Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim bak burda buldum seni.benimde 30.saatte aşılamam oldu.spermler 72 saat canlı kalıyorlar bu nedenle olmuş olabilir.

canım erken gibi bari ultrasonda baktır çatlayıp çatlamadığına bende yarın gece iğne yaptırcam c.tesi günü 12.20 gibi de aşılamam yapılacak yani 36 saat olmuş olacak..

evet iste buradaki kislerin asilama ve catlatma igne zamanlarina baktigimda sanki benimki erken gibi olmus ama suda geldi simdi aklima asilamadan bir gun once Sabah dr da kontroldeyken dediki ostrejon hormonun cok yukselmis acaa ondan olabilir mi ki ?? hic bir bilgin var mi bu konuda ??? senin icinde simdiden hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberler verirsinnn ...

Canım benim bak burda buldum seni.benimde 30.saatte aşılamam oldu.spermler 72 saat canlı kalıyorlar bu nedenle olmuş olabilir.

semcaannnnnn diger taraftan sana yazdim ama gormedin galibaaaaa ne biliyimmm yaaaa semcan burada herkesin 1.5 gun sonra yapilmis benim ki tam 13 saat sonra yapilmis oluyor ... acaba dollenecek sperm mi kalmadi icimdeeee ( tovbe yarabbim yaaaaa sordugum soruya bakkk

canıım merak etme spermler içerde 3 gün yaşıyor...sende iğne olduğuna göre yumyumların tam zamanında çatlar.dölleneceği varsa zamanında döllenir endişe etme

YAAAAAAAAAA BEN HASTA OLAMADIM HALA. NORMALDE 15 GÜNDE BİR HASTA OLURDUM. KLOMEN DENGEMİ ŞAŞIRTTI. BUGÜN 23 OLDU. HASTA OLSAM DA TEDAVİM BAŞLASA

aynen canım ben 10 günde 3 4 kilo aldım hergün yürüyüş diyet yaptım ama malesef henüz 1 kilo bile gitmedi. bugün rabbime şükürler olsun aşılamamı oldum. doktorum yaptığım en kolay aşılamaydı dedi eşimin sonuçları yıkama sonrası % 96 ydı normal değerleri de yükselmiş proxxed sayesinde o kadar sevndk ki yarım saat hastanede yatırdılar progesteran için jel verdiler.bundan sonra bekliyoruz dediler. o kadar umutluyum ki o kadar mutluyum ki olacak diyorum sadece bu defa olacak... yatıyorum eve geldiğimden beri bugün hiç hareket yok adete kadar yürümeyide bırakıcam normal hareket sadce. ne yapayım nasıl olursam olayım artık.

canım evet ilk gittiğimde bana da küçük bir sürü yumurta var demişti. belli olur yani. iğneyle aşılama daha iyi oluyor diye duymuştum yumurta daha kaliteli oluyormuş ama ilk aşılamayı ilaçla yaptırmak daha mantıklı bence. zaten yumurtan gelişirse gerek yok ki iğneye .

yeni geldim hastaneden15.5 ve 16 mm 2 yumurtam var bugünde 150dozunda menegon 5vurulacak yarın gece 00.00 da pregnly 5000 de 2 tane de çatlatma iğnesi yaptırıp cumartesi günü de aşılamam yapılacak..
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bende bugün yaptırdım inşallah gzel haberler veririz şimdi 24 eylül ü bekliycem

Ela noldu canim test yaptinmi? Ben bugün eczaneden test alip yaptim negatif cikti bakalim cumada kan vericem hyirlisi olsun.. rabbim ne verirse hayirlisini versin

Ela noldu canim test yaptinmi? Ben bugün eczaneden test alip yaptim negatif cikti bakalim cumada kan vericem hyirlisi olsun.. rabbim ne verirse hayirlisini versin

HAYIRLISI GERCEKTENNN BENDE CUMA KAN VERICEMMM AMA REGLIM GELICEKMIS GIBI HAFIFI BIR GARI VAR KARNIMDAAAA

ya ben hala regl olmadım, ilaçları pazartesi bıraktım, ne kadar geciktirir ki ...

canım valla doktorum iğneye gerek yok demişti geçen ay klomen kullandım yne hiç yumurtam olmadı daha doğrusu öncesinde vardı sonra kayboldu haliyle aşılamada iptal oldu...inşallah bu ay olur olmazsa da sıkıntı yok denemeye devam ederiz... klomeni 5. kez kullanıyorum bu son olmazsa iğneye geçeriz dedi...

hayırlısı olsun canım inşallah gelşir benden sana tavsiye incirin müthüş etkisi var sabahları aç karınla 2 tane ye benm gelişimimi hızlandırdı resmen kullandığım ay yumurta sayısı hep daha fazla oldu

arkadaşlar günaydın ben hastaneye gittim bugün.2.aşılama negatif çıkınca artık tüp bebek dediler.bende tüp bebek yaptıracaklar kervanına katıldım artık..bayramdan sonra rapor mapor derken sanırsam aralıkta olmuş olur inşşşş

hadi hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesiyi kolayca atlatırım..eşlerinize yedirdiğiniz özel birşeyler oldu mu..bizde sorun yok ama bende fındık filan aldım..bu arada jel ne için olacak..ben hiç kullanmadım da..

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bende bugün yaptırdım inşallah gzel haberler veririz şimdi 24 eylül ü bekliycem
bekleme süresi daha zor geçecek gibi :) ben sürekli ya halık ya bari ya musavvir isimlerini okuyorum..sizlerde okuyun rabbim nasip etsin bebeklerimizi..inşallah topiğimize mutlu haberleri verirsiniz..

Kızlar bugün asilamamin 7. Günü hiç bir belirti yok ben de kaçıncı günü test yaptınız

DURKA CIM SEN NE ILACI KULLANMISTIN ??? KAN TESTI YAPTIRMISTIN DEGIL MI ??? GEC DOLLENME FALAN OLMASINNN SANKINNNNNN
hiç sanmıyorum ya, dün akşam kahverengi leke oldu, bugün yarın söker herhalde, benim de aklıma geldi ama tarihleri hesaplayınca çok zor, mucize olur heralde, bakalım.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz:) olmazsa da üzülme, devam et, vazgeçme

DURKA CIM SEN NE ILACI KULLANMISTIN ??? KAN TESTI YAPTIRMISTIN DEGIL MI ??? GEC DOLLENME FALAN OLMASINNN SANKINNNNNN
vajina jel ile progesteron kullanıyodum, pazartesi bıraktım kanda negatif çıkınca, o ilaçlar gecikme yaparmış genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…