tabiki anlatayım canımmm ara ara bi kasık ağrım oluyodu karnım şişmişti kabız olmuştum göğüslerim şişmiş hassaslaşmıştı vede ben ilk bir hafta içinde 3=4 defa ayağım kaydı düşme tehlikesi geçirdimsenin adınada çok sevindim rica etsem öğrenmeden önceki belirtilerin nelerdi benim yarın bi hafta olucak aşılamadan sonra sadece adet olucakmışım gibi belim ağrıyo ??
Canim benim en çok belirtim sık idrara çıkmak oldu kasik batması hala devam ediyor ve adet olcakmisim gibi ağrım var hala ve cok korkuyorum böyle oldu mu ama galiba normalmis pzts bi daha kan vericem değerin yukselip yukselmedigine bakacaklarayyy zeyyil çok mutlu oldum senin adına çok ama çokkkk inş bizde güzel haberi alırız
bişey sorucam sana test günün yaklaştıkça belirti varmıydı anlatsana biraz
Ayyy canim benim yaaa insallhhh duruyordur simsiki tutunmustur bebegin sana. Son kisimlarinda gozlerim dolu dolu oldu. Rabbim yuzunuzu guldursun insallah saglikli bir gebelik olur da yavrunu kucagina alip buyutursun.Kizlar bende 3 eylulde 3 .asilamami oldum test gunu testimi yaptirmadim butun kasik bel agrim coktu adet gelcek dedim heralde gitmedim bekleyeyim adet gunnu gecsin dedim cunku o kadar negatif gormustum ki gitmeye cesaret edemedim dedim iki gun daha imutla yasayayim dedim nadil olsa bu da tutmadi dedim bu arada tedt gunumde idrar testi yaptim biraz yuaf cikti ama cok az isiga tutunca hafif bi cizgi goruluyodu esim defi yok sen oyle goruyosun dedi sora adet gunum tam benden pembe akinti geldi az bisey bekledim ogleye kadar bisey gelmedi dr u aradim test yaptir dedi ama yine dedim drlar hep oyle diyolar die dedim bugunde bekliyeyim olmazsa yarin yapatiririm dedim yerlesmeyse gecer nasil olsa dedim. Gitmedim ikinci gin oldu lekem artti kirmiziya dondu dedim adet oluyorum ikindiye kadar devam etti yine oyle ama hep adetlerim boyle baslardi hep negatif oldugu icin umursamadim aksam uzeri kanamam cogaldi be ayaga kalktigim zaman rahmim yere dusecek gibi agrim oldu sancidan duramadim kasogim sanciyo sadece geldim ayaklarimi kaldirdim duvara vuruyom sancidan karnimi sikiyom agri gecsin die adet sancisi diyom ama bende hic olmax sanci heralde ilaclar yapti diyorum esim istrn geldi kapiyi surunurek acacam nerdeysr noldu dedi boyle dedim korktu oda bisey olmasin kotu dedi yuru acile gidelim dedi ben iki bicuk yillik evliyim daha cocuk trdavisi disinda hastaneye gitmis degilim nu arada canim taze deyil pek agri yi onemsemem ama dedim icimden ya bisey varsa dedirtti sanki biri bana o yuzden gittim giyindim sanci hafifledi gittk dr dedi kan yapalim ona gore bi sey yapariz dedi ben yok bisey dedim siz bana. İlac verin agrim cok dedim yok dedi kan yapildi bi saat sora testi gprdum kafamdan kaynar sular dokuldu Hamileymisimmmmm meger 16.52 sonuc ve saki sakir kan gidiyp benden dr dedi cocuk var dusuk tehliken var dedi bi ilac yazdi bu al dedi ozel doktorumu aradim oda demis doktorun verdigi ilaci kullanin yarin yanima gelin drmis kizlar nplur hepinizden dua bekliyorum Alallah rizasi icin iki bucuuk yildir bu gunu bekledim ve guzel sonucu buruk aldim ve hala kanamam devam ediyo sabaha kadar yatamadim adlinda haberi aldim oyle sevindimki cok sukur rabbim oldugunu bildimvya dedim ben pco var esimde morfoloji ve hiz sorunu vardi hic gebelik olmamisti drlar tup yaptirin dedi ve bu asi oyle bi tesaduf oldu ki inanamazsiniz tutacagi varmis demekki rabbim kismet etmis esime dedim cok sukur bi cocugum oldu bizi birakip gitsede cennetin kapisinin pnundeki agacta bizi bekleyecek annemi babami al Allahim cennetime die yalvaracak bi evladimiz oldu dedim esim o kadar sevin di ki anlayamam sevincten ne yapacagini sasirdi ama cok korkuyprim kizlar nolur dua edin benim icin 9 gibi doktoruma gidecegim ins bebegin duruyo der :--(
