- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
tebrik ederim canım..kucağınada alırsın inşallah..kaçıncı gün test yaptın ve belirtilerin var mıydı?
canım doktorum progestan bitince test yaptır dedi bugün dahil 4 günüm var..ama bugün kırmızı yani pembelik gördüm yerleşme kanaması olabilir mi?sen ne alemdesin arkadaşım? günün geldi di mi? yaptın mı testini?
canım doktorum progestan bitince test yaptır dedi bugün dahil 4 günüm var..ama bugün kırmızı yani pembelik gördüm yerleşme kanaması olabilir mi?
canım doktorum progestan bitince test yaptır dedi bugün dahil 4 günüm var..ama bugün kırmızı yani pembelik gördüm yerleşme kanaması olabilir mi?
ya benim umudum var, umarım senin bari tutsun. ben de tüp bebek için 1 ay daha beklicem, o arada doğal olursa allaaaahhhh değmeyin sevincime:)olsun canım hayırlısı olsun. vardır bundada bi hayır. bencede iğneni al yap sonra gün aşrı ilişki. Rabbim ol derse olur. sen moralini yüksek tut. bence madem tüp tıkanıklığın o zaman aşılama ile hiç vakit kaybetme direk tüp bebeğe geç derim. benimde bu ay yine olmazsa 2 ay ara verip aralıkta tüp bebek yaptırcam.
kızlar spermlerin kaliteli olması için zaman gerekiyor, her gün olmuyor maalesef, ha dersen yumurta çatlamış, yumurtanın ömrü de 24 saat, spermlerin 2-3 gün, yani bir şekilde sürekli bir sperm gönderimi zaten işi hallediyor sanırım, her doktor da göremiyodur bence yumurtaya nolduğunuasilama yapildigi gun yumurtalari catlamis olanlar var ve dr lar asilama yaparken catlamis yumurta gorduklerinde olumlu yorum yapiyorlar. buna gore neden catlatma ignesinden sonra her gun gitmiyoruz. catlamis yumurta gordugu anda esimizi cagiririz acil asilamaya geceriz. benim yumurtam bi kere igneyle catladi o da igneden 5 gun sonra. bu nedenle dr ile konustuk yuksek ihtimal her gun bakacak. 3 ay once oyle demisti bakalim.
canım doktorumla görüştük bugün gebelik testini yaptır demiş..inşallah ta tutmuştur..3 yıllık hasretim sona ererinşaallaahhh öyledir canım. mfatma da sanırım pembelik görmüştü ve hamile çıktı. darısı senin başına tatlım
çok tebrik ederim, herşey sağlıklı olsun yeter, darısı başımıza:)Canım şükürler olsun pozitif 89 çıktı tekrar kan verdim inşallah yükselmiştir sağlıklı olması için yükselmesi gerekiyormuş 11 de sonucu alcam ay inşallah sende güzel haberi alırsın
inşaalllaahh canım hiç tüpe gerek kalmaz.ya benim umudum var, umarım senin bari tutsun. ben de tüp bebek için 1 ay daha beklicem, o arada doğal olursa allaaaahhhh değmeyin sevincime:)
Kiz zaten doktorlar 12.gun yptirin cikiyor diyor git yaptir ak koyun kara koyun belli olsun. Bence hamissin cunku mfatmada da pembemsi akinti olmustu. Hadi hayirli haberlerin olsun insallahcanım doktorumla görüştük bugün gebelik testini yaptır demiş..inşallah ta tutmuştur..3 yıllık hasretim sona erer
Insallah kendiliginden olur da tupe gerek kalmazya benim umudum var, umarım senin bari tutsun. ben de tüp bebek için 1 ay daha beklicem, o arada doğal olursa allaaaahhhh değmeyin sevincime:)
canım çok korkuyorum negatif olmasından doktorum da bugün test yaptır deyince heyecanlandım..eşim gelince gidip yaptıracaz..bir teste 30 tl istenir mi yaaKiz zaten doktorlar 12.gun yptirin cikiyor diyor git yaptir ak koyun kara koyun belli olsun. Bence hamissin cunku mfatmada da pembemsi akinti olmustu. Hadi hayirli haberlerin olsun insallah
Neyyyyy bhcg mi 30 tl???? Kiz git saglik ocaginda yaptir bedava veya acilde yaptir. 30 tl neye bosuna veresin bebisinin rizkinicanım çok korkuyorum negatif olmasından doktorum da bugün test yaptır deyince heyecanlandım..eşim gelince gidip yaptıracaz..bir teste 30 tl istenir mi yaa
vallahi bende her ay 30 tl veriyorumNeyyyyy bhcg mi 30 tl???? Kiz git saglik ocaginda yaptir bedava veya acilde yaptir. 30 tl neye bosuna veresin bebisinin rizkini
Saka gibi ya. E neden saglik pcaginda yaptirmiyosunuz ki?vallahi bende her ay 30 tl veriyorum
canım bizim buradaki sağlık ocağında çalışan hemşire yan komşu. kaynanamlarla da altlı üstlü oturuyoruz. kimsenin tedaviden haberi yok olmasına da gerek yok. onun için gidemiyorum.Saka gibi ya. E neden saglik pcaginda yaptirmiyosunuz ki?
bir yere daha sordum 43 tl muayene ücreti kadarNeyyyyy bhcg mi 30 tl???? Kiz git saglik ocaginda yaptir bedava veya acilde yaptir. 30 tl neye bosuna veresin bebisinin rizkini
bir yere daha sordum 43 tl muayene ücreti kadarsağlık ocağında 1 gün beklemek gerekiyormuş..devletin acilleri yapar mı hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?