Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olsun üzülmek yok moraller yüksek hiç belli olmaz belli kendiliğinden olur
inşallah canım tüp işleminden korkuyorum..1 yılda gram gram biriktirdim ilaç hastane parası,aşılama tutmazsa tüp için lazım olur belki diye.şimdi tutmazda ikincisi derlerse işte o zaman yandığımın resmi..para pul yok beklemek lazım.

hayırlısı olsun canım benim yaaa inşallah Rabbim ilkinde nasip eder. ikinciye gerek kalmaz

canim ben gebe olmadigimi bile bile bhcg testi yaptirmak zorunda kalmistim ultrasona girdigim halde cunku adet sokturucu verecekti dr. ve ben sonucu alana kadar eczaneden tarlusal almadim dua yerine gecmesin diye. asilama surecine baslayacagiz insaalah ve tupten gerekli oldugu oadar cok az bahsediyoruz olumsuz sartlanmayalim hep rabbimiz hakkinda husnu zannimiz olsun bize de verecegi nasip edecegi hususunda. sen de lutfen olmazsa ne yaparim deme tedbir tabiki alicaz ama hep olumlu dusun hep dua et mesela para biriktir yine ama dogum icin de mesela pozitif dusun gerekirse ihtiyacinda tupe de kullanirsin ama biriktirirken bebegin icinmis gibi dusun ben boyle davranmayi seviyorum dua yerine gecsin :) :)

Slm kızlar asilama yaptirip pozitif sonuç alan varmı ben ayin 10 nunda yaptırdım dün tahlil verdim yarın sonuç alcam dua edin rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

inşaallaahhh pozitif sonuç alırsın canım. bende beklemedeyim. 15'inde oldum aşılama. 2. aşılamam. sen ilk defamı oldun?

Slm kızlar asilama yaptirip pozitif sonuç alan varmı ben ayin 10 nunda yaptırdım dün tahlil verdim yarın sonuç alcam dua edin rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Insallah pozitif olur sonucun. Vucudunda bi degisiklik hissediyor musun?

inşaallaahhh pozitif sonuç alırsın canım. bende beklemedeyim. 15'inde oldum aşılama. 2. aşılamam. sen ilk defamı oldun?
Ben de 16sinda oldum:) nasil gidiyor bi degisiklik hissediyo musun arkadasim???

Ben de 16sinda oldum:) nasil gidiyor bi degisiklik hissediyo musun arkadasim???
selam tatlım. öncelikle hayırlı olsun inşaallaahhh bebişine kavuşursun. canım kasık ağrılarım var, göğüs uçlarım da hassasiyet var dokununca acıyor, karnım şiş, çok gazım var ama progesterondan da olabilir. ama akıntı veya kabızlık yok. senin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…