Bugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???HAYIRLISI GERCEKTENNN BENDE CUMA KAN VERICEMMM AMA REGLIM GELICEKMIS GIBI HAFIFI BIR GARI VAR KARNIMDAAAA
Bugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???
En iyi sperm 3 gunluk sperm hangi gun asilama yapilacaksa ayarlayin asilamanin iki gun oncesinden iliski olsun kesin sansini artirmis olursun inss bebisin tutunursanasağol canımmm. o zaman bugünü değerlendirmemiz lazımm
aşılama pazar olursa 3. gün pazartesi olursa 4. gün olmuş oluyor. O zaman sıkıntı olmuyor. diğer türlü çok oluyor 7-8 gün olmuş olur.
5 alti gebelik yok diyolar ama yinede kismet erken yaptirdiysan belki gec dollenme olabilir arkadasimin 8.79 cikti sonucu onada oyle dediler 15 alti supeli dedi doktoru iki gun sora test yaptirmasini onerdi katlanirsa hamilesin dedi katlandi deyeri ins seninde oyle olur uc gun sora yine test yap ins olurBugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???
29 ağustosta yapıldi aşılamam canım progesteronu birakali 3 gün oluyocanım kaçıncı günün?
Tsk ederim cnm cevap için ins öyle olur5 alti gebelik yok diyolar ama yinede kismet erken yaptirdiysan belki gec dollenme olabilir arkadasimin 8.79 cikti sonucu onada oyle dediler 15 alti supeli dedi doktoru iki gun sora test yaptirmasini onerdi katlanirsa hamilesin dedi katlandi deyeri ins seninde oyle olur uc gun sora yine test yap ins olur
hmm 12 gün olmuş. cumartesi tekrarlarsın canım testi. inşaallaahh yükselir.29 ağustosta yapıldi aşılamam canım progesteronu birakali 3 gün oluyo
13 eylülde kan tahlili demisti doktorun
Ilk asilama yi nerde oldunuz ben de de pko var klomenle yu.urta oluşmadi iğne oldu o yüzden baya fark varmış kızınız kaçıncı asilama da tuttuBen de izmir medikal parkta vedat ulug'a gidiyorum. Ben de cok memnunum doktorumdan ve hastaneden. Asilama icin sadece 500 tl odedik. Ben ilac kullanmadim klomenle buyuttuk yumurtalari. Catlatma ignesi, progesteron falan toplamda yaklasik 100 tl odemisizdir ilaclara. Neden bu kadar farkli fiyatlar cikiyo?
inşaallaahhh bebişine kavuşursun canımArkadaşlar ptesi-salı gibi belli olcak aşılama sonucum,karın bölgemdeki ara ara ağrılar kasılmalar,akıntı normalmi,psikolojik mi anlamadım sinirlerim bozuluyo gün yaklaştıkca
ö.d canim inss istedigin sonucu alirsin bi an once hakkinda hayirlisi olsun inssTsk ederim cnm cevap için ins öyle olur
Bu sekildede insan ne üzülebiliyo ne sevinebiliyo.. hayirlisi olsun ne diyelim
Teşekkür ederim canım cvb in icin. Ben de cok kararsız kalıyorum ay tup daha pahali islem neden doktor onu degil de aşılama istedi.Hani ozel hastane hep para icin tup diyor da direk. Bu doktor iyice kafamı karistirdi[/QUOTE]OTE="yftmy, post: 36870421, member: 625027"]Mrb benim esimdede morfoloji sorunu varmis bize bu gune kafar doktorumuz demedi busey tesadufen saraoglu anlatiyodu oradan ogrendim bizim sonuclara baktim iki asilama yaptirmistik ikiside tutmamisti ilk asilamada morfoloji %2 ikinci asilamada %3 mus sunucumuz biz tabi bunu soradan ogrenmistik simdi ucuncucasilamayi yaptirdik beklemedeyim ama esim 3 aydir bitki kapsulu almistik pnu kullaniyodu morfolojiye baktirmadik ama hizli hareketi yavasti %20 artmisti morfolojide %4 uzeri olmasi lazimmis zaten bizim ilaclar ise yatadigi icin 3 tu zaten 4 du gecmistir die sansimizi denedik bide rappr cika bilmesi icin yaptirdik 3. Asilamayi sana tavsiyem bi defa yaptir sansini dene ama %1 dusuk oldugu icin ugrasma zaman ve para kaybi yapmadan direk tup yaptir asin tutmazsa simdi bi arkadasimdan haber aldim bi yakini asilamayla hamile kalmis %4 alti demis morfolojimiz demis tutmus onunki hersey kismet belki tutar bu defa sansini dene ama ikinciyi yaptirma derim
Oluruna birak hakkinda ne hqyirlisa o olsun zaten ne kismet olacaksa kendiliginden gelisiyo emin ol olacak neyse oluyo o yuzden dua et hangisi hayirliysa onu bana nasib et de sonucu ne olirda olsun demekki hakkima hayirlisi boyleymis dersin inss ilk denemende kavusursun rabbimin o en guzel niymetine hediyesineEvet çok dogru canım aynı hastanede kafin doğum direk tup dedi ama doc tup bebek doktoru asilama yapalim benim sana tavsiyemm dedi.Bi de doktorum Ataşehir Memorial da calisiyor.ama negatif olursa da uzulmeni istemiyorum dedi. Ben herhalde bu ay ds iyice dusunecem 2 si arasinda karar vermem gerek ;(
Bunu bilmiyordum, çok teşekkürler detaylı bilgi için :)doktorlarin soyledigi 5 gunde dollenme bitiyor +2 gundede rahime yerlesiyor ortalama 7 ila 9 gun arasinda asilamadan sonra bebek rahime yerlesmeye basliyor ... normal hamileliklerde 3.5 haftadan sonra testlere bakilirken 2 hafta sonrasi gebeligin anlasilabilmesi icin - ki dr lara gore 1 haftalik aslinda oluyor eczaneden alinan testlerde cikmasi mumkun gorunmuyor ...
annelik hormonu yeni salgilanmaya basliyor cunku .. geneldede arkadaslar ne kadar test yapsalarda cikmiyor kan testinde ogreniyorlar hamileliklerini ...
sonuçlar nasıl? umarım güzel haber alırsın:)BENCEDE DAHA ERKENNNN EN ERKEN KAN TESTI 12.GUNDEN ITIBAREN DIYOR HEM DR LAR HEMDE INTERNETTEKI BIR COK ADRESTE ... YUKSELEBILIR DEGERINNN HIC BELLI OLMAZZZZ
Canim belki yumoslar buyumustur hic belli olmaz. O şekilde olan çok var. İstersen Dr a git bi muayene ol ama bu günleride bos durmayin değerlendirin :)kızlaar benim bu ay klomenle yumurta büyümediği için aşılamam iptal olmuştu ama dünden beri kasıklarımdaki ağrılardan ne yürüyebiliyorum ne de sağdan sola dönebiliyorum. 23ünde adet olmam gerekiyo.şimdi durup dururken bu ağrıyı niye çekiyorum sizce bir fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?