Mrb benim esimdede morfoloji sorunu varmis bize bu gune kafar doktorumuz demedi busey tesadufen saraoglu anlatiyodu oradan ogrendim bizim sonuclara baktim iki asilama yaptirmistik ikiside tutmamisti ilk asilamada morfoloji %2 ikinci asilamada %3 mus sunucumuz biz tabi bunu soradan ogrenmistik simdi ucuncucasilamayi yaptirdik beklemedeyim ama esim 3 aydir bitki kapsulu almistik pnu kullaniyodu morfolojiye baktirmadik ama hizli hareketi yavasti %20 artmisti morfolojide %4 uzeri olmasi lazimmis zaten bizim ilaclar ise yatadigi icin 3 tu zaten 4 du gecmistir die sansimizi denedik bide rappr cika bilmesi icin yaptirdik 3. Asilamayi sana tavsiyem bi defa yaptir sansini dene ama %1 dusuk oldugu icin ugrasma zaman ve para kaybi yapmadan direk tup yaptir asin tutmazsa simdi bi arkadasimdan haber aldim bi yakini asilamayla hamile kalmis %4 alti demis morfolojimiz demis tutmus onunki hersey kismet belki tutar bu defa sansini dene ama ikinciyi yaptirma derimmerhaba kızlar 1 yıldır bebegımız olmuyo klomen tedavisi 3 ay surdu rahım filmi teztlerımde sorun yok Esımın morfolojısı 1% cıktı.ve kadın uzm doktor bu degerlerle yalnız tup bebek olur dedi.Bugun atasehir memorialda tup bebek bolumu doktorla gorustum doktor artık morfolojının sorun olmadıgını asılama denememızı istedi.2 kez deneyelim dedi.Asılama yapan arkadaslar ıgnelere kacıncı gun basladınız benım yarın 5 cı gunum de ondan sordum.Bı de morfolojı sorunu olup da asıla yapanlar var mı .Ben suan cok kararsızım her doktor farklı sey soyluyor asılama sansı ne kadar yuksek
Gecmis olsun oncelikle rabbim ins tez vakitte kismet eder bi an once bende sizin durumunuzu iki defa yasadim cok zor bi surec 3. Asilamami yaptirdimBen dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
Hımm şimdi biraz adet olcakmisim gibi ağrım oldudaha cok erken zeyyil bende beklerken cok zorlandim anliyorum seni ... bende de cok fazla belirti olmadi acikcasi ilk gunlerimdeki kasik agrilarini arar olmustum ... yarin kan testim var sabahtan bakalim ne cikacak .. 14 veya 15. gun kan testinde cikiyor diyorlarrr
Aynen bende ama bugün. Adet olcakmisim gibi sancim var. Çok da duygusal im aglayasim var hep korktum galiba a çok zor beklemek düdük olmaması için iğne yaptırdım i mu yaptı bilmiyorumdaha cok erken zeyyil bende beklerken cok zorlandim anliyorum seni ... bende de cok fazla belirti olmadi acikcasi ilk gunlerimdeki kasik agrilarini arar olmustum ... yarin kan testim var sabahtan bakalim ne cikacak .. 14 veya 15. gun kan testinde cikiyor diyorlarrr
Izmir irenbe de oldu canım geçmiyor sanki günler bu gün çok aglak im ilaç kullanıyor musunHadi hayırlısı inşallah canım. En azından tüp bebekte şans daha yüksek inşallah yeni yıla bebis yada bebislerle girersin
Benim de 7. Günüm ayniyiz demek ki. Benim de yok belirti testi haftaya cuma yaptir erken yaptırma. Nerede oldu aşılaman??
