Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim günaydın. Hayırlısı olsun vardır bunda da bi hayır. üzülmek, dertlenmek yok. sonuç ne olursa olsun moralimizi hep yüksek tutacağız

saol canım zaten üzülmekten başka bişey gelmiyo elimizden ama yılmak yok yola devam demekki çekecek kahrımız bitmemiş daha güzel günler görmek ümidiyle..

senin durumunda ayrı bi zor canım allah yardımcın olsun önce sevınıp sonra üzülmekte daha kötü rabbim hayırlısını versin bende olumsuz sonuc aldım o kadar umutlanmama rağmen ama ayarlayan rabbim dua edicez birbirimize inş.

slm arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 4-5 tane yumurta oluşmuş boyutlarıda çok güzel dedi. yarın gece 11 de ovitrelle iğne yaptırcam pazartesi 8,30 da da aşılama olucam ama pazartesi dersim var müdürümde izin vermez daha yeni geldim okula acaba gittiğim hastanenin aciline durumu anlatsam verirler mi ki? ayriyetten progestan ve estrofem verdi ikiside sabah akşam kullancam ama progestan vajinadan fitil gibi olcakmış... yarın başlıyorum ilaçlara umarım sonuç güzel olur....

tablodaki durumunda değişiklik olan canlarım ciğerlerim bana bildirin lütfeeeen...

tablodaki durumunda değişiklik olan canlarım ciğerlerim bana bildirin lütfeeeen...
ben yeniyim canım 5 eylül 2. aşılamam veee hamileyimmmmmmmmm
benim 5eylül 2. aşılama son adet tarihim 21.08.2014 vee hamileyimmmmmmmm

ben yeniyim canım 5 eylül 2. aşılamam veee hamileyimmmmmmmmm

benim 5eylül 2. aşılama son adet tarihim 21.08.2014 vee hamileyimmmmmmmm
senin adınada çok sevindim rica etsem öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi benim yarın bi hafta olucak aşılamadan sonra sadece adet olucakmışım gibi belim ağrıyo ??

benimde son adet tarihim 12 Eylül... İlk aşılamam olacak... 4.klomenimi az önce içtim... Aşılama tarihi şuan belli değil

canım öğretmensin sanırım müdürden izin alman gerekmez ki sevk hakkın var senn rapora bile gerek yok o gün hastaneye gidicem de müdüre sonrada oradan reçete falan gibi bir kağıt götür yeterli yasal hakkın bu senn izin vermeme gibi lüksü yok.umarım sonucun çok iyi olur bende öğretmenim o yüzden biliyorum

canım benim çarşamba günü dersim yok oyüzden pazartesi salı rapor alırsam perşembeye kadar evde dinlenirim dye düşünüyorum..zaten bu aralar canım çok sıkkın okuldan bi arkadaşımız vefat etti okula gidesim yok moralim bozuk üstüne birde aşılama olayı çıknca rapor alayım dedim...

o zaman aşılama yaptırdığın doktorda verir raporu canım yada dediğin gibi acilden alırsın

Hamile kalan bayanlar sonuç bekleyen bizler için hamilelik belirtilerinizi yazar misin? Neler yasadiniz? Gerçi bunyeden bünyeye değişiklik gösterir ama belki bize umut olursunuz

Kızlar 129.49 çıktı sonuç nedir

Canım süper. Umut oldun bize de. Inşallah sağlıcakla gelir yavrun. Belirtin var mıydı ve kaçıncı aşılamandi??
Bu ay malesef husran asilama tutmadi doktorum tup bebek oneriyo ama onada 5000 lairayi bulur diyo bizimde maddi durum uygun degil napicaz bilmiyorum moralim cok bozuk
Üzülme canım Allah hayırlısını versin zamanı gelmemiş demek ki

Benim de olmadı bu ay. Sabah test yaptım hiçbirşey çıkmadı maalesef. Eşim çok güzel söyledi beni teselliye "bahar gelmeden çiçek açmaz" dedi. Gerçekten zamanımız gelmezse herşey boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…