Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok üzüldüm canım benim. Ama sen sakın üzülme Rabbim bizlere de nasip edecek birgün inşaallaahh. Ama vakti zamanı var. İnşaallllaaaahhh tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz. Canım değerin kaç çıktı ki? hem daha erken olabilir belki. Adet olmadığın sürece umut var demektir.

Cok uzuldum. Butun gun senden guzel haber beklemistim bana da umut olsun diye. Hayirlisi boyleymis, ne denebilir ki baska. İnsallah allah bu uzuntuyu tekrar yasatmasin sana. Hayirlisiyla saglicakla al bebegini kucagina bir an once.

seni umutlandırmak için yazmıyorum ama inan ki hamileliğine çok sevinicem, hep beraber sevinicez, şuna bak, en altta haftalara göre hcg değerleri yazıyo:
http://www.notdenizi.com/gebelik-kanda-ne-zaman-belli-olur-27522/
yani belli olmaz bu işler

slm kızlar nasılsınız ben geçen ay aşılama yaptrcaktım fakat yumurta gelişmediğinden kalmıştı bu ay inşallah yaptırcam bugün itibariyle kırmızıları karşıladım salı randevum var iğnelre başlıycaz hayırlısıyla...

ben 29 ağustos ta aşılama yaptırdım hayırlısıyla sonucumu bekliyorum... bol dua edelim bebişler gelsin artık ALLAHın izniyle :)

Merhaba ela seninle ayni gün asilama yaptirmisiz insaallah ikimiz icinde hayirlisi olur sen ne zaman test yaptiracaksin?

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim listeye benide eklerseniz sevinirim..

bat: 14 Eylül
Asilama: 29 Agustos

dilerim rabbim isteyen herkese tez vakitte annelik duygusunu yasatir amiiiin

ben de senin gibi oldum canim.benim de yumurtalar buyumedi iptal oldu.simdi kirmizilari bekliyorum gelince ignelere basliycam.benim ilk asilama olacak.senin kacinci canim ?

bilmiyorum adet tarihimi beklerim muhtemelen canım. ama ağrılarım var heran olacakmışım gibi sanki...

ben de senin gibi oldum canim.benim de yumurtalar buyumedi iptal oldu.simdi kirmizilari bekliyorum gelince ignelere basliycam.benim ilk asilama olacak.senin kacinci canim ?
evet canım benim de ilk olucak ve inşallah son olur ve miniğim gelir....

Canim hayırlısı ilk asilama tutmuyor çoğunlukla benim de pek umudum yok her şey yolundayken tutmuyorsa demek ki Allah sınavımizi bitir memis demektir . Yumurta iyi tupler açık Sperm de iyi ama tutmuyorsa yapacak bir şey yok içine atma ağla üzül ama durmak yok yola devam

seninle ayni durumdayiz canim demekki.ben de pko var esimde problem yok.sizde problem nedir canim.yas kac
bizde hiçbir problem yok ama olmayınca olmuyor malessssef... neden gelişmedi yumurtalar anlamadık doktorum da şaşırdı oyzden bu ay iğnelere başlıycaz inşallah olumlu olur bukez... ben 30 yaşndayım evleneli 2 yılı geçti..bakalım hala tık yok

kızlar yarın kan testim var, adet madet olmadım ama ümitlenemiyorum çünkü 2 gün önce idrar testi negatif çıktı, ben burda herkese 'aaaaa hemen de çıkmaz ayol idrarda' diyorum ama benim hislerim de karıştı, ayrıca da öyle sayıp dökülen hiç bi belirtim de yok:) göğüs acım geçti, nadiren kımıl kımıl kasığımda bişeyler oluyo o kadar, ya sabaha al al kalkıcam ya da gecikiyor bakalım, yarın akşama yazarım

Kızlar selam
29 yaşındayım. Bir yıldır bebek düşünüyoruz. Eşimde morfoloji sorunu çıktı. O yüzden doktor direk aşılama dedi. Ama öncesinde polipim var bir tane. Onu alalım kafamız rahat olsun dedi. Bu ay onu alacaklar ekimde inşallah aşılama.. İnşallah tutar hepimizin çok beklemeden hayırlısıyla... Bazen içim çok sıkılıyor. Hele de tüm arkadaşlarımın bebeği olduğunu gördükçe.. Benden sonra evlenenler bile...

bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz sizin gibi umutsuzdum rabbim nasip etti hayırlısıyla sizlerede nasip etsin arkadaşlar
Amin, amin. Sizin kaçıncıda oldu? Şu an kaç aylıklar? Maşallah ikizler çok tatlı oluyor. Bize de dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…