Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorumm hepimiz için dua ettim aşılama sırasında.....

Gecmis olsun canim. Hadi hayirlisi olsun. Sperm sayisi kacmis?

Hayirli olsun canim ins tutar ama yumurta ne kadar cok olursa sans o kadar artiyo ins tutacak canim

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize.canım duaların için de teşekkür ederiz.

kızlar 13 eylülde aşılamamı oldum biliyosunuz haftaya pazartesi test günüm çok ilginç bişi oldu benim kaç gündür dudaklarım kuruyo nette gezinirken aşılamadan sonraki hamilelik belirtileri diye bişi buldum ve şok oldum belirtilerde olan göğüs şişmesi hassaslaşması , dudak kurumasıi, alt karında şişlik, akıntı, iştah açılması, uykusuzluk , kasık ağrısı bunlar bendede var inş sonuçta güzel olur

Hamilelik belirtileri şu şekildedir ;
• Göğüslerde ağrı, şişme ve uçlarında hassasiyet

• Değişik renkte akıntılar

• Damarlarda belirginleşme

• Kasıklarda adet olacakmış gibi ağrılar

• Uykusuzluk

• Dudaklarında kuruma başlaması

• Kabızlık

• Alt karında şişlik oluşması

• Mide bulantısı, iştah artması

Evet canim benimde dudagim kurudu ve gogsum asdanvikigun sora sismeye basladi cok agrili olmustu bazan sari bazan beyaz akintim oldu normalde pek olmazdi ins tutmustur canim bunlar gercekten hamilelik belirtisi hayirlisi canim ama asinin 13. Gunu kan yaptir gec kalma ben gec yaptirdim adet oldum sandim meger hamileymisim test yaptim evde cikmadi hafif isey cikti ama zor gozukuyodu guvenmedim ona simdi kanamam var dusuk oluyo sen gec kalma yaptir varsa cikar zaten canim ins

biliyorum senin olayı çoook üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır cnmcım üzülme sakın tamam yaptırıcam aslında pazar günü test yapmam gerekiyo ama o gün trabzonda olucaz ista geldiğimde pazartesi yaptırırım dedim bakalım

SLM CANIM HACAMATI NERDE YAPTIRDIN BENDE YAPTIRMAK İSTOYORUM AYRICA EŞİMDE VARİKOSEL VAR HACAMAT TEDAVISI OLDUGUNU DUYDUM ONADA YAPTIRCAZ NERDE VE KAÇA YAPTIRDIN BİLGİ VERİRMİSİN LÜTFEN
ben fatihte yaptirdim canim. anadolu yakasinda oturdugum icin ulasim zor geldi. yer guzel hijyenik ama. 3 yerden hacamat yapti 40 tl odedik. kafadan tek yere yapilirsa 50 tl oluyor bal ile filan kupayi yapistiriyorlarmis saclari kesmemek icin. berr dogal diye interne siteleri var. tekrar yaptiracak olursam guzelyalida var bi hacamatci ona gidebilirim ulasim daha kolay pendik tarafinda kaliyor. o da kupasini 10 tl ye yapiyor. onun disinda umraniyede var harmoni akupunktur 6 kupasini 100 tl ye yapiyorlardi sanirim ama onlar ayni zamanda tip doktoru ve profesyoneller. yurt disina egitime de gidiyorlarmis. telefon ettim sekreterine sordum belden yapmiyoruz dedi oyle olunca gitmedim oraya. belden yapsaydi ilk tercihim orasi olurdu. genel fiyatlar bu sekilde.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için ben izmirde oturuyorum artık burdan arastırcam bende inş şifanı bulursun bende mutlaka yaptırıcam hadisi seriflerde ölümden başka herderde deva oldugu geçiyo ayrıcada peygamberimizin sünneti inş faydasını görürürüz..

canim biz izmirden istanbula tibbi suluk siparisi veriyoruz arada senbtam yerindeymissin. yapabilirseniz eger bir ara sulugu deneyin. google a tibbi suluk yaz ilk cikan siteye bak. orada yaziyor mu bilmem ama varikosel tedavisinde tibbi sulugun kullanimini da bir arastir istersen. bu tarz hastaliklarda hacamat da suluk de cok etkili. ayrica guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.

tamam canım saol onada bakıcam sülük bana biraz korkutucu gelıyor ama dediğin gibi varikosel tedavısınde kullanılıyormuş sonucta ameliyattan ıyıdır rabbımın hikmeti şifa allahtan aşılama tutmadı bızım tüp bebekten önce denemek istıyoruz hacamatı..

Evet canim ben cok pisman oldum erken ogrenmis olsaydim kanamam olmadan once tedbir alinabilirdi o yuzden erken yaptirin diyorum beklemenin faydasi yok zaten

Kendiliginden dustu canim benim bi problem olmadi ama psikolejikman ben cokmustum sen oyle yapma dusugun tek ayagi icerde kalir derler koca karilar benim olmadi daha ama umarim senin olur canim benim.bizim en guzel duamiz birbirimize ettigimiz duamizmis onlar daha cobuk kabul olurmus Rabbim yardimcimiz olsun

Ben bugun dayanamadim ve cis testi yaptim :) :) :)
Veeee tabiki negatif cikti :)
Asilamadan sonraki 6.gunum bugun :) :) :)

Hayirlisi canim vardir bundada bi hayir ins dua edelim rabbim kabul eder bi an once saglikli sihatli olsunda hayirlisiyla ins olacak bi gun

Herkese hayırlı ve bol umutlu günler ,
bende 20.09 da 2. aşılamamı oldum hayırlıysa birincide pozitifleri yüksek değerleri gördüm ama düştü hem sevinç hem üzüntüyü aynı anda yaşadım şuan hiç birşey hissetmiyorum korkuyorum sadece aşılamadan sonra 3 gün az bir kanamam oldu olumsuz geçtiğini düşünüyorum doktor dıştan kanama dedi aletlerle alakalıymış tedirgin olduğum için progestan kullan günde 3 kez dedi alttan dün kullanmaya başladım ama koyu bir akıntı yapıyor bu şekilde olan varmı
birde eşinin hareketlilik değeri % 5 e düşmüş dedi bu çok olumsuz bir şeymi anlamadım rabbim bizi şaşırtsın hepimizi sevindirsin bayram hediyemiz olsun inşalallah bunları söylüyorum ama inanmak ta istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…