Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zest: 36969806 .!.:
Evet canim inşallah seninde böyle mutlu haberin i alırız canım
Bu ay malesef husran asilama tutmadi doktorum tup bebek oneriyo ama onada 5000 lairayi bulur diyo bizimde maddi durum uygun degil napicaz bilmiyorum moralim cok bozuk

Bu ay malesef husran asilama tutmadi doktorum tup bebek oneriyo ama onada 5000 lairayi bulur diyo bizimde maddi durum uygun degil napicaz bilmiyorum moralim cok bozuk
Peki adetin geldi mi canim senin devlete basvurdunuz mu inşallah kendiliğinden kalır canım

Peki adetin geldi mi canim senin devlete basvurdunuz mu inşallah kendiliğinden kalır canım
Yok adetim gelmedi 5 gunum var daha ama sonuc cok dusuk artmaz yani devlete basvirmadik canm devlette de 3 kere asilama sarti var tup bebek icin cok zaman kaybi olacak urologlar esime ameliyat diyo kadin dogumcular olmasin duzelecegi kesin degil tup bebek yapin diyo kafamizi karistirdilar iyice napicamizi sasirdik

Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
canım ilk idrar testin ne zaman pozitif çıkmaya başladı ilk kan testin negatfti sanırım onu kaçıncı gün yaptırmıştıbn ve bugün kaçıncı gün ? ayyy ne çok soru sordummmm

Benimde asilamam cumartesi yapilacak.aslinda doktorum iptal etmek istedi cok guzel gelismis 3 yumurtam var cogul gebelik olabilir ve bide bu durumun cok yan etkisi var dedi karinda sislik sanci ben yinede iptal ettirmek istemedim kabul ettim. Cunku bundan 5 ay oncede tam transferin olcaginda tiroid cikmisti iptal olmustu. heleki ikiz olursa super olur. Benim sonucumda bayrama denk geliyo hatta arife gunu hayirlisiyla tutarsa bayram tam bayram olcak bana. Arkadaslar aranizda oyle fazla yumurtasi gelisip yan etkisini yasayan varmi ?

Ayy inanamıyorum canım hala gerçekten mi ya oyyyy Allah im size de versin şeytanın bacağını kırdık
hayirli olsun canim cok sevindim :) allah anali babali buyutsun. zamani gelince oluyor iste engelleri kaldiriyor rabbim bizim de bir zamanimiz varmis. hamdolsun seninki dolmus sira bizde insaallah :)

Hayirli olsun canim. Cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin ins

Arkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa
Hayirlisi olsun canim uzne kendini ins tez vakitte kendiliginden olur vardir herseyde bi hayir

Arkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa
canım benim günaydın. Hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır. üzülmek, dertlenmek yok. sonuç ne olursa olsun moralimizi hep yüksek tutacağız

Aşılamadan sonra
9.gün 2.5
12. Gün 4.4
14.gün 7.6
Olması gereken değerlerden biraz düşüktü ama yine de bir gebelik oluşmuş diye sevindim.14.gün doktora gittim ve akşamına kanamam başladı.
Sonuc kimyasal gebelik.
Keşke test yaptirmasaydim bu kadar üzulmezdim. Gunüm bile geçmediğinden Olmadi bu ay herhalde derdim. Yani 1 gunlük bir hamilelik mutluluğu yaşadım. Umarim sizler pozitif sonuç alırsınız.

Rabbim hayırlısı nasip etsin canımmmm... Üzme sakın kendini... Seninle yola devam eden bizler hep yanındayız...

Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir

Oyyyy hayatım nasıl güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhh... Şimdi görevin bizlere dua etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…