- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Elde var SIFIR
canım hayırlısı olsun bunda vardır bir hayır inşallah tez zamanda kavuşur yavrunaElde var SIFIR
Cok uzuldum. Butun gun senden guzel haber beklemistim bana da umut olsun diye. Hayirlisi boyleymis, ne denebilir ki baska. İnsallah allah bu uzuntuyu tekrar yasatmasin sana. Hayirlisiyla saglicakla al bebegini kucagina bir an once.Elde var SIFIR
seni umutlandırmak için yazmıyorum ama inan ki hamileliğine çok sevinicem, hep beraber sevinicez, şuna bak, en altta haftalara göre hcg değerleri yazıyo:]Sma erken yaptirmadin mi testi? daha gunun vardi di mi.. hayirlisi olsun kuzucuk ya
Canim aslinda daha adet gunume var.gecen ay 16 sinda oldum ama bugun asilamanin 11.gunu...hani kusuratli bi rakam cikda umut edicem ama bildigin SIFIR.yukselme sansi yok.
slm kızlar nasılsınız ben geçen ay aşılama yaptrcaktım fakat yumurta gelişmediğinden kalmıştı bu ay inşallah yaptırcam bugün itibariyle kırmızıları karşıladım salı randevum var iğnelre başlıycaz hayırlısıyla...
bilmiyorum adet tarihimi beklerim muhtemelen canım. ama ağrılarım var heran olacakmışım gibi sanki...ben 29 ağustos ta aşılama yaptırdım hayırlısıyla sonucumu bekliyorum... bol dua edelim bebişler gelsin artık ALLAHın izniyle :)
Merhaba ela seninle ayni gün asilama yaptirmisiz insaallah ikimiz icinde hayirlisi olur sen ne zaman test yaptiracaksin?
bilmiyorum adet tarihimi beklerim muhtemelen canım. ama ağrılarım var heran olacakmışım gibi sanki...
Canim benimmm gunaydinnnnElde var SIFIR
evet canım benim de ilk olucak ve inşallah son olur ve miniğim gelir....ben de senin gibi oldum canim.benim de yumurtalar buyumedi iptal oldu.simdi kirmizilari bekliyorum gelince ignelere basliycam.benim ilk asilama olacak.senin kacinci canim ?
seninle ayni durumdayiz canim demekki.ben de pko var esimde problem yok.sizde problem nedir canim.yas kacevet canım benim de ilk olucak ve inşallah son olur ve miniğim gelir....
Canim hayırlısı ilk asilama tutmuyor çoğunlukla benim de pek umudum yok her şey yolundayken tutmuyorsa demek ki Allah sınavımizi bitir memis demektir . Yumurta iyi tupler açık Sperm de iyi ama tutmuyorsa yapacak bir şey yok içine atma ağla üzül ama durmak yok yola devamElde var SIFIR
33 yaşındayım canım 2 yıllık evliyimAnliyorum canim insallah olmazsin ve asilaman tutmustur.. sen kac yasindasin
seni umutlandırmak için yazmıyorum ama inan ki hamileliğine çok sevinicem, hep beraber sevinicez, şuna bak, en altta haftalara göre hcg değerleri yazıyo:
http://www.notdenizi.com/gebelik-kanda-ne-zaman-belli-olur-27522/
yani belli olmaz bu işler
bizde hiçbir problem yok ama olmayınca olmuyor malessssef... neden gelişmedi yumurtalar anlamadık doktorum da şaşırdı oyzden bu ay iğnelere başlıycaz inşallah olumlu olur bukez... ben 30 yaşndayım evleneli 2 yılı geçti..bakalım hala tık yokseninle ayni durumdayiz canim demekki.ben de pko var esimde problem yok.sizde problem nedir canim.yas kac
Amin, amin. Sizin kaçıncıda oldu? Şu an kaç aylıklar? Maşallah ikizler çok tatlı oluyor. Bize de dua edin.bende aşılamayla hamile kaldım hemde ikiz sizin gibi umutsuzdum rabbim nasip etti hayırlısıyla sizlerede nasip etsin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?