rabbim bebeğini saana bağışlasın canım..sağlıklı uzun ömürlü bir evladın olur inşKizlar bende 3 eylulde 3 .asilamami oldum test gunu testimi yaptirmadim butun kasik bel agrim coktu adet gelcek dedim heralde gitmedim bekleyeyim adet gunnu gecsin dedim cunku o kadar negatif gormustum ki gitmeye cesaret edemedim dedim iki gun daha imutla yasayayim dedim nadil olsa bu da tutmadi dedim bu arada tedt gunumde idrar testi yaptim biraz yuaf cikti ama cok az isiga tutunca hafif bi cizgi goruluyodu esim defi yok sen oyle goruyosun dedi sora adet gunum tam benden pembe akinti geldi az bisey bekledim ogleye kadar bisey gelmedi dr u aradim test yaptir dedi ama yine dedim drlar hep oyle diyolar die dedim bugunde bekliyeyim olmazsa yarin yapatiririm dedim yerlesmeyse gecer nasil olsa dedim. Gitmedim ikinci gin oldu lekem artti kirmiziya dondu dedim adet oluyorum ikindiye kadar devam etti yine oyle ama hep adetlerim boyle baslardi hep negatif oldugu icin umursamadim aksam uzeri kanamam cogaldi be ayaga kalktigim zaman rahmim yere dusecek gibi agrim oldu sancidan duramadim kasogim sanciyo sadece geldim ayaklarimi kaldirdim duvara vuruyom sancidan karnimi sikiyom agri gecsin die adet sancisi diyom ama bende hic olmax sanci heralde ilaclar yapti diyorum esim istrn geldi kapiyi surunurek acacam nerdeysr noldu dedi boyle dedim korktu oda bisey olmasin kotu dedi yuru acile gidelim dedi ben iki bicuk yillik evliyim daha cocuk trdavisi disinda hastaneye gitmis degilim nu arada canim taze deyil pek agri yi onemsemem ama dedim icimden ya bisey varsa dedirtti sanki biri bana o yuzden gittim giyindim sanci hafifledi gittk dr dedi kan yapalim ona gore bi sey yapariz dedi ben yok bisey dedim siz bana. İlac verin agrim cok dedim yok dedi kan yapildi bi saat sora testi gprdum kafamdan kaynar sular dokuldu Hamileymisimmmmm meger 16.52 sonuc ve saki sakir kan gidiyp benden dr dedi cocuk var dusuk tehliken var dedi bi ilac yazdi bu al dedi ozel doktorumu aradim oda demis doktorun verdigi ilaci kullanin yarin yanima gelin drmis kizlar nplur hepinizden dua bekliyorum Alallah rizasi icin iki bucuuk yildir bu gunu bekledim ve guzel sonucu buruk aldim ve hala kanamam devam ediyo sabaha kadar yatamadim adlinda haberi aldim oyle sevindimki cok sukur rabbim oldugunu bildimvya dedim ben pco var esimde morfoloji ve hiz sorunu vardi hic gebelik olmamisti drlar tup yaptirin dedi ve bu asi oyle bi tesaduf oldu ki inanamazsiniz tutacagi varmis demekki rabbim kismet etmis esime dedim cok sukur bi cocugum oldu bizi birakip gitsede cennetin kapisinin pnundeki agacta bizi bekleyecek annemi babami al Allahim cennetime die yalvaracak bi evladimiz oldu dedim esim o kadar sevin di ki anlayamam sevincten ne yapacagini sasirdi ama cok korkuyprim kizlar nolur dua edin benim icin 9 gibi doktoruma gidecegim ins bebegin duruyo der :--(
