hadi inş....Arkadaslar ya su an cok heyecanliyim.ben sabah oylesine bi idrar testi yaptim.sabah ciktim ise gittim sonra.simdi eve geldim baktim coook silik bi cizgi var.ne oluyo simdi nedir bu asilamanin 10.gunu bugun.olabilir mi hamile olabilirmiyim?????
canım çatlatma iğnesi olmuştun dimi? hevesini kırmak istemem ama onun etkisiyle 11 12. güne kadar testler zaten pozitiif çıkıyor dye okumuştum ben en erken 13 14. gün test yapılmalı diyordu bir araştır istersen.Arkadaslar ya su an cok heyecanliyim.ben sabah oylesine bi idrar testi yaptim.sabah ciktim ise gittim sonra.simdi eve geldim baktim coook silik bi cizgi var.ne oluyo simdi nedir bu asilamanin 10.gunu bugun.olabilir mi hamile olabilirmiyim?????
6.g[/QUOTE]6.gunu testte cikmamisti canim aklim o yuzden karisti.OTE="umuttttt, post: 36785771, member: 524442"]canım çatlatma iğnesi olmuştun dimi? hevesini kırmak istemem ama onun etkisiyle 11 12. güne kadar testler zaten pozitiif çıkıyor dye okumuştum ben en erken 13 14. gün test yapılmalı diyordu bir araştır istersen.
Arkadaslar ya su an cok heyecanliyim.ben sabah oylesine bi idrar testi yaptim.sabah ciktim ise gittim sonra.simdi eve geldim baktim coook silik bi cizgi var.ne oluyo simdi nedir bu asilamanin 10.gunu bugun.olabilir mi hamile olabilirmiyim?????
Ayyy hadi insaallah canimmm. İlk hamisimiz sen ol sonrada peşinden bizler gelelim. Yarin kan testi ver istersenxyzinşaallah : 36784852 .!.:Arkadaslar ya su an cok heyecanliyim.ben sabah oylesine bi idrar testi yaptim.sabah ciktim ise gittim sonra.simdi eve geldim baktim coook silik bi cizgi var.ne oluyo simdi nedir bu asilamanin 10.gunu bugun.olabilir mi hamile olabilirmiyim?????
canım çok üzüldüm yaBeni listeye negatif olarak gecebilirsin:-(
Umarim siz positifleri gorursunuz
Ayyy superrrr hadi insaallaaahhh hamis haberini aliriz. Ogrenir öğrenmez haber et olur mu tatlim?bu sabahÖğrenir ogrerdim arkadaşlar ama yinede pek umutlanmak istemiyorum
tamam canım inşallahhhhAyyy superrrr hadi insaallaaahhh hamis haberini aliriz. Ogrenir öğrenmez haber et olur mu tatlim?
7.gün iğnenin etkisi devam edıyormus canımCarsamba gunu ilk asilamami yaptirdim. İzmir medikal parkta vedat ulug doktorum. Doktorumdan ve hastaneden cok memnunum ama her ay hayal kirikligi yasamaya o kadar alistim ki sanki yine olmazmis gibi geliyor. Ama yine de bir umut bekleyemiyorum. Hemen 7. Gun kan testi yaptirsam mi bilemiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. En kisa zamanda birbirimizin guzel haberlerini almayi nasip etsin insallah.
hyaırlısı olsun canım..benim aşılama macerası an itibariyle biter
benim aşılama macerası an itibariyle biter
amin canım inşallah. kısmet bu zamana değilmiş demek kiüzülme canım benim. Rabbim Hayırlı vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?