Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadasim klomen tedavisi goruyordu yumurtalari buyumedigi icin dr bu ay yumurtan gelismedi kucuk kaldi ilaca cevap vermedi diyer ay deneriz demis kiz o ay hamile kaldi kendiliginden yani umudunu kesme iki gunun biri iliski olsun sen tedbirini al tevekkulu Allaha birak ins seninde oyle olur biseye gerek kalmadan

valla canım hiç düşünmedim öyle ama ne güzel olur yaaa :) bir kaç sabahdır da uyanırken belimin ağrısından yataktan kalkamıyorum. hiç yumurta yokken bunları yaşamak ilginç geldi. inşallah hepimizin yüzü güler artık canım

Canim belki yumoslar buyumustur hic belli olmaz. O şekilde olan çok var. İstersen Dr a git bi muayene ol ama bu günleride bos durmayin değerlendirin :)

evet canım değerlendiriyoruz ama yakınlaşınca daha kötü ağrıyo kasıklarım yapamıyorum yani. Allah sonumuzu hayır etsin :)

Amin inss bu guzel gunler hurmetine rabbim tum isteye tez vakitte versin inssss

Bugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???
canım erken yaptırmışsın ama benm arkadaşımın adet günü 4 küsür çıkmıştı doktor hamile değilsin ama adet olmassan tekrarla demişti şimdi bebeği 10 aylık :) yani kendini yorma ve üzme bekle ve dua et :)

sonuçlar nasıl? umarım güzel haber alırsın:)

Malesef durkacimmm tutmadi bu asilamam ... sonuclarim geldi.. Hayirlisi diyelim ... kandaki degerlere gore pazar gunune reglimi bekliyormus dr um pazartesi de sabahtan kontrol edicek kist vs herhangi birsey var mi yok mu diye .. eger hersey ok ise eylul sonu gibi 2. asilama olucak Insaallah Rabbim ikincisinde vesile eder ..

Bugün kan testi yaptirdim 2 çıktı doktorda ne hamilesin nede değilsin diyebilirim dedi böyle birsey yaşayan varmı???

ben 6 ay önce aşılama olmuştum aşılamanın 13.günü ilişkiye girdik ama bir gün öncede hep adet sancım belirtilerim vardı ogün gezmeye falan gittik kanamam geldi regly olduğumu düşündüm 2-3 geçti kanamanın farklı olduğunu düşündüm aşılamanın 15. günü test yaptırdım 10,62 çıktı bu değer 12.günü çıksa normal ama 15 .günü daha fazla olması gerektiğini söyledi doktor kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrarla dedi çok farklı duygular varmı yokmu bilmemek umudunun bittiği anda tekrar umutlanmak iki gün geçmek bilmedi tekrar yaptırdığımda 39,11 çıktı yani hamileydim sayı iki katına çıkmalıydı doktor kesin hamilesin dedi sevin artık dedi 6 gün sonra tekrar yaptır dedi bu seferde 872,72 çıktı ve muayeneya çağırdı % 60 ikiz olduğunu söyledi çok sevinmiştim garip bir duyguydu ama kısa sürdü tutunamadılar kese görünmedi ve sonlandı şuan ikinci aşılamaya geçiyoruz çok korkuyorum rabbim hepimizi sevindirsin..

Hayirlisi olsun canimmm. Amin insaallah 2. Asilaman tutar.

büyük bi heyecanla okumuştum ama sonu hüzünlü bitti.inşallah yeni hikayen mutlu başlayıp mutlu biter..

Teşekkür ederim canım cvb in icin. Ben de cok kararsız kalıyorum ay tup daha pahali islem neden doktor onu degil de aşılama istedi.Hani ozel hastane hep para icin tup diyor da direk. Bu doktor iyice kafamı karistirdi[/QUOTE]
Bizim de %2. Ama doktor aşılama ile halloluyor bu sorun dedi. Çünkü yıkama yapıyorlar. Sağlam olanları seçiliyor dedi.

hadi hayırlısı anlatsana canım nasıl oldu? anestezi verdiler mi? canın yandı mı?ne kadar sürdü merak halindeyim
Anestezi oldu... Razim çizme ve hgs cekimim daha kolaydi benim için... Bu daha ciddi bisi oldu için o pembe onluk bone beni korkuttu bide yukarıdaki ortam... Ama ii geçti ayilinca adet sancisi gibiydi. Hala biraz var agri. Yillar sonra ilk kez bulustular))) inş. Bizde bulusuruz... Cocuklarima bir adim daha yaklastim... Doktorum da çok ii. Çok seviyorum onu

Kızlar bir şey sorcam siz de de aşırı duygusallik oldu mu ben 2 gündür bir ağlama geliyor hıckırıkla bir anda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…