu.

canım en son kontrole kadar yersin. son kontrolde doktor çatlama iğnesi verdikten sonra ben yemiyorum. istersen o zamanda havuç suyu iç. çatlamaya yardımcı oluyormuş.

yaaaa. ne kadarmış ki yumurtalar? belki büyümeye devam eder.

canım nasıl oldu biraz anlatırmısın... kaç dakika yatırdılar öncesinde ne yaptılar
Tatlım 8 gün 50 cc vuruldum öncesinde esimden Sperm alıp yıkayıp pakladilar :) sonrası ağrısız sancisiz işlem .normalde 20 dk yatiriyorlar benim eşim BIT BIT olduğu için 40 dk falan yattım korkma sakin ol canım

inşallah bakalım bu ay topiğimizin ilk hamilesi,ilk annesi kim olacak? Allahımmm tüm isteyenler hamile olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh.....anne olmayı bizde tadalım yarabbi...

küçük dedi canım yeterli değil aşılama iptal oldu. bi dahaki ay gonal f verdi onunla büyütürüz dedi. moralim çok zouk

üzülme canımm yaaa aşılamnın tutmamasındansa iptal olması daha iyidir. aşılama olup tutmazsa daha çok üzülüyorsun inan bana.

üzülme canımm yaaa aşılamnın tutmamasındansa iptal olması daha iyidir. aşılama olup tutmazsa daha çok üzülüyorsun inan bana.

evet canım çok haklısın.zaten burda paylaşınca rahatlıyor insan. ben de trabzonda yaşıyorum ama burda bir kere aşılama deniycem olmazsa ist. ya da ankara düşnüyorum. bakalım ne olacak

ben bugün etlik kadın doğumda aşılama oldum 5 dk bile yatırmadılar

Hadi hayirlisi canm... Benimde yarin 5. Günüm olacak... Pazartesi olur herhalde benimde çok karisik duygular içindeyim... İnş. Atlatirim güzel şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…