Yani anlayacagin gunlerim aglamakli gecti esimle tartistik sen bos ver uzelme dio elinde deyil insanin esim hep derdi abimden once evlendim cocugum olursa uzulur kendinin olsun once derdi ben cocuk yapmam derdi sanki dilegi gercek olmus onlarin olduktan sora bizimkisi oldu ama dusuk oldu buyuk ihtimal ins bebisim duruyodur ama yine seviniyorumesimin cocugu olmuyoc diyolardi oldu cok sukur dun arattim sole dedim senin oldugunu bilsinler dedim dusukte olsa esim bu yukten kurtuldu cok sukur benim ustume cok geldikleri icin esim ailesine sorun bendede var demis zorda koymamak icin beni cok kizdim neden soledin die bilsinler dedi ama cok merak ediyodu ezik gibi hissediyodu kendini abiside arayip cocugumuz olacak deyince daha bi kotu oldu rabbim ins bu olmasa bile tez vakitte nasib etsin esimi baba yapsin bir an once onun icin cok uzuluyomRuyan hayrolsun insallah canim. Bebegin tutunacak sana ama bak cok kafaya takma. Rahatlamaya calis.
Hos rahat olmaya calissak da olamiyoruz ya... bebek sahibi arkadaslar her firsatta en aciyarak bakan suratlarini takip "Ayy canimm Allah sana da versin" dedikce biz kendimizi rahat hissedermiyiz hic. Bir de iyi birsey soylemisler gibi onlari takdir etmemizi bekliyorlar... zannediyorlar ki bebek sahibi olmak onlarin marifeti. Halbuki Allah verirr Allah alir...
Amannn canim ben de dun arkadas oturmasina gittim de canim sikildi. Kimseye anlatamadim buraya patladim iste.
Rabbim bizi elaleme mahcup etme bizim boynumuzu bukme... amiiiiinnnn
gerçekten bulup kaybetmek te zor canım rabbim tez zamanda verir sennde dediğin gibi olabileceğini görmüş oldunuz bu da bir teselliYani anlayacagin gunlerim aglamakli gecti esimle tartistik sen bos ver uzelme dio elinde deyil insanin esim hep derdi abimden once evlendim cocugum olursa uzulur kendinin olsun once derdi ben cocuk yapmam derdi sanki dilegi gercek olmus onlarin olduktan sora bizimkisi oldu ama dusuk oldu buyuk ihtimal ins bebisim duruyodur ama yine seviniyorumesimin cocugu olmuyoc diyolardi oldu cok sukur dun arattim sole dedim senin oldugunu bilsinler dedim dusukte olsa esim bu yukten kurtuldu cok sukur benim ustume cok geldikleri icin esim ailesine sorun bendede var demis zorda koymamak icin beni cok kizdim neden soledin die bilsinler dedi ama cok merak ediyodu ezik gibi hissediyodu kendini abiside arayip cocugumuz olacak deyince daha bi kotu oldu rabbim ins bu olmasa bile tez vakitte nasib etsin esimi baba yapsin bir an once onun icin cok uzuluyom
Saol canim ins tum isteyenlere verir bi an once rabbimgerçekten bulup kaybetmek te zor canım rabbim tez zamanda verir sennde dediğin gibi olabileceğini görmüş oldunuz bu da bir teselli
amin canım bu çok büyük bir boşluk bir an önce dolar inşallahSaol canim ins tum isteyenlere verir bi an once rabbim
Saol canim hayirlisi artik cok kotu oldum sancilardanyftmy canım ben 3 kez kimyasal gebelik yaşadım seni çok iyi anlıyorum kendini boşa yorma sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun...
