Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz sizin gibi umutsuzdum rabbim nasip etti hayırlısıyla sizlerede nasip etsin arkadaşlar

aaa süper canım. kaçıncı aşılamanda hamile kaldın? belirti falan yaşadın mı? Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallaahhh

sagol canım 3 aşilamada kaldım benim kasık ağrısı oldu çok şiddetliydi ama saniyelik sürüyodu burdaki herkese çok dua ediyorum

çok sağol canım. bende ikinci aşılamayı yaptırıcam. Hayırlısı olur inşallaahhh

Slm arkadaslar bende dun izmir eurofertilde asilama yaptırdım yikama sonrasi 1 milyon sperm ve yuzdr 55 hareketli doktor oran cok düşük dedi ama benim yinedr umidim var rabbim buyukt hersey onun elinde inş tutar cok heyecanliyim ve sabirsizim 18 eylulde kan testi yaptircam dua edin bana lutfen...

Selam kızlar nasılsınız?
Xyzxyz sonuc falan demişsiniz test mi yaptırıyorsun belirtilerin devam etmis sanirim inşallah sonu guzel olur
Ben de dün ikinci aşılamayi yaptırdım inşallah bu seferki tutar. Diğerinden farklı olarak iğnemle asilama arasında uygun zaman vardi ve sol kasigim hep sizladi. Bu sefer dinlemeyecem kendimi umutlanip da hüsrana Ugramaycam:)

sagol canım 3 aşilamada kaldım benim kasık ağrısı oldu çok şiddetliydi ama saniyelik sürüyodu burdaki herkese çok dua ediyorum
ya canım ağlicam vallahi..hemde ikizzzzz...rabbim hayırlı birer evlat olarak kucağına almanı nasib etsin.uzun ömürlü,anasına babasına saygılı vatana millete hayırlı evlatlar olsun maşallahhhhhhh banada çoook dua et nolurrrr sonucumu alıcam 4 ten sonra

evet canım dayanamadım ne olursa olsun dedim...bakalım ne olacka

mrh arkadaşlar umut olurum biraz belki sizlere ilk aşılamam 2009 da oldu onlar ikizdi fakat erken doğdular 25 hattalık biri 5 saat diğeri 6 gün yaşamıştı o günleri anlatamam çok zordu çok 6 ay aradan sonra ikinci aşılamamı oldum 2010 kasımda kızım şu an 3 yaşında ve biz kardeş istiyoruz artık pazartesi dr görüşmem var büyük ihtimalle bayramdan sonra başlıcaz tekrar tedaviye.. UMUDUNUZU HİÇ KAYBETMEYİN ALLAH İSTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH ÖNCE OLMAYANLARA VERSİN SONRA BANA

bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz sizinş gibi umutsuzdum rabbim nasip etti hayırlısıyla sizlerede nasip etsin arkadaşlar
Amin ins isteyen herkese nasip olsun asilamada iki yumurtan mi gelisti olelikle mi ikiz oldu bende ikiz cok istiyorum ama tek yumurtam gelisti

he

canım teşekkür ederim hep dua ediyorum sizlere 9 hafta bir günlükken ikiz olduğunu söylede doktorum hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin ben hep ikiz olsun diye dua ederdim rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin

ikkese .!.:
inşallah canım ne zamam ikiciye başlayacan
Canim ignelere carsamba günü basladim. Pazartesi kontrolum var. Bi aksilik olmazsa perşembe olur diye tahmin ediyorum.

İnsaaallaahh bebisine kavusursun tatlimmm

İnşaallah behtpfth, post: 36792817, member: 609354"]Slm arkadaslar bende dun izmir eurofertilde asilama yaptırdım yikama sonrasi 1 milyon sperm ve yuzdr 55 hareketli doktor oran cok düşük dedi ama benim yinedr umidim var rabbim buyukt hersey onun elinde inş tutar cok heyecanliyim ve sabirsizim 18 eylulde kan testi yaptircam dua edin bana lutfen...[/QUOTE]
İnsaallah bebisine kavusursun canimm

[QUOTE"xyzxyz, post: 36792866, member: 218001"]canım saat 4 de çıkıcam iş yerinden..sonuç çıktı beni bekliyor :)[/QUOTE]
Ayy cok heyecanlandim canmm. Arayip ogrenemiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…