Arkadasim nasil yani sag tupun yoksa nasil asi yapacakmis dr benim bildigim olmaz istersen baska bi dr arayip bilgi al ama bence olmaz bosuna asi yaptirmis olma canim netten arastir biraz mutlaka baska bi doktordan bilgi almadan yaptirma asiyi bence canimKızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm
Haydaaa bari izin almadı mümkün değilse normal değerlendirin canım.hay allah ne kadar üzüldüm anlatamamKızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm
Canim tup olmayinca yumurta dollense bile tuplerden gecip rahme yerlesmesi lazim tup olmayin ca sag yumurtalik ise yaramiyo tup bebek haric tupu alinmis cunku bi doktoru arayip bilgi almasi en iyisi canim biz tam bilemeyiz ama ben boyle biliyorum hakkinda hayirlisi olur arkadasin inssHaydaaa bari izin almadı mümkün değilse normal değerlendirin canım.hay allah ne kadar üzüldüm anlatamam
Haydaaa bari izin almadı mümkün değilse normal değerlendirin canım.hay allah ne kadar üzüldüm anlatamam
Canim tup olmayinca yumurta dollense bile tuplerden gecip rahme yerlesmesi lazim tup olmayin ca sag yumurtalik ise yaramiyo tup bebek haric tupu alinmis cunku bi doktoru arayip bilgi almasi en iyisi canim biz tam bilemeyiz ama ben boyle biliyorum hakkinda hayirlisi olur arkadasin inss
Canim benim arkadasiminda sag tupu tikaliydi dr muayeneye gittik dr arkadasa dedi sag yumurtan bi ise yaramiyo zaten tupun tikali dedi yani arkadasim bosuna masraf yapip kendini yipratma dr bos ver cogu dr para icin insani bicak altina yatiriyo baska bi doktora sor bakalim o ne diyecek hem olasilik olsa bile nie riske atiyosun diyer aya yine tedavi gor ve sol yumurtan olunca yaptir derim yazik yani zate asinin tutma sansi % 15 %20 arasi seninkisi dahada dusecek eyer oyle bi olasiklik varsa bile canim hakkinda hayirlisiCanım doktorun verdiği bilgi şöyle, sağ yumurtalıktan atılan yumurta illaki sağ tüpten geçecek diye birşey yokmuş... Sol tüpde içine çekebilirmiş... Elbetteki olasılık olarak biraz daha düşük ama Rabbim nasip etmişse her şekilde olur yani...
Canim benim arkadasiminda sag tupu tikaliydi dr muayeneye gittik dr arkadasa dedi sag yumurtan bi ise yaramiyo zaten tupun tikali dedi yani arkadasim bosuna masraf yapip kendini yipratma dr bos ver cogu dr para icin insani bicak altina yatiriyo baska bi doktora sor bakalim o ne diyecek hem olasilik olsa bile nie riske atiyosun diyer aya yine tedavi gor ve sol yumurtan olunca yaptir derim yazik yani zate asinin tutma sansi % 15 %20 arasi seninkisi dahada dusecek eyer oyle bi olasiklik varsa bile canim hakkinda hayirlisi
Para odemiyosan dene canim sansini ins tutar ama ben hic duymamistim oyle bisey olacagini ins mucizen bi an once olur canimTeşekkür ederim canım amin hayırlısı tabii...
Diğer doktorlarım da aynı şeyi söylemişlerdi...
Bu arada benim doktorum aşılama için ayrı ücret almıyor... Sadece sperm yıkama için 150 TL ödeyeceğim...
İzin alırsa eşim bir şansımızı deneriz olmadı bir daha ki aya... Alıştık nasıl olsa
belli olmuştur canım çoktan kan test yaptırsanakızlar aşılamamın 11. günü bugün inanılmaz derecede kasık batması başladı ama acayip batıyo yürüken otururken eğilirken hep hissediyorum karnımda ağrıyo anlamadım nasıl iş yaaa özellikle yürürken baya hissediyorum sol tarafımdaki yumurtam büyümüştü benim şimdide orası ağrıyo bide içim sabahtan beri fena kafamı tutamıyorum noluyo banaaaaaaa
bana pazar günü kan testi yaptır dediler eşimde bekleyelim diyo ısrarlabelli olmuştur canım çoktan kan test yaptırsana
beklemek can sıkıcı..ben 11.günümde yaptırmıştım :)bana pazar günü kan testi yaptır dediler eşimde bekleyelim diyo ısrarla
ne çıkmıştı pekiiiibeklemek can sıkıcı..ben 11.günümde yaptırmıştım :)
kızlar 13 eylülde aşılamamı oldum biliyosunuz haftaya pazartesi test günüm çok ilginç bişi oldu benim kaç gündür dudaklarım kuruyo nette gezinirken aşılamadan sonraki hamilelik belirtileri diye bişi buldum ve şok oldum belirtilerde olan göğüs şişmesi hassaslaşması , dudak kurumasıi, alt karında şişlik, akıntı, iştah açılması, uykusuzluk , kasık ağrısı bunlar bendede var inş sonuçta güzel olur
Hamilelik belirtileri şu şekildedir ;
• Göğüslerde ağrı, şişme ve uçlarında hassasiyet
• Değişik renkte akıntılar
• Damarlarda belirginleşme
• Kasıklarda adet olacakmış gibi ağrılar
• Uykusuzluk
• Dudaklarında kuruma başlaması
• Kabızlık
• Alt karında şişlik oluşması
• Mide bulantısı, iştah artması
ya doktor bana 28 i dedi bende o tarihte trabzonda olucam ista gelince pazartesi yaptırırım dedim aslında evet cuma 14. gün oluyo bencede en azından bi idrar testi yaptırsak olur diye düşünüyorum kasık ağrım dudak kuruluğum bel ağrısı göğüslerde şişme hassaslaşma hepsi var bende inş tutmuştur :)canım merhaba,
13 eylülde aşılama oldum demişsin benimde aynı gün, aklıma takılan 14. gün belli olur diyorlar ve cuma gününe denk geliyor neden pazartesi test günüm dedin
ya doktor bana 28 i dedi bende o tarihte trabzonda olucam ista gelince pazartesi yaptırırım dedim aslında evet cuma 14. gün oluyo bencede en azından bi idrar testi yaptırsak olur diye düşünüyorum kasık ağrım dudak kuruluğum bel ağrısı göğüslerde şişme hassaslaşma hepsi var bende inş tutmuştur :)
maalesef canım...2 aşılamada tutmadı benimne çıkmıştı pekiiii
olsun üzülmek yok moraller yüksek hiç belli olmaz belli kendiliğinden olurmaalesef canım...2 aşılamada tutmadı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?