Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bir şey sorcam siz de de aşırı duygusallik oldu mu ben 2 gündür bir ağlama geliyor hıckırıkla bir anda oluyor

oluyormuş canımmm. duygusallık, stres, sinirlilik hali, yorgunluk... inşallaahhh bebişinin habercisidir :)

iyi canını sıkmadığına sevindim, herşeyden önce moralimiz iyi olmalı cidden, bu yola çıktık mı çıktık, elimizden geleni yapıyoruz, imkansız olan bir şey yok, herkes sağlıklı burada olduğumuza göre, artık hayırlısı diyorum:)

oluyormuş canımmm. duygusallık, stres, sinirlilik hali, yorgunluk... inşallaahhh bebişinin habercisidir :)
Inşallah canım boncuk boncuk dururken yaş dokuyorum eşime De anlatamıyorum hormonal diye o bir şey var diyor noldu diyor 8 günüm bitti ya yoksa :, (

Inşallah canım boncuk boncuk dururken yaş dokuyorum eşime De anlatamıyorum hormonal diye o bir şey var diyor noldu diyor 8 günüm bitti ya yoksa :, (

Canım maalesef erkekler o kadar ince düşünemiyor. ama sen moralini iyi tut canımm. test gününede az kalmış. inşaallaahhh pozitifi görürsün ve o zaman sevinç gözyaşları dökersinn

Insallah bende böyle güzel bir haber alirim canimm.. yazdiklarini okumak umut oldu bana tsk ederimm sendemi beklemedesinn???

Yazdiklarini okurken cok sevindim canim senin adina :) bence güzel düsün sonucta hamile kalabiliyosun rabbim insallah bu ikinciasilamanda tutarda coook mutlu olursun.. cok zor bir durum bu beklemek gercekten.. ama söyle düsünüyorum bu yasadiklarimiz sayesindede cok olgun birer anne olacagiz insallahhh

Ilk asilama yi nerde oldunuz ben de de pko var klomenle yu.urta oluşmadi iğne oldu o yüzden baya fark varmış kızınız kaçıncı asilama da tuttu
klomen bendede işe yaramamıştı bende aşılamalarımı iğne tadavisi ile oldum aşılamalarım dr özel muaynanesinde oldu ilk aşılamada hamile kaldım ikizdiler 25 haftalık doğdular biri 5 saat diğeri 6 gün yaşadı 6 ay aradan sonra kızım ikinci aşılamamdı canım ekimdede kısmetse aynı doktorumla 3 aşılamamı olcam kızıma kardeş nasip eder inşallah rabbim

Inşallah nasip eder canım zor dönemler gecirmissin Inşallah bu asilama sorunsuz olur ben de ağlama krizleri başladı 9. Günüm olacak yarın neden bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum bugün prengly vuruldum o mu yaptı onu da bilmiyor um

Ayni problemi bizde yasadik 7 gun cok fazla en normali 3 gun dedi doktor sen yinede riske atma derim ben bekleme suresi fazla olunca hareketlilik azaliyo benim esimdede hareketlilik ve sayi sorunu var

sağol canım2-3 gün sonra aşılamanmı var yumurtalıklar büyüdümü prengly çatlatma iğnesimi stres yapma kendini yorma sakın umarı herşey yolunda gider sonun hayırlı olur inşallah

sağol canım2-3 gün sonra aşılamanmı var yumurtalıklar büyüdümü prengly çatlatma iğnesimi stres yapma kendini yorma sakın umarı herşey yolunda gider sonun hayırlı olur inşallah
Yok ben asilama oldum canım 4 eylülde

Reactions: nea
[E="zeyyil, post: 36891192, member: 589848"]Yok ben asilama oldum canım 4 eylülde[/QUOTE]
Ne zaman test yapacaksin bende 5 eylülde yaptirdim asilama herhangi bir belirti yasiyormusun

[E="zeyyil, post: 36891192, member: 589848"]Yok ben asilama oldum canım 4 eylülde
Ne zaman test yapacaksin bende 5 eylülde yaptirdim asilama herhangi bir belirti yasiyormusun[/QUOTE]
Kizlar bende 3 eylulde oldum sizde bi belirti varmi bende surekli sislik var karnim patlayacak gibi goguslerde sisme var bide sizde bi belirti varmi buna benzer veye farkli

ayyy hadi bakalım inşaallaahh hepsi döllenir. peki sana kaç tane transfer edecekler? bi de neden adet olunca?
Bende ohss olma olasiligi varya vucud su topluomus. Ondan asilama iptal oldu. Gene ayni olur dedi ilaçlardan o yüzden obur aya kaldik

Sakın canım!! Sperm sayısı artar ama ölür spermler hareketlilik kalmaz. En uygun 3 gün. Cuma aşılama için salı ilişki oldu doktor ideal dedi

4-5 eylül aşılama yaptıranlar neler yaşıyorsunuz bende belirti namına hiçbirşey yok. 1 ay ara vereceğim aşılama çok gereksiz geliyor artık. En güzeli tüp bebek

Sakın canım!! Sperm sayısı artar ama ölür spermler hareketlilik kalmaz. En uygun 3 gün. Cuma aşılama için salı ilişki oldu doktor ideal dedi

selam canım. cevabın için sağol. sizden gelen bilgiler doğrultusunda perşembe akşamı işimizi hallettik
bugün kontrolüm vardı pazartesi aşılama olucam. inşallaahh hayırlısı olr ve bu sefer bebişim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…