Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim de her ay büyüyen yumurta bu ay büyümedi.doktor şartlandığın için olmadı diyo.ben de 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim.ilk defa bu ay iğne yapcaz bakalım yapabilecek miyiz:)

İnsaallaahh sonucun pozitif olur canimm

Canim yumurtlama donemi yaklasinca oluyormus. Senin kontrolün bugundu değilmi cqnim? İİnşaallah iyi haberler alirsin.
evet canım bugün kontrolum var... bi kaçgün kasıklarımda batma oldu ama gecti. inş. erken davranmamışlar benim yumurtalar çatlamak için:)

kizlar bu ay asilamam iptal hepinize duaciyim. bundan sonra ne zaman yaptiririm bilmiyorum. maddi olarak daha oncelikli bir durum ortaya cikti. hayirlisi boyleymis demek ki. guzel haberlerinizi bekliyorum. selamlar...

kizlar bu ay asilamam iptal hepinize duaciyim. bundan sonra ne zaman yaptiririm bilmiyorum. maddi olarak daha oncelikli bir durum ortaya cikti. hayirlisi boyleymis demek ki. guzel haberlerinizi bekliyorum. selamlar...
öyle mii? hayırlısı olsun canım.çok mu yumurta oluştu?

öyle mii? hayırlısı olsun canım.çok mu yumurta oluştu?
yok canim maddi olarak acil bi durum oldugu icin iptal ettik bu ay. ben de biraz kafa dinlemek istiyorum. ne zaman yaptiririm asilama onu da bilmiyorum... senin de sonucunu okudum canim hayirlisi olsun hakkinda insaallah. zamaninin gelmesini bekliyoruz iste. uygun zaman gelmemis demek ki

hayırlısı olsun canım ya.benim de aşılama bu ay iptal oldu.ben de bi daha ki ay yaptırcam.

benim de olmamış maalesef ya.. :) gülüyorum ama öğrenince ağladım bi kenarda, sigarayı bırakmıştım, bi tane içtim, başım ağrıyor iki gündür, doktor da kalabalık.. hala da regl olmadım, bakalım napıcaz, ya 2ç aşılama ya da para ayarlayabilirsek tüp bebek..
sizce 2. aşılamada şans artıyor mu?

olayı tüpe mi bağlasak napsaakkkk
benim mecbur devlet hastanesi olduğu için 3 aşılama şartı var.bakalım ikinciside olmadığına göre tüp rica edicem.yapabiliyorlarsa tüpe geçmek istiyorummmm..sen özelde yaptıracaksan hiiiç durma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…