ONLAR DOĞSUN O ZAMAN GÖRÜRÜM BEN SENİ :) ŞAKA Bİ YANA RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN....AY COK MUTLU OLDUM RABBİM İNŞ. İKİZ BEBİŞ VERİR...
Aşılama deneyimi olan kızlar lütfen bakın!!! Dün aşılama olmuştu benim bugün kahvemsi pembemsi yapışkan bir sıvı geldi. Normal mi çok korkuyorum
PAZARTESİ BELLİ OLCAK GÜN VERMEDİ DOKTOR... COK ÖZEL BİŞİ SORCAM AMA... DOKTOR İLİŞKİ KONUSUNDA BİŞİ DEDİMİ BENİM KAFAMA O TAKILIO SORMAYIDA UNUTTUM..
PAZARTESİ BELLİ OLCAK GÜN VERMEDİ DOKTOR... COK ÖZEL BİŞİ SORCAM AMA... DOKTOR İLİŞKİ KONUSUNDA BİŞİ DEDİMİ BENİM KAFAMA O TAKILIO SORMAYIDA UNUTTUM..[/QUOTE][QUOTEn4545, post: 36779956, member: 608575"]Ne zaman aşılama olcak canım
AMA ŞİMDİ PAZARTESİ GİTCEM YA DERSE Kİ BUGÜN AKŞAM ÇATLATMA İĞNESİNİ YAP DİYE OZMAN NE OLCAK... ÇATLAMA İĞNESİNDEN SONRA KAÇ SAAT SONRA OLUO ASILAMA... OFFF ÇOK DÜŞÜNÜYOM YA YAKINDA FİLOZOF OLCAM[/QUOTE]canım aşılama öncesi doktor 3 günlük cinsel perhiz veriyor. sperm alınacağı için. aşılama sonrası da ilk gün hariç gün aşrı ilişki demişti bana.
BEN O KADAR ÖZLM DUYUYORUM Kİ SUAN UÇ GÜN HİÇ UYUMUCAN DESELER ONA BİLE RAZI OLCAM YANİ... NE OLURSA RAZIYIM YANİ... BAŞIMA GELECEK TATLI SIKINTILARA HAZIRIM:))))ONLAR DOĞSUN O ZAMAN GÖRÜRÜM BEN SENİ :) ŞAKA Bİ YANA RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN....
AMA ŞİMDİ PAZARTESİ GİTCEM YA DERSE Kİ BUGÜN AKŞAM ÇATLATMA İĞNESİNİ YAP DİYE OZMAN NE OLCAK... ÇATLAMA İĞNESİNDEN SONRA KAÇ SAAT SONRA OLUO ASILAMA... OFFF ÇOK DÜŞÜNÜYOM YA YAKINDA FİLOZOF OLCAM
Kendimiz ayarlıcaz yani...[/QUOTE]canım çatlama iğnesinden 24-36 saatleri arası yapılıyor aşılama. sana pazartesi bile verse iğneyi en erken salı olur aşılaman. o halde senin son ilişki cumartesi yada pazar olsun canım. ama pazar riskli biraz. sonuçta en az 2-3 gün en fazla 5 gün perhiz isteniyor.
Kendimiz ayarlıcaz yani...
burda işimler farklı ya kiminle yazıştığımı karıştırıom bazen..... kimyagerciğim senn son durum ne şimdi...
sizdemi öğle yaptınız yoksa doktor bi program yaptımı[/QUOTE]aynen canımm
canım bugün 3. iğnemi olucam. pazartesi kontrolüm var. bu ay 2. aşılamayı yapıcaz. yine tutmazsa 3-4 ay ara vericez. ama inşaallaahhh araya gerek kalmaz canım..
sizdemi öğle yaptınız yoksa doktor bi program yaptımı
süper denk getirmişiniz...
hiç duymadım cnm... bi mekkede mi varmış yoksa daha ii olur diye ordanmı geldikızlar ben bişey sorucam. Meryem ana otunu duydunuz mu? Ben yine kk'da okumuştum. Umreye giden birinden getirmesini rica ettim Allah razı olsun getirmiş. bende bugün banyo yapıcam. Akşamdan itibaren üzerimde taşıyacağım. Ama öncesinde eşimle 2 rekat namaz kılıp meryem suresi ve bildiğim diğer sureleride okuyacağım. sonra dua edip üzerime takıcam. kalanıda aşılama tarihi belli olunca suya koyup 3 gün eşimle içicem.
Sizce doğru mu? siz ne tavsiye edersiniz Meryem ana otu için?
hiç duymadım cnm... bi mekkede mi varmış yoksa daha ii olur diye ordanmı geldi
kızlar listede 13 kişi var aranızda kaç kişi kuran okumayı biliyor? hep birlikte meryem yada yasin okuyalımmı... topik açıorum ama kimse gelmio((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?