Benim de ilk asilamam ve 3 eylulde oldu :)Merhaba canim 3 eylulde asilama yaptim bekliyorum. Beni de ekler misin.insallah ugurlu gelir
Asilama sonucu bekleyen tek ben kaldım galiba eylül ayı pek ugurlu gelmedi galiba benim de pek umudum yok. 4. Günümü bitirdim. Igne ydi fitil di bandı hapı yoruldum. Çok fazla ilaç kullanıyor um Allah im hayırlısı ise nasip etsin
Benim de ilk asilamam ve 3 eylulde oldu :)
Benim 4 eylülde oldu canım belirti agrin var mı benim Karnım 100 mekik cekmisim gibi ağrıyor gogusler bomba bir de gaz çok oluyor adet olcam sankigönlünüze göre olur inşallah arkadaşlarım..
Estrofem progestan ben de kullanıyorum 5 güne bir iğnemi var ve sırtıma yapışan bir band var en sonda cmts prengly verdi sen kullanıyor musun başka nerde oldu aşılaman ve kaçıncı canımarkadaşlar benımde 5 eylül aşılama oldu doktor progestan coraspirin çatlatma iğnesi verdi birde estrofem var bunları kullanıyorum aşılamdan sonra test yapılana kadar kullan dedi sizin kullandıgınız ilaç var mı
Estrofem progestan ben de kullanıyorum 5 güne bir iğnemi var ve sırtıma yapışan bir band var en sonda cmts prengly verdi sen kullanıyor musun başka nerde oldu aşılaman ve kaçıncı canım
Bant östrojen salgiliyormus iğneler de öyle ama prengly galiba çatlatma iğnesi inofolic birde premesis içiyorum hergün arada da B12 plus alıyorum bunları hep kullandım 3 aydan fazlaben başka bişey kullanmıyorum sadece tedavı aşamasında verilen vitamınleri kullanıyorum coenzimq10 bide omega 3 izmir eurofertilde oldu aşılamam ilk daha kullandıgın iğne çatltma ignesimi birde bant ne işe yarıyor
hadi bakalım umarım sizlerden bu ayın hayırlı haberini alırız, biz biraz gecikicez:)) orada sana kaça patladı aşılama?ben başka bişey kullanmıyorum sadece tedavı aşamasında verilen vitamınleri kullanıyorum coenzimq10 bide omega 3 izmir eurofertilde oldu aşılamam ilk daha kullandıgın iğne çatltma ignesimi birde bant ne işe yarıyor
canım tüp bebeğe geçmek için savaşıyorum ben.bide güzel yönden düşün.boşver aşılamayı...tüp daha garanti inşBenimde iptal... Çok fazla yumurtamsı oluştuğu icin doktorun iptal etti... Tüp bebek yapcaz... Ohss riski oluştuğu için
hadi bakalım umarım sizlerden bu ayın hayırlı haberini alırız, biz biraz gecikicez:)) orada sana kaça patladı aşılama?
kontrol altına almak için tüpe geçildiHımm mm kontrol altına alınamıyor mu çok yumurta canım
gönlünüze göre olur inşallah arkadaşlarım..
BENİM DAHA AŞILAMAM YAPILMADI YARIN KONTROLE GİDECEĞM..PEMBE MAVİ DE NEVİN HANIMA GİDİYORUM..aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ,
Bursada hangi doktora gidiyorsun
Bende Bursa da yaşıyorum ikinci aşılamaya başlıycaz kısmetse
BENİM DAHA AŞILAMAM YAPILMADI YARIN KONTROLE GİDECEĞM..PEMBE MAVİ DE NEVİN HANIMA GİDİYORUM..
bu ay tüp mü yaptıracaksınız?kontrol altına almak için tüpe geçildi
sebebsiz infertilite canım..görünürde eşim ve bende sorun yok..tıbbın açıklayamadığı olay aslında rabbimin ol demesine bağlı :) bizde sabırla mücadelemizi veriyoruz..inşallah bu aya tutarda evlilik yıldönümü hediyem olur kasımda 3 yıl olacak..pardon 3 eylül diye gördüm yanlış bakmışım nevin hnm da iyi bir doktor ablam gitmişti ona ilk bebeğinde
sizde peki sorun varmıydı
sebebsiz infertilite canım..görünürde eşim ve bende sorun yok..tıbbın açıklayamadığı olay aslında rabbimin ol demesine bağlı :) bizde sabırla mücadelemizi veriyoruz..inşallah bu aya tutarda evlilik yıldönümü hediyem olur kasımda 3 yıl olacak..
Bizimde sebepsiz ,bazen çok şükür hiç bir kusur yok diyorum bazende bir sebep yoksa neden olmuyor diye kızıyorum kendi kendime çok zor bir aşama her tür duyguyu yaşıyorsun bugün eşimin doğum günü belki bugün bende ona hediye veririm diyordum ama hastalandım 3. günü gidicem yine doktora 1.aşılamam tutmuştu fakat düşük oldu 7.haftada altı aydırda gitmedim bakalım kısmet bizimde kasımda evlilik yıl dönümümüz ama hayal kurmak istemiyorum
inşallah canım benm çifter çifter gelsinle sağlıkla sıhhatle... canım ben 4 gün 150 kullandım sadece 4. kutuyu tam açtık 25 cc aldık içinden doktor yeterli dedi. 4. kutu ziyan oldu ama olsun bebeğimiz gelsinde 10 kutu 15 kutu delik deşik göbek alınan kilolar hiç problem değil:)))daha önce klomende kullanmıştım yumurta oluştu ama gebelik olmadı..bende doktoruma çok geç olduğunu söyledim..doktorda 1 ay da yumurtası gelişen var dedi benimkinin normal seyrinde olduğunu söyledi..dozu hemen yükseltince 4 5 yumurta birden oluşur ve tedavi iptal olur dedi..bu şekilde devam ediyoruz..
evet aynı olmuş canım..benim şuanda 2 yumurtamda 13.5 mm miş..sen kaçgün 150 doz kullandın..ben bugün yaptırdım yarında yaptırıp kontrole gideceğm..inşallah büyümüş olur..bende 3 kutu kullandım 4.ye başlıcam..çift yumurtalara çift bebekler gelir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?