Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Benim de ilk asilamam ve 3 eylulde oldu :)

gönlünüze göre olur inşallah arkadaşlarım..

arkadaşlar benımde 5 eylül aşılama oldu doktor progestan coraspirin çatlatma iğnesi verdi birde estrofem var bunları kullanıyorum aşılamdan sonra test yapılana kadar kullan dedi sizin kullandıgınız ilaç var mı

Estrofem progestan ben de kullanıyorum 5 güne bir iğnemi var ve sırtıma yapışan bir band var en sonda cmts prengly verdi sen kullanıyor musun başka nerde oldu aşılaman ve kaçıncı canım

Estrofem progestan ben de kullanıyorum 5 güne bir iğnemi var ve sırtıma yapışan bir band var en sonda cmts prengly verdi sen kullanıyor musun başka nerde oldu aşılaman ve kaçıncı canım

ben başka bişey kullanmıyorum sadece tedavı aşamasında verilen vitamınleri kullanıyorum coenzimq10 bide omega 3 izmir eurofertilde oldu aşılamam ilk daha kullandıgın iğne çatltma ignesimi birde bant ne işe yarıyor

Bant östrojen salgiliyormus iğneler de öyle ama prengly galiba çatlatma iğnesi inofolic birde premesis içiyorum hergün arada da B12 plus alıyorum bunları hep kullandım 3 aydan fazla

hadi bakalım umarım sizlerden bu ayın hayırlı haberini alırız, biz biraz gecikicez:)) orada sana kaça patladı aşılama?

aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ,
Bursada hangi doktora gidiyorsun
Bende Bursa da yaşıyorum ikinci aşılamaya başlıycaz kısmetse
BENİM DAHA AŞILAMAM YAPILMADI YARIN KONTROLE GİDECEĞM..PEMBE MAVİ DE NEVİN HANIMA GİDİYORUM..

BENİM DAHA AŞILAMAM YAPILMADI YARIN KONTROLE GİDECEĞM..PEMBE MAVİ DE NEVİN HANIMA GİDİYORUM..

pardon 3 eylül diye gördüm yanlış bakmışım nevin hnm da iyi bir doktor ablam gitmişti ona ilk bebeğinde
sizde peki sorun varmıydı

kızlar ben de bu ay dinlenmedeyim ve düşünmedeyim galiba aşılama da hamile kalma şansı normal yoldan olmasıyla aynı ve artık zaman ve maddi kayıp diye düşünüyorum. O yüzden biraz toparlanıp tüp bebeğe geçicem ben Karadenizliyim ve samsun tıp fakültesinde yapılıyormuş galiba bilgisi olan var mı?

pardon 3 eylül diye gördüm yanlış bakmışım nevin hnm da iyi bir doktor ablam gitmişti ona ilk bebeğinde
sizde peki sorun varmıydı
sebebsiz infertilite canım..görünürde eşim ve bende sorun yok..tıbbın açıklayamadığı olay aslında rabbimin ol demesine bağlı :) bizde sabırla mücadelemizi veriyoruz..inşallah bu aya tutarda evlilik yıldönümü hediyem olur kasımda 3 yıl olacak..

Bizimde sebepsiz ,bazen çok şükür hiç bir kusur yok diyorum bazende bir sebep yoksa neden olmuyor diye kızıyorum kendi kendime çok zor bir aşama her tür duyguyu yaşıyorsun bugün eşimin doğum günü belki bugün bende ona hediye veririm diyordum ama hastalandım 3. günü gidicem yine doktora 1.aşılamam tutmuştu fakat düşük oldu 7.haftada altı aydırda gitmedim bakalım kısmet bizimde kasımda evlilik yıl dönümümüz ama hayal kurmak istemiyorum

sizin ne kadar süre oldu canım..sıkma canını sende rabbim için zor olan hiçbirşey yok herşey onun ol demesine bakıyor..bu süreçte manen kendimizi iyi hissedip bolca dua etmeliyiz..

hangi doktora gideceksin bak 1. aşılaman tutmuş bu da tutar inşallah..

inşallah canım benm çifter çifter gelsinle sağlıkla sıhhatle... canım ben 4 gün 150 kullandım sadece 4. kutuyu tam açtık 25 cc aldık içinden doktor yeterli dedi. 4. kutu ziyan oldu ama olsun bebeğimiz gelsinde 10 kutu 15 kutu delik deşik göbek alınan kilolar hiç problem değil:)))
bu ilaç bana 3 4 klo aldırdı 10 gün içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…