Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb benim esimdede morfoloji sorunu varmis bize bu gune kafar doktorumuz demedi busey tesadufen saraoglu anlatiyodu oradan ogrendim bizim sonuclara baktim iki asilama yaptirmistik ikiside tutmamisti ilk asilamada morfoloji %2 ikinci asilamada %3 mus sunucumuz biz tabi bunu soradan ogrenmistik simdi ucuncucasilamayi yaptirdik beklemedeyim ama esim 3 aydir bitki kapsulu almistik pnu kullaniyodu morfolojiye baktirmadik ama hizli hareketi yavasti %20 artmisti morfolojide %4 uzeri olmasi lazimmis zaten bizim ilaclar ise yatadigi icin 3 tu zaten 4 du gecmistir die sansimizi denedik bide rappr cika bilmesi icin yaptirdik 3. Asilamayi sana tavsiyem bi defa yaptir sansini dene ama %1 dusuk oldugu icin ugrasma zaman ve para kaybi yapmadan direk tup yaptir asin tutmazsa simdi bi arkadasimdan haber aldim bi yakini asilamayla hamile kalmis %4 alti demis morfolojimiz demis tutmus onunki hersey kismet belki tutar bu defa sansini dene ama ikinciyi yaptirma derim

Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
Gecmis olsun oncelikle rabbim ins tez vakitte kismet eder bi an once bende sizin durumunuzu iki defa yasadim cok zor bi surec 3. Asilamami yaptirdim
Benimde 9. Gunum asilamamin 3.eylulde yaptirmistim daha erken belki yuksele bilir deyerin belki gec dollenme olabilir gununu bekle adet olmazsa kan testi yaptir yinede olur belki ins sende goguslerde sislik ve agri varmi suan

Hımm şimdi biraz adet olcakmisim gibi ağrım oldu
Aynen bende ama bugün. Adet olcakmisim gibi sancim var. Çok da duygusal im aglayasim var hep korktum galiba a çok zor beklemek düdük olmaması için iğne yaptırdım i mu yaptı bilmiyorum

Izmir irenbe de oldu canım geçmiyor sanki günler bu gün çok aglak im ilaç kullanıyor musun

Izmir irenbe de oldu canım geçmiyor sanki günler bu gün çok aglak im ilaç kullanıyor musun
HAYIRLISI OLSUN CANIMKAÇ PARA TUTU AŞILAMAN MEMNUN KALDINMI HASTANEDEN BENDE AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM EKİMDE HASTANE ARAŞYIRIYORUM BENDE İZMİRLİYİM

Sperm 3 gunu gecmesin normal sperm test lerinde bile 3 gun pehriz kabul edeliyo fazlasi olmuyo 3 gunu gecen sperm canliligini yitiriyo bende asilama oldum 3 eylulde doktorumuz pazartesi iliski dedi catlatma ignesini vurundugum gece carsamba asilama oldu nasil olsa sperm yikanip secildigi icin pek bi sorun olmaz yumurtan catlatma ignesini vurundugun gece catladigini dusunursek catlayan yumurta 24 saat yasadigi icin asilama gunu yumurta olmamis oluyo yani bi anlami kalmiyo asilamanin oyuzden en az asilamadan iki gun once kesin iliskiye girin ve sabaha kadar kalkmamaya calis sperm rahme ulassin iyice asilamadan oce catlama olursa sperm 3 gun canli kaldigi icin hemen dolleye bilir oyuzden kesin iliski olsun inss tutar

sağol canımmm. o zaman bugünü değerlendirmemiz lazımm
aşılama pazar olursa 3. gün pazartesi olursa 4. gün olmuş oluyor. O zaman sıkıntı olmuyor. diğer türlü çok oluyor 7-8 gün olmuş olur.

