Bu ay malesef husran asilama tutmadi doktorum tup bebek oneriyo ama onada 5000 lairayi bulur diyo bizimde maddi durum uygun degil napicaz bilmiyorum moralim cok bozukzest: 36969806 .!.:Evet canim inşallah seninde böyle mutlu haberin i alırız canım
Peki adetin geldi mi canim senin devlete basvurdunuz mu inşallah kendiliğinden kalır canımBu ay malesef husran asilama tutmadi doktorum tup bebek oneriyo ama onada 5000 lairayi bulur diyo bizimde maddi durum uygun degil napicaz bilmiyorum moralim cok bozuk
Yok adetim gelmedi 5 gunum var daha ama sonuc cok dusuk artmaz yani devlete basvirmadik canm devlette de 3 kere asilama sarti var tup bebek icin cok zaman kaybi olacak urologlar esime ameliyat diyo kadin dogumcular olmasin duzelecegi kesin degil tup bebek yapin diyo kafamizi karistirdilar iyice napicamizi sasirdikPeki adetin geldi mi canim senin devlete basvurdunuz mu inşallah kendiliğinden kalır canım
TEBRIK EDERIM ZEYYIL CIMMM ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN... SENDE MI ASILAMA ILE OLDUUU ???Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
Anaaaammmm hamilesinnnnn superrrrrrr tebriklerrrrrKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
canımm tebrik ediyorummmm çokk sevndm senn adına...... inşallah ardı ardıya gelir gzel haberler...Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
canım ilk idrar testin ne zaman pozitif çıkmaya başladı ilk kan testin negatfti sanırım onu kaçıncı gün yaptırmıştıbn ve bugün kaçıncı gün ? ayyy ne çok soru sordummmmKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
hayirli olsun canim cok sevindim :) allah anali babali buyutsun. zamani gelince oluyor iste engelleri kaldiriyor rabbim bizim de bir zamanimiz varmis. hamdolsun seninki dolmus sira bizde insaallah :)Ayy inanamıyorum canım hala gerçekten mi ya oyyyy Allah im size de versin şeytanın bacağını kırdık
Hayirlisi olsun canim uzne kendini ins tez vakitte kendiliginden olur vardir herseyde bi hayirArkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa
Hayirli olsun canim Cok sevindim senin adina ALLAH tamamina erdirsin inssKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
Hayirli olsun canim... Rabbim kucagina almaya nasip etsin inş.Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
Tebrik ederim umarım Rabbim herkese bu güzel haberi nasip ederKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
canımmm tebrik ederim. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin...Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
canım benim günaydın. Hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır. üzülmek, dertlenmek yok. sonuç ne olursa olsun moralimizi hep yüksek tutacağızArkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa
Arkadaşlar sonucu aldim malesef negatif 1.20 çıktı sonuç çok düşük yine hüsran yine hüsran cok moralim bozuldu yaaa
Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?