Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar selamlar bende bu Sabah dr dan geldim ... simdi kafami karistiran birsey var ... benim 1. asilamamda pregnly 5000 lik igneyi aksam 21.00 de yaptim ertesi sabahta 10.30 da asilama oldu ama tutmadi .. simdi 2. si yapilacak ... bu arada ben biraz daha arastirdim diger arkadaslara baktim herkesin catlatma ignesinden 1.5 gun sonra yani 34-36 saat sonra oluyor ...
simdi doktorum once bana bugun dediki ya cuma ya cmts asilama dedi .. kan aldi ostrejon hormonuna bakti daha tam yukselmemis dedi .. cuma gel son bir kontrol yapalim dedi .. simdi yine aynisini yapacak gibi geliyor bana dicek cuma gunu tamamdir igneni yap yarin Sabah da asilama ... nasil olcak kafama takiliyor ??? benim asilamayi bu dr erken yapiyor gibi geliyor bana catlatma ignesinden sonra yaniii fikirleri olan var mi ??? yoksa ben mi kuruntu yapiyorummm ne dersinizzzz

İğneyi yaptım canım, dün çalıştım bu gün tatil :) yarın itibariyle gün aşırı çalışma... Sonrası Rabbimin Takdiri...
Sağol canım desteğin için...

canım selam. benim doktorumun dediği aşılama iğneden 24-36 saat arası yapılırmış. benim ilk aşılamam 25 saat sonra ikinci aşılamam 34 saat sonra yapıldı.seninki çok erken olmuş galiba. gerçi spermler 72 saat yaşıyor diyorlar ama yumurta çatlamasına yakın aşılama olması sanki daha iyi gibi

DIMI KIMYAGER BENDE AYNI SEYI DUSUNUYORUM .. CUMA SABAH SON KONTROLUM VAR VE ASILAMA GUNUNU SOYLICEK DIREK DICEM KENDISINE ... BAKALIM NE DICEK ??? EVET DEDIGIN GIBI SPERMLER 72 SAAT YASIYOR AMA SONUNA DOGRU DIRENCLERINI YITIRIYORLARMIS

DIMI KIMYAGER BENDE AYNI SEYI DUSUNUYORUM .. CUMA SABAH SON KONTROLUM VAR VE ASILAMA GUNUNU SOYLICEK DIREK DICEM KENDISINE ... BAKALIM NE DICEK ??? EVET DEDIGIN GIBI SPERMLER 72 SAAT YASIYOR AMA SONUNA DOGRU DIRENCLERINI YITIRIYORLARMIS
asilama yapildigi gun yumurtalari catlamis olanlar var ve dr lar asilama yaparken catlamis yumurta gorduklerinde olumlu yorum yapiyorlar. buna gore neden catlatma ignesinden sonra her gun gitmiyoruz. catlamis yumurta gordugu anda esimizi cagiririz acil asilamaya geceriz. benim yumurtam bi kere igneyle catladi o da igneden 5 gun sonra. bu nedenle dr ile konustuk yuksek ihtimal her gun bakacak. 3 ay once oyle demisti bakalim.

Kizlar dualarinizi bekliyorum yarin test gunum ins degerim yukselmis olur dr persembe gunu belli olur dedi ins yukselmis olur kotu bisey cikmaz nolur dualarinizi eksik etmeyin size burdan iyi haber vermek nasib olur insss

Ca
Canım benim doktorum iğneden 40 saat sonra yaptı ama hormonlara bakiyolar ya ona göre ayarlamistir iğneden 36 saat sonra catliyo zaten

Kizlar dualarinizi bekliyorum yarin test gunum ins degerim yukselmis olur dr persembe gunu belli olur dedi ins yukselmis olur kotu bisey cikmaz nolur dualarinizi eksik etmeyin size burdan iyi haber vermek nasib olur insss
Insallah yukselmiştır degerın arkadasım

12.gun gün yaptım canım kasıklarımda ağrı vardı bide goguslerim şiş ve hassasiyet vardı
Benım de 12.gunum cumartesı ama yarın test yaptırmayı dusunuyorum. Insallah pozıtıfı gorurum. Rbbim burdakı tuuuumm bebek hasretı ceken rkadaslara ve bana hayırlı saglıklı guzel Ahlaklı evlatlar verır ınsallahhhhhhhh

Ca

Canım benim doktorum iğneden 40 saat sonra yaptı ama hormonlara bakiyolar ya ona göre ayarlamistir iğneden 36 saat sonra catliyo zaten

EVET BAK BU DEDIGIN OLABILIR MFATMAA .. CUNKU ASILAMADAN 1 GUN ONCE OGLEDEN SONRA BANA DEDIKI OSTROJEN HORMONUN COK YUKSELMIS AKSAM PREGNLY I VUR SABAH TA 10.30 ASILAMAN VAR DEDI .. BELKIDE ONDAN OYLE OLDU

Ca

AYYY CANIM SIMDI FARKETTIM DIGER ARKADASLARIN TEBRIKLERINDEN ... HAMIS MISIN SENNNNN COK SEVINDIMMM HADI SAGLIKLA SIHATLE INSALLAH KUCAGINA ALIRSINNN TEBRIKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…