19du ilk ogrendigimde 3gun snra gek dedi dr yukselirse saglikli demisti 3gun gecti 26olmus duzgun yukselme yoktu 3gun daha gecti kanamam basladi kanamadan snra degerim dustu dusuk yaptimEvet cok sukur oldugunu bilmekte guzel senin degerin ilk kacti cnm kanama olduktan sora kac cikti kanamadan sonra degerin dusmusmuydu seninki
Gecmis olsun canim hayirlisi herseyin bende asilamadan 15 gun sora leke geldi dedim adet baslayacak heralde normalde hep oyle olur zaten ilk gun az geldi ikinci gun biraz artti leke aksam ustu kanama baya oldu dr gittik test yapti 16 52 cikti dusuk tehliken var dedi ilac verdi sabah kendi druma gittim test yapti 16 27 cikti deger yuksrlirse bisey olmaz ama duser dedi ilac verdi kanamam oluyo ama azaldi lavabida damla damla oluyo bi iki parca kanamadi biseyler dustu kucimuk kan pihitisi hic olmadi sancim oldu bugun cok dr sali gel dedi ama yarin gidecegim ben bakalim nolacak kendiliginden dustumu bi sorun oldumu senin ki canim19du ilk ogrendigimde 3gun snra gek dedi dr yukselirse saglikli demisti 3gun gecti 26olmus duzgun yukselme yoktu 3gun daha gecti kanamam basladi kanamadan snra degerim dustu dusuk yaptim
asilaman simdiden hayirli olsun canim.hastaneden yikama oncesi sonrasi degerleri gosteren kagit veriyorlar mi cunku biz ne desek bos belki de oyle bir sorun olmamistir. hersey yolundadir insaallah. hayirli haberler verirsin insaallah. hem simdi hem iki hafta sonra.kızlar günaydın hastaneden geldim aşılama 11,30 da olucakmış..eşim sperm örneğini verdi ama çok gergindi sabah ve numune az çıktı yaa çok üzüldüm eminim sayıda çok az çıkıcak
canım çok sağol evet sonucu verceklermiş bakalım inşallah ii çıkarasilaman simdiden hayirli olsun canim.hastaneden yikama oncesi sonrasi degerleri gosteren kagit veriyorlar mi cunku biz ne desek bos belki de oyle bir sorun olmamistir. hersey yolundadir insaallah. hayirli haberler verirsin insaallah. hem simdi hem iki hafta sonra.
kızlar günaydın hastaneden geldim aşılama 11,30 da olucakmış..eşim sperm örneğini verdi ama çok gergindi sabah ve numune az çıktı yaa çok üzüldüm eminim sayıda çok az çıkıcak
Canim sen takma kafani olacagi varsa olur bi tane lazim insssss tutar rabbimin izniylecanım çok sağol evet sonucu verceklermiş bakalım inşallah ii çıkar
Canim islem yapilirken bol bol dua oku ayetel kursi insirah yunus as duasini oku bana mucize gibi oldu o bildigin butun dualari oku hic bisey dusunmekızlar günaydın hastaneden geldim aşılama 11,30 da olucakmış..eşim sperm örneğini verdi ama çok gergindi sabah ve numune az çıktı yaa çok üzüldüm eminim sayıda çok az çıkıcak
insaallah canim. muhtemelen su an yapiliyordur asilaman veya yeni yapilmistir. allah yardimcin olsun. hayirli nesiller versin.canım çok sağol evet sonucu verceklermiş bakalım inşallah ii çıkar
Cani
Canim kanamam baya geliyodu icinde bi parca dustu simdi et gibi findik kadar dustu heralde dun ogrendik bugun kaybettik ne zor biseymis cok sukur yine oldugunu bildim ya bi bebegim oldu ama diyer dunyada yanimda deyil hic olmasa ne yapardim hamd olsun bunada sukur bin kere
Asilama yaptiracak olanlar sonuc bekleyenler allah yardimciniz olsun hayirli evlatlar nasip etsin.
ben bu gun hacamat yaptirdim. ilk oldugu icin sirttan ve enseye yakin yerden yaptilar. nasipse bir aksilik olmazsa bayramdan sonra bel bolgesinden de yaptiracagim insaallah. hacamat yapan bayana durumumu anlattim. bana cikolatadan ve parfum gibi kokulardan uzak dur dedi. sizinle paylasmak istedim. simdiden asilamaya yatirim yapiyoruz ne yapalim sebeplere sariliyoruz. verecek olan rabbim. ari sutu kapsul halinde aldim. ona da baslayacagim insaallah. sifa rabbimden :)
Saol canim ins hepimizin olur tez vakitte saglikli bi sekildeALLAH SABIR VERSİN CANIM ÜZÜLDÜM AMA TAKDİR ALLAHIN EN KISA ZMANDA TEKRAR HAMILE KALIRSIN İNŞ CNM ALLAH YARDMCIN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?