Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[QUOTE"xyzxyz, post: 36792866, member: 218001"]canım saat 4 de çıkıcam iş yerinden..sonuç çıktı beni bekliyor :)
Ayy cok heyecanlandim canmm. Arayip ogrenemiyor musun?[/QUOTE]
maalesef bu hastane telefonla bilgi vermiyor 1 saatim kaldı

İnsaallah bebisine kavusursun canimm[/QUOTE]
İNŞALLAH SONUCUN OLUMLU ÇIKAR CANIM hastaneden memnun kaldınmı aşılama fiyatı ne kadar dr anı ne muayne üçreti ne kadar çok mu soru sordum kusura bakma bende tedaviye başlıcamda hastane araştırıyorum izmirde önerilerinizi bekliyorum

İnsaallah bebisine kavusursun canimm

İNŞALLAH SONUCUN OLUMLU ÇIKAR CANIM hastaneden memnun kaldınmı aşılama fiyatı ne kadar dr anı ne muayne üçreti ne kadar çok mu soru sordum kusura bakma bende tedaviye başlıcamda hastane araştırıyorum izmirde önerilerinizi bekliyorum[/QUOTE]
Canim hastaneden memnunum doktorum nuray hanim zaten tup bebek merkezi ve sadece o doktor var ilk muayene ucretsiz tedaviye karar verdigin taktirde oncr ultrason ucreti 118 lira veriyorsun sonra asilama ucreti 870 lira verdik ilaclari kendin aliyorsun o rahatsziligina gore degisir bize bi takim viateminler verdi ayrica catlatma igeneleri falan toplamda 1500 u buldu umarim yardimci olmusumdur

İnsaallah bebisine kavusursun canimm
İNŞALLAH SONUCUN OLUMLU ÇIKAR CANIM hastaneden memnun kaldınmı aşılama fiyatı ne kadar dr anı ne muayne üçreti ne kadar çok mu soru sordum kusura bakma bende tedaviye başlıcamda hastane araştırıyorum izmirde önerilerinizi bekliyorum[/QUOTE]
Canim hastaneden memnunum doktorum nuray hanim zaten tup bebek merkezi ve sadece o doktor var ilk muayene ucretsiz tedaviye karar verdigin taktirde oncr ultrason ucreti 118 lira veriyorsun sonra asilama ucreti 870 lira verdik ilaclari kendin aliyorsun o rahatsziligina gore degisir bize bi takim viateminler verdi ayrica catlatma igeneleri falan toplamda 1500 u buldu umarim yardimci olmusumdur[/QUOTE]
teşekkür ederim

kizlar benim malum yumurta olusmadigi icin bi dahaki aya kaldi asilama.simdi pko oldugu icin glifr kyllaniyorum ama felaket mide bulantisi var.ne yiyebiliyorum ne icebiliyorum.daha 2.gunum ama doktor muhakkak dayan dedi hem zayiflarsin hem duzene girersin isimiz kolay olur dedi.aranizda bu ilaci kullanan var mi

Canim ben kullanmadim. Sende insilun direncimi var?

Canim ben kullanmadim. Sende insilun direncimi var?
canim polikistik over var bende ve boyle olanlara hep bu ilaci veriyolar.insulin direnci oldugu icin kilo aliyosun kilo alinca da polikistik oluyo.ama bu sefer dayancam ve kullancam ilaci.bu ay bi de igneli asilama olacak belki isim kolaylasir

canim polikistik over var bende ve boyle olanlara hep bu ilaci veriyolar.insulin direnci oldugu icin kilo aliyosun kilo alinca da polikistik oluyo.ama bu sefer dayancam ve kullancam ilaci.bu ay bi de igneli asilama olacak belki isim kolaylasir
Bende de pco var ama drum vermedi bana

[QUOTEtpfth, post: 36794939, member: 609354"]Uzulmeyin allah hayirlisini vetsin ins elde olmuyo ama yapacak biseyde yok sizin sorununuz neydi[/QUOTE]
Bende yumurtalik tembelligi var

canim bozma moralini bak ben de bugun asilama olacaktim o kadar da sartlanmistim ama yumurtam buyumedi ve iptal oldu.bu da cok yikiyo insani. Allah im tez vakitte guldurur yuzumuzu insallah

]Sma erken yaptirmadin mi testi? daha gunun vardi di mi.. hayirlisi olsun kuzucuk ya
Sma erken yaptirmadin mi testi? daha gunun vardi di mi.. hayirlisi olsun kuzucuk ya uzulme sakin
Canim aslinda daha adet gunume var.gecen ay 16 sinda oldum ama bugun asilamanin 11.gunu...hani kusuratli bi rakam cikda umut edicem ama bildigin SIFIR.yukselme sansi yok.

[QUOTEtpfth, post: 36794939, member: 609354"]Uzulmeyinşifa versinllah hayirlisini vetsin ins elde olmuyo ama yapacak biseyde yok sizin sorununuz neydi
Bende yumurtalik tembelligi var[/QUOTE]
Allah sifa versin canm tez zamanda ilk asilama mi oldu ilaclarla duzene girer inş allah sabrimizi artirsin benimde yumurtaliklar iyi calisiyo ama esimde varikosel var herksin sorunu farkli iste hic sorunu olmayipta cocuk sahbi olamayanda var hersey rabbimin elinde

kızlar aşılamamın 9. günü bugün adet olcakmış gibi karnım ağrıyor,şiddetli başağrısı ve bunu takip eden mide bulantısı. aşılama yaptırıp benimle aynı şikayetleri yaşayanlar varmı aranızda. bu arada bu 3. aşılamam ikisi iğne ilki klomenle inşallah hepimizin yüzü güler.ALLAAHım hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…