Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benimde iptal... Çok fazla yumurtamsı oluştuğu icin doktorun iptal etti... Tüp bebek yapcaz... Ohss riski oluştuğu için

daha önce klomende kullanmıştım yumurta oluştu ama gebelik olmadı..bende doktoruma çok geç olduğunu söyledim..doktorda 1 ay da yumurtası gelişen var dedi benimkinin normal seyrinde olduğunu söyledi..dozu hemen yükseltince 4 5 yumurta birden oluşur ve tedavi iptal olur dedi..bu şekilde devam ediyoruz..

evet aynı olmuş canım..benim şuanda 2 yumurtamda 13.5 mm miş..sen kaçgün 150 doz kullandın..ben bugün yaptırdım yarında yaptırıp kontrole gideceğm..inşallah büyümüş olur..bende 3 kutu kullandım 4.ye başlıcam..çift yumurtalara çift bebekler gelir inşallah :)

Benimde iptal... Çok fazla yumurtamsı oluştuğu icin doktorun iptal etti... Tüp bebek yapcaz... Ohss riski oluştuğu için
ilaç dozunumu yüksek başladınız canım..sıkma canını vardır rabbimin bi hikmeti..benimde kasım da 3 yıl olacak..artık bunun imtihanım olduğunu kabul ettim rahatladım..sende öyle düşün tevekkül et rabbim meleklerimizi gönderecektir..

Tüp istiodum bastan beri ama eşini kirmamak için asilamaya baslamistim... Tüp daha garanti olduğunu dusunuom. Bi tane olsun ondan sonra asilama yaparim diye dusunuodum. Öğle oldu herhalde... İlk basta çok uzuldumde simdi iiyim çok sukur

Dört beş tane sağda dört beş tane solda... Küçük küçük olanlarda var canm... Bide doz da çok değil dedi doktorun. 75 ml oluodum

Canım 3 günde mi büyümüş hepsi? sen iki tane diyordun. Benim arkadaşımda da pco var. klomene cevap vermedi. İğne tedavisine geçtiler. o ay 8 tane 75'lik iğne kullandı. ve bir sürü 19 ml'lik yumurtası büyüdü. doktor ona ragmen çatlası iğnesi verdi ve arkadaşım temmuz ayında hamile kaldı. hafif derecede ohss geçirdi ama ohss gebelik şansını arttırıyormuş.

Sen çok üzülme ve bu ayı iyi değerlendir canım. Hazır yumurtalarında büyümüşken boş geçme. hiç öyle moralinide bozma. Veren Rabbim verir bunu unutma. Kendini strese sokma canım. ne olacağı hiç belli olmaz. Şimdi toparla kendini. Daha olay bitmedi çünkü.

sitenin bir derdimvar bolumundeki yazilari gereksiz buluyordum. az once esini kaybeden birinin yazdiklarini okudum. sitedeki en manali yazilardan biri. hic birimizin bebek diye aglamaya hakki yok diye dusundum. asilamasi tutmayanlar iptal olanlar okuyun. ben kendimden utandim. allah dusmanima vermesin. o kardesimize de sabirlar versin.

vakit, bir kez daha sahip olduklarimiza sukretme vaktidir...

Çok şükür. Allah'ım sana şükürler olsunn...

3 günde değil cnim bir haftada oldu. Bilmiyorum doktorum öğle söyledi... Bende korktum birazcik

Bu sayede yumurtlama sorununun olmadığı anlaşılmış oldu cnım..benim drum 3 aşılama 1 tüp bebeğe eş değer dedi bendeinşallah gerek kalmaz ama şansımı aşılamada denicem..sende bu ayı boz geçirme değerlendir canım..belli mi olur belki de tutar..

haklısın canım..geçen yıl kuzenim 26 yaşında eşini iş kazasında kaybetti asansörcüydü eşi..ve 2 3 yaşlarında kızları vardı ve babasının kopyası her baktığında eşini hatırlıyor ve babasını her sorduğunda mahfoluyor ..allah sevdiklerimizin acısını göstermesin..

Arkadaşlar asilama maceram başlamadan bitti... Çok kotuyum ağla ağla inş. Hakkımda hayirlisi artik
Neden ki canım yumurta mi olmadı. Size iğnenin yanında ilaç vermiyorlar mi ben femara diye bi ilaç icmistim doktor onun faydası çok dedi

Asilama sonucu bekleyen tek ben kaldım galiba eylül ayı pek ugurlu gelmedi galiba benim de pek umudum yok. 4. Günümü bitirdim. Igne ydi fitil di bandı hapı yoruldum. Çok fazla ilaç kullanıyor um Allah im hayırlısı ise nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…