senin adına çok sevindim:) bize neler olup bitiyo anlatırsan alışırız, haydi hayırlısıKizlarrrr yumurtalarim toplandiii.... 7 tane inş. Dollenirrr
Kızlar bir şey sorcam siz de de aşırı duygusallik oldu mu ben 2 gündür bir ağlama geliyor hıckırıkla bir anda oluyor
iyi canını sıkmadığına sevindim, herşeyden önce moralimiz iyi olmalı cidden, bu yola çıktık mı çıktık, elimizden geleni yapıyoruz, imkansız olan bir şey yok, herkes sağlıklı burada olduğumuza göre, artık hayırlısı diyorum:)Malesef durkacimmm tutmadi bu asilamam ... sonuclarim geldi..Hayirlisi diyelim ... kandaki degerlere gore pazar gunune reglimi bekliyormus dr um pazartesi de sabahtan kontrol edicek kist vs herhangi birsey var mi yok mu diye .. eger hersey ok ise eylul sonu gibi 2. asilama olucak Insaallah Rabbim ikincisinde vesile eder ..
Inşallah canım boncuk boncuk dururken yaş dokuyorum eşime De anlatamıyorum hormonal diye o bir şey var diyor noldu diyor 8 günüm bitti ya yoksa :, (oluyormuş canımmm. duygusallık, stres, sinirlilik hali, yorgunluk... inşallaahhh bebişinin habercisidir :)
Inşallah canım boncuk boncuk dururken yaş dokuyorum eşime De anlatamıyorum hormonal diye o bir şey var diyor noldu diyor 8 günüm bitti ya yoksa :, (
Insallah bende böyle güzel bir haber alirim canimm.. yazdiklarini okumak umut oldu bana tsk ederimm sendemi beklemedesinn???canım erken yaptırmışsın ama benm arkadaşımın adet günü 4 küsür çıkmıştı doktor hamile değilsin ama adet olmassan tekrarla demişti şimdi bebeği 10 aylık :) yani kendini yorma ve üzme bekle ve dua et :)
Yazdiklarini okurken cok sevindim canim senin adina :) bence güzel düsün sonucta hamile kalabiliyosun rabbim insallah bu ikinciasilamanda tutarda coook mutlu olursun.. cok zor bir durum bu beklemek gercekten.. ama söyle düsünüyorum bu yasadiklarimiz sayesindede cok olgun birer anne olacagiz insallahhhben 6 ay önce aşılama olmuştum aşılamanın 13.günü ilişkiye girdik ama bir gün öncede hep adet sancım belirtilerim vardı ogün gezmeye falan gittik kanamam geldi regly olduğumu düşündüm 2-3 geçti kanamanın farklı olduğunu düşündüm aşılamanın 15. günü test yaptırdım 10,62 çıktı bu değer 12.günü çıksa normal ama 15 .günü daha fazla olması gerektiğini söyledi doktor kimyasal gebelik olabilir dedi iki gün sonra tekrarla dedi çok farklı duygular varmı yokmu bilmemek umudunun bittiği anda tekrar umutlanmak iki gün geçmek bilmedi tekrar yaptırdığımda 39,11 çıktı yani hamileydim sayı iki katına çıkmalıydı doktor kesin hamilesin dedi sevin artık dedi 6 gün sonra tekrar yaptır dedi bu seferde 872,72 çıktı ve muayeneya çağırdı % 60 ikiz olduğunu söyledi çok sevinmiştim garip bir duyguydu ama kısa sürdü tutunamadılar kese görünmedi ve sonlandı şuan ikinci aşılamaya geçiyoruz çok korkuyorum rabbim hepimizi sevindirsin..
