- 8 Eylül 2014
- 10
- 1
- 8
- 36
Evet arkadaşlar Ağustostan Eylül ayına transfer olanlar !! bu sefer olacak diyenler..hadi buyrun..bu topikte herkesler hamile kalır inşallah...Eylül hepimize mutluluk şans bol bol bebiş getirsin...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nick.....................kaçıncı aşılaması.......son adet tarihi.....sonuç
xyzxyz.................................2.aşılama.................18.08.2014.............
Kimyager1508..................2 aşılama................. 01.09.2014............Beklemede
WAW...................................1.aşılama..................02.08.2014...........
Tanti....................................2.aşılama...................------------............
gygry.....................................1.aşılama...................22.08.2014..........Beklemede
durka....................................1.aşılama...................11.08.2014...........Beklemede
ne_desem_bilmem...........2.aşılama..................24.08.2014...........Beklemede
zeyil........................................1.aşılama.................22.08.2014...........Beklemede
umuttttt................................1.aşılama.................20.08.2014............Beklemede
Yunu.....................................1.aşılama....................23.08.2014..........iptal
deniz_1988..........................1.aşılama...................06.09.2014...........Beklemede
Ayneyn.................................1.aşılama...................31.08.2014.............İptal
eymen4545..........................1.aşılama...................31.08.2014.............Beklemede
aysegl89...............................1.aşılama....................29.08.2014.............Beklemede
daha önce klomende kullanmıştım yumurta oluştu ama gebelik olmadı..bende doktoruma çok geç olduğunu söyledim..doktorda 1 ay da yumurtası gelişen var dedi benimkinin normal seyrinde olduğunu söyledi..dozu hemen yükseltince 4 5 yumurta birden oluşur ve tedavi iptal olur dedi..bu şekilde devam ediyoruz..canım benim doktorumun dediği; iğne klomen gibi değildir. klomeni 5 gün kullandırır ve bıraktırırız yumurtanın tepkisine bakarız, ama iğnede büyütene kadar doz arttırarak devam ederiz demişti. ama seninki gerçekten çok olmuş. demekki yumurtan düşük dozlara cevap vermiyor.
canım aynı durumdayız sanırım benm yumurtalıklarımda drençliymiş çok doktor öyle dedi. ilk 75 le başladık ama yavaş tepki verdi 112.5 oldu ondada ilerlemeyince 150 oldu 3 kutu bitti 4. kutudan 25 cc açtık sadece ve sonunda nihayet ben hiç olmayacak sanmıştım ama bugün bir tanesi 20 mm diğeri 18 mm olmak üzere 2 yumurta büyüdü. bu gece çatlatma iğnesi çarşamba da aşılama Allah ın izniyle. umarım tutar canım. o kadar çok sitiyorum ve Allah ıma dua ediyorum ki... inşallah beraber alırız bu güzel haberi. benm cuma 14 mm idi diğeri 10 mm idi 3 günde kocaman oluvermişler çok sevndm gerçekten darısı başına
canım kaç tane oluşmuş ki? büyüklükleri ne kadar olmuş?Benimde iptal... Çok fazla yumurtamsı oluştuğu icin doktorun iptal etti... Tüp bebek yapcaz... Ohss riski oluştuğu için
Dört beş tane sağda dört beş tane solda... Küçük küçük olanlarda var canm... Bide doz da çok değil dedi doktorun. 75 ml oluodumcanım kaç tane oluşmuş ki? büyüklükleri ne kadar olmuş?
