Haklısın canım ama her ay negatif gormekten yoruldum artık.doktor gelme dedi.ilk asılama olacaktı ama klomenle buyumemıs.bugun bana gonal f 450 aldırdı doktor.bı dahaki ay igneli asılama yapcaz dedi.bu igneyi kullandınız mı hichele bir asilaman olsun da insaallah tupe gerek kalmaz pozitif dusun bence hic arastirma kendimize olumsuz telkin vermeyelim dua yerine gecmesin asilamaya odaklanalim. sen klomen mi kullanmistin. dr bir defa baktiysa ve olmaz dediyse gerekirse bir iki gun sonra baska dra git ya da kendi druna mesela kasiklarinda agri filan varsa agriyor buyudu mu acaba diye geldim dersin ki buyurken agrir zaten.
eymen cim sana da cevap oluyor mu bilmiyorum ama yumurta cok kucukken agri filan olmaz zaten biraz buyumesi lazim
bizde bu ay aşılama olucaz canım gonal f 450 ile yaptırıyoruz aşılamayı. 3. kutuyu kullanıyoruz şuanHaklısın canım ama her ay negatif gormekten yoruldum artık.doktor gelme dedi.ilk asılama olacaktı ama klomenle buyumemıs.bugun bana gonal f 450 aldırdı doktor.bı dahaki ay igneli asılama yapcaz dedi.bu igneyi kullandınız mı hic
sonucta dr degiliz okuduklarimizi yanlis yorumlariz diye de korkuyorum ama yine de bilen varsa yumurtlamada etkili olan hormon nedir buyumesinde hangi hormon catlamasinda hangi hormon etkili bunlar hangi besinlerde var bilsek de onlarla beslensek. ari sutu de duymustum ama bu beslenmeye kafam takildi cok mu abartiyorum?
canım ben kendimi anlatayım o zaman sana normalde her ay yumurta büyütücü ilaçla 1 tane oluyodu.Arı sütü poleni duydum almaya gittim ve ordaki aktarla biraz dertleştik bana bunun yanında birde SAFRAN YAĞInı kesinlikle kullan bak göreceksin dedi. Sonuç bu ay 3 yumurtam oldu. En azından bayağı moral oldu bana
ibrahim saracoglunun kuru vardi incir ve havuc hatirliyorum onu ama ben sadece catlamasini istiyorsam igne oldugum gunden catlayana kadar havucu kaynatip da mi iceyim
bende hiç kasık ağrısı falan yok yumurtalarım buyumuyomu acaba yasizde yumurta buyurken ağrı nezaman oldu. yada oldumu....
normalde de catladığını hissetmiordum zaten...canım herkes ağrı hissedecek diye bişey yok. mesela ben de olurken arkadasım hiçbişey hissetmiyor. takılma sen bunlara tatlım.
bişi olcak diye korkuom... bugün doktora sorucam bakalımilaclar hormonlar heyecan stres... normal canim bisey yapmaya calisma akisina birak acikinca isyedigin kadar ye zorlama kendini pozitif dusun hep :)
bende onu kullanıyorum... kaç ml kullancaksın ben 75ml oluorumHaklısın canım ama her ay negatif gormekten yoruldum artık.doktor gelme dedi.ilk asılama olacaktı ama klomenle buyumemıs.bugun bana gonal f 450 aldırdı doktor.bı dahaki ay igneli asılama yapcaz dedi.bu igneyi kullandınız mı hic
normalde de catladığını hissetmiordum zaten...
normalde de catladığını hissetmiordum zaten...
bizde bu ay aşılama olucaz canım gonal f 450 ile yaptırıyoruz aşılamayı. 3. kutuyu kullanıyoruz şuan
canım herhangi bir kutu sınırlaması yok. o tamamen senin yumurtalarının büyümesine bağlı. kaç doz kullandığınla alakalı. bazısının yumurtası geç cevap veriyor günlük 150 doz kullananlar bile oluyor. ben mesela 1 kutu bitiyor 2. kutudanda çok az kullanıyorum yetiyor.canım ya bir aşılamada toplam kaç kutu gonal f kullanılıyo?
Aa 20 dk normalde dinlendiriyorlar orası nerde ki
canım ben bi belirtim yok diye üzülüyordum ama dünden beri karnıma sancı giriyor.bide göğüs uçlarım çıktı hassas bi hale geldi.bel ağrım var.bugün 10.gün testte çıkar belki ama ben test yaptırmayacağım.hastalanmayı bekleyeceğim..sende değişiklik var mı?Xyzxyz biz galiba ayni gun asilama olduk se de herhangi bi belirti varmi
Bugün doktora gittim tahlik yapacaktık dedim regl gibi ağrılarım var o zaman tahlil yapmayalım regl olmazsanız gelin dedi bgn yarın olmam lazım bekliycez bakalımmerak ettim, haberlerini bekleriz, geçmiş olsun, gebelik varsa da hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?