klomen bendede işe yaramamıştı bende aşılamalarımı iğne tadavisi ile oldum aşılamalarım dr özel muaynanesinde oldu ilk aşılamada hamile kaldım ikizdiler 25 haftalık doğdular biri 5 saat diğeri 6 gün yaşadı 6 ay aradan sonra kızım ikinci aşılamamdı canım ekimdede kısmetse aynı doktorumla 3 aşılamamı olcam kızıma kardeş nasip eder inşallah rabbimIlk asilama yi nerde oldunuz ben de de pko var klomenle yu.urta oluşmadi iğne oldu o yüzden baya fark varmış kızınız kaçıncı asilama da tuttu
Inşallah nasip eder canım zor dönemler gecirmissin Inşallah bu asilama sorunsuz olur ben de ağlama krizleri başladı 9. Günüm olacak yarın neden bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum bugün prengly vuruldum o mu yaptı onu da bilmiyor umklomen bendede işe yaramamıştı bende aşılamalarımı iğne tadavisi ile oldum aşılamalarım dr özel muaynanesinde oldu ilk aşılamada hamile kaldım ikizdiler 25 haftalık doğdular biri 5 saat diğeri 6 gün yaşadı 6 ay aradan sonra kızım ikinci aşılamamdı canım ekimdede kısmetse aynı doktorumla 3 aşılamamı olcam kızıma kardeş nasip eder inşallah rabbim
Ayni problemi bizde yasadik 7 gun cok fazla en normali 3 gun dedi doktor sen yinede riske atma derim ben bekleme suresi fazla olunca hareketlilik azaliyo benim esimdede hareketlilik ve sayi sorunu varKızlar selam ben bişey danışıcam sizlere. aşılama öncesi 3-5 gün cinsel perhiz isteniyor ya bununla ilgildoktororunuz size bişey söyledi mi? benim aşılama günüm cumartesi belli olacak. büyük ihtimal pazar yada pazartesi yapılacak. çok özel olacak ama bizim en son yakınlaşmamız pazar günü oldu belki cumartesi falan aşılama olur diye. eğer pazar yada pazartesine kadar beklersek 7 gün olacak. sizce bunun biz sakıncası olur mu? sperm sayısı artar fakat hareketlilik azalır falan diye yazı okudum.
ilk aşılamamda 3. günde eşim örnek vermişti ve sperm sayısı az çıkmıştı. ondan 2-3 ay önce semen analizi yaptırdığımızda 5. gün vermişti ve değerleri çok iyi çıkmıştı.
Şimdi arada kaldım. ne yapsak ki? Beklese sperm değerlerine bi zararı olur mu?
sağol canımInşallah nasip eder canım zor dönemler gecirmissin Inşallah bu asilama sorunsuz olur ben de ağlama krizleri başladı 9. Günüm olacak yarın neden bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum bugün prengly vuruldum o mu yaptı onu da bilmiyor um
Yok ben asilama oldum canım 4 eylüldesağol canım2-3 gün sonra aşılamanmı var yumurtalıklar büyüdümü prengly çatlatma iğnesimi stres yapma kendini yorma sakın umarı herşey yolunda gider sonun hayırlı olur inşallah
Ne zaman test yapacaksin bende 5 eylülde yaptirdim asilama herhangi bir belirti yasiyormusun[/QUOTE][E="zeyyil, post: 36891192, member: 589848"]Yok ben asilama oldum canım 4 eylülde
Bende ohss olma olasiligi varya vucud su topluomus. Ondan asilama iptal oldu. Gene ayni olur dedi ilaçlardan o yüzden obur aya kaldikayyy hadi bakalım inşaallaahh hepsi döllenir. peki sana kaç tane transfer edecekler? bi de neden adet olunca?
hayırlısı olsun inşallah allah yüzünü güldürsün canımYok ben asilama oldum canım 4 eylülde
Hayirlisi olsun canimmm. Amin insaallah 2. Asilaman tutar.
Sakın canım!! Sperm sayısı artar ama ölür spermler hareketlilik kalmaz. En uygun 3 gün. Cuma aşılama için salı ilişki oldu doktor ideal dediKızlar selam ben bişey danışıcam sizlere. aşılama öncesi 3-5 gün cinsel perhiz isteniyor ya bununla ilgili doktorunuz size bişey söyledi mi? benim aşılama günüm cumartesi belli olacak. büyük ihtimal pazar yada pazartesi yapılacak. çok özel olacak ama bizim en son yakınlaşmamız pazar günü oldu belki cumartesi falan aşılama olur diye. eğer pazar yada pazartesine kadar beklersek 7 gün olacak. sizce bunun biz sakıncası olur mu? sperm sayısı artar fakat hareketlilik azalır falan diye yazı okudum.
ilk aşılamamda 3. günde eşim örnek vermişti ve sperm sayısı az çıkmıştı. ondan 2-3 ay önce semen analizi yaptırdığımızda 5. gün vermişti ve değerleri çok iyi çıkmıştı.
Şimdi arada kaldım. ne yapsak ki? Beklese sperm değerlerine bi zararı olur mu?
Sakın canım!! Sperm sayısı artar ama ölür spermler hareketlilik kalmaz. En uygun 3 gün. Cuma aşılama için salı ilişki oldu doktor ideal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?