Kizlar bende 3 eylulde 3 .asilamami oldum test gunu testimi yaptirmadim butun kasik bel agrim coktu adet gelcek dedim heralde gitmedim bekleyeyim adet gunnu gecsin dedim cunku o kadar negatif gormustum ki gitmeye cesaret edemedim dedim iki gun daha imutla yasayayim dedim nadil olsa bu da tutmadi dedim bu arada tedt gunumde idrar testi yaptim biraz yuaf cikti ama cok az isiga tutunca hafif bi cizgi goruluyodu esim defi yok sen oyle goruyosun dedi sora adet gunum tam benden pembe akinti geldi az bisey bekledim ogleye kadar bisey gelmedi dr u aradim test yaptir dedi ama yine dedim drlar hep oyle diyolar die dedim bugunde bekliyeyim olmazsa yarin yapatiririm dedim yerlesmeyse gecer nasil olsa dedim. Gitmedim ikinci gin oldu lekem artti kirmiziya dondu dedim adet oluyorum ikindiye kadar devam etti yine oyle ama hep adetlerim boyle baslardi hep negatif oldugu icin umursamadim aksam uzeri kanamam cogaldi be ayaga kalktigim zaman rahmim yere dusecek gibi agrim oldu sancidan duramadim kasogim sanciyo sadece geldim ayaklarimi kaldirdim duvara vuruyom sancidan karnimi sikiyom agri gecsin die adet sancisi diyom ama bende hic olmax sanci heralde ilaclar yapti diyorum esim istrn geldi kapiyi surunurek acacam nerdeysr noldu dedi boyle dedim korktu oda bisey olmasin kotu dedi yuru acile gidelim dedi ben iki bicuk yillik evliyim daha cocuk trdavisi disinda hastaneye gitmis degilim nu arada canim taze deyil pek agri yi onemsemem ama dedim icimden ya bisey varsa dedirtti sanki biri bana o yuzden gittim giyindim sanci hafifledi gittk dr dedi kan yapalim ona gore bi sey yapariz dedi ben yok bisey dedim siz bana. İlac verin agrim cok dedim yok dedi kan yapildi bi saat sora testi gprdum kafamdan kaynar sular dokuldu Hamileymisimmmmm meger 16.52 sonuc ve saki sakir kan gidiyp benden dr dedi cocuk var dusuk tehliken var dedi bi ilac yazdi bu al dedi ozel doktorumu aradim oda demis doktorun verdigi ilaci kullanin yarin yanima gelin drmis kizlar nplur hepinizden dua bekliyorum Alallah rizasi icin iki bucuuk yildir bu gunu bekledim ve guzel sonucu buruk aldim ve hala kanamam devam ediyo sabaha kadar yatamadim adlinda haberi aldim oyle sevindimki cok sukur rabbim oldugunu bildimvya dedim ben pco var esimde morfoloji ve hiz sorunu vardi hic gebelik olmamisti drlar tup yaptirin dedi ve bu asi oyle bi tesaduf oldu ki inanamazsiniz tutacagi varmis demekki rabbim kismet etmis esime dedim cok sukur bi cocugum oldu bizi birakip gitsede cennetin kapisinin pnundeki agacta bizi bekleyecek annemi babami al Allahim cennetime die yalvaracak bi evladimiz oldu dedim esim o kadar sevin di ki anlayamam sevincten ne yapacagini sasirdi ama cok korkuyprim kizlar nolur dua edin benim icin 9 gibi doktoruma gidecegim ins bebegin duruyo der :--(
Allahımm çok güzel bi haber inş duruyodur sen dikkat et canım kendine Allah yar ve yardımcın olsun sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn)Kizlar bende 3 eylulde 3 .asilamami oldum test gunu testimi yaptirmadim butun kasik bel agrim coktu adet gelcek dedim heralde gitmedim bekleyeyim adet gunnu gecsin dedim cunku o kadar negatif gormustum ki gitmeye cesaret edemedim dedim iki gun daha imutla yasayayim dedim nadil olsa bu da tutmadi dedim bu arada tedt gunumde idrar testi yaptim biraz yuaf cikti ama cok az isiga tutunca hafif bi cizgi goruluyodu esim defi yok sen oyle goruyosun dedi sora adet gunum tam benden pembe akinti geldi az bisey bekledim ogleye kadar bisey gelmedi dr u aradim test yaptir dedi ama yine dedim drlar hep oyle diyolar die dedim bugunde bekliyeyim olmazsa yarin yapatiririm dedim yerlesmeyse gecer nasil olsa dedim. Gitmedim ikinci gin oldu lekem artti kirmiziya dondu dedim adet oluyorum ikindiye kadar devam etti yine oyle ama hep adetlerim boyle baslardi hep negatif oldugu icin umursamadim aksam uzeri kanamam cogaldi be ayaga kalktigim zaman rahmim yere dusecek gibi agrim oldu sancidan duramadim kasogim