Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef tüp bebeği karşılıyor onada 5 yıl sigortalı olmak gerekiyo

ayyy ne zor işlermiş bunlar.. benimde şimdiki sürecim aşılama.sanırım doktor ekimde aşılama önericek ama duyduğum kadarıyla 900zü buluyormuş aşılama

Hayırlısı olur inşallah canım bi belirti varmı

sağol canım. hepimize inşaallaahhh. canım belirtimi bilmiyorum ama gerçi her ay yaşıyorum ama boşa çıkıyor. kasık ağrılarım var, aşılamanın 4. gününden itibaren gögüs uçları hassasiyeti var, bugün bel ağrım başladı, karnım şiş, gazım var (progesteron jel kullanıyorum ondan olabilir)

Olabilir canım bendede aynı belirtiler var çok umitliydim jelin yan etkisini okuyunca ümidim kırıldı biraz aslında(

Ay inşallah jel beyaz normalde açık pembe olarak gelmiş ben kanama göremedim ama ay inşallah yaa yarın olsada sonucu alsam

canım yerleşme kanaması da zaten açık pembe olurmuş ya oda jele bulaşmıştır inşaallaaahhh. gelsin artık bebişlerr

Inşallah canım içime su serptin valla ben polikistik overim sizin neden olmuyo

canım bende pco luyum ama pco bende 6-7 aydır var. korunmayı bırakalı 1 yıl oldu. bırakmadan oönce ve hersene düzenli doktora giderim. bişey yoktu. sonra kanamalarım düzensileşince tekrar doktora gittim ve pco oluşmuş dedi. işte o zamandan beri tedavi görüyorum.

Bende 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra adetim duzensizlesti biz hiç korunmadik ama olmadı işte inşallah şu an icimdedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…