- 9 Nisan 2010
- 179
- 178
- 133
sizin ne kadar süre oldu canım..sıkma canını sende rabbim için zor olan hiçbirşey yok herşey onun ol demesine bakıyor..bu süreçte manen kendimizi iyi hissedip bolca dua etmeliyiz..
hangi doktora gideceksin bak 1. aşılaman tutmuş bu da tutar inşallah..
benim göbekte mosmor..arı sokması gibi kabarıyor ama doktorum ısrarla göbekten dedi bende devam ediyorum bebekler gelsinde katlanırız..benim bugün 2. 150 doz olacak yarın kontrol var bakalım büyümüş olacak mı yumurtalar..kilo malesef olıyor bende kepek ekmeğine başladım yürüyorum birazda boğazdan kısıyorum yoksa gebelikte olursa kamyon tekerleğine dönecez :)inşallah canım benm çifter çifter gelsinle sağlıkla sıhhatle... canım ben 4 gün 150 kullandım sadece 4. kutuyu tam açtık 25 cc aldık içinden doktor yeterli dedi. 4. kutu ziyan oldu ama olsun bebeğimiz gelsinde 10 kutu 15 kutu delik deşik göbek alınan kilolar hiç problem değil:)))
bu ilaç bana 3 4 klo aldırdı 10 gün içerisinde
2010 da evlendik cnm iki yıl korunduk evliliğimiz otursun düzenimiz otursun dedik sonraki yıl korunmadık olmadı 1, 5 yıldır da doktor yardımı alıyoruz Aynur Şendemir e gidiyoruz kadın doğum akademisinde evt ilk aşılama tuttu birazda umut oldu ama o dönemde çok zordu ikiz di önce birini sonra diğerine kaybettim tutunamadılar malesef ikinci içinde ara verdik düşükten sonra hemen olur falan dediler ama olmadı rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese ..
cuma günü yumurtalarım toplancak, tranfer nezamn olcak bilmiorum cnmbu ay tüp mü yaptıracaksınız?
Amin :) hepimizin gonlune gore olsun.gönlünüze göre olur inşallah arkadaşlarım..
cuma günü yumurtalarım toplancak, tranfer nezamn olcak bilmiorum cnm
ilk gebemiz olabilirsin:)cuma günü yumurtalarım toplancak, tranfer nezamn olcak bilmiorum cnm
Kızlar ben de bursadayım, aylin hanıma gidiyorum acı bademde. Daha aşılamaya başlamadık. Polip var o alınacak. Ondan sonra aşılama. İnşallah güzel haberler veririz çok geçmeden.pardon 3 eylül diye gördüm yanlış bakmışım nevin hnm da iyi bir doktor ablam gitmişti ona ilk bebeğinde
sizde peki sorun varmıydı
Evt canim... Tüpe geçmemiz daha dogrunolcak dedi... Tabi bize secenekte sundu. Beraber karar aldikaaaaa süpeerrrr bak üzülmene gerek kalmadıdoktorun mu söyledi tüp yapalım diye
İnş. Canim... Rabbim hepimizin yuzunu guldursun inş.ilk gebemiz olabilirsin:)
canım benide yazarmsın inşallah bu ay aşılama olucam geçen ay ertelenmşti...ARKADAŞLAR LİSTEDE TEDAVİSİNDE DEĞİŞİKLİK OLAN LÜTFEN BANA BİLDİRSİN.GÜNCELLEYELİM
Evt canim... Tüpe geçmemiz daha dogrunolcak dedi... Tabi bize secenekte sundu. Beraber karar aldik
son adet tarihini gönder canım bide kaçıncı aşılama?canım benide yazarmsın inşallah bu ay aşılama olucam geçen ay ertelenmşti...
yeni geldim hastaneden15.5 ve 16 mm 2 yumurtam var bugünde 150dozunda menegon 5vurulacak yarın gece 00.00 da pregnly 5000 de 2 tane de çatlatma iğnesi yaptırıp cumartesi günü de aşılamam yapılacak..
sağol canım çok teşekkür ederim..canım hastaneden olduğu saatler değieşbiliyor..kontrollerde bulundukları zamana saat veriyorlar ben genelde sabah gidiyorum haftasonu izinli olduğu halde benim kontrolüm olduğunda gelmişti 6 dan sonra muayene ediliyor mu bilmiyorum canım..ama arayıp bilgi alabilirsin ilgileniyorlar..hayırlısı olsun cnm aşılaman inşallah tutar sakın stres yapma ve olumlu düşünüp bol bol dua et
sana bir sorum olucak nevin hanım en geç kaça kadar bakıyor yada pembe mavide 6 dan sonra muayene eden doktor varmı çalışınca izin almak çok sıkıntı
canım erken gibi bari ultrasonda baktır çatlayıp çatlamadığına bende yarın gece iğne yaptırcam c.tesi günü 12.20 gibi de aşılamam yapılacak yani 36 saat olmuş olacak..YAAA ARKADASLAR SELAMLAR BEN SIZLERE BISEY SORMAK ISTIYORUM... SUAN BEKLEMEDEYIM 2 GUNUM VAR KAN TESTINDE SONUCU GORMEK ICIN .. EGER ILKINDE TUTMAZSA BU AYIN SONUNDA IKINCISINI DENICEZ. O NEDENLE BISEY DIKKATIMI CEKTI .. BENIM DR UM IZLEDIGI YOL SU SEKILDE ; REGLININ 3. GUNU BASLAYAN KLOMEN KULLANIMI + TAKIP SONRASINDA BANA YAPTIGI PREGNLY 5 BINLIKTEN 1 TANE AKSAM 21.30 GIBI GOBEKTEN YAPTIM SONRADA ERTESI SABAH 10.30 DA ASILAMA YAPTI .. HIC BENDE 36 SAAT FALAN BEKLENMEDI NORMAL MI ACABA SIZCE YOKSA DR UM COK MU ERKEN DAVRANDI NE BILIYIM ??? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIMMM MERCIIIIII
canım son adet tarihim 6 eylül ilk aşılama olcak...son adet tarihini gönder canım bide kaçıncı aşılama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?