Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canim. insaallah. rabbim seni ve bebegini korusun hayirli evlat olsun insaallah. esinle birlikte hepinize hayirli omurler versin canim cok sevindim :) dualari
CANIM ALLAH RAZI OLSUN. RABBİM HEPİNİZE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN. UMUTSUZLUK YOK ASLA. BENDE PCOS VAR. HORMON DEĞERLERİ BERBAT 6' YA 30 Kİ EN ÇOK 6'YA 12 OLMASI LAZIM. DOKTORLAR ÇOK MORALİMİ BOZMUŞTU. AMA RABBİM OL DESİN YETER...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 5 eylülde 2.aşılamamı oldum dayanamayıp aşılamanın 12.günü kanda gebelik testi yaptırdım 18.06 çıktı.dünde işyerinde rahatsızlandım acile gittik drmuz muayene etti pkolu olduğum için yumurtalıkların çok fazla büyümüşler dedi eğer gbeysen bnların dzelmesi 3 ayı blurlar değlsen adetle brlikte snerler dedi.rahatlatmak içn 3 tne serm verdi dha sonrada kan tahlili snucumzu aldık değerlrm yükselmiş 38.95 çıktı drmuz kesin hamilesin dedi.hamileliğim dvam edrse zorlu geçebleceğni söyledi değrlerme bakmk için yrın tekrar kontrle çğırdı.

Kizlar 3. Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi rabbim tez vakitte verir ins cok uzgunum bundan cok umutluydum

hayırlısı olsun canım. inşaallaah sorunsuz bebişine kavuşursun. canım kaç yumurtan oluşmuştu ki? ne kadar büyümüşlerdi? ayrıca herhangi br belirtin falan varmıydı gebelikle ilgili?

hayırlısı olsun canım. inşaallaah sorunsuz bebişine kavuşursun. canım kaç yumurtan oluşmuştu ki? ne kadar büyümüşlerdi? ayrıca herhangi br belirtin falan varmıydı gebelikle ilgili?
saol cnım 15 tne flan vardı.aşılamadan sonra ara ara kasık ağrım oluyodu.ama bir haftadır flan devamlı kasık ağrım oluyodu sanki hemen adet olucakmışım gbi.oturamıyorum eğildim mi kasıklarıma bıçak batıyo gibi oluyordu.göğüslerim acıyodu.karnım şişmişti adet olucakmışım gibi aynı.sık idrara çıkmaya başlamıştım şimdilik aklıma gelen bu kdar cnım

anladım canım. benim bi arkadaşımda temmuzda ohhs oldu ve o ay hamile kaldı. hayırlısı olsun canım. sağlıcakla bebişini kucağına al inşaallaah

Kızlar siz epey yol almışsınız... Benim bugün daha klomenin 3.günü... Salı günüde kontrolüm var... İlk kez aşılama deneyeceğim... Hemen heyecanlı hemde endişeliyim...
Allah hepimizin yardımcığı olsun...

herhangi bi sorununuz varmıydı canım sende yada eşinde ne kadar spermle aşılama yapıldı bende aynı gün ilk aşılamamı yaptırdım bugün kah tahlılı verdım sonuc beklıyorum ama bızım oranımız düşüktür inş rabbim ol demiştir bu arada tebrık edıyorum allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın

Kizlar 3. Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi rabbim tez vakitte verir ins cok uzgunum bundan cok umutluydum

üzülme canım inş yerleşme kanamasıdır her seferınde hüsran insanı mahvedıyo ama elden bişey gelmıyo bende bugun ya cok sevınıcem yada sneın gıbı üzülücem sonuc beklıyorum allah en kısa zamanda nasıp etsin inş..

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inşallah..darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin inşallah..darısı da biz bekleyenlere olsun inşallah
saol canım inşallah sizlerde en ksa zamanda müjdeli hberi alırsınız

İns canim evet cok zor ins guzel sonuc alirsin

inşallah seninkide tutmuştur canım. eşimde bi sorun yoktu bende polikistik over vardı. bizim sperm oranımız çok iyiydi 75 milyon spermi vardı eşimin önemli olan milyonlarca spemden 1tanesinin tutunması.

amiin inşallah canım..3 evlilik yıl dönümü hediyem olur :) benim 5. günüm..kaçıncı günde belirti yaşamaya başladın..
canım ben aşılama olduğu günden beri ara ara kasık ağrısı çekiyorum ama bir haftadır şiddetlenmişti

Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin tez zamanda inşallah hepinizden güzel haberleri alırız.
Allah bu yolda hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…