Ayy cok heyecanlandim canmm. Arayip ogrenemiyor musun?[/QUOTE][QUOTE"xyzxyz, post: 36792866, member: 218001"]canım saat 4 de çıkıcam iş yerinden..sonuç çıktı beni bekliyor :)
İnsaallah bebisine kavusursun canimm[/QUOTE]İnşaallah behtpfth, post: 36792817, member: 609354"]Slm arkadaslar bende dun izmir eurofertilde asilama yaptırdım yikama sonrasi 1 milyon sperm ve yuzdr 55 hareketli doktor oran cok düşük dedi ama benim yinedr umidim var rabbim buyukt hersey onun elinde inş tutar cok heyecanliyim ve sabirsizim 18 eylulde kan testi yaptircam dua edin bana lutfen...
İnsaallah bebisine kavusursun canimm[/QUOTE]İnşaallah behtpfth, post: 36792817, member: 609354"]Slm arkadaslar bende dun izmir eurofertilde asilama yaptırdım yikama sonrasi 1 milyon sperm ve yuzdr 55 hareketli doktor oran cok düşük dedi ama benim yinedr umidim var rabbim buyukt hersey onun elinde inş tutar cok heyecanliyim ve sabirsizim 18 eylulde kan testi yaptircam dua edin bana lutfen...
İnsaallah bebisine kavusursun canimm
İNŞALLAH SONUCUN OLUMLU ÇIKAR CANIMİnsaallah bebisine kavusursun canimm
Canim ben kullanmadim. Sende insilun direncimi var?yukullanmadim36793423 .!.:kizlar benim malum yumurta olusmadigi icin bi dahaki aya kaldi asilama.simdi pko oldugu icin glifr kyllaniyorum ama felaket mide bulantisi var.ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum.daha 2.gunum ama doktor muhakkak dayan dedi hem zayiflarsin hem duzene girersin isimiz kolay olur dedi.aranizda bu ilaci kullanan var mi
canim polikistik over var bende ve boyle olanlara hep bu ilaci veriyolar.insulin direnci oldugu icin kilo aliyosun kilo alinca da polikistik oluyo.ama bu sefer dayancam ve kullancam ilaci.bu ay bi de igneli asilama olacak belki isim kolaylasirCanim ben kullanmadim. Sende insilun direncimi var?
maalesef bu hastane telefonla bilgi vermiyor 1 saatim kaldı[/QUOTE]Ayy cok heyecanlandim canmm. Arayip ogrenemiyor musun?
Bende de pco var ama drum vermedi banacanim polikistik over var bende ve boyle olanlara hep bu ilaci veriyolar.insulin direnci oldugu icin kilo aliyosun kilo alinca da polikistik oluyo.ama bu sefer dayancam ve kullancam ilaci.bu ay bi de igneli asilama olacak belki isim kolaylasir
Sma erken yaptirmadin mi testi? daha gunun vardi di mi.. hayirlisi olsun kuzucuk ya uzulme sakinElde var SIFIR
Uzulmeyin allah hayirlisini vetsin ins elde olmuyo ama yapacak biseyde yok sizin sorununuz neydixyzxy3mber: 218001 .!.:Elde var SIFIR
Çok üzüldüm canim ya... Hayirlisi olsun...Elde var SIFIR
Elde var SIFIR
Canim aslinda daha adet gunume var.gecen ay 16 sinda oldum ama bugun asilamanin 11.gunu...hani kusuratli bi rakam cikda umut edicem ama bildigin SIFIR.yukselme sansi yok.Sma erken yaptirmadin mi testi? daha gunun vardi di mi.. hayirlisi olsun kuzucuk ya uzulme sakin
Bende yumurtalik tembelligi var[/QUOTE][QUOTEtpfth, post: 36794939, member: 609354"]Uzulmeyinşifa versinllah hayirlisini vetsin ins elde olmuyo ama yapacak biseyde yok sizin sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?