Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
TOPLU DERKEN CANIM BEN BİLİYORUM AMA ZAMAN PROBLEMİM VAR. NE KADAR OKUYACAĞIMIZA BAĞLI...

Canım biz eşimle 1 hafta ayrıldık en son ilişki zamanımız hatırlamıyorum 10 günü bulmuştur yani sorduğumdaoönemli değil dedi önemli olan sayısı dedi öğün olculdugunde 60 milyon çıktı 2gun öncesi iliski yasak olmasi yeterli bence birde sali 23.30 da catlatna ignesi oldu persembe 11.30 da asilama oldu canim E="eymen4545, post: 36780199, member: 608575"]PAZARTESİ BELLİ OLCAK GÜN VERMEDİ DOKTOR... COK ÖZEL BİŞİ SORCAM AMA... DOKTOR İLİŞKİ KONUSUNDA BİŞİ DEDİMİ BENİM KAFAMA O TAKILIO SORMAYIDA UNUTTUM..[/QUOTE]
Ilk 3 günden sonrası yasak dedi canım 14 gün sonra görüşürüz dedi[/QUOTE]
ASİLAMA ÖNCESİNE BİŞİ DEDİMİ PEKİ[/QUOTE]
Canim

TOPLU DERKEN CANIM BEN BİLİYORUM AMA ZAMAN PROBLEMİM VAR. NE KADAR OKUYACAĞIMIZA BAĞLI...
bilmeyenler okumumayabilir... bilenlerle okuyup sizede dua ederiz canım... bilenlerin sayısını alıp okuyalım... ben cok istiyom toplu bi şekilde dua etmek.muhakkak rabbim birimizin duasını kabul etcek ve hepimize hayırlı tertemiz bebişler nasip etcek diye... topikte acıorum belki görmüşsnzdür ama kimse gelmio((

pardon ya sen yavas okuyon galiba ben bilmiorsun diye anlamışım... bende tam bilmiordum ama tele meryem süresini indirdim ( nettende olur) kurandan da meryem süresini açıp takip ediorum... öylede yapabilirsinz.

topiğin linkini atar mısın canım.ben de duaya girmek istiyorum

1. kimyager1508
2. acem nur
3.yunu
4.eymen
dört kişi olduk kızlar hadi kızlarrrrrr hem listemiz çoğalsın hem biz çoğalalım(bebişler gelsin:)

canım ya bir aşılamada toplam kaç kutu gonal f kullanılıyo?
canım normalde benm doktorum elimde kalmasın dye 1 kutu aldırmıştı ama benm yumrutalıkalr pkodan dolayı geç tepkş verdi 75 le bşladık şuan 150 vuruluyoruz bugün 4. kutuyu aldık. tabi bu kişiye göre değişiyor normalde 1 kutu yetiyormuş ama bana yetmedi

bende yasin okurum.iş yerinde olduğum için Meryem suresi uzun geliyor.zamanım olmuyo..700 estagfirullah çekelim bide günlük arkadaşlar.

kızlarrrr doktordan geldim... yumurtalarım bi beş altı tane var ama iki tanesi 11 ml olmuş dört günde sizce nasıllar teyzeleri:)))))
valla çok iyi bence canım benm yaklaşık 10 günde 14 mm oldu bence çok iyi hemde 5 6 tane olması da avantaj bence

ama onlar daha küçük cnm... ikisi 11 ml. inş. sonuçları güzel olurrrrr
inşallah canım 10 tane yumurtası olup tutmayanda çokk, 1 yumurtayla tutan da, rabbim ol diyecek olacak işte. sonuç ne olursa hayırlısı olsun

burdaki kızlarla beraber başlayalım.bende bankada çalışıyorum akşama okurum artık

çok sağol canım benim de bu ay yumurtam klomenle büyümedi.o yüzden bir dahaki ay için gonal f 450 75 verdi bana doktor.ben de merak ettim yetecek mi diye

kızlar aranızda aşılama olup gün bekleyen varmı,merak ediyorum neler oluyo,kasık ağrısı kasılma vs varmı?

kızlar aranızda aşılama olup gün bekleyen varmı,merak ediyorum neler oluyo,kasık ağrısı kasılma vs varmı?
ben 29 ağustos ta aşılama yaptırdım hayırlısıyla sonucumu bekliyorum... bol dua edelim bebişler gelsin artık ALLAHın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…