sanciyo sadece geldim ayaklarimi kaldirdim duvara vuruyom sancidan karnimi sikiyom agri gecsin die adet sancisi diyom ama bende hic olmax sanci heralde ilaclar yapti diyorum esim istrn geldi kapiyi surunurek acacam nerdeysr noldu dedi boyle dedim korktu oda bisey olmasin kotu dedi yuru acile gidelim dedi ben iki bicuk yillik evliyim daha cocuk trdavisi disinda hastaneye gitmis degilim nu arada canim taze deyil pek agri yi onemsemem ama dedim icimden ya bisey varsa dedirtti sanki biri bana o yuzden gittim giyindim sanci hafifledi gittk dr dedi kan yapalim ona gore bi sey yapariz dedi ben yok bisey dedim siz bana. İlac verin agrim cok dedim yok dedi kan yapildi bi saat sora testi gprdum kafamdan kaynar sular dokuldu Hamileymisimmmmm meger 16.52 sonuc ve saki sakir kan gidiyp benden dr dedi cocuk var dusuk tehliken var dedi bi ilac yazdi bu al dedi ozel doktorumu aradim oda demis doktorun verdigi ilaci kullanin yarin yanima gelin drmis kizlar nplur hepinizden dua bekliyorum Alallah rizasi icin iki bucuuk yildir bu gunu bekledim ve guzel sonucu buruk aldim ve hala kanamam devam ediyo sabaha kadar yatamadim adlinda haberi aldim oyle sevindimki cok sukur rabbim oldugunu bildimvya dedim ben pco var esimde morfoloji ve hiz sorunu vardi hic gebelik olmamisti drlar tup yaptirin dedi ve bu asi oyle bi tesaduf oldu ki inanamazsiniz tutacagi varmis demekki rabbim kismet etmis esime dedim cok sukur bi cocugum oldu bizi birakip gitsede cennetin kapisinin pnundeki agacta bizi bekleyecek annemi babami al Allahim cennetime die yalvaracak bi evladimiz oldu dedim esim o kadar sevin di ki anlayamam sevincten ne yapacagini sasirdi ama cok korkuyprim kizlar nolur dua edin benim icin 9 gibi doktoruma gidecegim ins bebegin duruyo der :--(
Allahım inşallah düşmez sımsıkı tutunur sana canımmSagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim test yaptirdik 16 .27 cikti dun aksam yaptirdigimda 16.52 cikmisti 25 sayi dusmus dr dedi degerin dusmus dusuk oluyo dedi ama yinede igne filan verdi bunlari yaptir sali tekrar bi test yap dedi eger yukselme varsa tutmustur dedi eger deger duserse dusuk olmus oluyo ins bisey olmaz. Ama dr hic umut vermedi dusuk oluyo dedi dualarinizi bekliyorum ins oldugu gibi mucizem simdide bi mucize olur ins tutunur sim siki
Ahh bitanem benimde oyle olmustu dusmustu ama insallah seninki dusmez kimyasal gebelige giruyo buda benimde bu kadar azdi 26 idi herseyde bi hayir wardir bak demekki olabiliyomus hayatimSagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim test yaptirdik 16 .27 cikti dun aksam yaptirdigimda 16.52 cikmisti 25 sayi dusmus dr dedi degerin dusmus dusuk oluyo dedi ama yinede igne filan verdi bunlari yaptir sali tekrar bi test yap dedi eger yukselme varsa tutmustur dedi eger deger duserse dusuk olmus oluyo ins bisey olmaz. Ama dr hic umut vermedi dusuk oluyo dedi dualarinizi bekliyorum ins oldugu gibi mucizem simdide bi mucize olur ins tutunur sim siki
Sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim test yaptirdik 16 .27 cikti dun aksam yaptirdigimda 16.52 cikmisti 25 sayi dusmus dr dedi degerin dusmus dusuk oluyo dedi ama yinede igne filan verdi bunlari yaptir sali tekrar bi test yap dedi eger yukselme varsa tutmustur dedi eger deger duserse dusuk olmus oluyo ins bisey olmaz. Ama dr hic umut vermedi dusuk oluyo dedi dualarinizi bekliyorum ins oldugu gibi mucizem simdide bi mucize olur ins tutunur sim siki
