Aşılama Eylül 2014 Aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım doktorum progestan bitince test yaptır dedi bugün dahil 4 günüm var..ama bugün kırmızı yani pembelik gördüm yerleşme kanaması olabilir mi?

sen progestana aşılamadan sonra kaçıncı gun başladın? kaç gun iç dedi? bugun kaçıncı günündesin adetinin ve normalde adetin kaç gun srüyor canım?
bende dün ilk iğnemi oldum bugün kendime yapıcam açıkçası baya korkuyorum ama dr bana fostımon diye bi iğne verdi hiç bilmediğim duymadığım.

canım doktorum progestan bitince test yaptır dedi bugün dahil 4 günüm var..ama bugün kırmızı yani pembelik gördüm yerleşme kanaması olabilir mi?

inşaallaahhh öyledir canım. mfatma da sanırım pembelik görmüştü ve hamile çıktı. darısı senin başına tatlım

ya benim umudum var, umarım senin bari tutsun. ben de tüp bebek için 1 ay daha beklicem, o arada doğal olursa allaaaahhhh değmeyin sevincime:)

canım 13. de aşılama oldum 14.ünde ilaca başladım bugün 12. gün oluyor galiba adetim 32 günde bir bazende daha fazla da oluyor..iğneyi yaptıracağın yer var sa bence başka yerde yaptır önemli iğne olunca damlası kıymetli :)

kızlar spermlerin kaliteli olması için zaman gerekiyor, her gün olmuyor maalesef, ha dersen yumurta çatlamış, yumurtanın ömrü de 24 saat, spermlerin 2-3 gün, yani bir şekilde sürekli bir sperm gönderimi zaten işi hallediyor sanırım, her doktor da göremiyodur bence yumurtaya nolduğunu

canım doktorumla görüştük bugün gebelik testini yaptır demiş..inşallah ta tutmuştur..3 yıllık hasretim sona erer
Kiz zaten doktorlar 12.gun yptirin cikiyor diyor git yaptir ak koyun kara koyun belli olsun. Bence hamissin cunku mfatmada da pembemsi akinti olmustu. Hadi hayirli haberlerin olsun insallah

ya benim umudum var, umarım senin bari tutsun. ben de tüp bebek için 1 ay daha beklicem, o arada doğal olursa allaaaahhhh değmeyin sevincime:)
Insallah kendiliginden olur da tupe gerek kalmaz

Kiz zaten doktorlar 12.gun yptirin cikiyor diyor git yaptir ak koyun kara koyun belli olsun. Bence hamissin cunku mfatmada da pembemsi akinti olmustu. Hadi hayirli haberlerin olsun insallah
canım çok korkuyorum negatif olmasından doktorum da bugün test yaptır deyince heyecanlandım..eşim gelince gidip yaptıracaz..bir teste 30 tl istenir mi yaa

canım çok korkuyorum negatif olmasından doktorum da bugün test yaptır deyince heyecanlandım..eşim gelince gidip yaptıracaz..bir teste 30 tl istenir mi yaa
Neyyyyy bhcg mi 30 tl???? Kiz git saglik ocaginda yaptir bedava veya acilde yaptir. 30 tl neye bosuna veresin bebisinin rizkini

Saka gibi ya. E neden saglik pcaginda yaptirmiyosunuz ki?
canım bizim buradaki sağlık ocağında çalışan hemşire yan komşu. kaynanamlarla da altlı üstlü oturuyoruz. kimsenin tedaviden haberi yok olmasına da gerek yok. onun için gidemiyorum.

Neyyyyy bhcg mi 30 tl???? Kiz git saglik ocaginda yaptir bedava veya acilde yaptir. 30 tl neye bosuna veresin bebisinin rizkini
bir yere daha sordum 43 tl muayene ücreti kadar sağlık ocağında 1 gün beklemek gerekiyormuş..devletin acilleri yapar mı hiç bilgim yok

bence hemen test yaptır yerleşme kanaması adetinden bir hafta önce gelen pembe kanmış benimde gelmişti ama yoğun olduğu için anlamamıştım ve bilmiyordumda 3 gün sonra test yaptırdım daha önce yapılsaydı belki ilaçla veya iğneyle düşük olması önlenebilirdi ve en önemlisi kendim daha dikkatli olurdum bu arada aşılama olan arkadaşlar test gününe kadar bence ilişkiye girilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…