sağolasınhyaırlısı olsun canım..
bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz sizin gibi umutsuzdum rabbim nasip etti hayırlısıyla sizlerede nasip etsin arkadaşlar
sagol canım 3 aşilamada kaldım benim kasık ağrısı oldu çok şiddetliydi ama saniyelik sürüyodu burdaki herkese çok dua ediyorum
canım saat 4 de çıkıcam iş yerinden..sonuç çıktı beni bekliyor :)canım bi haber var mı sonuçtan?
inşallah canım ne zamam ikiciye başlayacançok sağol canım. bende ikinci aşılamayı yaptırıcam. Hayırlısı olur inşallaahhh
ya canım ağlicam vallahi..hemde ikizzzzz...rabbim hayırlı birer evlat olarak kucağına almanı nasib etsin.uzun ömürlü,anasına babasına saygılı vatana millete hayırlı evlatlar olsun maşallahhhhhhhsagol canım 3 aşilamada kaldım benim kasık ağrısı oldu çok şiddetliydi ama saniyelik sürüyodu burdaki herkese çok dua ediyorum
evet canım dayanamadım ne olursa olsun dedim...bakalım ne olackaSelam kızlar nasılsınız?
Xyzxyz sonuc falan demişsiniz test mi yaptırıyorsun belirtilerin devam etmis sanirim inşallah sonu guzel olur
Ben de dün ikinci aşılamayi yaptırdım inşallah bu seferki tutar. Diğerinden farklı olarak iğnemle asilama arasında uygun zaman vardi ve sol kasigim hep sizladi. Bu sefer dinlemeyecem kendimi umutlanip da hüsrana Ugramaycam:)
Amin ins isteyen herkese nasip olsun asilamada iki yumurtan mi gelisti olelikle mi ikiz oldu bende ikiz cok istiyorum ama tek yumurtam gelistibende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz sizinş gibi umutsuzdum rabbim nasip etti hayırlısıyla sizlerede nasip etsin arkadaşlar
ya canım ağlicam vallahi..hemde ikizzzzz...rabbim hayırlı birer evlat olarak kucağına almanı nasib etsin.uzun ömürlü,anasına babasına saygılı vatana millete hayırlı evlatlar olsun maşallahhhhhhhbanada çoook dua et nolurrrr sonucumu alıcam 4 ten sonra
Canim ignelere carsamba günü basladim. Pazartesi kontrolum var. Bi aksilik olmazsa perşembe olur diye tahmin ediyorum.ikkese .!.:inşallah canım ne zamam ikiciye başlayacan
İnsaaallaahh bebisine kavusursun tatlimmmSelam kızlar nasılsınız?
Xyzxyz sonuc falan demişsiniz test mi yaptırıyorsun belirtilerin devam etmis sanirim inşallah sonu guzel olur
Ben de dün ikinci aşılamayi yaptırdım inşallah bu seferki tutar. Diğerinden farklı olarak iğnemle asilama arasında uygun zaman vardi ve sol kasigim hep sizladi. Bu sefer dinlemeyecem kendimi umutlanip da hüsrana Ugramaycam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?