- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
Malesef tüp bebeği karşılıyor onada 5 yıl sigortalı olmak gerekiyo
Hayırlısı olur inşallah canım bi belirti varmı
Canım ben 800 ilaçlara verdim 10 de asilama 350 nuayneayyy ne zor işlermiş bunlar.. benimde şimdiki sürecim aşılama.sanırım doktor ekimde aşılama önericek ama duyduğum kadarıyla 900zü buluyormuş aşılama
ayyy ne zor işlermiş bunlar.. benimde şimdiki sürecim aşılama.sanırım doktor ekimde aşılama önericek ama duyduğum kadarıyla 900zü buluyormuş aşılama
Benim 3000 e yakın tuttucanım benim laçlarla falan 1800'ü buldu
benim bu 2 aşılamam. inşaallaahh tutar. ama tutmazsa da 3. yaptırmıcam 2-3 aya ara verip direk tüp bebek yaptırıcamBenim 3000 e yakın tuttu
Olabilir canım bendede aynı belirtiler var çok umitliydim jelin yan etkisini okuyunca ümidim kırıldı biraz aslındasağol canım. hepimize inşaallaahhh. canım belirtimi bilmiyorum ama gerçi her ay yaşıyorum ama boşa çıkıyor. kasık ağrılarım var, aşılamanın 4. gününden itibaren gögüs uçları hassasiyeti var, bugün bel ağrım başladı, karnım şiş, gazım var (progesteron jel kullanıyorum ondan olabilir)
Tutar inşallah gerek kalmazbenim bu 2 aşılamam. inşaallaahh tutar. ama tutmazsa da 3. yaptırmıcam 2-3 aya ara verip direk tüp bebek yaptırıcam
ayyyycanım benim laçlarla falan 1800'ü buldu
Ya kullandigim jel pembemsi şekilde gelmiş normalmi bubenim bu 2 aşılamam. inşaallaahh tutar. ama tutmazsa da 3. yaptırmıcam 2-3 aya ara verip direk tüp bebek yaptırıcam
Sabır gerektiren bişey allah yardimcimiz olsunayyyyçokmuş yaaaaa anlaşılan bu kadar tutuyosa bu kış çok zorrr
Ya kullandigim jel pembemsi şekilde gelmiş normalmi bu
Ay inşallah jel beyaz normalde açık pembe olarak gelmiş ben kanama göremedim ama ay inşallah yaa yarın olsada sonucu alsamcanım eğer kanama gibi bişey olduysa olabilir. aayyyyy belkide yerleşme kanaması falandır. ayyy hadi inşaallaahhhh
Ama 6canım eğer kanama gibi bişey olduysa olabilir. aayyyyy belkide yerleşme kanaması falandır. ayyy hadi inşaallaahhhh
Ay inşallah jel beyaz normalde açık pembe olarak gelmiş ben kanama göremedim ama ay inşallah yaa yarın olsada sonucu alsam
canım o belli olmuyor. bazen adet günü bazen 12-13. gün olurmuş. genelde 10-12. günden sonra olurmuşAma 6
Gün yerleşme olmuyomu bugün benim 14.gun((
Ay inşallah canım yaa gelsinler artık
canım yerleşme kanaması da zaten açık pembe olurmuş ya oda jele bulaşmıştır inşaallaaahhh. gelsin artık bebişlerr
Inşallah canım içime su serptin valla ben polikistik overim sizin neden olmuyocanım o belli olmuyor. bazen adet günü bazen 12-13. gün olurmuş. genelde 10-12. günden sonra olurmuş
Inşallah canım içime su serptin valla ben polikistik overim sizin neden olmuyo
Bende 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra adetim duzensizlesti biz hiç korunmadik ama olmadı işte inşallah şu an icimdedircanım bende pco luyum ama pco bende 6-7 aydır var. korunmayı bırakalı 1 yıl oldu. bırakmadan oönce ve hersene düzenli doktora giderim. bişey yoktu. sonra kanamalarım düzensileşince tekrar doktora gittim ve pco oluşmuş dedi. işte o zamandan beri tedavi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?