Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın canım ama her ay negatif gormekten yoruldum artık.doktor gelme dedi.ilk asılama olacaktı ama klomenle buyumemıs.bugun bana gonal f 450 aldırdı doktor.bı dahaki ay igneli asılama yapcaz dedi.bu igneyi kullandınız mı hic

bizde bu ay aşılama olucaz canım gonal f 450 ile yaptırıyoruz aşılamayı. 3. kutuyu kullanıyoruz şuan

canım ben kendimi anlatayım o zaman sana normalde her ay yumurta büyütücü ilaçla 1 tane oluyodu.Arı sütü poleni duydum almaya gittim ve ordaki aktarla biraz dertleştik bana bunun yanında birde SAFRAN YAĞInı kesinlikle kullan bak göreceksin dedi. Sonuç bu ay 3 yumurtam oldu. En azından bayağı moral oldu bana

Birde 14.gün gitmiştm biri çatlamış diğerleride 17 ve 15ti. Tek sıkıntım aşılama yapamadık diğer aya artık dedi, bu ay doğal yollarla deniyoruz. Eşimsen dolayı şansımız az tabi ama 1 sperm bile olsa olacak o da nasip artık yapacak bir şey yok.

bende hiç kasık ağrısı falan yok yumurtalarım buyumuyomu acaba ya sizde yumurta buyurken ağrı nezaman oldu. yada oldumu....

canım herkes ağrı hissedecek diye bişey yok. mesela ben de olurken arkadasım hiçbişey hissetmiyor. takılma sen bunlara tatlım.

bende onu kullanıyorum... kaç ml kullancaksın ben 75ml oluorum

GÜNAYDIN KIZLAR. YA DOKTOR BANA GONAL F DİYE BİŞİ DEMEDİ gonadotropin DİYE BİR İĞNE BAŞLAYACAKMIŞ. ONUN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ??

canım ya bir aşılamada toplam kaç kutu gonal f kullanılıyo?
canım herhangi bir kutu sınırlaması yok. o tamamen senin yumurtalarının büyümesine bağlı. kaç doz kullandığınla alakalı. bazısının yumurtası geç cevap veriyor günlük 150 doz kullananlar bile oluyor. ben mesela 1 kutu bitiyor 2. kutudanda çok az kullanıyorum yetiyor.

Aa 20 dk normalde dinlendiriyorlar orası nerde ki

etlik Zübeyde hanım hastanesi. Sırada 10 kişi vardı aşılama için sanırım aceleleri olduğu için böyle oldu. Önemli değil canım,Allah nasip edecekse her türlü olur. Ama yatırmadılar sonuçta psikolojik olarak insan yatmak istiyor :)

Xyzxyz biz galiba ayni gun asilama olduk se de herhangi bi belirti varmi
canım ben bi belirtim yok diye üzülüyordum ama dünden beri karnıma sancı giriyor.bide göğüs uçlarım çıktı hassas bi hale geldi.bel ağrım var.bugün 10.gün testte çıkar belki ama ben test yaptırmayacağım.hastalanmayı bekleyeceğim..sende değişiklik var mı?

merak ettim, haberlerini bekleriz, geçmiş olsun, gebelik varsa da hayırlı olsun
Bugün doktora gittim tahlik yapacaktık dedim regl gibi ağrılarım var o zaman tahlil yapmayalım regl olmazsanız gelin dedi bgn yarın olmam lazım bekliycez bakalım

ben de umut tüp bebek merkezi ile görüştüm. çok tavsiye eden olduğu için trabzonda olmama rağmen gitmeyi düşünüyorum.burda bir aşılama yaptırcam olmazsa direkt gidiyorum :)

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ NERDE. BENDE AŞILAMA TUTMAZS ARALIK-OCAK GİBİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…