Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım merhabalar benmde 1. aşılamam son adet tarihim 20 ağustostu muhtemelen haftaya aşılamam olucak

Evet öğretmenim ben okul da açılacak yatmak gerekecek mi bilmiyorum da bu dönem de yumurta gelişimi için bir şey yiyip içiyor musunuz? Adaçayı falan duydum
canımmm bende öğretmenim eylül başı yada 2. hafta gibi aşılama olacak. artık doğum izni ayarlaması falan umrumda değil ki bu tarih öğretmenler için hiç uygun değil ya meleğim gelsin ne yapayım razıyım herşeye. adaçayı sıkıntı yaratabilir canım ya ağır bir bitki çünkü

aminn canım bu sefer bebişini alırsın inşllah kucağına.

merhabalar kızlar, bende haftaya aşılama yaptırcam.son adet tarihim 23 ağustos. klomene başladım ve ilk aşılamam olcak.beni de ekler misiniz listeye :)

Evet öğretmenim ben okul da açılacak yatmak gerekecek mi bilmiyorum da bu dönem de yumurta gelişimi için bir şey yiyip içiyor musunuz? Adaçayı falan duydum
Yok cnm yemiyorum... Ada cayi ne yapiomus peki... Ben hamilelerde düşüğe yol acil diye biliorummm... Bende ogretmn okullar acilmadan olsun istedim ama nasip olmadi... Ben rapor almaya düşünüyorum... Riske atmak istemiyorum...

Evet bi düşündüm ara tatilde yapayım diye ama beklemek istemedim tutacağı garanti değil rapor alırım okul başında artık tutsunda başka topikte okumuştum da yumurtanın büyümesini sagliyormus

Yok cnm yemiyorum... Ada cayi ne yapiomus peki... Ben hamilelerde düşüğe yol acil diye biliorummm... Bende ogretmn okullar acilmadan olsun istedim ama nasip olmadi... Ben rapor almaya düşünüyorum... Riske atmak istemiyorum...
Aynen ben de öğle yapacağım ne dedi doktor bugün ne kadar a yapacaklar asilama yi ada çayını yunurta gelişimi yapıyormuş diye okumuştum başka topikte

pazartesi erken değil mi. ben geçen ay 8inde regl olmuştum daha 15 günüm var ama göğüslerim çok acıyo başkada bi belirtim yok sende var mı belirti falan
test yapınca hbr et mutlaka

SemPatiK .!.:
pazartesi erken değil mi. ben geçen ay 8inde regl olmuştum daha 15 günüm var ama göğüslerim çok acıyo başkada bi belirtim yok sende var mı belirti falan
test yapınca hbr et mutlaka
Canim benim son adet tarihim 1 ağustos. Asilama 17 ağustos. Pazartesi günü hem adet tarihin hem de asilamadan sonraki 15. Gün oluyor. Benim 4-5 gun çok bel ve kasik agrim oldu ama simdi hic bisey yok maalesef. Buda beni umutsuzlastiriyor (

Evet bi düşündüm ara tatilde yapayım diye ama beklemek istemedim tutacağı garanti değil rapor alırım okul başında artık tutsunda başka topikte okumuştum da yumurtanın büyümesini sagliyormus
aynen bende öyle düşünüyorum olsunda bir şekilde hallolur artık. düşük riskini artırıyor diye doktorlar kesinlikle kullanmayın diyorlar ben doktoruma sormuştum bu süreçte içmemelisin demişti

bende öğretmenim canım aşılamadan sonra mı rapor alıcaksın. rutin hayatınıza devam edebilirsiniz demişti bana doktor. sadece yormamak gerekir diye biliyordum ben

bende öğretmenim canım aşılamadan sonra mı rapor alıcaksın. rutin hayatınıza devam edebilirsiniz demişti bana doktor. sadece yormamak gerekir diye biliyordum ben
1 hafta alırım canım ya ben koy öğretmeniyim yol olayı var bir de riske atmak istemiyorum ilk asilama tutan çok az galiba hep bi üst kademede korkuyorum ben six ne hissediyorsunuz? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…