HAYIRLISI OLSUN CANIMKAÇ PARA TUTU AŞILAMAN MEMNUN KALDINMI HASTANEDEN BENDE AŞILAMA DÜŞÜNÜYORUM EKİMDE HASTANE ARAŞYIRIYORUM BENDE İZMİRLİYİM
Saol canim inş. Sonu sa hayırlı olur asilama 1050 lira 50 de tahlil verdim 1100 lira tuttu 300 falan da ilaçlar. Ben memnun kaldım Dr da çok iyi kaan bozkurt tavsiye ederim yani rahatsızlığın neydi canım

Reactions: nea
Ben de 3 eylulde yaptirmistim asilamami. Progesterone kullaniyorum ve yan etkileri beni mahvetti. O yuzden erken erken test yaptirdim. Negatif cikarsa birakmak istiyodum. Ama simdi ne yapsam bilemedim. Bende hicbir belirti yok. Goguslerde sislik ya da agri da yok. Bugun itibariyle umudum da kalmadi aslinda.

canım 2-3 gün daha sabretttt. sonra testi tekrarlarsın. ilacıda o zaman bırakırsın. progesteron rahmi gebeliğe hazırlayıp bebeğin tutunması sağlıyor. ve düşüğü önlüyormuş.

Saol canim inş. Sonu sa hayırlı olur asilama 1050 lira 50 de tahlil verdim 1100 lira tuttu 300 falan da ilaçlar. Ben memnun kaldım Dr da çok iyi kaan bozkurt tavsiye ederim yani rahatsızlığın neydi canım
Ben de izmir medikal parkta vedat ulug'a gidiyorum. Ben de cok memnunum doktorumdan ve hastaneden. Asilama icin sadece 500 tl odedik. Ben ilac kullanmadim klomenle buyuttuk yumurtalari. Catlatma ignesi, progesteron falan toplamda yaklasik 100 tl odemisizdir ilaclara. Neden bu kadar farkli fiyatlar cikiyo?

PCO VAR CANIMBENİM AŞILAMA İLE 3 YAŞINDA KIZIM VAR KARDEŞ İSTİYORUZ KISMETSE

aynen öyle canım benm rahim filmim tam kabustu çıktığımda eşim bembeyaz olmuşsun demişti dün hep yattım canım bugünde okula gittim geldim okulda hep oturdum topuklu giymiyorum düz taban gerekmedikçe kalkmıyorum oturuyorum hep. pc yide şimdi elime aldım daha

Ben dayanamadim bugun gittim hastanede test yaptirdim. Asilamamin 9. gunu 1.17 cikti yani negatif. Hayirlisi demekten baska bisey gelmiyor elimizden. Umarim hala bekleyenlerden guzel haberler aliriz.
canım çok çok erken olmuş ya değerin sııfr değil bir kere belki ykseliordur bence sen 4 5 gün daha sabret ilaçlarınıda kullan progestern çok önemliymiş.

canım mutlaka 3 gün önce eşin boşalmalı. bize bir hafta kala ilişki yasak dedi enfeksiyob riskine karşın ama 3 4 gün kala mutlaka boşalmalı eşin ki spermler yenilensin. biz öyle yaptık kalite çok yüksek çıktı 1.5 senedir elde edemediğimiz kadar iyiydi spermiogram sonuçları. eşim aşılama sabahı bol bol keçiboynuzu pekmezi içti birde kahve hızı artırıyormuş evden çıkmadan mutlaka içir

tamam canım.. bende keçiboynuzu kürü yapıyorumm. ama kahvede aklımda olsun. sabah kahve içiririm.

ins tutar ilaclar yan etki yapiyosa cok birak bence bebisin tutmussa bile bisey olmaz ben hic kullanmiyorum ilac doktor bisey vermedi kullanmak sart deyilmis zaten benim uc gun once goguslerde sislik oldu agri var dokununca 3. Asilamam ins tutmustur ok merak etmeye basladim bende ins rabbim isteyen herkeze tez vakkitte verir saglikli sihatli

ins tutar ilaclar yan etki yapiyosa cok birak bence bebisin tutmussa bile bisey olmaz ben hic kullanmiyorum ilac doktor bisey vermedi kullanmak sart deyilmis zaten benim uc gun once goguslerde sislik oldu agri var dokununca 3. Asilamam ins tutmustur ok merak etmeye basladim bende ins rabbim isteyen herkeze tez vakkitte verir saglikli sihatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…