- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
çok şükür canım çok şükür. artık sıra bizlerde inşaallaahhhÇok şükür kızlar değerler normal rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah dualarinizi esirgemeyin
çok şükür canım çok şükür. artık sıra bizlerde inşaallaahhh
selam canımmm. yok tatlım 1 eylül son adet tarihim. aşılama tarihim 15 eylül. test günüm pazartesicanım 1 eylül de aşılama olduğunu okudum senin çoktan bellidir
çok şükür canım çok şükür. artık sıra bizlerde inşaallaahhh
canım çıkmayabilir. bence yarın yada bugün test yaptır istersenbenimde 13 eylül aşılamam eşim pazartesi yapalım testi diyo ama ben çatlıcam artık 12. gün bugün idrarda çıkmazmiki yaaaaaa
hastanede pazar dediler o tarihte ista olmıcam pazartesi yaparız dedik ama oda çok geç cuma 14. gün oluyo bence çıkar sizceeecanım çıkmayabilir. bence yarın yada bugün test yaptır istersen
hastanede pazar dediler o tarihte ista olmıcam pazartesi yaparız dedik ama oda çok geç cuma 14. gün oluyo bence çıkar sizceee
beklesemmi acabaaaa of bilemedim haftasonu için ufak bi tatilimiz var eşim olmazsa moralimiz bozulmasın pazartesiyi bekleyelim diyo ama ciddi anlamda merak ediyorum onuda kırmak istemiyorumcanım yarın yaptırırsan çıkar.
o zaman bekle canım. benimde yarın 12. gün oluyor ve aynı zamanda evlilik yıl dönümümüz. bende yaptırmıcam. eğer negatif çıkarsa ağzımızın tadı bozulmasın diyorum. eğer bekleyebilirsen bekle canım. bende pazartesi yaptırabilirim yada adetimi bekleyebilirm.beklesemmi acabaaaa of bilemedim haftasonu için ufak bi tatilimiz var eşim olmazsa moralimiz bozulmasın pazartesiyi bekleyelim diyo ama ciddi anlamda merak ediyorum onuda kırmak istemiyorum
canım benim laçlarla falan 1800'ü buldu
Benim 3000 e yakın tuttu
niye bu kadar pahali anlamadim gerci benim ilac masrafim yok sadece klomen ve catlatma ignesi ilac fiyatini bilemiyecegim ama gecen umraniyede bi hastaneden fiyat almistim sperm yikayamiyorlarmis yanindaki hastanelerden sperm verip yikatip getiriyorsun asilama icin 100 tl odeniyormus ozel universite hastanesi. sperm yikama fiyati aldim sadece bir hastaneye sordum 253 tl dedi ama bence daha ucuz da bulunabilir. neden fiyatlar bu kadar oynuyor anlamadim.ayyyyçokmuş yaaaaa anlaşılan bu kadar tutuyosa bu kış çok zorrr
canım benim hastanede sperm yıkama 300 tl, aşılama 800 tl. ama benim hastanem biraz pahalı. ben istanbul medicana international'a gidiyorum.niye bu kadar pahali anlamadim gerci benim ilac masrafim yok sadece klomen ve catlatma ignesi ilac fiyatini bilemiyecegim ama gecen umraniyede bi hastaneden fiyat almistim sperm yikayamiyorlarmis yanindaki hastanelerden sperm verip yikatip getiriyorsun asilama icin 100 tl odeniyormus ozel universite hastanesi. sperm yikama fiyati aldim sadece bir hastaneye sordum 253 tl dedi ama bence daha ucuz da bulunabilir. neden fiyatlar bu kadar oynuyor anlamadim.
canim hayirli olsun cok cok sevindim hayirli evlat olsun esinle bebeginle mutlu huzurlu bir omur versin rabbim :)Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
ben de yikamayi umraniye medicana a sormustum. canim cokmus ya seninki fiyatlar cok oynuyor. hayirlisi ne diyim yeterki ise yarasin da.canım benim hastanede sperm yıkama 300 tl, aşılama 800 tl. ama benim hastanem biraz pahalı. ben istanbul medicana international'a gidiyorum.
ben ertesi gün yaptım canım. ertesi günde dr ilişki önermişti. ilişkiden sonrada 1 saat yattım sonra banyo yaptımkızlar aşılamadan sonra nezaman banyoya girdiniz?
olsun canım hayırlısı olsun. vardır bundada bi hayır. bencede iğneni al yap sonra gün aşrı ilişki. Rabbim ol derse olur. sen moralini yüksek tut. bence madem tüp tıkanıklığın o zaman aşılama ile hiç vakit kaybetme direk tüp bebeğe geç derim. benimde bu ay yine olmazsa 2 ay ara verip aralıkta tüp bebek yaptırcam.Benim aşılama kesin iptal kızlar eşim izin alamıyor... Ama çatlatma iğnesini birazdan yapacağım kendi kendimize takılırız yine... Dünde boş durmadım çalıştımmmm yani...
Bu ayda böyle geçti... Bende önümüzdeki ay Tüp Bebek mi yapsak diyorummmm...
Kafam kazan gibi gidip iğneyi almak bile gelmiyor inanın şuanda...
Canimcim hamisligin hayirli ugurlu olsun :) bisey sorucam gobegimin altinda sislik var demissin ya o ne demek ve nasi oluyo??Var ama psikolojik mi bilmiyorum goguslerim sis ve ağrıyor kasıklarımda ağrıyor bide gobegimin altında hafif bi şişlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?