- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
ANLADIMMM CANIM SAOLASINNN BILGIM OLSUNDAAA
selam canım. hoşgeldin. bende 15 eylülde oldum aşılamamı. benimde kasıklarımda ağrı var. özellikle çok ayakta kalınca daha çok ağrıyor. benim 2. aşılamam.
Merhaba arkadaşlar;
bende sizin gibi bu ay aşılama yaptırdım. 1 . aşılamam bu. 13 eylülde yapıldı merakla bekliyorum zamanın geçmesini,
aşılama yaptırdıgım günden bu yana kasıklarımda hafif agrı sızlama gibi şeyler yasıyorum. var mı sizler de de bunu merak ediyorum.
canım bende 13 eylülde aşılama oldum. kasık ağrıları bende de oluyor batma hissettim dün. umarım hayırlı olur hepimiz için
kızlar 13 eylülde aşılamam oldu o günüde sayarsak 6. gün bgn öğle yemeğinden sora böle içten içten acayip midem bulanıyo anlamadım acaba progesteronun etkisimi yada üşüttüm şimdiden belirtilerin başlaması imkansız
Sabır sabır catlayacagim artıkYAAA ARADIM ŞİMDİ BANADA YARIN BELLİ OLCAK DEDİLER NEDEN ACABA YAAA DAHA ÇIKMAMIŞ OFFF ÇATLICAM MERAKTAN
Arkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa[/QUOTE
Hadi ya ben almadım daha aglicam artık hayırlısı canim benim de umudum yok
ben varım :)5eylül aşılama olan kimler vardı ??
tebrik ederim canım hamilesin tutmuşKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
canım tebrik ederim hamilesin çok sevindim ne güzel darısı bizlere olsunKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
MAŞALLAHHHH TOPİĞİN İLK HAMİLESİİİİİ :) KIZ İKİZ OLMASIN DEĞER GAYET İYİ..Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
Ayy inanamıyorum canım hala gerçekten mi ya oyyyy Allah im size de versin şeytanın bacağını kırdıkMAŞALLAHHHH TOPİĞİN İLK HAMİLESİİİİİ :) KIZ İKİZ OLMASIN DEĞER GAYET İYİ..
Amin canım insallah Allahım sizlerde tez zamanda en hayirlisini versincanım tebrik ederim hamilesin çok sevindim ne güzel darısı bizlere olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyy inanamıyorum canım hala gerçekten mi ya oyyyy Allah im size de versin şeytanın bacağını kırdık
Inşallah canım dualarim hep sizinle olacakcanım tebrik ederim hamilesin çok sevindim ne güzel darısı bizlere olsun
O zaman hamilesin canim 10-200 arasi gebelik tebrikler testlerin dogru çıkmışKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
Evet canim inşallah seninde böyle mutlu haberin i alırız canımO zaman hamilesin canim 10-200 arasi gebelik tebrikler testlerin dogru çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?