ilaç dozunumu yüksek başladınız canım..sıkma canını vardır rabbimin bi hikmeti..benimde kasım da 3 yıl olacak..artık bunun imtihanım olduğunu kabul ettim rahatladım..sende öyle düşün tevekkül et rabbim meleklerimizi gönderecektir..Benimde iptal... Çok fazla yumurtamsı oluştuğu icin doktorun iptal etti... Tüp bebek yapcaz... Ohss riski oluştuğu için
canım kaç tane oluşmuş ki? büyüklükleri ne kadar olmuş?[/QUOTE
Büyüklükleri 15- 14- 13- ml değişik hepsi
Tüp istiodum bastan beri ama eşini kirmamak için asilamaya baslamistim... Tüp daha garanti olduğunu dusunuom. Bi tane olsun ondan sonra asilama yaparim diye dusunuodum. Öğle oldu herhalde... İlk basta çok uzuldumde simdi iiyim çok sukurilaç dozunumu yüksek başladınız canım..sıkma canını vardır rabbimin bi hikmeti..benimde kasım da 3 yıl olacak..artık bunun imtihanım olduğunu kabul ettim rahatladım..sende öyle düşün tevekkül et rabbim meleklerimizi gönderecektir..
Dört beş tane sağda dört beş tane solda... Küçük küçük olanlarda var canm... Bide doz da çok değil dedi doktorun. 75 ml oluodum
sitenin bir derdimvar bolumundeki yazilari gereksiz buluyordum. az once esini kaybeden birinin yazdiklarini okudum. sitedeki en manali yazilardan biri. hic birimizin bebek diye aglamaya hakki yok diye dusundum. asilamasi tutmayanlar iptal olanlar okuyun. ben kendimden utandim. allah dusmanima vermesin. o kardesimize de sabirlar versin.
vakit, bir kez daha sahip olduklarimiza sukretme vaktidir...
3 günde değil cnim bir haftada oldu. Bilmiyorum doktorum öğle söyledi... Bende korktum birazcikCanım 3 günde mi büyümüş hepsi? sen iki tane diyordun. Benim arkadaşımda da pco var. klomene cevap vermedi. İğne tedavisine geçtiler. o ay 8 tane 75'lik iğne kullandı. ve bir sürü 19 ml'lik yumurtası büyüdü. doktor ona ragmen çatlası iğnesi verdi ve arkadaşım temmuz ayında hamile kaldı. hafif derecede ohss geçirdi ama ohss gebelik şansını arttırıyormuş.
Çoklu gebelik olur dedi...
Bu sayede yumurtlama sorununun olmadığı anlaşılmış oldu cnım..benim drum 3 aşılama 1 tüp bebeğe eş değer dedi bendeinşallah gerek kalmaz ama şansımı aşılamada denicem..sende bu ayı boz geçirme değerlendir canım..belli mi olur belki de tutar..Tüp istiodum bastan beri ama eşini kirmamak için asilamaya baslamistim... Tüp daha garanti olduğunu dusunuom. Bi tane olsun ondan sonra asilama yaparim diye dusunuodum. Öğle oldu herhalde... İlk basta çok uzuldumde simdi iiyim çok sukur
haklısın canım..geçen yıl kuzenim 26 yaşında eşini iş kazasında kaybetti asansörcüydü eşi..ve 2 3 yaşlarında kızları vardı ve babasının kopyası her baktığında eşini hatırlıyor ve babasını her sorduğunda mahfoluyor ..allah sevdiklerimizin acısını göstermesin..sitenin bir derdimvar bolumundeki yazilari gereksiz buluyordum. az once esini kaybeden birinin yazdiklarini okudum. sitedeki en manali yazilardan biri. hic birimizin bebek diye aglamaya hakki yok diye dusundum. asilamasi tutmayanlar iptal olanlar okuyun. ben kendimden utandim. allah dusmanima vermesin. o kardesimize de sabirlar versin.
vakit, bir kez daha sahip olduklarimiza sukretme vaktidir...
İnş. Cnm inş. Öğle olurhayırlısı olsun canım. elbet vardır bunda da bi hayır
Neden ki canım yumurta mi olmadı. Size iğnenin yanında ilaç vermiyorlar mi ben femara diye bi ilaç icmistim doktor onun faydası çok dediArkadaşlar asilama maceram başlamadan bitti... Çok kotuyum ağla ağla inş. Hakkımda hayirlisi artik
Hımm mm kontrol altına alınamıyor mu çok yumurta canımBenimde iptal... Çok fazla yumurtamsı oluştuğu icin doktorun iptal etti... Tüp bebek yapcaz... Ohss riski oluştuğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?