- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım gittin mi doktora ne dedi?evet canım bugün kontrolum var... bi kaçgün kasıklarımda batma oldu ama gecti. inş. erken davranmamışlar benim yumurtalar çatlamak için:)
kısırlık problemi görünmüyor, ben düşük yaşadım ocak ayında, sonra 3 ay korktum, eşime de doktora gidelim deyince bir ay klomen denedik, sonra işte bu ilk aşılamayı denedik, yumurtam oluyor, pkoluyum ama.. eşimde de sorun yok, şimdi aileler yardım edecek gibi eğer istersek tüp, ama çok pahalı, yani yine aşılama mı denesek, hem doğal yolla da denesek mi kafam çok karışık.. yarın arayacağım doktoru ama hala regl olmamam da canımı sıktıcanım problemizniz ne ki? istersen 2. aşılamayı dene önce istersen. yada doktorunla konuş.
tabii yaş 39 olunca böyle korkularım oluyo kızlar, düşük filan
ben kontrole devam ediyorum..ya niye bu kadar uzun sürdü anlamadım ama doktorum normal dedi..2 tane yumurtam varmış 13.5 olmuşlar ilacımın dozu arttırıldı 150 ye çıktı..çarşambaya büyür dedi doktor..tahmini gibi olursa cuma yada c.tesi aşılamam yapılırmış..inşallah da ikiz bebişlerimiz olur..
canım 27 sinde başladım 75 vuruldum 4 eylülde doz arttırıldı 112.5 oldu yani 1.5 şişe bugünde 150 ye çıkardı yani 2 şişecanım kaç gündür kullanıyorsun iğneyi? ben 5 gün 62,5 kullandım. 3 günde 75 kullanıcam. perşembe kontrolüm var.
doktorun ne diyor? bence ilk aşılamayı dene. sonra tüpe geçersin canım..
rahim filmi çekmeden yapma bence ben çekecem ondan sonra aşılama yapacağımevet aşılama olmuştum 2.kez ama olmadı
devlette denesene cnm şartlar uyuyosa ücretsiz yapıyorlarkizlar bu ay asilamam iptal hepinize duaciyim. bundan sonra ne zaman yaptiririm bilmiyorum. maddi olarak daha oncelikli bir durum ortaya cikti. hayirlisi boyleymis demek ki. guzel haberlerinizi bekliyorum. selamlar...
canım benim doktorumun dediği; iğne klomen gibi değildir. klomeni 5 gün kullandırır ve bıraktırırız yumurtanın tepkisine bakarız, ama iğnede büyütene kadar doz arttırarak devam ederiz demişti. ama seninki gerçekten çok olmuş. demekki yumurtan düşük dozlara cevap vermiyor.canım 27 sinde başladım 75 vuruldum 4 eylülde doz arttırıldı 112.5 oldu yani 1.5 şişe bugünde 150 ye çıkardı yani 2 şişe
hayırlısı olsun tatlım. gerçektende aşılamada geç döllenme olayı biraz zor. ama imkansız değil. bende bu ay 2. aşılamayı yaptırıcam. sonra doktorum 3. aşılamaya geçmeden 3-4 ay ara vericez dedi. bu arada nede olsa tedavi görmüyorum hamile kalamam diyip, yumurta takibi falan yapmayıp, cinselliğide keyfi yaşayıp stresten uzak kaldığınız için gebelik olabiliyor dedi. zaten en fazla 3 aşılama yapıyorum. sonra tüp bebeğe yönlendiriyorum demişti.doktor aradı şimdi, geç döllenme olabilir mi dedim, yok çok az ihtimal o dedi, siz 1-2 ay takılın dedi, bazen aşılamadan sonra doğal gebelik şansı artıyor dedi, hamile kalırsan hemen gel dedi, yoksa tüp bebek yapalım yaşın geçmeden dedi, 1-2 ay takılıcaz ya rahatladım sanki, napalım, çok sağolun kızlar, burası cidden destek oluyor, hepinize sağlıklı bebekli aileler dilerim, buralardayım ama gitmiyorum:)
sagol canim ama doktorumu birakmak istemiyorum. zaten bir iki aya kadar tekrar asilamaya baslayabiliriz insaallah. acil bisey cikmazsa. bir yandan da uc bes ay hic tedavi dusunmeden yasama istegi var icimde. kararsizim. zamanin akisina birakiyorum. hayirlisini diliyorum rabbimden :)devlette denesene cnm şartlar uyuyosa ücretsiz yapıyorlar
canım aynı durumdayız sanırım benm yumurtalıklarımda drençliymiş çok doktor öyle dedi. ilk 75 le başladık ama yavaş tepki verdi 112.5 oldu ondada ilerlemeyince 150 oldu 3 kutu bitti 4. kutudan 25 cc açtık sadece ve sonunda nihayet ben hiç olmayacak sanmıştım ama bugün bir tanesi 20 mm diğeri 18 mm olmak üzere 2 yumurta büyüdü. bu gece çatlatma iğnesi çarşamba da aşılama Allah ın izniyle. umarım tutar canım. o kadar çok sitiyorum ve Allah ıma dua ediyorum ki... inşallah beraber alırız bu güzel haberi. benm cuma 14 mm idi diğeri 10 mm idi 3 günde kocaman oluvermişler çok sevndm gerçekten darısı başınaben kontrole devam ediyorum..ya niye bu kadar uzun sürdü anlamadım ama doktorum normal dedi..2 tane yumurtam varmış 13.5 olmuşlar ilacımın dozu arttırıldı 150 ye çıktı..çarşambaya büyür dedi doktor..tahmini gibi olursa cuma yada c.tesi aşılamam yapılırmış..inşallah da ikiz bebişlerimiz olur..
Arkadaşlar asilama maceram başlamadan bitti... Çok kotuyum ağla ağla inş. Hakkımda hayirlisi artik
canım hayırdır?Arkadaşlar asilama maceram başlamadan bitti... Çok kotuyum ağla ağla inş. Hakkımda hayirlisi artik
anlat noldu ya? allah başka dert vermesin ya, başka sefere olurArkadaşlar asilama maceram başlamadan bitti... Çok kotuyum ağla ağla inş. Hakkımda hayirlisi artik
Evet arkadaşlar Ağustostan Eylül ayına transfer olanlar !! bu sefer olacak diyenler..hadi buyrun..bu topikte herkesler hamile kalır inşallah...Eylül hepimize mutluluk şans bol bol bebiş getirsin...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nick.....................kaçıncı aşılaması.......son adet tarihi.....sonuç
xyzxyz.................................2.aşılama.................18.08.2014.............
Kimyager1508..................2 aşılama................. 01.09.2014............Beklemede
WAW...................................1.aşılama..................02.08.2014...........
Tanti....................................2.aşılama...................------------............
gygry.....................................1.aşılama...................22.08.2014..........Beklemede
durka....................................1.aşılama...................11.08.2014...........Beklemede
ne_desem_bilmem...........2.aşılama..................24.08.2014...........Beklemede
zeyil........................................1.aşılama.................22.08.2014...........Beklemede
umuttttt................................1.aşılama.................20.08.2014............Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama....................23.08.2014..........iptal
deniz_1988..........................1.aşılama...................06.09.2014...........Beklemede
Ayneyn.................................1.aşılama...................31.08.2014.............İptal
eymen4545..........................1.aşılama...................31.08.2014.............Beklemede
aysegl89...............................1.aşılama....................29.08.2014.............Beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?