- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Bende 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra adetim duzensizlesti biz hiç korunmadik ama olmadı işte inşallah şu an icimdedir
Nice uzun yillarainşaallaahh canımmm. benimde cuma günü 4 yıl bitecek evliliğimde.
sağol canım. hepimiz inşaalahNice uzun yillara
Canim hayirli olsun oncelikle bendede asilamanin 16 gunu pembe akinti ol adet gunumdu tam akinti gibi az pembe geldi ama hic bi ilac kullanmiyodum jel filan dedim adetim basladi heralde dedim uzulduk test yaptirmdim adetlerim hep boyle baslardi cunku ikinci gun leke birz kirmizi oldu aksama dogru kanamam basladi ama ben agliyorum ucuncu asilamamda tutmadi die neyse aksam oldu bi kanama yogun bi sekilde agrim duramiyorum esim gelmeye yakindi Allahtan noldu dedi bilmiyorum adet sancisi heral dedim ama ayakta durmak mumkun deyil rahmim yere dusecek gibi bi agri var hemen acile gittik dedim adet oluyorum sancoim var igne yapin dedim hemsireye durumu anlattim test yapmadan olmaz dedi test yaptilar sancim hafifledi biraz ama kanama devam ediyo adet gibi hatta benim adetim bundan az olur du sora sonuc cikti gittik bide ne goreyim sonuc pozitif iki bucuk yildir o ani bekliyodum ve boyle bi durumda gorecegim aklimin ucuna gelmez imkansiz yani degerim 16. Cikmis esimi aradim kapidan pakiyodu dedimvsonuv ne biliyomusun 16 cikmis dedim sok oldu oda sakir sakur kanama oluyo hamile oldugumu ogreniyorum ne kotu bi durum dr dedi hamilesin ama dusuk riskin var kanama var dedi sabah doktoruma gittim test yapti syni cikti hatta dusmustu labaratuvar farki olabilir dedi ilac verdi iki gun sora yinetest yaptik iki katina cikmamusti ama yukselmisti dr sagliksiz bi gebelik dedi dusuk olur defi persembe belli olacak inss yukselmis olur degerim ama o an dedim cok sukur rabbim hamile oldugumu bildim ya dedim adet oldum sanirken rabbim hediyesini verdi cok sukur normalde dr gitmis insan degilim oyle kolay kolay acile filan gtmem sanki icimden bi ses git dedi ya bisey varsa dedi eger gitmemis olsaufmdim adet sanardim kendiliginden giderdi yani rabbim nasib edecekse olmayacak bisey yok inss seninde oyledir canim sonucu aldigin zaman ins degerin pozitifse dr git hemen ilac versin dusuk onleyici ben cok pisman oldum 17 .gun ogrendim test yaptirmamistim lekede gelince adet sandim cok sukur o sanci vesile oldu ogrenmeme dua edin nolur benim icinde persembe kontrol var degerim artmis olsun inss mucizem devam etsinBende 1.5 yıllık evliyim evlendikten sonra adetim duzensizlesti biz hiç korunmadik ama olmadı işte inşallah şu an icimdedir
Canım öncelikle cevap yazdığın için Tesekur ederim crinone jel kullanıyorum ben çocuğun rahme tutulmasını kolaylastiriyomus benimde durduk yere öyle bi sancı giriyoki rahimim düşecek saniyorum ama çok kısa sürüyor yarın sonucu alcam dua edin inşallah pozitiftir canım inşallah bebeginde sana tutunur tehlike kalmaz kavusursun bebegineCanim hayirli olsun oncelikle bendede asilamanin 16 gunu pembe akinti ol adet gunumdu tam akinti gibi az pembe geldi ama hic bi ilac kullanmiyodum jel filan dedim adetim basladi heralde dedim uzulduk test yaptirmdim adetlerim hep boyle baslardi cunku ikinci gun leke birz kirmizi oldu aksama dogru kanamam basladi ama ben agliyorum ucuncu asilamamda tutmadi die neyse aksam oldu bi kanama yogun bi sekilde agrim duramiyorum esim gelmeye yakindi Allahtan noldu dedi bilmiyorum adet sancisi heral dedim ama ayakta durmak mumkun deyil rahmim yere dusecek gibi bi agri var hemen acile gittik dedim adet oluyorum sancoim var igne yapin dedim hemsireye durumu anlattim test yapmadan olmaz dedi test yaptilar sancim hafifledi biraz ama kanama devam ediyo adet gibi hatta benim adetim bundan az olur du sora sonuc cikti gittik bide ne goreyim sonuc pozitif iki bucuk yildir o ani bekliyodum ve boyle bi durumda gorecegim aklimin ucuna gelmez imkansiz yani degerim 16. Cikmis esimi aradim kapidan pakiyodu dedimvsonuv ne biliyomusun 16 cikmis dedim sok oldu oda sakir sakur kanama oluyo hamile oldugumu ogreniyorum ne kotu bi durum dr dedi hamilesin ama dusuk riskin var kanama var dedi sabah doktoruma gittim test yapti syni cikti hatta dusmustu labaratuvar farki olabilir dedi ilac verdi iki gun sora yinetest yaptik iki katina cikmamusti ama yukselmisti dr sagliksiz bi gebelik dedi dusuk olur defi persembe belli olacak inss yukselmis olur degerim ama o an dedim cok sukur rabbim hamile oldugumu bildim ya dedim adet oldum sanirken rabbim hediyesini verdi cok sukur normalde dr gitmis insan degilim oyle kolay kolay acile filan gtmem sanki icimden bi ses git dedi ya bisey varsa dedi eger gitmemis olsaufmdim adet sanardim kendiliginden giderdi yani rabbim nasib edecekse olmayacak bisey yok inss seninde oyledir canim sonucu aldigin zaman ins degerin pozitifse dr git hemen ilac versin dusuk onleyici ben cok pisman oldum 17 .gun ogrendim test yaptirmamistim lekede gelince adet sandim cok sukur o sanci vesile oldu ogrenmeme dua edin nolur benim icinde persembe kontrol var degerim artmis olsun inss mucizem devam etsin
