Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayirlisi canm... Benimde yarin 5. Günüm olacak... Pazartesi olur herhalde benimde çok karisik duygular içindeyim... İnş. Atlatirim güzel şekilde...

Canım kontrole gittin mi hiç? kaç ul vuruluyorsun iğneni?

küçük dedi canım yeterli değil aşılama iptal oldu. bi dahaki ay gonal f verdi onunla büyütürüz dedi. moralim çok zouk
canim kac mm oldugunu soylemedi mi ben ilk klomen kullandigimda 12. gun 6 mm idi. iki gune 12 ye cikmisti. en az iki uc kere bakmak lazim hareket var mi diye.

canım en son kontrole kadar yersin. son kontrolde doktor çatlama iğnesi verdikten sonra ben yemiyorum. istersen o zamanda havuç suyu iç. çatlamaya yardımcı oluyormuş.
ibrahim saracoglunun kuru vardi incir ve havuc hatirliyorum onu ama ben sadece catlamasini istiyorsam igne oldugum gunden catlayana kadar havucu kaynatip da mi iceyim

progesteron hormonu hem gebe kalmada bebegin tutunmasinda ve dusukleri onlemede gorevliymis. progesteron hormonuzun dusuk olmamasi ve sansi arttirmak icin yapmamiz gerekenler
doyduktan sonra yemege devam etmek midemizin tikabasa dolu olmasi progesteronu %50 oraninda dusuruyor.
yeme aliskanligimizi degistirerek bu ay daha dikkatli olabiliriz.
kavrulmamis ezilmemis dogal kuruyemisler yemeliyiz
ispanak karalahana gibi lifli yesil sebzeler tuketmeliyiz.

ek olarak buldugum bilgiler arasinda olmasa da soylemeden gecemeyecegim. bol su tuketelim bu ay.

canim kac mm oldugunu soylemedi mi ben ilk klomen kullandigimda 12. gun 6 mm idi. iki gune 12 ye cikmisti. en az iki uc kere bakmak lazim hareket var mi diye.

yok canım direkt kestirip attı. dedim ki bu ay daha olmaz mı olmaz dedi.zaten sadece bir aşılama yapcam burda.sonra ya ist ya da ankarada bakıyorum tüp bebek merkezi.tavsiye edebileceğiniz yada tedavi gördüğünüz yerleri söyleyebilir misiniz?

canim ben tup bebek merkezi bilmiyorum ama simdi fatih universitesi tip fak. hast. asilama yaptiracagim insaallah. eski adiyla sema hastanesi. hastaneden dr dan cok memnunum. ama asilama yapiyorlar sadece.

canim ben tup bebek merkezi bilmiyorum ama simdi fatih universitesi tip fak. hast. asilama yaptiracagim insaallah. eski adiyla sema hastanesi. hastaneden dr dan cok memnunum. ama asilama yapiyorlar sadece.

canım benim gittiğim hastanede sadece aşılama yapıyo.ben aşılama olmazsa hiç beklemeden bir tüp bebek merkezine gidip yaptırmak istiyorum.

bende hiç kasık ağrısı falan yok yumurtalarım buyumuyomu acaba ya sizde yumurta buyurken ağrı nezaman oldu. yada oldumu....

Bugün biraz akıntım başladı sarı renkli..inşallah bebeğim benimledirrrrrrr...bugün 9.gün ama günü geldiğinde dahi test yaptırmicam..sıfırı görmeye dayanamıyorum.

canım benim gittiğim hastanede sadece aşılama yapıyo.ben aşılama olmazsa hiç beklemeden bir tüp bebek merkezine gidip yaptırmak istiyorum.
hele bir asilaman olsun da insaallah tupe gerek kalmaz pozitif dusun bence hic arastirma kendimize olumsuz telkin vermeyelim dua yerine gecmesin asilamaya odaklanalim. sen klomen mi kullanmistin. dr bir defa baktiysa ve olmaz dediyse gerekirse bir iki gun sonra baska dra git ya da kendi druna mesela kasiklarinda agri filan varsa agriyor buyudu mu acaba diye geldim dersin ki buyurken agrir zaten.

eymen cim sana da cevap oluyor mu bilmiyorum ama yumurta cok kucukken agri filan olmaz zaten biraz buyumesi lazim

bende hiç kasık ağrısı falan yok yumurtalarım buyumuyomu acaba ya sizde yumurta buyurken ağrı nezaman oldu. yada oldumu....
bende ağrı olmadı canım.nedenini bilmiyorum.regl ağrısı bile çekmemiş bi bi insanım..sanırım ondan

saol cnm... işte olumsuzluk yapışmış... ılla bişi arıcam... ağrı yok kesin yumurtam buyumuyooo diye düşünüommm

saol cnm... işte olumsuzluk yapışmış... ılla bişi arıcam... ağrı yok kesin yumurtam buyumuyooo diye düşünüommm
canim bizim senle adet gunumuz ayniydi degil mi ben daha bu gun klomene basladim ilk randevum bir hafta sonra. ve muhtemelen bir hafta sonra on on bes mm civari bisey olur zannediyorum. daha erken. sabah kahvaltidan once bir kac tane kuru incir yiyebilirsin faydasi olur insaallah

kizlar ogrendiklerimi sizinle paylasmadan edemiyorum :) :)
hamile kalmak isteyen bayanlar kafeinden uzak durmali
cay kahve kola cikolata
hepimize kolay gelsin :) :)

canım ben hiç bişi yiyemiyorum ya... nedn böyle oldu bilmiyom canm hiç bişi istemio napcam bilmiom...

aynıydı galiba... pazartesi basladık iğnelere yarın bakcak bakalım kaç oldu.

canım ben hiç bişi yiyemiyorum ya... nedn böyle oldu bilmiyom canm hiç bişi istemio napcam bilmiom...
ilaclar hormonlar heyecan stres... normal canim bisey yapmaya calisma akisina birak acikinca isyedigin kadar ye zorlama kendini pozitif dusun hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…