tmm herkes okey derse toplu okuyalım ozmn....canım ben arapça bilmiyorum. ama latinceden okuyabilirim.
bilmeyenler okumumayabilir... bilenlerle okuyup sizede dua ederiz canım... bilenlerin sayısını alıp okuyalım... ben cok istiyom toplu bi şekilde dua etmek.muhakkak rabbim birimizin duasını kabul etcek ve hepimize hayırlı tertemiz bebişler nasip etcek diye... topikte acıorum belki görmüşsnzdür ama kimse gelmioTOPLU DERKEN CANIM BEN BİLİYORUM AMA ZAMAN PROBLEMİM VAR. NE KADAR OKUYACAĞIMIZA BAĞLI...
pardon ya sen yavas okuyon galiba ben bilmiorsun diye anlamışım... bende tam bilmiordum ama tele meryem süresini indirdim ( nettende olur) kurandan da meryem süresini açıp takip ediorum... öylede yapabilirsinz.bilmeyenler okumumayabilir... bilenlerle okuyup sizede dua ederiz canım... bilenlerin sayısını alıp okuyalım... ben cok istiyom toplu bi şekilde dua etmek.muhakkak rabbim birimizin duasını kabul etcek ve hepimize hayırlı tertemiz bebişler nasip etcek diye... topikte acıorum belki görmüşsnzdür ama kimse gelmio((
canım normalde benm doktorum elimde kalmasın dye 1 kutu aldırmıştı ama benm yumrutalıkalr pkodan dolayı geç tepkş verdi 75 le bşladık şuan 150 vuruluyoruz bugün 4. kutuyu aldık. tabi bu kişiye göre değişiyor normalde 1 kutu yetiyormuş ama bana yetmedicanım ya bir aşılamada toplam kaç kutu gonal f kullanılıyo?
kimse yokki baslatamadımtopiğin linkini atar mısın canım.ben de duaya girmek istiyorum
valla çok iyi bence canım benm yaklaşık 10 günde 14 mm oldu bence çok iyi hemde 5 6 tane olması da avantaj bencekızlarrrr doktordan geldim... yumurtalarım bi beş altı tane var ama iki tanesi 11 ml olmuş dört günde sizce nasıllar teyzeleri:)))))
ama onlar daha küçük cnm... ikisi 11 ml. inş. sonuçları güzel olurrrrrvalla çok iyi bence canım benm yaklaşık 10 günde 14 mm oldu bence çok iyi hemde 5 6 tane olması da avantaj bence
inşallah canım 10 tane yumurtası olup tutmayanda çokk, 1 yumurtayla tutan da, rabbim ol diyecek olacak işte. sonuç ne olursa hayırlısı olsunama onlar daha küçük cnm... ikisi 11 ml. inş. sonuçları güzel olurrrrr
ozmn yasinden baslıyalım ekliom senıbende yasin okurum.iş yerinde olduğum için Meryem suresi uzun geliyor.zamanım olmuyo..700 estagfirullah çekelim bide günlük arkadaşlar.
1. kimyager1508
2. acem nur
3.yunu
4.eymen4545
5.xyzxyz
bes olduk hadi kızlarrr
dört kişi olduk kızlar hadi kızlarrrrrr hem listemiz çoğalsın hem biz çoğalalım(bebişler gelsin:)
canım normalde benm doktorum elimde kalmasın dye 1 kutu aldırmıştı ama benm yumrutalıkalr pkodan dolayı geç tepkş verdi 75 le bşladık şuan 150 vuruluyoruz bugün 4. kutuyu aldık. tabi bu kişiye göre değişiyor normalde 1 kutu yetiyormuş ama bana yetmedi
ben 29 ağustos ta aşılama yaptırdım hayırlısıyla sonucumu bekliyorum... bol dua edelim bebişler gelsin artık ALLAHın izniyle :)kızlar aranızda aşılama olup gün bekleyen varmı,merak ediyorum neler oluyo,kasık ağrısı kasılma vs varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?