Canım benim bak burda buldum seni.benimde 30.saatte aşılamam oldu.spermler 72 saat canlı kalıyorlar bu nedenle olmuş olabilir.YAAA ARKADASLAR SELAMLAR BEN SIZLERE BISEY SORMAK ISTIYORUM... SUAN BEKLEMEDEYIM 2 GUNUM VAR KAN TESTINDE SONUCU GORMEK ICIN .. EGER ILKINDE TUTMAZSA BU AYIN SONUNDA IKINCISINI DENICEZ. O NEDENLE BISEY DIKKATIMI CEKTI .. BENIM DR UM IZLEDIGI YOL SU SEKILDE ; REGLININ 3. GUNU BASLAYAN KLOMEN KULLANIMI + TAKIP SONRASINDA BANA YAPTIGI PREGNLY 5 BINLIKTEN 1 TANE AKSAM 21.30 GIBI GOBEKTEN YAPTIM SONRADA ERTESI SABAH 10.30 DA ASILAMA YAPTI .. HIC BENDE 36 SAAT FALAN BEKLENMEDI NORMAL MI ACABA SIZCE YOKSA DR UM COK MU ERKEN DAVRANDI NE BILIYIM ??? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIMMM MERCIIIIII
canım erken gibi bari ultrasonda baktır çatlayıp çatlamadığına bende yarın gece iğne yaptırcam c.tesi günü 12.20 gibi de aşılamam yapılacak yani 36 saat olmuş olacak..
Canım benim bak burda buldum seni.benimde 30.saatte aşılamam oldu.spermler 72 saat canlı kalıyorlar bu nedenle olmuş olabilir.
canıım merak etme spermler içerde 3 gün yaşıyor...sende iğne olduğuna göre yumyumların tam zamanında çatlar.dölleneceği varsa zamanında döllenir endişe etmeevet iste buradaki kislerin asilama ve catlatma igne zamanlarina baktigimda sanki benimki erken gibi olmus ama suda geldi simdi aklima asilamadan bir gun once Sabah dr da kontroldeyken dediki ostrejon hormonun cok yukselmis acaa ondan olabilir mi ki ?? hic bir bilgin var mi bu konuda ??? senin icinde simdiden hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler verirsinnn ...
semcaannnnnn diger taraftan sana yazdim ama gormedin galibaaaaane biliyimmm yaaaa semcan burada herkesin 1.5 gun sonra yapilmis benim ki tam 13 saat sonra yapilmis oluyor ... acaba dollenecek sperm mi kalmadi icimdeeee ( tovbe yarabbim yaaaaa sordugum soruya bakkk
canıım merak etme spermler içerde 3 gün yaşıyor...sende iğne olduğuna göre yumyumların tam zamanında çatlar.dölleneceği varsa zamanında döllenir endişe etme
aynen canım ben 10 günde 3 4 kilo aldım hergün yürüyüş diyet yaptım ama malesef henüz 1 kilo bile gitmedi. bugün rabbime şükürler olsun aşılamamı oldum. doktorum yaptığım en kolay aşılamaydı dedi eşimin sonuçları yıkama sonrası % 96 ydı normal değerleri de yükselmiş proxxed sayesinde o kadar sevndk ki yarım saat hastanede yatırdılar progesteran için jel verdiler.bundan sonra bekliyoruz dediler. o kadar umutluyum ki o kadar mutluyum ki olacak diyorum sadece bu defa olacak... yatıyorum eve geldiğimden beri bugün hiç hareket yok adete kadar yürümeyide bırakıcam normal hareket sadce. ne yapayım nasıl olursam olayım artık.benim göbekte mosmor..arı sokması gibi kabarıyor ama doktorum ısrarla göbekten dedi bende devam ediyorum bebekler gelsinde katlanırız..benim bugün 2. 150 doz olacak yarın kontrol var bakalım büyümüş olacak mı yumurtalar..kilo malesef olıyor bende kepek ekmeğine başladım yürüyorum birazda boğazdan kısıyorum yoksa gebelikte olursa kamyon tekerleğine dönecez :)
gebeliği yaşayıp kaybetmek çok zordur ama olumlu düşün canım..en azından gebelik yaşıyabiliyorsun onu anlamış oldun..rabbim bir daha yaşatmaz böyle sorunlar inşallah..
canım evet ilk gittiğimde bana da küçük bir sürü yumurta var demişti. belli olur yani. iğneyle aşılama daha iyi oluyor diye duymuştum yumurta daha kaliteli oluyormuş ama ilk aşılamayı ilaçla yaptırmak daha mantıklı bence. zaten yumurtan gelişirse gerek yok ki iğneye .slm canlarım nasılsınız?benimde bugün kontrolüm vardı adetimin 4. günü bugün... yumurtalar gayet iyi görünyr baya çok dedi şimdiden belloluyrmu ki:) ve oyzden iğne vermycem klomene devam ama bukez günde 3 iç dedi haftaya perşembeyede kontrlüm var ona göre inşallahh bu ay aşılama olucak...