Evet cok sukur oldugunu bilmekte guzel senin degerin ilk kacti cnm kanama olduktan sora kac cikti kanamadan sonra degerin dusmusmuydu seninkiAhh bitanem benimde oyle olmustu dusmustu ama insallah seninki dusmez kimyasal gebelige giruyo buda benimde bu kadar azdi 26 idi herseyde bi hayir wardir bak demekki olabiliyomus hayatim
Insallah tutunur annecigine birakmaz seni bebisin seker. Ama sen moralini yuksek tut ve dinlen.uzanSagolun arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tsk ederim test yaptirdik 16 .27 cikti dun aksam yaptirdigimda 16.52 cikmisti 25 sayi dusmus dr dedi degerin dusmus dusuk oluyo dedi ama yinede igne filan verdi bunlari yaptir sali tekrar bi test yap dedi eger yukselme varsa tutmustur dedi eger deger duserse dusuk olmus oluyo ins bisey olmaz. Ama dr hic umut vermedi dusuk oluyo dedi dualarinizi bekliyorum ins oldugu gibi mucizem simdide bi mucize olur ins tutunur sim siki
Canim kanamam baya geliyodu icinde bi parca dustu simdi et gibi findik kadar dustu heralde dun ogrendik bugun kaybettik ne zor biseymis cok sukur yine oldugunu bildim ya bi bebegim oldu ama diyer dunyada yanimda deyil hic olmasa ne yapardim hamd olsun bunada sukur bin kereInsallah tutunur annecigine birakmaz seni bebisin seker. Ama sen moralini yuksek tut ve dinlen.uzan
Cani
Canim kanamam baya geliyodu icinde bi parca dustu simdi et gibi findik kadar dustu heralde dun ogrendik bugun kaybettik ne zor biseymis cok sukur yine oldugunu bildim ya bi bebegim oldu ama diyer dunyada yanimda deyil hic olmasa ne yapardim hamd olsun bunada sukur bin kere
Hayirlisi olsun canim. Benim de bi kimyasa bebisim var :) uzulmeyelim ki bebeklwrimiz bize kosarak gelsinler. Mutlu bebekler mutlu annelere gelir de mi :) insallah bir dahaki ay olacak. Yurekten inan bunaCani
Canim kanamam baya geliyodu icinde bi parca dustu simdi et gibi findik kadar dustu heralde dun ogrendik bugun kaybettik ne zor biseymis cok sukur yine oldugunu bildim ya bi bebegim oldu ama diyer dunyada yanimda deyil hic olmasa ne yapardim hamd olsun bunada sukur bin kere
Sagol canim inss bunada sukur oldugunu bildik ya hic olmayacak saniyodum cok sukur bi bebisimiz oldu diyer dunyada olsada oradada lazim bitane asil evlat hayirli evlat ahiret gunu bize sefaatci olacak evlattir bimlerce sukur simdi bi ruya gorup uyandim ruyamda kalabaligiz amcamlar bizim aile var dofra acili sofradada kelle var pismis koyun kellesi oradada alti yaslarinda bi erkek cocuk var ama sanki hic kimse onu tanimiyo sahip cikmiyo bi ben taniyormusum sanki bi kenarda sesizce duruyo kimse gormuyo onu gelip boynuma sariliyo sessizce sora uyandim bebisim benimlemi aceba daha yoksa vedami etti ilk defa boyle tuaf bi ruya gordum anlami guzel baktim ins birakmamistir bizi hayirlisi cok sukur rabbimin bi bildigi vardir vermiyosada bizim bilmedigimizi goren bilen tek o cunku o yuzden icim rahat vermeyen rabbim cunku cok sukur canim rabbim sanada tum olmayanlarada tez vakitte hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasib etsin insHayirlisi olsun canim. Benim de bi kimyasa bebisim var :) uzulmeyelim ki bebeklwrimiz bize kosarak gelsinler. Mutlu bebekler mutlu annelere gelir de mi :) insallah bir dahaki ay olacak. Yurekten inan buna
