Kizlar 3. Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi rabbim tez vakitte verir ins cok uzgunum bundan cok umutluydum
Saol canim inss tez vakitte olur bizimdeCanım önemli olan umudu yitirmemek inanıyorum ki bizlerde tüm bu sıkıntılara rağmen bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sabrın sonu selametle bitecek inşallah.
Inşallah canım bu kadar insanın duasını aldık ya allahım bizim yüzümüzü güldürecek inşallah
Yaptırdım canım sonuç bekliyorum çok tirsiyorum çokcanım ne yaptın kan verdin mi?
Mhtpfth bugün ikimizde sonuç bekliyoruzherhangi bi sorununuz varmıydı canım sende yada eşinde ne kadar spermle aşılama yapıldı bende aynı gün ilk aşılamamı yaptırdım bugün kah tahlılı verdım sonuc beklıyorum ama bızım oranımız düşüktür inş rabbim ol demiştir bu arada tebrık edıyorum allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın
Mhtpfth bugün ikimizde sonuç bekliyoruz
Mhtpfth bugün ikimizde sonuç bekliyoruz
Benim yarın belli olcak misayyy inşaallaahh ikinizden de pozitif sonuç haberi alırız
çok heyecanlandım
Benim yarın belli olcak mis
anladım canım. benim bi arkadaşımda temmuzda ohhs oldu ve o ay hamile kaldı. hayırlısı olsun canım. sağlıcakla bebişini kucağına al inşaallaah
ayyy inşaallaahh ikinizden de pozitif sonuç haberi alırız
çok heyecanlandım
kimyager canim yaaa birkac yerde okudum bu ohhs yi tam olarak nedir anlayamadim bennn
Bizim burasi deli eder insanı sabrim kalmadı ya çok stress yaptımaaaa neden ki? 2 satte çıkıyor ama kan tahlili
selam canımmm. nasılsın? canım özellikle pco olanlarda oluyor. iğne kullanımında çok sayıda yumurta uyarılınca yani 3-4'ten fazla yumurta büyünce, çatlatma iğnesi vurulunca hepsi çatlamaya çalışıyor ama çatlayamıyor, kiste dönüşüyor. tabi bu arada aşırılı uyarılmaya tepki olarak çok fazla sancı, ağrı, kusma, karında şişkinlik görülüyormuş. hatta daha da ilerlerse vücut su topluyormuş ve karından su çekiliyormuş.
Bizim burasi deli eder insanı sabrim kalmadı ya çok stress yaptım
Merhaba arkadaşlar;
bende sizin gibi bu ay aşılama yaptırdım. 1 . aşılamam bu. 13 eylülde yapıldı merakla bekliyorum zamanın geçmesini,
aşılama yaptırdıgım günden bu yana kasıklarımda hafif agrı sızlama gibi şeyler yasıyorum. var mı sizler de de bunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?