- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
arkadaşlar günaydın ben hastaneye gittim bugün.2.aşılama negatif çıkınca artık tüp bebek dediler.bende tüp bebek yaptıracaklar kervanına katıldım artık..bayramdan sonra rapor mapor derken sanırsam aralıkta olmuş olur inşşşş
Hadi hayırlısı inşallah canım. En azından tüp bebekte şans daha yüksek inşallah yeni yıla bebis yada bebislerle girersinarkadaşlar günaydın ben hastaneye gittim bugün.2.aşılama negatif çıkınca artık tüp bebek dediler.bende tüp bebek yaptıracaklar kervanına katıldım artık..bayramdan sonra rapor mapor derken sanırsam aralıkta olmuş olur inşşşş
Benim de 7. Günüm ayniyiz demek ki. Benim de yok belirti testi haftaya cuma yaptir erken yaptırma. Nerede oldu aşılaman??Kızlar bugün asilamamin 7. Günü hiç bir belirti yok ben dekaçıncı günü test yaptınız
Çok güzel canım haftasonuna kadar iyice büyür sonra da gelsin bebisKızlar selam, şimdi doktordan geldim. Sağda 11.5-12 mm iki tane, solda 13.5-13.5 mm iki tane yumurtam büyüyormuş
iğneye devam dedi cumartesi tekrar kontrole çağırdı. Büyük ihtimal pazar veya pazartesi aşılama olur herhalde.
Çok güzel canım haftasonuna kadar iyice büyür sonra da gelsin bebis
Amiiinnnnnnninşaallaahhh canımmm. hepimizin melekleri gelsin arttııkkkkkk
amin canım inşallah korkulacak birşey değil zaten 5 dakika sürüyor umutlu ol hep dua oku ben o koltuğa oturur oturmaz başladım aklıma ne gelirse onu okudum. jel sanırım bebk tutunsun diye. adet olana kadar hergün kullancakmışım. yarın ve sonraki gün ilişki olsun mutlaka dedi. yumurtanın geç çatlamasına karşın bir önlem sanırım. benm eşim yaklaşık 1.5 aydır proxeed kullanıyor canım ve keçiboynuzu özü içiyor sürekli.hadi hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesiyi kolayca atlatırım..eşlerinize yedirdiğiniz özel birşeyler oldu mu..bizde sorun yok ama bende fındık filan aldım..bu arada jel ne için olacak..ben hiç kullanmadım da..
bekleme süresi daha zor geçecek gibi :) ben sürekli ya halık ya bari ya musavvir isimlerini okuyorum..sizlerde okuyun rabbim nasip etsin bebeklerimizi..inşallah topiğimize mutlu haberleri verirsiniz..
Rahim filmi kadar değildir :) dayanırız artık..3 yıldır bekliyorum artık olsun istiyorum hayırlısıyla..kendini fazla yorma pc de radyasyon olunca fazla yaklaştırma kendine canım..biz önlemleri alalım da takdir allah ın..amin canım inşallah korkulacak birşey değil zaten 5 dakika sürüyor umutlu ol hep dua oku ben o koltuğa oturur oturmaz başladım aklıma ne gelirse onu okudum. jel sanırım bebk tutunsun diye. adet olana kadar hergün kullancakmışım. yarın ve sonraki gün ilişki olsun mutlaka dedi. yumurtanın geç çatlamasına karşın bir önlem sanırım. benm eşim yaklaşık 1.5 aydır proxeed kullanıyor canım ve keçiboynuzu özü içiyor sürekli.
insallah bakalim ama bende de herhangi bir umut yok acikcasi dunden beri ara ara karnim tatli tatli agri yapiyor ...hiç sanmıyorum ya, dün akşam kahverengi leke oldu, bugün yarın söker herhalde, benim de aklıma geldi ama tarihleri hesaplayınca çok zor, mucize olur heralde, bakalım.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz:) olmazsa da üzülme, devam et, vazgeçme
vajina jel ile progesteron kullanıyodum, pazartesi bıraktım kanda negatif çıkınca, o ilaçlar gecikme yaparmış genelde
Kızlar bugün asilamamin 7. Günü hiç bir belirti yok ben dekaçıncı günü test yaptınız
Kan testi yaptırmak şartmı ki kızlar? Normal testte çıkmıyorsa olmamıştır zaten?
canım bence daha erken yükselebilir değerin..hemen ümitsiz olma..Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
canım bence daha erken yükselebilir değerin..hemen ümitsiz olma..
var mi cidden oyle bir ihtimal? Bos yere umutlanmak istemiyorum.canım bence daha erken yükselebilir değerin..hemen ümitsiz olma..
Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
merhaba kızlar 1 yıldır bebegımız olmuyo klomen tedavisi 3 ay surdu rahım filmi teztlerımde sorun yok Esımın morfolojısı 1% cıktı.ve kadın uzm doktor bu degerlerle yalnız tup bebek olur dedi.Bugun atasehir memorialda tup bebek bolumu doktorla gorustum doktor artık morfolojının sorun olmadıgını asılama denememızı istedi.2 kez deneyelim dedi.Asılama yapan arkadaslar ıgnelere kacıncı gun basladınız benım yarın 5 cı gunum de ondan sordum.Bı de morfolojı sorunu olup da asıla yapanlar var mı .Ben suan cok kararsızım her doktor farklı sey soyluyor asılama sansı ne kadar yuksek
Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?