Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar ya su an cok heyecanliyim.ben sabah oylesine bi idrar testi yaptim.sabah ciktim ise gittim sonra.simdi eve geldim baktim coook silik bi cizgi var.ne oluyo simdi nedir bu asilamanin 10.gunu bugun.olabilir mi hamile olabilirmiyim?????

Arkadaslar ya su an cok heyecanliyim.ben sabah oylesine bi idrar testi yaptim.sabah ciktim ise gittim sonra.simdi eve geldim baktim coook silik bi cizgi var.ne oluyo simdi nedir bu asilamanin 10.gunu bugun.olabilir mi hamile olabilirmiyim?????
hadi inş....

canım çatlatma iğnesi olmuştun dimi? hevesini kırmak istemem ama onun etkisiyle 11 12. güne kadar testler zaten pozitiif çıkıyor dye okumuştum ben en erken 13 14. gün test yapılmalı diyordu bir araştır istersen.

6.gunu testte cikmamisti canim aklim o yuzden karisti.OTE="umuttttt, post: 36785771, member: 524442"]canım çatlatma iğnesi olmuştun dimi? hevesini kırmak istemem ama onun etkisiyle 11 12. güne kadar testler zaten pozitiif çıkıyor dye okumuştum ben en erken 13 14. gün test yapılmalı diyordu bir araştır istersen.[/QUOTE]
6.g

6.g[/QUOTE]
hımmm o zaman inşallah güzel haberdir canım bize de umut olursun cesaretin varsa kan ver kurtul soru işaretlernden idrarda çıkıyorsa kanda hayli çıkar

canım inşallah hamilesindir de şu zincirleri kırıp umut olursun bize de. Ben olsam hemen bi kan testine koşardım bu heyecanla, hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle

xyzinşaallah : 36784852 .!.:
Ayyy hadi insaallah canimmm. İlk hamisimiz sen ol sonrada peşinden bizler gelelim. Yarin kan testi ver istersen

Carsamba gunu ilk asilamami yaptirdim. İzmir medikal parkta vedat ulug doktorum. Doktorumdan ve hastaneden cok memnunum ama her ay hayal kirikligi yasamaya o kadar alistim ki sanki yine olmazmis gibi geliyor. Ama yine de bir umut bekleyemiyorum. Hemen 7. Gun kan testi yaptirsam mi bilemiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. En kisa zamanda birbirimizin guzel haberlerini almayi nasip etsin insallah.

7.gün iğnenin etkisi devam edıyormus canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…