Aa pardon görmedim zaten cevap yazmışsınız. İlk aşılamada tutanı nadir duydum zaten.Amin, amin. Sizin kaçıncıda oldu? Şu an kaç aylıklar? Maşallah ikizler çok tatlı oluyor. Bize de dua edin.
canım benim de her ay büyüyen yumurta bu ay büyümedi.doktor şartlandığın için olmadı diyo.ben de 29 yaşındayım 2 yıllık evliyim.ilk defa bu ay iğne yapcaz bakalım yapabilecek miyiz:)bizde hiçbir problem yok ama olmayınca olmuyor malessssef... neden gelişmedi yumurtalar anlamadık doktorum da şaşırdı oyzden bu ay iğnelere başlıycaz inşallah olumlu olur bukez... ben 30 yaşndayım evleneli 2 yılı geçti..bakalım hala tık yok
İnsaallaahh sonucun pozitif olur canimmkızlar yarın kan testim var, adet madet olmadım ama ümitlenemiyorum çünkü 2 gün önce idrar testi negatif çıktı, ben burda herkese 'aaaaa hemen de çıkmaz ayol idrarda' diyorum ama benim hislerim de karıştı, ayrıca da öyle sayıp dökülen hiç bi belirtim de yok:) göğüs acım geçti, nadiren kımıl kımıl kasığımda bişeyler oluyo o kadar, ya sabaha al al kalkıcam ya da gecikiyor bakalım, yarın akşama yazarım
Canim yumurtlama donemi yaklasinca oluyormus. Senin kontrolün bugundu değilmi cqnim? İİnşaallah iyi haberler alirsin.Kizlar benim sefaf akintim olmaya başladı normalmi sizce
aşılama mı oldun canımevet canlar...dün itibari ile de hastalandım.bu iş bitmiştir.bayramdan sonra bakıcaz artık...hepinizi seviyorum
evet canım bugün kontrolum var... bi kaçgün kasıklarımda batma oldu ama gecti. inş. erken davranmamışlar benim yumurtalar çatlamak için:)Canim yumurtlama donemi yaklasinca oluyormus. Senin kontrolün bugundu değilmi cqnim? İİnşaallah iyi haberler alirsin.
evet aşılama olmuştum 2.kez ama olmadıaşılama mı oldun canım
Hayirlisi olsun canimm. Rabbim tez vakitte bebisini nasip eder insaallaahhevet canlar...dün itibari ile de hastalandım.bu iş bitmiştir.bayramdan sonra bakıcaz artık...hepinizi seviyorum
amiin canım cümlemize..tüm isteyenlereeee...sizlerden hayırlı haberler gelir inşHayirlisi olsun canimm. Rabbim tez vakitte bebisini nasip eder insaallaahh
öyle mii? hayırlısı olsun canım.çok mu yumurta oluştu?kizlar bu ay asilamam iptal hepinize duaciyim. bundan sonra ne zaman yaptiririm bilmiyorum. maddi olarak daha oncelikli bir durum ortaya cikti. hayirlisi boyleymis demek ki. guzel haberlerinizi bekliyorum. selamlar...
Benimde bugun kontrolum vqrdi. Yumurtalar büyümeye baslamis. İlaç dozunu 75 e cikardi. Perşembe tekrar kontrole cagirdi.amiin canım cümlemize..tüm isteyenlereeee...sizlerden hayırlı haberler gelir inş
hadi bakalım hayırlısı ...Benimde bugun kontrolum vqrdi. Yumurtalar büyümeye baslamis. İlaç dozunu 75 e cikardi. Perşembe tekrar kontrole cagirdi.
yok canim maddi olarak acil bi durum oldugu icin iptal ettik bu ay. ben de biraz kafa dinlemek istiyorum. ne zaman yaptiririm asilama onu da bilmiyorum... senin de sonucunu okudum canim hayirlisi olsun hakkinda insaallah. zamaninin gelmesini bekliyoruz iste. uygun zaman gelmemis demek kiöyle mii? hayırlısı olsun canım.çok mu yumurta oluştu?
yok canim maddi olarak acil bi durum oldugu icin iptal ettik bu ay. ben de biraz kafa dinlemek istiyorum. ne zaman yaptiririm asilama onu da bilmiyorum... senin de sonucunu okudum canim hayirlisi olsun hakkinda insaallah. zamaninin gelmesini bekliyoruz iste. uygun zaman gelmemis demek ki
benim mecbur devlet hastanesi olduğu için 3 aşılama şartı var.bakalım ikinciside olmadığına göre tüp rica edicem.yapabiliyorlarsa tüpe geçmek istiyorummmm..sen özelde yaptıracaksan hiiiç durma canımolayı tüpe mi bağlasak napsaakkkk
olayı tüpe mi bağlasak napsaakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?