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bende bugün yaptırdım inşallah gzel haberler veririz şimdi 24 eylül ü bekliycemyeni geldim hastaneden15.5 ve 16 mm 2 yumurtam var bugünde 150dozunda menegon 5vurulacak yarın gece 00.00 da pregnly 5000 de 2 tane de çatlatma iğnesi yaptırıp cumartesi günü de aşılamam yapılacak..
Ela noldu canim test yaptinmi? Ben bugün eczaneden test alip yaptim negatif ciktibakalim cumada kan vericem hyirlisi olsun.. rabbim ne verirse hayirlisini versin
canım valla doktorum iğneye gerek yok demişti geçen ay klomen kullandım yne hiç yumurtam olmadı daha doğrusu öncesinde vardı sonra kayboldu haliyle aşılamada iptal oldu...inşallah bu ay olur olmazsa da sıkıntı yok denemeye devam ederiz... klomeni 5. kez kullanıyorum bu son olmazsa iğneye geçeriz dedi...canım evet ilk gittiğimde bana da küçük bir sürü yumurta var demişti. belli olur yani. iğneyle aşılama daha iyi oluyor diye duymuştum yumurta daha kaliteli oluyormuş ama ilk aşılamayı ilaçla yaptırmak daha mantıklı bence. zaten yumurtan gelişirse gerek yok ki iğneye .
hayırlısı olsun canım inşallah gelşir benden sana tavsiye incirin müthüş etkisi var sabahları aç karınla 2 tane ye benm gelişimimi hızlandırdı resmen kullandığım ay yumurta sayısı hep daha fazla olducanım valla doktorum iğneye gerek yok demişti geçen ay klomen kullandım yne hiç yumurtam olmadı daha doğrusu öncesinde vardı sonra kayboldu haliyle aşılamada iptal oldu...inşallah bu ay olur olmazsa da sıkıntı yok denemeye devam ederiz... klomeni 5. kez kullanıyorum bu son olmazsa iğneye geçeriz dedi...
ya ben hala regl olmadım, ilaçları pazartesi bıraktım, ne kadar geciktirir ki ...
hadi hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesiyi kolayca atlatırım..eşlerinize yedirdiğiniz özel birşeyler oldu mu..bizde sorun yok ama bende fındık filan aldım..bu arada jel ne için olacak..ben hiç kullanmadım da..aynen canım ben 10 günde 3 4 kilo aldım hergün yürüyüş diyet yaptım ama malesef henüz 1 kilo bile gitmedi. bugün rabbime şükürler olsun aşılamamı oldum. doktorum yaptığım en kolay aşılamaydı dedi eşimin sonuçları yıkama sonrası % 96 ydı normal değerleri de yükselmiş proxxed sayesinde o kadar sevndk ki yarım saat hastanede yatırdılar progesteran için jel verdiler.bundan sonra bekliyoruz dediler. o kadar umutluyum ki o kadar mutluyum ki olacak diyorum sadece bu defa olacak... yatıyorum eve geldiğimden beri bugün hiç hareket yok adete kadar yürümeyide bırakıcam normal hareket sadce. ne yapayım nasıl olursam olayım artık.
bekleme süresi daha zor geçecek gibi :) ben sürekli ya halık ya bari ya musavvir isimlerini okuyorum..sizlerde okuyun rabbim nasip etsin bebeklerimizi..inşallah topiğimize mutlu haberleri verirsiniz..canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bende bugün yaptırdım inşallah gzel haberler veririz şimdi 24 eylül ü bekliycem
hiç sanmıyorum ya, dün akşam kahverengi leke oldu, bugün yarın söker herhalde, benim de aklıma geldi ama tarihleri hesaplayınca çok zor, mucize olur heralde, bakalım.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz:) olmazsa da üzülme, devam et, vazgeçmeDURKA CIM SEN NE ILACI KULLANMISTIN ??? KAN TESTI YAPTIRMISTIN DEGIL MI ??? GEC DOLLENME FALAN OLMASINNN SANKINNNNNN
vajina jel ile progesteron kullanıyodum, pazartesi bıraktım kanda negatif çıkınca, o ilaçlar gecikme yaparmış geneldeDURKA CIM SEN NE ILACI KULLANMISTIN ??? KAN TESTI YAPTIRMISTIN DEGIL MI ??? GEC DOLLENME FALAN OLMASINNN SANKINNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?