Ruyan hayrolsun insallah canim. Bebegin tutunacak sana ama bak cok kafaya takma. Rahatlamaya calis.Sagol canim inss bunada sukur oldugunu bildik ya hic olmayacak saniyodum cok sukur bi bebisimiz oldu diyer dunyada olsada oradada lazim bitane asil evlat hayirli evlat ahiret gunu bize sefaatci olacak evlattir bimlerce sukur simdi bi ruya gorup uyandim ruyamda kalabaligiz amcamlar bizim aile var dofra acili sofradada kelle var pismis koyun kellesi oradada alti yaslarinda bi erkek cocuk var ama sanki hic kimse onu tanimiyo sahip cikmiyo bi ben taniyormusum sanki bi kenarda sesizce duruyo kimse gormuyo onu gelip boynuma sariliyo sessizce sora uyandim bebisim benimlemi aceba daha yoksa vedami etti ilk defa boyle tuaf bi ruya gordum anlami guzel baktim ins birakmamistir bizi hayirlisi cok sukur rabbimin bi bildigi vardir vermiyosada bizim bilmedigimizi goren bilen tek o cunku o yuzden icim rahat vermeyen rabbim cunku cok sukur canim rabbim sanada tum olmayanlarada tez vakitte hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasib etsin ins
Amin canim seni cok iyi anliyorum senin dediklerini hergun yasiyorum cevremde 10 arkadasim vardi tanisdigimizda hic birinin yoktu onlarin bazilarida uc bes ay normal tedavi sonunda hepsinin oldu bi benim yok ortama giriyoruz karnini seviyo aay ben nazlanmayi severim diyo kimisi kocasina bebek gibi nazlaniyo oraya gidiyoruz ben hizmet ediyorum yani anlayacagin kendini bilmeyen insan cok canim esime dedim ben bi gun hamile olursam cocugu olmayan birine Allah sanada bu duyguyu tatdirsin cok guzel bi duygu demiycem dedim cok acitiyo insani bide hastaneye gidince karnini ortaya cikaranmi dersin karnini sevenmi ne hayasizlik baktip bi kadin 35 yaslarinda cocugu olmuyo heralde doktor kapisinda oturuyo boynu bukuk onlar a bakiyo benim icim yandi o kadini gorunce bu tarz konulara cok dikkat edelim eyer bi gun hamile olursak ins benim bu bebegim kafersizdi aslinda asiyi yaptirdik ikinci gunu esim isten geldi konusuyoruz dedim herkezin oldu biz tuaf kaliyoruz bi ortama girince dedim abiside bizden 15 ay sora evlendi kaynanamgile cok iyiydim o kizi almadan dusman oldular bana biz kendimiz evlendik hic bi sekilde yardim filan da etmediler neyse esime dedim bi yonden sans liyiz yine abingilinde olmadi ins beraber olur dedim hekezin oldu ama onlar fazla onemli deyil eyer abinin de olsaydi annenler beni daha cok ezerdi dedim esim yuzume bakti dedibugun abim aradi dedi esi hamileymis 10 haftalik dedi sana demiyecektim uzelme die dedi boyle konusu acilinca solemek istedim dedi kafamdan kaynar sular bosaldi sanki esimdede sorun var biliyo aiesi utanmadan abisi diomus bizim hayirli biseyimiz olacak bayramda memlekete gelirseniz fatma kptu olur dedik simdi soleyelim dedik demis esimde hemen demis zaten ben fatmayi getirmeyi dusunmuyorum oraya demis annesigilde kalacak ben gelip gidecegim demos ben bunu ogrendim agla agla oldum esimden ucuk ciktiguni gormedim daha sabah kalkti dudaginda ucuk olmus uzuntuden hep dua ettim rabbim ne olur bizimde yuzumuzu guldir dedim dedim esime deki fatma hamile duuk riski var gelemiyoz de bayrama dededim yetet ki senin cocugun olmus desinler dedimRuyan hayrolsun insallah canim. Bebegin tutunacak sana ama bak cok kafaya takma. Rahatlamaya calis.
Hos rahat olmaya calissak da olamiyoruz ya... bebek sahibi arkadaslar her firsatta en aciyarak bakan suratlarini takip "Ayy canimm Allah sana da versin" dedikce biz kendimizi rahat hissedermiyiz hic. Bir de iyi birsey soylemisler gibi onlari takdir etmemizi bekliyorlar... zannediyorlar ki bebek sahibi olmak onlarin marifeti. Halbuki Allah verirr Allah alir...
Amannn canim ben de dun arkadas oturmasina gittim de canim sikildi. Kimseye anlatamadim buraya patladim iste.
Rabbim bizi elaleme mahcup etme bizim boynumuzu bukme... amiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?