Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ANLADIMMM CANIM SAOLASINNN BILGIM OLSUNDAAA

sende sağol canım. benim arkadaşım ohss olduğunda doktor gebelik şansını arttırıyor demiş. onun bir sürü 19 mm'lik yumurtası büyümüştü. doktor sayamamış bile. gerçi o hafif atlattı ama yinede çok kötü olmuştu.

selam canım. hoşgeldin. bende 15 eylülde oldum aşılamamı. benimde kasıklarımda ağrı var. özellikle çok ayakta kalınca daha çok ağrıyor. benim 2. aşılamam.

Hoşbulduk canım, ayakta yada otururken ara ara hatırlatıyor kendini, psikolojik mi acaba diye parmak uçlarımla bastırınca da daha iyi hissediyorum. bakalım ne getircek bu kasık agrıları bize kısmet

canım bende 13 eylülde aşılama oldum. kasık ağrıları bende de oluyor batma hissettim dün. umarım hayırlı olur hepimiz için

kızlar 13 eylülde aşılamam oldu o günüde sayarsak 6. gün bgn öğle yemeğinden sora böle içten içten acayip midem bulanıyo anlamadım acaba progesteronun etkisimi yada üşüttüm şimdiden belirtilerin başlaması imkansız

canım bende 13 eylülde aşılama oldum. kasık ağrıları bende de oluyor batma hissettim dün. umarım hayırlı olur hepimiz için

Birlikte güzel sonuçlar alırız inşallah canım, hiç anlam veremiyorum su kasık agrılarına hamileliğe yormuyorum cünkü cok erken daha, hadi bir kaç gün anlasa regl tarihine belki dicem :S

bana doktorum progesteronun yada krem herhangibi birşey vermedi. özellikle sordum gerek yok sana dedi. o yüzden hiç yorum yapamam canım

Arkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…