inşallah cnm hepimiz için hep dua ediyorum evet ilk aşılamam çok merak ediyorum sonucuİnşallah hepimizin ki tutmuştur yaaaa, ilk aşılaman mı senin de kaç aydır deniyorsunuz
inşallah canım tüp işleminden korkuyorum..1 yılda gram gram biriktirdim ilaç hastane parası,aşılama tutmazsa tüp için lazım olur belki diye.şimdi tutmazda ikincisi derlerse işte o zaman yandığımın resmi..para pul yok beklemek lazım.olsun üzülmek yok moraller yüksek hiç belli olmaz belli kendiliğinden olur
inşallah canım tüp işleminden korkuyorum..1 yılda gram gram biriktirdim ilaç hastane parası,aşılama tutmazsa tüp için lazım olur belki diye.şimdi tutmazda ikincisi derlerse işte o zaman yandığımın resmi..para pul yok beklemek lazım.
canim ben gebe olmadigimi bile bile bhcg testi yaptirmak zorunda kalmistim ultrasona girdigim halde cunku adet sokturucu verecekti dr. ve ben sonucu alana kadar eczaneden tarlusal almadim dua yerine gecmesin diye. asilama surecine baslayacagiz insaalah ve tupten gerekli oldugu oadar cok az bahsediyoruz olumsuz sartlanmayalim hep rabbimiz hakkinda husnu zannimiz olsun bize de verecegi nasip edecegi hususunda. sen de lutfen olmazsa ne yaparim deme tedbir tabiki alicaz ama hep olumlu dusun hep dua et mesela para biriktir yine ama dogum icin de mesela pozitif dusun gerekirse ihtiyacinda tupe de kullanirsin ama biriktirirken bebegin icinmis gibi dusun ben boyle davranmayi seviyorum dua yerine gecsin :) :)inşallah canım tüp işleminden korkuyorum..1 yılda gram gram biriktirdim ilaç hastane parası,aşılama tutmazsa tüp için lazım olur belki diye.şimdi tutmazda ikincisi derlerse işte o zaman yandığımın resmi..para pul yok beklemek lazım.
Slm kızlar asilama yaptirip pozitif sonuç alan varmı ben ayin 10 nunda yaptırdım dün tahlil verdim yarın sonuç alcam dua edin rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
inşaallaaahhhhhh pozitif sonuç alırsın canımmminşallah cnm hepimiz için hep dua ediyorum evet ilk aşılamam çok merak ediyorum sonucu
Insallah pozitif olur sonucun. Vucudunda bi degisiklik hissediyor musun?Slm kızlar asilama yaptirip pozitif sonuç alan varmı ben ayin 10 nunda yaptırdım dün tahlil verdim yarın sonuç alcam dua edin rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Ben de 16sinda oldum:) nasil gidiyor bi degisiklik hissediyo musun arkadasim???inşaallaahhh pozitif sonuç alırsın canım. bende beklemedeyim. 15'inde oldum aşılama. 2. aşılamam. sen ilk defamı oldun?
selam tatlım. öncelikle hayırlı olsun inşaallaahhh bebişine kavuşursun. canım kasık ağrılarım var, göğüs uçlarım da hassasiyet var dokununca acıyor, karnım şiş, çok gazım var ama progesterondan da olabilir. ama akıntı veya kabızlık yok. senin nasıl?Ben de 16sinda oldum:) nasil gidiyor bi degisiklik hissediyo musun arkadasim???
Var ama psikolojik mi bilmiyorum goguslerim sis ve ağrıyor kasıklarımda ağrıyor bide gobegimin altında hafif bi şişlik varInsallah pozitif olur sonucun. Vucudunda bi degisiklik hissediyor musun?
Evet ilk asilamam yaa yarın sonuç alcam kalbim durcakinşaallaahhh pozitif sonuç alırsın canım. bende beklemedeyim. 15'inde oldum aşılama. 2. aşılamam. sen ilk defamı oldun?
sonucu öğrenince hemen haber et canım :)Evet ilk asilamam yaa yarın sonuç alcam kalbim durcak
Tamam canım sitede hiç pozitif sonuç alan yokmu yaasonucu öğrenince hemen haber et canım :)
2 kişi var galiba canım.Tamam canım sitede hiç pozitif sonuç alan yokmu yaa
Senin tahlil nezaman2 kişi var galiba canım.
pazartesi canımSenin tahlil nezaman
2 kişi var galiba canım.
Hayırlısı olur inşallah canım bi belirti varmıpazartesi canım
pazartesi canım
Malesef tüp bebeği karşılıyor onada 5 yıl sigortalı olmak gerekiyokızlar bu aşılamayı devlet karşılıyormu özel hastanede bile olsa? hiç bi bilgim yok bu konuyla ilgili beni aydınlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?