Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar 3. Asimda tutmadi bugun adet gunum lekem geldi rabbim tez vakitte verir ins cok uzgunum bundan cok umutluydum

Canım önemli olan umudu yitirmemek inanıyorum ki bizlerde tüm bu sıkıntılara rağmen bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sabrın sonu selametle bitecek inşallah.

Canım önemli olan umudu yitirmemek inanıyorum ki bizlerde tüm bu sıkıntılara rağmen bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Sabrın sonu selametle bitecek inşallah.
Saol canim inss tez vakitte olur bizimde

Mhtpfth bugün ikimizde sonuç bekliyoruz

kimyager canim yaaa birkac yerde okudum bu ohhs yi tam olarak nedir anlayamadim bennn

selam canımmm. nasılsın? canım özellikle pco olanlarda oluyor. iğne kullanımında çok sayıda yumurta uyarılınca yani 3-4'ten fazla yumurta büyünce, çatlatma iğnesi vurulunca hepsi çatlamaya çalışıyor ama çatlayamıyor, kiste dönüşüyor. tabi bu arada aşırılı uyarılmaya tepki olarak çok fazla sancı, ağrı, kusma, karında şişkinlik görülüyormuş. hatta daha da ilerlerse vücut su topluyormuş ve karından su çekiliyormuş.

Merhaba arkadaşlar;
bende sizin gibi bu ay aşılama yaptırdım. 1 . aşılamam bu. 13 eylülde yapıldı merakla bekliyorum zamanın geçmesini,
aşılama yaptırdıgım günden bu yana kasıklarımda hafif agrı sızlama gibi şeyler yasıyorum. var mı sizler de de bunu merak ediyorum.

ANLADIMMM CANIM SAOLASINNN BILGIM OLSUNDAAA

selam canım. hoşgeldin. bende 15 eylülde oldum aşılamamı. benimde kasıklarımda ağrı var. özellikle çok ayakta kalınca daha çok ağrıyor. benim 2. aşılamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…