Arkadasim klomen tedavisi goruyordu yumurtalari buyumedigi icin dr bu ay yumurtan gelismedi kucuk kaldi ilaca cevap vermedi diyer ay deneriz demis kiz o ay hamile kaldi kendiliginden yani umudunu kesme iki gunun biri iliski olsun sen tedbirini al tevekkulu Allaha birak ins seninde oyle olur biseye gerek kalmadankızlaar benim bu ay klomenle yumurta büyümediği için aşılamam iptal olmuştu ama dünden beri kasıklarımdaki ağrılardan ne yürüyebiliyorum ne de sağdan sola dönebiliyorum. 23ünde adet olmam gerekiyo.şimdi durup dururken bu ağrıyı niye çekiyorum sizce bir fikriniz var mı?
Arkadasim klomen tedavisi goruyordu yumurtalari buyumedigi icin dr bu ay yumurtan gelismedi kucuk kaldi ilaca cevap vermedi diyer ay deneriz demis kiz o ay hamile kaldi kendiliginden yani umudunu kesme iki gunun biri iliski olsun sen tedbirini al tevekkulu Allaha birak ins seninde oyle olur biseye gerek kalmadan
Canim belki yumoslar buyumustur hic belli olmaz. O şekilde olan çok var. İstersen Dr a git bi muayene ol ama bu günleride bos durmayin değerlendirin :)
Amin inss bu guzel gunler hurmetine rabbim tum isteye tez vakitte versin inssssvalla canım hiç düşünmedim öyle ama ne güzel olur yaaa :) bir kaç sabahdır da uyanırken belimin ağrısından yataktan kalkamıyorum. hiç yumurta yokken bunları yaşamak ilginç geldi. inşallah hepimizin yüzü güler artık canım
Hayirlisi olsun canimmmevet canım değerlendiriyoruz ama yakınlaşınca daha kötü ağrıyo kasıklarım yapamıyorum yani. Allah sonumuzu hayır etsin :)
canım erken yaptırmışsın ama benm arkadaşımın adet günü 4 küsür çıkmıştı doktor hamile değilsin ama adet olmassan tekrarla demişti şimdi bebeği 10 aylık :) yani kendini yorma ve üzme bekle ve dua et :)Bugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???
sonuçlar nasıl? umarım güzel haber alırsın:)
Bugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???
Hayirlisi olsun canimmm. Amin insaallah 2. Asilaman tutar.Malesef durkacimmm tutmadi bu asilamam ... sonuclarim geldi..Hayirlisi diyelim ... kandaki degerlere gore pazar gunune reglimi bekliyormus dr um pazartesi de sabahtan kontrol edicek kist vs herhangi birsey var mi yok mu diye .. eger hersey ok ise eylul sonu gibi 2. asilama olucak Insaallah Rabbim ikincisinde vesile eder ..
büyük bi heyecanla okumuştum ama sonu hüzünlü bitti.inşallah yeni hikayen mutlu başlayıp mutlu biter..ben 6 ay önce aşılama olmuştum aşılamanın 13.günü ilişkiye girdik ama bir gün öncede hep adet sancım belirtilerim vardı ogün gezmeye falan gittik kanamam geldi regly olduğumu düşündüm 2-3 geçti kanamanın farklı olduğunu düşündüm aşılamanın 15. günü test yaptırdım 10,62 çıktı bu değer 12.günü çıksa normal ama 15 .günü daha fazla olması gerektiğini söyledi doktor kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrarla dedi çok farklı duygular varmı yokmu bilmemek umudunun bittiği anda tekrar umutlanmak iki gün geçmek bilmedi tekrar yaptırdığımda 39,11 çıktı yani hamileydim sayı iki katına çıkmalıydı doktor kesin hamilesin dedi sevin artık dedi 6 gün sonra tekrar yaptır dedi bu seferde 872,72 çıktı ve muayeneya çağırdı % 60 ikiz olduğunu söyledi çok sevinmiştim garip bir duyguydu ama kısa sürdü tutunamadılar kese görünmedi ve sonlandı şuan ikinci aşılamaya geçiyoruz çok korkuyorum rabbim hepimizi sevindirsin..
Teşekkür ederim canım cvb in icin. Ben de cok kararsız kalıyorum ay tup daha pahali islem neden doktor onu degil de aşılama istedi.Hani ozel hastane hep para icin tup diyor da direk. Bu doktor iyice kafamı karistirdi[/QUOTE]OTE="yftmy, post: 36870421, member: 625027"]Mrb benim esimdede morfoloji sorunu varmis bize bu gune kafar doktorumuz demedi busey tesadufen saraoglu anlatiyodu oradan ogrendim bizim sonuclara baktim iki asilama yaptirmistik ikiside tutmamisti ilk asilamada morfoloji %2 ikinci asilamada %3 mus sunucumuz biz tabi bunu soradan ogrenmistik simdi ucuncucasilamayi yaptirdik beklemedeyim ama esim 3 aydir bitki kapsulu almistik pnu kullaniyodu morfolojiye baktirmadik ama hizli hareketi yavasti %20 artmisti morfolojide %4 uzeri olmasi lazimmis zaten bizim ilaclar ise yatadigi icin 3 tu zaten 4 du gecmistir die sansimizi denedik bide rappr cika bilmesi icin yaptirdik 3. Asilamayi sana tavsiyem bi defa yaptir sansini dene ama %1 dusuk oldugu icin ugrasma zaman ve para kaybi yapmadan direk tup yaptir asin tutmazsa simdi bi arkadasimdan haber aldim bi yakini asilamayla hamile kalmis %4 alti demis morfolojimiz demis tutmus onunki hersey kismet belki tutar bu defa sansini dene ama ikinciyi yaptirma derim
hadi hayırlısı anlatsana canım nasıl oldu? anestezi verdiler mi? canın yandı mı?ne kadar sürdü merak halindeyimKizlarrrr yumurtalarim toplandiii.... 7 tane inş. Dollenirrr
Waaaooowww süper 7 taneKizlarrrr yumurtalarim toplandiii.... 7 tane inş. Dollenirrr
Inşallah canım Allah im emeklerinizi boşa çıkarmasınKizlarrrr yumurtalarim toplandiii.... 7 tane inş. Dollenirrr
Anestezi oldu... Razim çizme ve hgs cekimim daha kolaydi benim için... Bu daha ciddi bisi oldu için o pembe onluk bone beni korkuttu bide yukarıdaki ortam... Ama ii geçti ayilinca adet sancisi gibiydi. Hala biraz var agri. Yillar sonra ilk kez bulustularhadi hayırlısı anlatsana canım nasıl oldu? anestezi verdiler mi? canın yandı mı?ne kadar sürdü merak halindeyim
Adet olunca... Yarin aricaklar kactanesi tuttu diye bakalim inş.Waaaooowww süper 7 taneİnşallaahhh canımm inşallaaahhhhh. Transferi ne zaman yapacaklarmış?
Amin cnm... Hepimizin cikartmasin inş.Inşallah canım Allah im emeklerinizi boşa çıkarmasın
ayyy hadi bakalım inşaallaahh hepsi döllenir. peki sana kaç tane transfer edecekler? bi de neden adet olunca?Adet olunca... Yarin aricaklar kactanesi tuttu diye bakalim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?