canım merhabalar benmde 1. aşılamam son adet tarihim 20 ağustostu muhtemelen haftaya aşılamam olucakEvet arkadaşlar Ağustostan Eylül ayına transfer olanlar !! bu sefer olacak diyenler..hadi buyrun..bu topikte herkesler hamile kalır inşallah...Eylül hepimize mutluluk şans bol bol bebiş getirsin...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nick.....................kaçıncı aşılaması...son adet tarihi.....sonuç
xyzxyz.................................2.aşılama.................18.08.2014........Beklemede
Kimyager1508..................1 aşılama................. 01.08.2014.........Beklemede
WAW...................................1.aşılama..................02.08.2014........Beklemede
Tanti....................................2.aşılama...................------------.........Beklemede
gygry.....................................1.aşılama...................22.08.2014........Beklemede
durka....................................1.aşılama...................11.08.2014...........Beklemede
ne_desem_bilmem...........2.aşılama..................24.08.2014..........Beklemede
zeyil........................................1.aşılama..................--------------..........Beklemede
canımmm bende öğretmenim eylül başı yada 2. hafta gibi aşılama olacak. artık doğum izni ayarlaması falan umrumda değil ki bu tarih öğretmenler için hiç uygun değil ya meleğim gelsin ne yapayım razıyım herşeye. adaçayı sıkıntı yaratabilir canım ya ağır bir bitki çünküEvet öğretmenim ben okul da açılacakyatmak gerekecek mi bilmiyorum da bu dönem de yumurta gelişimi için bir şey yiyip içiyor musunuz? Adaçayı falan duydum
hoş geldin canım..hayırlısı olsun inşşşcanım merhabalar benmde 1. aşılamam son adet tarihim 20 ağustostu muhtemelen haftaya aşılamam olucak
aminn canım bu sefer bebişini alırsın inşllah kucağına.Selam kızlar
Bugün 2. Aşılama için hastaneye geldim. Yine klomenle başlıyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin. Kucagimiz boş kalmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize inşallah..
Yok cnm yemiyorum... Ada cayi ne yapiomus peki... Ben hamilelerde düşüğe yol acil diye biliorummm... Bende ogretmn okullar acilmadan olsun istedim ama nasip olmadi... Ben rapor almaya düşünüyorum... Riske atmak istemiyorum...Evet öğretmenim ben okul da açılacakyatmak gerekecek mi bilmiyorum da bu dönem de yumurta gelişimi için bir şey yiyip içiyor musunuz? Adaçayı falan duydum
Evet bi düşündüm ara tatilde yapayım diye ama beklemek istemedim tutacağı garanti değil rapor alırım okul başında artık tutsunda başka topikte okumuştum da yumurtanın büyümesini sagliyormuscanımmm bende öğretmenim eylül başı yada 2. hafta gibi aşılama olacak. artık doğum izni ayarlaması falan umrumda değil ki bu tarih öğretmenler için hiç uygun değil ya meleğim gelsin ne yapayım razıyım herşeye. adaçayı sıkıntı yaratabilir canım ya ağır bir bitki çünkü
Aynen ben de öğle yapacağım ne dedi doktor bugün ne kadar a yapacaklar asilama yi ada çayını yunurta gelişimi yapıyormuş diye okumuştum başka topikteYok cnm yemiyorum... Ada cayi ne yapiomus peki... Ben hamilelerde düşüğe yol acil diye biliorummm... Bende ogretmn okullar acilmadan olsun istedim ama nasip olmadi... Ben rapor almaya düşünüyorum... Riske atmak istemiyorum...
Aynen ben de öğle yapacağım ne dedi doktor bugün ne kadar a yapacaklar asilama yi ada çayını yunurta gelişimi yapıyormuş diye okumuştum başka topikte[/QUOTE
Himm olabilir... Gittim muayene etti... Hasta olunca baslicaz dedi. İste cuma yada cumartesi baslican inş. Hic sormadik canim... Rahim filmi, rahim çizme falan yapildimi... Sen sordun ne kadar yapacaklar
İzmirdemi oturuyorsun cnmAynen ben de öğle yapacağım ne dedi doktor bugün ne kadar a yapacaklar asilama yi ada çayını yunurta gelişimi yapıyormuş diye okumuştum başka topikte
Tüp bebek yaptıran bi arkadasim varda o da tutsun diye ananas yemiş...Aynen ben de öğle yapacağım ne dedi doktor bugün ne kadar a yapacaklar asilama yi ada çayını yunurta gelişimi yapıyormuş diye okumuştum başka topikte
Yok canim Usak ta oturuyorum rahim filmi çekildi 1150 dediler bana ananas jn faydası olmuş mu pekiİ
İzmirdemi oturuyorsun cnm
Şuan hamile canim... Bi tipik actim bakalim ordan öğreniriz... Anestezilimi oldunYok canim Usak ta oturuyorum rahim filmi çekildi 1150 dediler bana ananas jn faydası olmuş mu peki
Bizim tahliller falanda vardi 2 bin verdikŞuan hamile canim... Bi tipik actim bakalim ordan öğreniriz... Anestezilimi oldun
pazartesi erken değil mi. ben geçen ay 8inde regl olmuştum daha 15 günüm var ama göğüslerim çok acıyo başkada bi belirtim yok sende var mı belirti falancanım benimde 17 ağustosta yapıldı aşılamam. beraberizbende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum. hem pazartesi adet günüm. adetimi beklicem galiba her ay düşük sonuçları görmekten sıkıldım artık.
sende hiç belirti falan var mı canım?
Yok anestesisiz oldum canım sol tüpüm tikali mis o açıldıŞuan hamile canim... Bi tipik actim bakalim ordan öğreniriz... Anestezilimi oldun
Canim benim son adet tarihim 1 ağustos. Asilama 17 ağustos. Pazartesi günü hem adet tarihin hem de asilamadan sonraki 15. Gün oluyor. Benim 4-5 gun çok bel ve kasik agrim oldu ama simdi hic bisey yok maalesef. Buda beni umutsuzlastiriyorSemPatiK .!.:pazartesi erken değil mi. ben geçen ay 8inde regl olmuştum daha 15 günüm var ama göğüslerim çok acıyo başkada bi belirtim yok sende var mı belirti falan
test yapınca hbr et mutlaka
aynen bende öyle düşünüyorum olsunda bir şekilde hallolur artık. düşük riskini artırıyor diye doktorlar kesinlikle kullanmayın diyorlar ben doktoruma sormuştum bu süreçte içmemelisin demiştiEvet bi düşündüm ara tatilde yapayım diye ama beklemek istemedim tutacağı garanti değil rapor alırım okul başında artık tutsunda başka topikte okumuştum da yumurtanın büyümesini sagliyormus
bende öğretmenim canım aşılamadan sonra mı rapor alıcaksın. rutin hayatınıza devam edebilirsiniz demişti bana doktor. sadece yormamak gerekir diye biliyordum benYok cnm yemiyorum... Ada cayi ne yapiomus peki... Ben hamilelerde düşüğe yol acil diye biliorummm... Bende ogretmn okullar acilmadan olsun istedim ama nasip olmadi... Ben rapor almaya düşünüyorum... Riske atmak istemiyorum...
1 hafta alırım canım ya ben koy öğretmeniyim yol olayı var bir de riske atmak istemiyorum ilk asilama tutan çok az galiba hep bi üst kademede korkuyorum ben six ne hissediyorsunuz? ?bende öğretmenim canım aşılamadan sonra mı rapor alıcaksın. rutin hayatınıza devam edebilirsiniz demişti bana doktor. sadece yormamak gerekir diye biliyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?