HAYIRLISI OLSUN CANIMIzmir irenbe de oldu canım geçmiyor sanki günler bu gün çok aglak im ilaç kullanıyor musun
Sperm 3 gunu gecmesin normal sperm test lerinde bile 3 gun pehriz kabul edeliyo fazlasi olmuyo 3 gunu gecen sperm canliligini yitiriyo bende asilama oldum 3 eylulde doktorumuz pazartesi iliski dedi catlatma ignesini vurundugum gece carsamba asilama oldu nasil olsa sperm yikanip secildigi icin pek bi sorun olmaz yumurtan catlatma ignesini vurundugun gece catladigini dusunursek catlayan yumurta 24 saat yasadigi icin asilama gunu yumurta olmamis oluyo yani bi anlami kalmiyo asilamanin oyuzden en az asilamadan iki gun once kesin iliskiye girin ve sabaha kadar kalkmamaya calis sperm rahme ulassin iyice asilamadan oce catlama olursa sperm 3 gun canli kaldigi icin hemen dolleye bilir oyuzden kesin iliski olsun inss tutarKızlar selam ben bişey danışıcam sizlere. aşılama öncesi 3-5 gün cinsel perhiz isteniyor ya bununla ilgili doktorunuz size bişey söyledi mi? benim aşılama günüm cumartesi belli olacak. büyük ihtimal pazar yada pazartesi yapılacak. çok özel olacak ama bizim en son yakınlaşmamız pazar günü oldu belki cumartesi falan aşılama olur diye. eğer pazar yada pazartesine kadar beklersek 7 gün olacak. sizce bunun biz sakıncası olur mu? sperm sayısı artar fakat hareketlilik azalır falan diye yazı okudum.
ilk aşılamamda 3. günde eşim örnek vermişti ve sperm sayısı az çıkmıştı. ondan 2-3 ay önce semen analizi yaptırdığımızda 5. gün vermişti ve değerleri çok iyi çıkmıştı.
Şimdi arada kaldım. ne yapsak ki? Beklese sperm değerlerine bi zararı olur mu?
Sperm 3 gunu gecmesin normal sperm test lerinde bile 3 gun pehriz kabul edeliyo fazlasi olmuyo 3 gunu gecen sperm canliligini yitiriyo bende asilama oldum 3 eylulde doktorumuz pazartesi iliski dedi catlatma ignesini vurundugum gece carsamba asilama oldu nasil olsa sperm yikanip secildigi icin pek bi sorun olmaz yumurtan catlatma ignesini vurundugun gece catladigini dusunursek catlayan yumurta 24 saat yasadigi icin asilama gunu yumurta olmamis oluyo yani bi anlami kalmiyo asilamanin oyuzden en az asilamadan iki gun once kesin iliskiye girin ve sabaha kadar kalkmamaya calis sperm rahme ulassin iyice asilamadan oce catlama olursa sperm 3 gun canli kaldigi icin hemen dolleye bilir oyuzden kesin iliski olsun inss tutar
Saol canim inş. Sonu sa hayırlı olur asilama 1050 lira 50 de tahlil verdim 1100 lira tuttu 300 falan da ilaçlar. Ben memnun kaldım Dr da çok iyi kaan bozkurt tavsiye ederim yani rahatsızlığın neydi canımHAYIRLISI OLSUN CANIMKAÇ PARA TUTU AŞILAMAN MEMNUN KALDINMI HASTANEDEN BENDE AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM EKİMDE HASTANE ARAŞYIRIYORUM BENDE İZMİRLİYİM
Ben de 3 eylulde yaptirmistim asilamami. Progesterone kullaniyorum ve yan etkileri beni mahvetti. O yuzden erken erken test yaptirdim. Negatif cikarsa birakmak istiyodum. Ama simdi ne yapsam bilemedim. Bende hicbir belirti yok. Goguslerde sislik ya da agri da yok. Bugun itibariyle umudum da kalmadi aslinda.Gecmis olsun oncelikle rabbim ins tez vakitte kismet eder bi an once bende sizin durumunuzu iki defa yasadim cok zor bi surec 3. Asilamami yaptirdim
Benimde 9. Gunum asilamamin 3.eylulde yaptirmistim daha erken belki yuksele bilir deyerin belki gec dollenme olabilir gununu bekle adet olmazsa kan testi yaptir yinede olur belki ins sende goguslerde sislik ve agri varmi suan
Ben de 3 eylulde yaptirmistim asilamami. Progesterone kullaniyorum ve yan etkileri beni mahvetti. O yuzden erken erken test yaptirdim. Negatif cikarsa birakmak istiyodum. Ama simdi ne yapsam bilemedim. Bende hicbir belirti yok. Goguslerde sislik ya da agri da yok. Bugun itibariyle umudum da kalmadi aslinda.
