Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun tatlımmm. Rabbim güzünü güldürsün tez vakitte meleğini nasip etsin inşaallaahhh

Kızlar selam, şimdi doktordan geldim. Sağda 11.5-12 mm iki tane, solda 13.5-13.5 mm iki tane yumurtam büyüyormuş
iğneye devam dedi cumartesi tekrar kontrole çağırdı. Büyük ihtimal pazar veya pazartesi aşılama olur herhalde.

Hadi hayırlısı inşallah canım. En azından tüp bebekte şans daha yüksek inşallah yeni yıla bebis yada bebislerle girersin
Kızlar bugün asilamamin 7. Günü hiç bir belirti yok ben de kaçıncı günü test yaptınız
Benim de 7. Günüm ayniyiz demek ki. Benim de yok belirti testi haftaya cuma yaptir erken yaptırma. Nerede oldu aşılaman??

Çok güzel canım haftasonuna kadar iyice büyür sonra da gelsin bebis

amin canım inşallah korkulacak birşey değil zaten 5 dakika sürüyor umutlu ol hep dua oku ben o koltuğa oturur oturmaz başladım aklıma ne gelirse onu okudum. jel sanırım bebk tutunsun diye. adet olana kadar hergün kullancakmışım. yarın ve sonraki gün ilişki olsun mutlaka dedi. yumurtanın geç çatlamasına karşın bir önlem sanırım. benm eşim yaklaşık 1.5 aydır proxeed kullanıyor canım ve keçiboynuzu özü içiyor sürekli.

Rahim filmi kadar değildir :) dayanırız artık..3 yıldır bekliyorum artık olsun istiyorum hayırlısıyla..kendini fazla yorma pc de radyasyon olunca fazla yaklaştırma kendine canım..biz önlemleri alalım da takdir allah ın..

insallah bakalim ama bende de herhangi bir umut yok acikcasi dunden beri ara ara karnim tatli tatli agri yapiyor ... bende ara vermeden 2.asilamaya geciyim diyorum zaten ... bakalim canimm haber ederim sana daaa

vajina jel ile progesteron kullanıyodum, pazartesi bıraktım kanda negatif çıkınca, o ilaçlar gecikme yaparmış genelde

heeee anladim bende vajinadan konulan progestron kullaniyorum ... dr una bir sor istersen adet sokturucu yaziyorlarmis boyle durumlarda

Kızlar bugün asilamamin 7. Günü hiç bir belirti yok ben de kaçıncı günü test yaptınız

daha cok erken zeyyil bende beklerken cok zorlandim anliyorum seni ... bende de cok fazla belirti olmadi acikcasi ilk gunlerimdeki kasik agrilarini arar olmustum ... yarin kan testim var sabahtan bakalim ne cikacak .. 14 veya 15. gun kan testinde cikiyor diyorlarrr

Kan testi yaptırmak şartmı ki kızlar? Normal testte çıkmıyorsa olmamıştır zaten?

Kan testi yaptırmak şartmı ki kızlar? Normal testte çıkmıyorsa olmamıştır zaten?

doktorlarin soyledigi 5 gunde dollenme bitiyor +2 gundede rahime yerlesiyor ortalama 7 ila 9 gun arasinda asilamadan sonra bebek rahime yerlesmeye basliyor ... normal hamileliklerde 3.5 haftadan sonra testlere bakilirken 2 hafta sonrasi gebeligin anlasilabilmesi icin - ki dr lara gore 1 haftalik aslinda oluyor eczaneden alinan testlerde cikmasi mumkun gorunmuyor ...
annelik hormonu yeni salgilanmaya basliyor cunku .. geneldede arkadaslar ne kadar test yapsalarda cikmiyor kan testinde ogreniyorlar hamileliklerini ...

merhaba kızlar 1 yıldır bebegımız olmuyo klomen tedavisi 3 ay surdu rahım filmi teztlerımde sorun yok Esımın morfolojısı 1% cıktı.ve kadın uzm doktor bu degerlerle yalnız tup bebek olur dedi.Bugun atasehir memorialda tup bebek bolumu doktorla gorustum doktor artık morfolojının sorun olmadıgını asılama denememızı istedi.2 kez deneyelim dedi.Asılama yapan arkadaslar ıgnelere kacıncı gun basladınız benım yarın 5 cı gunum de ondan sordum.Bı de morfolojı sorunu olup da asıla yapanlar var mı .Ben suan cok kararsızım her doktor farklı sey soyluyor asılama sansı ne kadar yuksek

Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.

Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
canım bence daha erken yükselebilir değerin..hemen ümitsiz olma..

BENCEDE DAHA ERKENNNN EN ERKEN KAN TESTI 12.GUNDEN ITIBAREN DIYOR HEM DR LAR HEMDE INTERNETTEKI BIR COK ADRESTE ... YUKSELEBILIR DEGERINNN HIC BELLI OLMAZZZZ

Kızlar selam ben bişey danışıcam sizlere. aşılama öncesi 3-5 gün cinsel perhiz isteniyor ya bununla ilgili doktorunuz size bişey söyledi mi? benim aşılama günüm cumartesi belli olacak. büyük ihtimal pazar yada pazartesi yapılacak. çok özel olacak ama bizim en son yakınlaşmamız pazar günü oldu belki cumartesi falan aşılama olur diye. eğer pazar yada pazartesine kadar beklersek 7 gün olacak. sizce bunun biz sakıncası olur mu? sperm sayısı artar fakat hareketlilik azalır falan diye yazı okudum.
ilk aşılamamda 3. günde eşim örnek vermişti ve sperm sayısı az çıkmıştı. ondan 2-3 ay önce semen analizi yaptırdığımızda 5. gün vermişti ve değerleri çok iyi çıkmıştı.

Şimdi arada kaldım. ne yapsak ki? Beklese sperm değerlerine bi zararı olur mu?

selam canım. iğnelere adetin 3.-4.-5. günlerinden birinde başlıyorsun. yani en geç 5. gün olmalı.

canım ama daha çoookkkkkkk erken test için. hem 1,17 çıkmış. bunun iki anlamı olabilir. birincisi ilaç etkisi, ikincisi gebesin ama daha çok yeni döllenme olmuş. hemen moralini bozma. en iyi sonucu aşılamadan sonraki 12-13. gün alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…