Saol canim ins rabbim tum isteyenlere versin inss bir an once eger leken gelip durduysa canim ins yerlesme kanamasidir buyuk ihtimal normalde leke olmamasi lazim adette olsa devami gelirdi nie o kadar gec cikiyo ki test tin idrar yaptinmi hic evde ben iki defa yaptim ikisindede tok karna yaptim erken yapmistim bide ona ragmen cok az golgegibi belirli belirsiz bi cizgi vardi ben gordum esim dedi yok o alttakinin golgesidir dedi bende umitsizlendim her testte cikar boyle heralde die onemsemedim istersen bi yap sabah idrarla ins vardir canim onlem alirsinCanım öncelikle cevap yazdığın için Tesekur ederim crinone jel kullanıyorum ben çocuğun rahme tutulmasını kolaylastiriyomus benimde durduk yere öyle bi sancı giriyoki rahimim düşecek saniyorum ama çok kısa sürüyor yarın sonucu alcam dua edin inşallah pozitiftir canım inşallah bebeginde sana tutunur tehlike kalmaz kavusursun bebegine
Hormon testi o yüzden uzun sürdü iki saat sonra sonucu almaya gidicem ve hiç uyumadim uyuyamiyorum ama gobegimin altında müthiş bir sancı var bu normalmi acaba korkutuyor beniSaol canim ins rabbim tum isteyenlere versin inss bir an once eger leken gelip durduysa canim ins yerlesme kanamasidir buyuk ihtimal normalde leke olmamasi lazim adette olsa devami gelirdi nie o kadar gec cikiyo ki test tin idrar yaptinmi hic evde ben iki defa yaptim ikisindede tok karna yaptim erken yapmistim bide ona ragmen cok az golgegibi belirli belirsiz bi cizgi vardi ben gordum esim dedi yok o alttakinin golgesidir dedi bende umitsizlendim her testte cikar boyle heralde die onemsemedim istersen bi yap sabah idrarla ins vardir canim onlem alirsin
Idari testi yapmadım olumsuz cikicak diye korktumSaol canim ins rabbim tum isteyenlere versin inss bir an once eger leken gelip durduysa canim ins yerlesme kanamasidir buyuk ihtimal normalde leke olmamasi lazim adette olsa devami gelirdi nie o kadar gec cikiyo ki test tin idrar yaptinmi hic evde ben iki defa yaptim ikisindede tok karna yaptim erken yapmistim bide ona ragmen cok az golgegibi belirli belirsiz bi cizgi vardi ben gordum esim dedi yok o alttakinin golgesidir dedi bende umitsizlendim her testte cikar boyle heralde die onemsemedim istersen bi yap sabah idrarla ins vardir canim onlem alirsin
Hadi ins guzel sonucla donersin jamileyim dersin canim evt bende yatamiyorum hic ruyamda hep test goruyorum yarin olsaydida bende rahatlasayfim bi ins yukselmis olur degerim canim agrilar normal olmasi iyi benim tutmayan asilarimda hic agrim yoktu bunda agrim cok oldu biseymi oldu dedim hatta korktum hamile olunca oluyo heralde agri insss seninkide onun belirtisidir canimHormon testi o yüzden uzun sürdü iki saat sonra sonucu almaya gidicem ve hiç uyumadim uyuyamiyorum ama gobegimin altında müthiş bir sancı var bu normalmi acaba korkutuyor beni
Inşallah canım değerlerin yükselmiştir hayırlısı artık napalim dua et nolur inşallah tutunma agrisidorHadi ins guzel donersin jamileyim dersin canim evt bende yatamiyorum hic ruyamda hep test goruyorum yarin olsaydida bende rahatlasayfim bi ins yukselmis olur degerim canim agrilar normal olmasi iyi benim tutmayan asilarimda hic agrim yoktu bunda agrim cok oldu biseymi oldu dedim hatta korktum hamile olunca oluyo heralde agri insss seninkide onun belirtisidir canim
Ediyorum canim rabbim ins istedigin haberi almayi nasib eder biliyosan yunus as duasini oku ayetel kursi insirah( kale rabbi heblimin ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua )zekeriya as duasi cocuk icin bunu oku canim Allahin izniyle olacak insInşallah canım değerlerin yükselmiştir hayırlısı artık napalim dua et nolur inşallah tutunma agrisidor
Canim merakla bekliyorum sonucu haber et ins tutmusturIdari testi yapmadım olumsuz cikicak diye korktum
Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsınCanim merakla bekliyorum sonucu haber et ins tutmustur
Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
hayırlı olsın canım listeye ekliyorum senide :)Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
Cok sevindim canim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insCanım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
Çok şükür kızlar değerler normal rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah dualarinizi esirgemeyinaaaaaa hamilesi misin????? süpeeerrrrr tebrik ederimmmmmRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaaşşaaahhh kaçıncı gününde test yaptırdın?
Amin canım darısı başınaçok çok tebrik ederim, darısı başımıza umut oldun bana şuan Allah kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?