Ben de izmir medikal parkta vedat ulug'a gidiyorum. Ben de cok memnunum doktorumdan ve hastaneden. Asilama icin sadece 500 tl odedik. Ben ilac kullanmadim klomenle buyuttuk yumurtalari. Catlatma ignesi, progesteron falan toplamda yaklasik 100 tl odemisizdir ilaclara. Neden bu kadar farkli fiyatlar cikiyo?Saol canim inş. Sonu sa hayırlı olur asilama 1050 lira 50 de tahlil verdim 1100 lira tuttu 300 falan da ilaçlar. Ben memnun kaldım Dr da çok iyi kaan bozkurt tavsiye ederim yani rahatsızlığın neydi canım
Normal sartlarda pazartesi regl olmam gerekiyo. Biraz daha sabredebilirim sanirim.canım 2-3 gün daha sabretttt. sonra testi tekrarlarsın. ilacıda o zaman bırakırsın. progesteron rahmi gebeliğe hazırlayıp bebeğin tutunması sağlıyor. ve düşüğü önlüyormuş.
PCO VAR CANIMSaol canim inş. Sonu sa hayırlı olur asilama 1050 lira 50 de tahlil verdim 1100 lira tuttu 300 falan da ilaçlar. Ben memnun kaldım Dr da çok iyi kaan bozkurt tavsiye ederim yani rahatsızlığın neydi canım
aynen öyle canım benm rahim filmim tam kabustu çıktığımda eşim bembeyaz olmuşsun demiştiRahim filmi kadar değildir :) dayanırız artık..3 yıldır bekliyorum artık olsun istiyorum hayırlısıyla..kendini fazla yorma pc de radyasyon olunca fazla yaklaştırma kendine canım..biz önlemleri alalım da takdir allah ın..
canım çok çok erken olmuş ya değerin sııfr değil bir kere belki ykseliordur bence sen 4 5 gün daha sabret ilaçlarınıda kullan progestern çok önemliymiş.Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
canım mutlaka 3 gün önce eşin boşalmalı. bize bir hafta kala ilişki yasak dedi enfeksiyob riskine karşın ama 3 4 gün kala mutlaka boşalmalı eşin ki spermler yenilensin. biz öyle yaptık kalite çok yüksek çıktı 1.5 senedir elde edemediğimiz kadar iyiydi spermiogram sonuçları. eşim aşılama sabahı bol bol keçiboynuzu pekmezi içti birde kahve hızı artırıyormuş evden çıkmadan mutlaka içirKızlar selam ben bişey danışıcam sizlere. aşılama öncesi 3-5 gün cinsel perhiz isteniyor ya bununla ilgili doktorunuz size bişey söyledi mi? benim aşılama günüm cumartesi belli olacak. büyük ihtimal pazar yada pazartesi yapılacak. çok özel olacak ama bizim en son yakınlaşmamız pazar günü oldu belki cumartesi falan aşılama olur diye. eğer pazar yada pazartesine kadar beklersek 7 gün olacak. sizce bunun biz sakıncası olur mu? sperm sayısı artar fakat hareketlilik azalır falan diye yazı okudum.
ilk aşılamamda 3. günde eşim örnek vermişti ve sperm sayısı az çıkmıştı. ondan 2-3 ay önce semen analizi yaptırdığımızda 5. gün vermişti ve değerleri çok iyi çıkmıştı.
Şimdi arada kaldım. ne yapsak ki? Beklese sperm değerlerine bi zararı olur mu?
canım mutlaka 3 gün önce eşin boşalmalı. bize bir hafta kala ilişki yasak dedi enfeksiyob riskine karşın ama 3 4 gün kala mutlaka boşalmalı eşin ki spermler yenilensin. biz öyle yaptık kalite çok yüksek çıktı 1.5 senedir elde edemediğimiz kadar iyiydi spermiogram sonuçları. eşim aşılama sabahı bol bol keçiboynuzu pekmezi içti birde kahve hızı artırıyormuş evden çıkmadan mutlaka içir
Normal sartlarda pazartesi regl olmam gerekiyo. Biraz daha sabredebilirim sanirim.
ins tutar ilaclar yan etki yapiyosa cok birak bence bebisin tutmussa bile bisey olmaz ben hic kullanmiyorum ilac doktor bisey vermedi kullanmak sart deyilmis zaten benim uc gun once goguslerde sislik oldu agri var dokununca 3. Asilamam ins tutmustur ok merak etmeye basladim bende ins rabbim isteyen herkeze tez vakkitte verir saglikli sihatliBen de 3 eylulde yaptirmistim asilamami. Progesterone kullaniyorum ve yan etkileri beni mahvetti. O yuzden erken erken test yaptirdim. Negatif cikarsa birakmak istiyodum. Ama simdi ne yapsam bilemedim. Bende hicbir belirti yok. Goguslerde sislik ya da agri da yok. Bugun itibariyle umudum da kalmadi aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?