canım benim günaydın. Hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır. üzülmek, dertlenmek yok. sonuç ne olursa olsun moralimizi hep yüksek tutacağız
Rabbim hayırlısı nasip etsin canımmmm... Üzme sakın kendini... Seninle yola devam eden bizler hep yanındayız...
saol canım üzülmemeye calışıcaz artık hayırlısı allahtan bana ve isteyenlere tez zamanda evlat kokusu duyursun rabbim..
Aşılamadan sonra
9.gün 2.5
12. Gün 4.4
14.gün 7.6
Olması gereken değerlerden biraz düşüktü ama yine de bir gebelik oluşmuş diye sevindim.14.gün doktora gittim ve akşamına kanamam başladı.
Sonuc kimyasal gebelik.
Keşke test yaptirmasaydim bu kadar üzulmezdim. Gunüm bile geçmediğinden Olmadi bu ay herhalde derdim. Yani 1 gunlük bir hamilelik mutluluğu yaşadım. Umarim sizler pozitif sonuç alırsınız.
ayyy zeyyil çok mutlu oldum senin adına çok ama çokkkk inş bizde güzel haberi alırızKızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
ben yeniyim canım 5 eylül 2. aşılamam veee hamileyimmmmmmmmmtablodaki durumunda değişiklik olan canlarım ciğerlerim bana bildirin lütfeeeen...
benim 5eylül 2. aşılama son adet tarihim 21.08.2014 vee hamileyimmmmmmmmtablodaki durumunda değişiklik olan canlarım ciğerlerim bana bildirin lütfeeeen...
rabbim kucağına almayı nasip etsin melikecim,ben yeniyim canım 5 eylül 2. aşılamam veee hamileyimmmmmmmmm
benim 5eylül 2. aşılama son adet tarihim 21.08.2014 vee hamileyimmmmmmmm
tablodaki durumunda değişiklik olan canlarım ciğerlerim bana bildirin lütfeeeen...
senin adınada çok sevindim rica etsem öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi benim yarın bi hafta olucak aşılamadan sonra sadece adet olucakmışım gibi belim ağrıyo ??ben yeniyim canım 5 eylül 2. aşılamam veee hamileyimmmmmmmmm
benim 5eylül 2. aşılama son adet tarihim 21.08.2014 vee hamileyimmmmmmmm
hayırlısı olsun inşallah canımmbenimde son adet tarihim 12 Eylül... İlk aşılamam olacak... 4.klomenimi az önce içtim... Aşılama tarihi şuan belli değil
canım öğretmensin sanırım müdürden izin alman gerekmez ki sevk hakkın var senn rapora bile gerek yok o gün hastaneye gidicem de müdüre sonrada oradan reçete falan gibi bir kağıt götür yeterli yasal hakkın bu senn izin vermeme gibi lüksü yok.umarım sonucun çok iyi olur bende öğretmenim o yüzden biliyorumslm arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 4-5 tane yumurta oluşmuş boyutlarıda çok güzel dedi. yarın gece 11 de ovitrelle iğne yaptırcam pazartesi 8,30 da da aşılama olucam ama pazartesi dersim var müdürümde izin vermez daha yeni geldim okula acaba gittiğim hastanenin aciline durumu anlatsam verirler mi ki? ayriyetten progestan ve estrofem verdi ikiside sabah akşam kullancam ama progestan vajinadan fitil gibi olcakmış... yarın başlıyorum ilaçlara umarım sonuç güzel olur....
canım benim çarşamba günü dersim yok oyüzden pazartesi salı rapor alırsam perşembeye kadar evde dinlenirim dye düşünüyorum..zaten bu aralar canım çok sıkkın okuldan bi arkadaşımız vefat etti okula gidesim yok moralim bozuk üstüne birde aşılama olayı çıknca rapor alayım dedim...canım öğretmensin sanırım müdürden izin alman gerekmez ki sevk hakkın var senn rapora bile gerek yok o gün hastaneye gidicem de müdüre sonrada oradan reçete falan gibi bir kağıt götür yeterli yasal hakkın bu senn izin vermeme gibi lüksü yok.umarım sonucun çok iyi olur bende öğretmenim o yüzden biliyorum
o zaman aşılama yaptırdığın doktorda verir raporu canım yada dediğin gibi acilden alırsıncanım benim çarşamba günü dersim yok oyüzden pazartesi salı rapor alırsam perşembeye kadar evde dinlenirim dye düşünüyorum..zaten bu aralar canım çok sıkkın okuldan bi arkadaşımız vefat etti okula gidesim yok moralim bozuk üstüne birde aşılama olayı çıknca rapor alayım dedim...
peki acilden pazar gece 12 yi geçince alırsam pazartesi ve salıyı mı kapsıyorduo zaman aşılama yaptırdığın doktorda verir raporu canım yada dediğin gibi acilden alırsın
onu tam bilmiyorum canım ben yaapeki acilden pazar gece 12 yi geçince alırsam pazartesi ve salıyı mı kapsıyordu
Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir
Üzülme canım Allah hayırlısını versin zamanı gelmemiş demek kiBu ay malesef husran asilama tutmadi doktorum tup bebek oneriyo ama onada 5000 lairayi bulur diyo bizimde maddi durum uygun degil napicaz bilmiyorum moralim cok bozuk
amiiiiiiiiiiiinn inşallah canım...Allah isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tatdırsınrabbim kucağına almayı nasip etsin melikecim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?