Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beklesemmi acabaaaa of bilemedim haftasonu için ufak bi tatilimiz var eşim olmazsa moralimiz bozulmasın pazartesiyi bekleyelim diyo ama ciddi anlamda merak ediyorum onuda kırmak istemiyorum
o zaman bekle canım. benimde yarın 12. gün oluyor ve aynı zamanda evlilik yıl dönümümüz. bende yaptırmıcam. eğer negatif çıkarsa ağzımızın tadı bozulmasın diyorum. eğer bekleyebilirsen bekle canım. bende pazartesi yaptırabilirim yada adetimi bekleyebilirm.

canım benim laçlarla falan 1800'ü buldu

Benim 3000 e yakın tuttu

ayyyy çokmuş yaaaaa anlaşılan bu kadar tutuyosa bu kış çok zorrr
niye bu kadar pahali anlamadim gerci benim ilac masrafim yok sadece klomen ve catlatma ignesi ilac fiyatini bilemiyecegim ama gecen umraniyede bi hastaneden fiyat almistim sperm yikayamiyorlarmis yanindaki hastanelerden sperm verip yikatip getiriyorsun asilama icin 100 tl odeniyormus ozel universite hastanesi. sperm yikama fiyati aldim sadece bir hastaneye sordum 253 tl dedi ama bence daha ucuz da bulunabilir. neden fiyatlar bu kadar oynuyor anlamadim.

canım benim hastanede sperm yıkama 300 tl, aşılama 800 tl. ama benim hastanem biraz pahalı. ben istanbul medicana international'a gidiyorum.

Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
canim hayirli olsun cok cok sevindim hayirli evlat olsun esinle bebeginle mutlu huzurlu bir omur versin rabbim :)

Benim aşılama kesin iptal kızlar eşim izin alamıyor... Ama çatlatma iğnesini birazdan yapacağım kendi kendimize takılırız yine... Dünde boş durmadım çalıştımmmm yani...
Bu ayda böyle geçti... Bende önümüzdeki ay Tüp Bebek mi yapsak diyorummmm...
Kafam kazan gibi gidip iğneyi almak bile gelmiyor inanın şuanda...

olsun canım hayırlısı olsun. vardır bundada bi hayır. bencede iğneni al yap sonra gün aşrı ilişki. Rabbim ol derse olur. sen moralini yüksek tut. bence madem tüp tıkanıklığın o zaman aşılama ile hiç vakit kaybetme direk tüp bebeğe geç derim. benimde bu ay yine olmazsa 2 ay ara verip aralıkta tüp bebek yaptırcam.

Var ama psikolojik mi bilmiyorum goguslerim sis ve ağrıyor kasıklarımda ağrıyor bide gobegimin altında hafif bi şişlik var
Canimcim hamisligin hayirli ugurlu olsun :) bisey sorucam gobegimin altinda sislik var demissin ya o ne demek ve nasi oluyo??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…