Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım bende haftaya aşılama yaptıracağım inşallah adetin 3.günü mü oluyor aşılama

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ NERDE. BENDE AŞILAMA TUTMAZS ARALIK-OCAK GİBİ TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM..

canım adı bahçeci tüp bebek ama ist.da 2 merkezi var birinin adı umut o da üsküdarda. sitesine bak istersen.ben baya bilgi aldım fiyat aldım.ben de kasım gibi düşünüyorum nasip olursa

canım adı bahçeci tüp bebek ama ist.da 2 merkezi var birinin adı umut o da üsküdarda. sitesine bak istersen.ben baya bilgi aldım fiyat aldım.ben de kasım gibi düşünüyorum nasip olursa
CANIM FİYAT NE DEDİLER. BEN AVRUPA YAKASINDAYIM

CANIM FİYAT NE DEDİLER. BEN AVRUPA YAKASINDAYIM

canım orda da floryada var şubesi.fiyat için de
Aşılama fiyatı 1600 TL+ilaçlar yaklaşık 300 TL
Tüp bebek 5900 TL+ilaçlar 1500-2000 TL.
Muayene ücreti 300 TL operatör doktor-400 TL prof.Bahçeci.

böyle yazdılar

10 BİNİ GÖZDEN ÇIKARACAĞIZ YANİ...

kızlarrrr doktordan geldim... yumurtalarım bi beş altı tane var ama iki tanesi 11 ml olmuş dört günde sizce nasıllar teyzeleri:)))))

eymen4545, post: 36779702, member: 608575"]kızlarrrr doktordan geldim... yumurtalarım bi beş altı tane var ama iki tanesi 11 ml olmuş dört günde sizce nasıllar teyzeleri:)))))[/QUOTE]
Masallah Canim ins. Istedigin gibi olur.

Aşılama deneyimi olan kızlar lütfen bakın!!! Dün aşılama olmuştu benim bugün kahvemsi pembemsi yapışkan bir sıvı geldi. Normal mi çok korkuyorum

Aşılama deneyimi olan kızlar lütfen bakın!!! Dün aşılama olmuştu benim bugün kahvemsi pembemsi yapışkan bir sıvı geldi. Normal mi çok korkuyorum
TECRÜBEM YOK AMA İNŞ. BEBİŞ YERLEŞİYODUR DİYE DUA EDİORUM:))) POZİTİF ENERJİ GÖNDERİORUM SANA:)))))

[QUE="eymen4545, post: 36779865, member: 608575"]İNŞ. HEPİMİZ İÇİNNN GÜZEL OLURRR HERŞEYYY[/QUOTE]
Ne zaman aşılama olcak canım

[QUE="eymen4545, post: 36779865, member: 608575"]İNŞ. HEPİMİZ İÇİNNN GÜZEL OLURRR HERŞEYYY
Ne zaman aşılama olcak canım[/QUOTE]
PAZARTESİ BELLİ OLCAK GÜN VERMEDİ DOKTOR... COK ÖZEL BİŞİ SORCAM AMA... DOKTOR İLİŞKİ KONUSUNDA BİŞİ DEDİMİ BENİM KAFAMA O TAKILIO SORMAYIDA UNUTTUM..

[QUOTEn4545, post: 36779956, member: 608575"]Ne zaman aşılama olcak canım[/QUOTE]
PAZARTESİ BELLİ OLCAK GÜN VERMEDİ DOKTOR... COK ÖZEL BİŞİ SORCAM AMA... DOKTOR İLİŞKİ KONUSUNDA BİŞİ DEDİMİ BENİM KAFAMA O TAKILIO SORMAYIDA UNUTTUM..[/QUOTE]
Ilk 3 günden sonrası yasak dedi canım 14 gün sonra görüşürüz dedi

kızlarrrr doktordan geldim... yumurtalarım bi beş altı tane var ama iki tanesi 11 ml olmuş dört günde sizce nasıllar teyzeleri:)))))

hayırlısı olsun canımm. inşaallaahh hepsi birden büyür doktor ne dedi? aynı dozlamı devam edicen, bidaha ki kontrolün ne zaman?

Ne zaman aşılama olcak canım
PAZARTESİ BELLİ OLCAK GÜN VERMEDİ DOKTOR... COK ÖZEL BİŞİ SORCAM AMA... DOKTOR İLİŞKİ KONUSUNDA BİŞİ DEDİMİ BENİM KAFAMA O TAKILIO SORMAYIDA UNUTTUM..[/QUOTE]

canım aşılama öncesi doktor 3 günlük cinsel perhiz veriyor. sperm alınacağı için. aşılama sonrası da ilk gün hariç gün aşrı ilişki demişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…